Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zašto studenti traže povratak Platona, Marxa i Sv. Augustina!
ja somo ucin tvoj jozikaben wrote:ki nemo za plotiti, njemu je isto ko i meni s obziron na bazen iza kuće.prckov wrote:a ko nema da ploti nek proda loncic sa vrota i tako plotiaben wrote:ne ne, državu treba odvojiti od obrazovanja općenito, to je jasno. ki oće neka si ploti privatni studij.preko_vode_do_slobode wrote:aben wrote:nisi pošten, izboci milla iz toga popisa.preko_vode_do_slobode wrote:i sada je nama za RH jako bitno što će jebivjertri na marksističkom faklutetu smjerovi teologija i filozofija, međusobno se raspravljati da li je važni karl marx, platnon, j.stuart mill, engales, lenjin, mao ze dong, edward kardelj, sv.augustin... a država propada..
zapali to.
to su filozofi za čitati doma, kupiš knjigu i čitaš, i u slobodno vrijeme filozofiraš u kavanama ili danas forumima, fejsbooku..
a ne mi to studiramo koji će nam kurac. koga je filozof nahranio u životu :D
inače čisto informativno, onaj Sanders protu kandidat Hillary Clinton.. kao mulac as je bio u nekoj Hippy komunističkoj komuni, i gdje je izbačen jer as je puno filozofirao a odbijao je raditi..
samo si milla stavi u odvratno društvo, to govorin..
ne morin verovati da si i ti nase na no child left behind:(
leftardi dominišu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
meni to sve istoIvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-19
prckov wrote:liberali su tu krivi utoliko sto dozvoljavaju slobodu da ovakve nebuloze imaju uticaja u drustvu.epikur37 wrote:Yehudi wrote:Jedino kreteni mogu izbaciti - Marulića i Homera, Platona i Sokrata, Voltairea, Ilijadu,
Ivu Andrića , Njegoša, Simone de Beauvoir, Solona, Spinozu..........................i sl
A uvesti Lady Gagu, M. Jaksona, 50cent i sl budalaštine.
neoliberalni retaji...samo vulgarna ekonomija ....jebeš filozofiju, duh, umjetnost..
Liberalizam sam po sebi nije protiv civilizaciskih vrijednosti zapada
samo represivni sistemi mogu zabranjivat slobode misli, ideja i sl.
sama po sebi ni jedna ideologija nije protiv vrijednosti zapada(?)
Međutim dekadencija na zapadu jeste proizvod vladajuće liberalne ideologije...oli je za probleme na Zapadu kriv komunizam, rusija i jugoudba sve skupa sa srbočetničkom falangom...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Msm u americi će vladati hillary liberalna demokratkinja i kapitalistica par exellance, britaniji cameron, ovamo merkel...
sve skupa komunisti jel a glupljima ih se može podvaliti i kao srbe :)
2015-08-06
Yehudi wrote:Jedino kreteni mogu izbaciti - Marulića i Homera, Platona i Sokrata, Voltairea, Ilijadu,
Ivu Andrića , Njegoša, Simone de Beauvoir, Solona, Spinozu..........................i sl
Sve je to otprilike isto po vrijednosti, samo jedni su pisali pred par stoljeća, drugi pišu danas.
Vrijednos kasika je u tome da stvjedočimo višestoljetnoj tradiciji pisane riječi, no njihov sadržaj je malo vrijedan, ko i pjesmice Lady Gage.
Tj., služe za razonodu, zabavu i dangubljenje.
Guest- Guest
Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
epikur37 wrote:Msm u americi će vladati hillary liberalna demokratkinja i kapitalistica par exellance, britaniji cameron, ovamo merkel...
Hilari je super:
crvenkasti-
2014-04-17
frakcija wrote:Baš nikidan u Petom danu kaže šiber kako je dobar socijalizam, al ne valja kad je nacionalan, onda ispadne nacional-socijalizam. A kako kibuci funkcioniraju? A baš može funkcionirat jedino u malim plemenskim i rodovskim zajednicama
socijalizam je ok samo kad bi bio nacionalan a i tad bi trebao biti odmjeren
2015-08-06
dekadencije je uvjek bilo, i prije liberala ili komunista, sa time sto su danas ti dekadenti i ugrozene manjine zamjenili radnicku klasu marksistima kao sredstvo borbe protiv kapitalizma. Sve lijevo orjjentirane udruge promoviraju ovo sto ovaj crnac sere, a cilj je srusiti bijelog heteroseksualnog tlacitelja kao nositelja kapitalizma. Liberaizam ne moze zabaniti takve pojave inace ne bi bio liberaizam.epikur37 wrote:prckov wrote:liberali su tu krivi utoliko sto dozvoljavaju slobodu da ovakve nebuloze imaju uticaja u drustvu.epikur37 wrote:Yehudi wrote:Jedino kreteni mogu izbaciti - Marulića i Homera, Platona i Sokrata, Voltairea, Ilijadu,
neoliberalni retaji...samo vulgarna ekonomija ....jebeš filozofiju, duh, umjetnost..
