Alfi Kabiljo: 'Pozdrav 'Za dom spremni' treba sudski zabraniti
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Alfi Kabiljo: 'Pozdrav 'Za dom spremni' treba sudski zabraniti
And your scholarly contribution, dear?IvyTeasdale wrote:Hoce,da. U ovoj morbidnoj utrci ukrug svatko svoga konja za utrku ima.WayneMarkley8 wrote:Saće "se kličem Ero" prilipit one pletenice iz hude jame.bogomdani wrote:Problem bi nastao da mogu nes vise,osim klepetati i raditi istu gestu..
^▽^
Guest- Guest
Yehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:kaja_333 wrote:Kada se vec sjeća mogao nam je reci i sto su ga ispitivalimarcus-t wrote:Gostujući na N1 rekao je kako je u djetinjstvu bio i tri ustaška zatvora i dodao: - Ja sam s 5,5 godina bio u zatvoru
zar ustaše nisu bili na vlasti.. 4 godine? :D a ovaj 5.5 godina u ustaškim zatvorima :D i bitće ga klali svako jutro i svako veče
Jesi ti tako slab sa MATEMATIKOM ILI SA GRAMATIKOM
Ja sam s 5,5 godina bio u zatvoru.
još bolesnije.. sa 5,5 godina ga 4godine svaki dan 4puta dnevno klali i tako cijeli rat
Guest- Guest
Ne može bolesnije od tvoje insuficijencije.
Guest- Guest
Ja samo komentiram,dragi :-S
2014-04-12
WayneMarkley8 wrote:Saće "se kličem Ero" prilipit one pletenice iz hude jame.bogomdani wrote:Problem bi nastao da mogu nes vise,osim klepetati i raditi istu gestu..
Kolega -Ero- može takve slike plasirati jedino neobrazovanoj i neupućenoj, nepismenoj
-stoki sitnoga zuba-
Naime, u vezi te -Hude jame- NIKADA- NITKO- NIJE- napravio znanstveno medicinsko istraživanje
tj. analizu pogrebnog nalaza. NIKADA nije potvrdjeno TKO SU ŽRTVE i tko su krvnici.
SVE IDE U PRILOG TOME DA SU ŽRTVE -ROMI- A KRVNICI FAŠISTI.
JEDNOGA DANA KAD SE BUDE ISTRAŽIVATI , KADA FORENZIČARI I ZNANSTVENICI BUDU UTVRDITI
IDENTITET ŽRTAVA, TEK ONDA ĆEMO ZNATI TKO SU ŽRTVE A TKO POČINITELJI ZLOČINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Awww... How cute.IvyTeasdale wrote:Ja samo komentiram,dragi :-S
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:Yehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:kaja_333 wrote:Kada se vec sjeća mogao nam je reci i sto su ga ispitivalimarcus-t wrote:Gostujući na N1 rekao je kako je u djetinjstvu bio i tri ustaška zatvora i dodao: - Ja sam s 5,5 godina bio u zatvoru
zar ustaše nisu bili na vlasti.. 4 godine? :D a ovaj 5.5 godina u ustaškim zatvorima :D i bitće ga klali svako jutro i svako veče
još bolesnije.. sa 5,5 godina ga 4godine svaki dan 4puta dnevno klali i tako cijeli rat
Slinavko ne serendaj.....................di si to pročitao
Ili opet tvoja neka slobodna interpretacija kao maloprije.
Kad te se uhvati u laži i ukaže ti se na to, ti svejedno ideš i dalje lagati.
Daj momče malo olabavi inače ćeš zbilja biti prepoznat kao netko koji podvaljuje laži.
2014-04-20
WayneMarkley8 wrote:Awww... How cute.IvyTeasdale wrote:Ja samo komentiram,dragi :-S
Ne ne, dobra je Iwy
Zbilja
2014-04-20
Ne obezvrjeđuj tuđe zrtve da bi mogao ocekivati suosjecanje za vlastite.
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Ne obezvrjeđuj tuđe zrtve da bi mogao ocekivati suosjecanje za vlastite.
Tako je
2014-04-20
Tako ti našem cijenjenom antropologu...Yehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:Yehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:kaja_333 wrote:Kada se vec sjeća mogao nam je reci i sto su ga ispitivalimarcus-t wrote:Gostujući na N1 rekao je kako je u djetinjstvu bio i tri ustaška zatvora i dodao: - Ja sam s 5,5 godina bio u zatvoru
Slinavko ne serendaj.....................di si to pročitao
Ili opet tvoja neka slobodna interpretacija kao maloprije.
