Alfi Kabiljo: 'Pozdrav 'Za dom spremni' treba sudski zabraniti
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Alfi Kabiljo: 'Pozdrav 'Za dom spremni' treba sudski zabraniti
pa da. No ti svjedno imaš malog pišu pa puno vičešUsne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:A imaš ti to pedercicu cetnicki? Ja sam čula da nemasUsne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Pozdrav Bog cetnici.Usne Stjepana Gnječa wrote:Hvaljen Isus i Marija ustaše. Eto mene jopet.
Popuši mi kurac kurbo ustaška.
Svašta ustaše čuju. Evo ja čuo da ti Kujo nisi žena nego hermafrodit.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:pa da. No ti svjedno imaš malog pišu pa puno vičešUsne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:A imaš ti to pedercicu cetnicki? Ja sam čula da nemasUsne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Pozdrav Bog cetnici.Usne Stjepana Gnječa wrote:Hvaljen Isus i Marija ustaše. Eto mene jopet.
No svejedno. Bitno da je veći od tvog piše.
Guest- Guest
Kud ranije..Bazdiš po rakiji...Usne Stjepana Gnječa wrote:Hvaljen Isus i Marija ustaše. Eto mene jopet.
Možda, ako gledaš pod mikroskopom.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:pa da. No ti svjedno imaš malog pišu pa puno vičešUsne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:A imaš ti to pedercicu cetnicki? Ja sam čula da nemasUsne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Pozdrav Bog cetnici.Usne Stjepana Gnječa wrote:Hvaljen Isus i Marija ustaše. Eto mene jopet.
No svejedno. Bitno da je veći od tvog piše.
2015-08-15
Dosla šljiva busom iz pozarevca:)Ero wrote:Kud ranije..Bazdiš po rakiji...Usne Stjepana Gnječa wrote:Hvaljen Isus i Marija ustaše. Eto mene jopet.
2015-08-15
a dobro me nasmijaste...
Guest- Guest
Aj ti stavi srbosjek ako si Jack.n_razbojnik wrote:anti hindu?omni wrote:Jebes Hasu, sto ce tebi swastika?WayneMarkley8 wrote:Aj stavi Hasu natrag na aFatar.
Guest- Guest
Ero wrote:Kud ranije..Bazdiš po rakiji...Usne Stjepana Gnječa wrote:Hvaljen Isus i Marija ustaše. Eto mene jopet.
Molim cijenjene Administratore da banuju ovog ustaškog emigranta muslimana korisnika foruma pod kodnim imenom Ero zbog širenja ustaške propagande, vrijeđanja spamanja foruma i provociranja flame ratova. Ako ga Vi nećete banovat u virtuali onda ću ga ja banovat u reali.
Guest- Guest
To mu ga dođe kao kršćena vodica...Ni đava neće blizu njega...kaja_333 wrote:Dosla šljiva busom iz pozarevca:)Ero wrote:Kud ranije..Bazdiš po rakiji...Usne Stjepana Gnječa wrote:Hvaljen Isus i Marija ustaše. Eto mene jopet.
Last edited by Ero on 24/4/2016, 12:35; edited 1 time in total
aj sjašiWayneMarkley8 wrote:Aj ti stavi srbosjek ako si Jack.n_razbojnik wrote:anti hindu?omni wrote:Jebes Hasu, sto ce tebi swastika?WayneMarkley8 wrote:Aj stavi Hasu natrag na aFatar.
2014-04-15
Ašik, ajša, jabaša konja jaše subaša. Ovo bi se Hasi sigurno svidjelo.n_razbojnik wrote:aj sjašiWayneMarkley8 wrote:Aj ti stavi srbosjek ako si Jack.n_razbojnik wrote:anti hindu?omni wrote:Jebes Hasu, sto ce tebi swastika?WayneMarkley8 wrote:Aj stavi Hasu natrag na aFatar.
Guest- Guest
Deder opleti s Hamletom i pleten'cama.lobo1 wrote:Sud utvrdio: Pozdrav "Za dom spremni" je stari hrvatski pozdrav
Prekršajni sud u Kninu odbacio je ovih dana prijavu policije, zbog nošenja i prodaje suvenira s natpisom "Za dom spremni", kao neutemeljenu.
Riječ je naime o prijavi policije protiv obrtnika Jakova Markovića koji je 05. kolovoza 2011. u Čavoglavama izložio i prodavao suvenire s natpisom "Za dom spremni". Međutim, odlukom Prekršajnog suda u Kninu od 22. prosinca 2011. ova je prijava odbačena kao neutemeljena.
U obrazloženju presude navodi se da je "pozdrav "Za dom spremni" poznat kroz cijelu hrvatsku povijest još od vremena Šubića i Zrinskog te da time ne predstavlja nikakvo tzv. ustaško obilježje kako mu se vjerojatno stavlja u teret".