Liberalizam sam po sebi nije protiv civilizaciskih vrijednosti zapada
samo represivni sistemi mogu zabranjivat slobode misli, ideja i sl.
sama po sebi ni jedna ideologija nije protiv vrijednosti zapada(?)
Međutim dekadencija na zapadu jeste proizvod vladajuće liberalne ideologije...oli je za probleme na Zapadu kriv komunizam, rusija i jugoudba sve skupa sa srbočetničkom falangom...
2014-04-19
Čestitam, u samo jednoj rečenici si uspio izložiti i prezentirati svu svoju neizmjernu glupost.preko_vode_do_slobode wrote:puno više vrijedi jedan inžinjer strojarstva , informatike, ili medicine, za RH društvo, naciju, ekonomiju, nacionalne interese itd, nego svi ti studenti tih marksističkih fakulteta
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-12
epikur37 wrote:frakcija wrote:Baš nikidan u Petom danu kaže šiber kako je dobar socijalizam, al ne valja kad je nacionalan, onda ispadne nacional-socijalizam. A kako kibuci funkcioniraju? A baš može funkcionirat jedino u malim plemenskim i rodovskim zajednicama
socijalizam je ok samo kad bi bio nacionalan a i tad bi trebao biti odmjeren
to ti ima veze s plaćanjem poreza, jer ulažeš u infrastrukturni, znanstveni, tehnološki, zdravstveni... razvoj svoje zajednice
napredak vidiš na vlastite oči
u otvorenim društvima socijalizam nema smisla jer ne znaš tko pije a tko plaća, oni dobronamjerni su iskorišteni i pokradeni, neke druge strategije su tad isplativije
Guest- Guest
megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-19
npr. katolički socijalizam nema smisla, on nije nacionalan nego otvoren i univerzalan
ubiru porez u Europi od svojih vjernika, i onda novac šalju u Afriku da hrane druge etničke skupine i povećavaju njihovu brojnost
ne ulažu ga u zajednicu koja plaća danak
slično tako i ostale inačice internacionalnog socijalizma
ubiru porez u Europi od svojih vjernika, i onda novac šalju u Afriku da hrane druge etničke skupine i povećavaju njihovu brojnost
ne ulažu ga u zajednicu koja plaća danak
slično tako i ostale inačice internacionalnog socijalizma
Guest- Guest
ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-12
Moji mama i tata su četnici, ali ja se osjećam kao genetski Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Bitno da se ti osjecas,crveni :D
2014-04-12
odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-19
nije bitno odaklen je, ukoliko nosi dobru dotu (miraz)prckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
Guest- Guest
odasvud..trebalo bi nabrajat :Dprckov wrote:odakleIvyTeasdale wrote:ja sam mijesano meso...;-)prckov wrote:megi, odakle su tvojiIvyTeasdale wrote:sto to nisu iskopirali..@_@frakcija wrote:Samo šta se je naš knez, ko i narodni kraljevi, nakon isteka mandata vraća za plug i motiku. Nije bilo poreza koji financira svitu.IvyTeasdale wrote:Kneginja,prci..smoto :D
2014-04-12
a i ja san tri kvarta Omiška, al gleda se ćaćina loza valjda.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bivša splitska O´Hara uvodi cajke?: "Tako traže studenti"
» Građani Gruzije izašli na ulice, traže nove izbore i povratak Šakašvilija
» Britanski protest: Dok Španjolci traže povratak Gibraltara, u njihove luke uplovljavaju Ruski brodovi
» Index: Zašto obožavatelji Putina ne traže posao u Rusiji, nego u Americi i Njemačkoj?
» Zašto pogubljeni i izolirani Komšić i Džaferović traže od Šmita da im gasi požare u Jablanici
» Građani Gruzije izašli na ulice, traže nove izbore i povratak Šakašvilija
» Britanski protest: Dok Španjolci traže povratak Gibraltara, u njihove luke uplovljavaju Ruski brodovi
» Index: Zašto obožavatelji Putina ne traže posao u Rusiji, nego u Americi i Njemačkoj?
» Zašto pogubljeni i izolirani Komšić i Džaferović traže od Šmita da im gasi požare u Jablanici
Page 3 of 6