Gideon Grajf: Tražio sam da se zabrane pozdrav "Za dom spremni" i šahovnica
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Gideon Grajf: Tražio sam da se zabrane pozdrav "Za dom spremni" i šahovnica
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=05&dd=05&nav_category=12&nav_id=1538191
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Gideon Grajf: Tražio sam da se zabrane pozdrav "Za dom spremni" i šahovnica
Dobro....njega plaćaju Srbi....ali tko tebe plaća da truješ s nevidljivim ustašama po forumu...a daaa... Vulin i šef mu. Opet srbadija, ali gnojni ešalon.
Guest- Guest
srbi,srbiii,svuda oko nas...
Guest- Guest
kak je to dobro..na forumu gdi se srbi i hrvati preputzavaju,a malo jedne jebes,malo druge...
istina bog,srbi zasad malo vise prednjace u smirenim i pristojnim raspravama..ne suju..!!!
istina bog,srbi zasad malo vise prednjace u smirenim i pristojnim raspravama..ne suju..!!!
Guest- Guest
Smireni i kulturi su zato,što nemaju prednost domaćeg terena.Mislim kako forumska politika više tolerira hrvatski prostakluk,nego što bi srpski.pismejker wrote:kak je to dobro..na forumu gdi se srbi i hrvati preputzavaju,a malo jedne jebes,malo druge...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
pa.ne mislim bas tako..ovo je virtuala,a napose,forum je tamo gdje je njegov server..mozda i u Moldaviji,dakleslobodno raspali.,sve za dobru zabavu..סמאל wrote:Smireni i kulturi su zato,što nemaju prednost domaćeg terena.Mislim kako forumska politika više tolerira hrvatski prostakluk,nego što bi srpski.pismejker wrote:kak je to dobro..na forumu gdi se srbi i hrvati preputzavaju,a malo jedne jebes,malo druge...
Guest- Guest
i šahovnica? on je ljubomoran na naš dezen..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja koliko sam razumeo, njega plaćaju Italijani.kofein wrote:Dobro....njega plaćaju Srbi....ali tko tebe plaća da truješ s nevidljivim ustašama po forumu...a daaa... Vulin i šef mu. Opet srbadija, ali gnojni ešalon.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
2014-04-19
A kad god pogledam onaj njihov PINK uvijek seru o Hrvatskoj čak i kad Hrvatska nema nikakve veze sa aktualnim problemom o kojem se raspravljapismejker wrote:kak je to dobro..na forumu gdi se srbi i hrvati preputzavaju,a malo jedne jebes,malo druge...
Prije nekoliko dana cijela štorija o tome kako su nekakve novine objavila da Gotovina obučava Kosovsku vojsku i oni to onako, zdravo za gotovo, bez ikake provjere
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
židusSerbinho-3 wrote:
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=05&dd=05&nav_category=12&nav_id=1538191
immortal-
2014-04-16
Pa kazem..prepucavaju se i jedni i drugi..uglavnom su to terminalni slucajevi u psihologiji,ali bitno da takvi na ulicama su kush...Ringo10 wrote:A kad god pogledam onaj njihov PINK uvijek seru o Hrvatskoj čak i kad Hrvatska nema nikakve veze sa aktualnim problemom o kojem se raspravljapismejker wrote:kak je to dobro..na forumu gdi se srbi i hrvati preputzavaju,a malo jedne jebes,malo druge...
Prije nekoliko dana cijela štorija o tome kako su nekakve novine objavila da Gotovina obučava Kosovsku vojsku i oni to onako, zdravo za gotovo, bez ikake provjere
Guest- Guest
sto se tice dizajna...
https://www.google.com/search?q=chess+red+white+design&tbm=isch&source=hp&sa=X&ved=2ahUKEwj7ls-FkoXiAhVNw4sKHYRZDR8QsAR6BAgJEAE&biw=1440&bih=788
https://www.google.com/search?q=chess+red+white+design&tbm=isch&source=hp&sa=X&ved=2ahUKEwj7ls-FkoXiAhVNw4sKHYRZDR8QsAR6BAgJEAE&biw=1440&bih=788
Guest- Guest
dzango wrote:Ja koliko sam razumeo, njega plaćaju Italijani.kofein wrote:Dobro....njega plaćaju Srbi....ali tko tebe plaća da truješ s nevidljivim ustašama po forumu...a daaa... Vulin i šef mu. Opet srbadija, ali gnojni ešalon.
Ma, smuca se po Srbiji. Bolje pripazite, jer taj radi po sistemu "pljujem po narudžbi". Zasad je na Dodikovom platnom spisku.
Guest- Guest
sve zabraniti..cupati i kujinske ploce..!!!!
Guest- Guest
Bolje vi pripazite na Istru i Dalmaciju. Zna se odakle Serbinjo piše.kofein wrote:dzango wrote:Ja koliko sam razumeo, njega plaćaju Italijani.kofein wrote:Dobro....njega plaćaju Srbi....ali tko tebe plaća da truješ s nevidljivim ustašama po forumu...a daaa... Vulin i šef mu. Opet srbadija, ali gnojni ešalon.
Ma, smuca se po Srbiji. Bolje pripazite, jer taj radi po sistemu "pljujem po narudžbi". Zasad je na Dodikovom platnom spisku.
2014-04-19
mortal wrote:židusSerbinho-3 wrote:
Lici na moj strica koji je drmao Energoinvestom..
Guest- Guest
dzango wrote:Bolje vi pripazite na Istru i Dalmaciju. Zna se odakle Serbinjo piše.kofein wrote:dzango wrote:Ja koliko sam razumeo, njega plaćaju Italijani.kofein wrote:Dobro....njega plaćaju Srbi....ali tko tebe plaća da truješ s nevidljivim ustašama po forumu...a daaa... Vulin i šef mu. Opet srbadija, ali gnojni ešalon.
Hoćemo.
Nego, znaš i sam da ovakve teme u srpskoj politici generiraju oni koji bi da se malo ili nikako ne priča o Kosovu.
Vulin recimo, kad priča o Kosmetu, obavezno uglavi i Jasenovac kao integralni dio rješenja problema..... recimo.
Guest- Guest
kofein wrote:dzango wrote:Ja koliko sam razumeo, njega plaćaju Italijani.kofein wrote:Dobro....njega plaćaju Srbi....ali tko tebe plaća da truješ s nevidljivim ustašama po forumu...a daaa... Vulin i šef mu. Opet srbadija, ali gnojni ešalon.
Ako ja ne otvaram teme, ovaj forum zahvati paučina, nista se ne dešava.
Neki totalni smaraci i hejteri negoduju, ali kada ne bi kenj..., gde bi bio smisao njihovog zivota.
Usput neki padnu pod njihov pritisak, Vucina i Longie.
Neka otvaraju i drugi, teme koje nekoga zanimaju, zadrže se malo, ostale potonu.
Ko me plaća?
Firma gde radim u cent a ne mlatim ko neki slamu i širim mržnju, sto naplaćuju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjedavajući Komisije za Srebrenicu Gideon Grajf
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Najnoviji ustaški pozdrav : Za Rim spremni
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
» Alfi Kabiljo: 'Pozdrav 'Za dom spremni' treba sudski zabraniti
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Najnoviji ustaški pozdrav : Za Rim spremni
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
» Alfi Kabiljo: 'Pozdrav 'Za dom spremni' treba sudski zabraniti
Page 1 of 3