Guest- Guest
Ero wrote:Ima danas svakakvih pretjerivanja a ovo mi je najjače.Yehudi wrote:
Ja sam s 5,5 godina bio u zatvoru.
Nedostaje samo da je sa 6 godina otišao u partizane.
Još ćeš ti ustvrditi da dica nisu ubijana od strane nacista, da nije bilo dice u logorima, gasnim komorama i sl.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
kaja_333 wrote:Dosla šljiva busom iz pozarevca:)Ero wrote:Kud ranije..Bazdiš po rakiji...Usne Stjepana Gnječa wrote:Hvaljen Isus i Marija ustaše. Eto mene jopet.
Nije busom nego traktorom IMT Ferguson.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:ovaj tekst je iz večernjeg ili jutarnjeg iz jednog obilaska jer je tamo muzej, postoje masu tekstova vezano za taj rudnik inače, knjiga "Huda jama – Strogo čuvana tajna" Romana Leljaka, slovenskog publicista, i izvješća komisije za prikrivena grobišta čiji je predsjednik Joža Dežman koji se i spustio tamo i otkrio to sa forenzičarima.Yehudi wrote:Iz kojeg dokumenta je taj tekst ?
Potražit ću.
Ma vidio sam jedan put na nekim slikama da je bila masa jedna pletenica
šta pokazuje da su u pitanju žene. Pa čisto nekako sumnjam da su žene u tolikom broju pobijene od strane Partizana.
Prije bih rekao da su to Romi bili tamo satjerani i pobijeni od strane nacista, Njemaca.
Bilo kako bilo, kako rekoh, potražit ću informacije o tome.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:kaja_333 wrote:ovaj tekst je iz večernjeg ili jutarnjeg iz jednog obilaska jer je tamo muzej, postoje masu tekstova vezano za taj rudnik inače, knjiga "Huda jama – Strogo čuvana tajna" Romana Leljaka, slovenskog publicista, i izvješća komisije za prikrivena grobišta čiji je predsjednik Joža Dežman koji se i spustio tamo i otkrio to sa forenzičarima.Yehudi wrote:Iz kojeg dokumenta je taj tekst ?
Potražit ću.
šta pokazuje da su u pitanju žene. Pa čisto nekako sumnjam da su žene u tolikom broju pobijene od strane Partizana.
Prije bih rekao da su to Romi bili tamo satjerani i pobijeni od strane nacista, Njemaca.
U Hudoj jami ti je SS Handžar divizija. Imali su i žensku diviziju. Zato ženski skalpovi to su SS kučke handžar divizionen.
Guest- Guest
A jbg. Jesu. Jedna desetina žena. Našli ostatke. Ima dosta o tome članaka jer je bas istraživano i ekshumirano. Valjda su ih selili u neku zajedničku grobnicu.Yehudi wrote:kaja_333 wrote:ovaj tekst je iz večernjeg ili jutarnjeg iz jednog obilaska jer je tamo muzej, postoje masu tekstova vezano za taj rudnik inače, knjiga "Huda jama – Strogo čuvana tajna" Romana Leljaka, slovenskog publicista, i izvješća komisije za prikrivena grobišta čiji je predsjednik Joža Dežman koji se i spustio tamo i otkrio to sa forenzičarima.Yehudi wrote:Iz kojeg dokumenta je taj tekst ?
Potražit ću.
2015-08-15
Yehudi wrote:kaja_333 wrote:ovaj tekst je iz večernjeg ili jutarnjeg iz jednog obilaska jer je tamo muzej, postoje masu tekstova vezano za taj rudnik inače, knjiga "Huda jama – Strogo čuvana tajna" Romana Leljaka, slovenskog publicista, i izvješća komisije za prikrivena grobišta čiji je predsjednik Joža Dežman koji se i spustio tamo i otkrio to sa forenzičarima.Yehudi wrote:Iz kojeg dokumenta je taj tekst ?
Potražit ću.
Barbara rov- Huda jama!
Nema te kiseline koja bi im dušu mogla očistit.
Gđa Kosor, došla, vidila i otišla.
Slovenci su učinili sve sa svoje strane da se kosti prenesu u neku zajedničku kosturnicu,
ali s hrvatske strane nije bilo sluha za to.
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Najnoviji ustaški pozdrav : Za Rim spremni
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
» Gideon Grajf: Tražio sam da se zabrane pozdrav "Za dom spremni" i šahovnica
» DVOLIČNA BABA:Pozirala je uz pozdrav 'Za dom spremni',a danas traži zabranu HOS-a
» Najnoviji ustaški pozdrav : Za Rim spremni
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
» Gideon Grajf: Tražio sam da se zabrane pozdrav "Za dom spremni" i šahovnica
» DVOLIČNA BABA:Pozirala je uz pozdrav 'Za dom spremni',a danas traži zabranu HOS-a
Page 5 of 10