Kad te se uhvati u laži i ukaže ti se na to, ti svejedno ideš i dalje lagati.
Daj momče malo olabavi inače ćeš zbilja biti prepoznat kao netko koji podvaljuje laži.
Guest- Guest
Nosi si ju doma.Yehudi wrote:WayneMarkley8 wrote:Awww... How cute.IvyTeasdale wrote:Ja samo komentiram,dragi :-S
Ne ne, dobra je Iwy
Zbilja
Guest- Guest
a zašto su to Sieg Heil i za dom spremni ista stvar?? Je li Alfi pokušao prevesti strancima značenje tog pojma?
2014-04-15
i zašto se staje na pozdravu...tu su ta ustaška zastava, grb, valuta...ustaški glavni grad...kad se zabranjuje, zašto stati na trivijalnostima...slovo U dapače, pišimo radije Y
2014-04-15
Razumijemo se ;-)Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:Ne obezvrjeđuj tuđe zrtve da bi mogao ocekivati suosjecanje za vlastite.
Tako je
2014-04-12
recimo ustaške crne uniforme koje nose dimnjačari...zabraniti, izvolite gospodo ići u bijelom, logoraši imaju flešbekove, kao i Habulin
2014-04-15
Da u suštini je to ista stvar.n_razbojnik wrote:a zašto su to Sieg Heil i za dom spremni ista stvar??
Ono Zajc, Zrinski, opera, hrvatska kultura...n_razbojnik wrote:Je li Alfi pokušao prevesti strancima značenje tog pojma?
Guest- Guest
zakonom treba zabraniti fasisticka i komunisticka obiljezja i ikonografiju , medju njima je razlika samo kozmeticka
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Ne, ne...prevesti..Englezu recimo, sablazno značenje for home ready...ledi se krv u žilamaWayneMarkley8 wrote:Da u suštini je to ista stvar.n_razbojnik wrote:a zašto su to Sieg Heil i za dom spremni ista stvar??Ono Zajc, Zrinski, opera, hrvatska kultura...n_razbojnik wrote:Je li Alfi pokušao prevesti strancima značenje tog pojma?
Sieg Heil je ništa bez podignute ruke, za sieg heil nećeš biti kažnjen, sa salutiranjem, mogao bi
2014-04-15
Aj ti onda u Švabiju pa tamo pozdravljaj tako.n_razbojnik wrote:Ne, ne...prevesti..Englezu recimo, sablazno značenje for home ready...ledi se krv u žilamaWayneMarkley8 wrote:Da u suštini je to ista stvar.n_razbojnik wrote:a zašto su to Sieg Heil i za dom spremni ista stvar??Ono Zajc, Zrinski, opera, hrvatska kultura...n_razbojnik wrote:Je li Alfi pokušao prevesti strancima značenje tog pojma?
Sieg Heil je ništa bez podignute ruke, za sieg heil nećeš biti kažnjen, sa salutiranjem, mogao bi
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:recimo ustaške crne uniforme koje nose dimnjačari...zabraniti, izvolite gospodo ići u bijelom, logoraši imaju flešbekove, kao i Habulin
Jebga
Uzmicete polako
Ajd ajd ..
I bolje vam je . Dokazat cete da ste konačno shvatili povijest svoje zemlje i da je stari hrvatski pozdrav l kako gdje , nor . Bogdaj ili hvaljen Isus ili tak nekak
A ne ZDS .
Ali idući korak ce biti rehabilitaciji jos jednog pozdravaZDRAVO
Jos to ii .. Onda moze nastupiti pomirenje među Hrvatima
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Najnoviji ustaški pozdrav : Za Rim spremni
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
» Gideon Grajf: Tražio sam da se zabrane pozdrav "Za dom spremni" i šahovnica
» DVOLIČNA BABA:Pozirala je uz pozdrav 'Za dom spremni',a danas traži zabranu HOS-a
» Najnoviji ustaški pozdrav : Za Rim spremni
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
» Gideon Grajf: Tražio sam da se zabrane pozdrav "Za dom spremni" i šahovnica
» DVOLIČNA BABA:Pozirala je uz pozdrav 'Za dom spremni',a danas traži zabranu HOS-a
Page 2 of 10