Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
Turska nam nije wojna ugroza ......jučer sam čijeli dan pa swe do dwa nawečer nešto proučawao a ima weze sa dalekometnim haubičama.
Kozmos na raspordaji
Poanta priče je da če NATO učinit BIH owisnu o zapadnoj tehnologiji kad su sofističiraniej stwari u pitanju a to znači da swe mora iči preko nas.
Kozmos na raspordaji
Poanta priče je da če NATO učinit BIH owisnu o zapadnoj tehnologiji kad su sofističiraniej stwari u pitanju a to znači da swe mora iči preko nas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
vucko, mnogo kenjas oko tog jadrana.
isuvise pretis njime, mases njime
ko da imas od Boga tapiju.
pusti nas vise,
pusti srbiju neka ide svojim putem.
mi barem znamo nase kapacitete,
ali vi NE !
odjurite, ako mislis da je to tako jednostavno.
Guest- Guest
znam za V, ali kad ti je C otišlo? Vidim da udaraš Č.RayMabus wrote:Turska nam nije wojna ugroza ......jučer sam čijeli dan pa swe do dwa nawečer nešto proučawao a ima weze sa dalekometnim haubičama.
Kozmos na raspordaji
Šta si to prolio po tipkovnici?
Ovim tempom ćeš za dve sedmice da pišeš u binarnom obliku, ono 0 i 1.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
marcellus wrote:Eva wrote:Iknarov svjedok wrote:Zar je moguće da nitko od vas ne vidi pravi razlog posjete turskog diktatora.Počnimo s tim da je u istoj loži kao i Orešković,imaju istog šefa.
Kak ne? Primitak Hasančetovih rođaka uz izgradnju nekolicine džamija na terotoriju HR, s primarnom rekonstrukcijom one stare zagrebačke. Pa Kara i Hasanče to žele više nego ikaj, gdje će im djeca klanjat na koncu?
ustaške fau dva rakete
će da te gađaju u Beč
Mene rakete, a tebe Mustafa i Hasanče ima da šilje.
Guest- Guest
Crna su dani stigli, moj Marčelo.
Guest- Guest
Bio je u jednom trenutku čak imao sve dobro, ali očito je bio kod komše pa se služio njegovom.udba wrote:znam za V, ali kad ti je C otišlo? Vidim da udaraš Č.RayMabus wrote:Turska nam nije wojna ugroza ......jučer sam čijeli dan pa swe do dwa nawečer nešto proučawao a ima weze sa dalekometnim haubičama.
Kozmos na raspordaji
Šta si to prolio po tipkovnici?
Ovim tempom ćeš za dve sedmice da pišeš u binarnom obliku, ono 0 i 1.
Tomislav Nikolić na Krfu primio povelju počasnog građanina
mi cemo sa grcima a hrvati sa turcima, svako sa svojom svojtom.
Guest- Guest
Opet Prvi velerat. Mi s Turcima i Bugarima, vi s Grcima. Samo ćemo se sad bolje pripremiti za Kajmakčalan.pizzon wrote:Tomislav Nikolić na Krfu primio povelju počasnog građanina
mi cemo sa grcima a hrvati sa turcima, svako sa svojom svojtom.
sta vam je, vi uopste niste u planu da ratujemo sa vama.
odnosno protiv hrvata
odnosno protiv hrvata
Guest- Guest
Da i to jednom doživimo nakon 600 godinah.pizzon wrote:sta vam je, vi uopste niste u planu da ratujemo sa vama.
odnosno protiv hrvata
tačno, saće svi zajedno u evropsku uniju da uđemo s regionalnim centrom u Beograd. Evo, sad kad sam instaliso windows 10, nije htelo da se registruje, reklo mi da mora da zovem regionalni centar Majkrosofta u Beograd. I bez prevodioca smo sve rešili.pizzon wrote:sta vam je, vi uopste niste u planu da ratujemo sa vama.
odnosno protiv hrvata
...svabo reko nekidan da vise mi trebamo eu nego oni nas....pazi svabo da ne pojedes vlastite rijeci...ne bi bilo prvi put u posljednje vrijeme pa ti zbrajaj bilancu i gdje ces vise boschovih ves masina prodat...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...svabo reko nekidan da vise mi trebamo eu nego oni nas....pazi svabo da ne pojedes vlastite rijeci...ne bi bilo prvi put u posljednje vrijeme pa ti zbrajaj bilancu i gdje ces vise boschovih ves masina prodat...
HR i općenito cijela ex Juga, osim Slovenije, bit će dana vehabijama iz Turske, kvote, kurci palci, pa turskim ulagačima i sl. jer je tak Bruxelles kupio mir. Balkan je samo platežno sredstvo EU u cilju pacificiranja Turske i smirivanja apetita Erdoganovih. Ne dolazi u HR slučajno nit bez razloga. HR mu je darovana. Kao i Srbija, a Bosna je ionak njihov proxy.
Guest- Guest
mozda si dijelom u pravu...prije bih rekao da postajemo neka vrst tampon zone ko nekad berlin za hladnog rata...gdje se sva spijunska,trgovacka,kriminalna olos sa zapada i istoka sastaje i ugovara 'poslove"Eva wrote:vuksadinare wrote:...svabo reko nekidan da vise mi trebamo eu nego oni nas....pazi svabo da ne pojedes vlastite rijeci...ne bi bilo prvi put u posljednje vrijeme pa ti zbrajaj bilancu i gdje ces vise boschovih ves masina prodat...
HR i općenito cijela ex Juga, osim Slovenije, bit će dana vehabijama iz Turske, kvote, kurci palci, pa turskim ulagačima i sl. jer je tak Bruxelles kupio mir. Balkan je samo platežno sredstvo EU u cilju pacificiranja Turske i smirivanja apetita Erdoganovih. Ne dolazi u HR slučajno nit bez razloga. HR mu je darovana. Kao i Srbija, a Bosna je ionak njihov proxy.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kontinuirano ulaganje i razvoj u Srbiji
U protekle tri godine, Bosch je u kontinuitetu ulagao u fabriku u Pećincima, koja je započela proizvodnju za tržište rezervnih delova za automobile u 2013. godini. U 2014. godini, investicija je iznosila preko 9 miliona evra, najvećim delom uloženih u proizvodnju sistema brisača za tradicionalne kupce, prizvođače iz oblasti automobilske industrije, uglavnom locirane u zemljama Evropske Unije.
Pored sedišta divizije Automotiv Aftermarket u Karlsruhe-u, Srbija je jedina lokacija sa globalnom odgovornošću vezano za marketing proizvoda, logističko planiranje, projektovanje i upravljanje kvalitetom proizvoda i usluga. Već šestu godinu za redom, Bosch Srbija nastavlja sa širenjem nadležnosti u ovim oblastima. Očekuje se da će broj zaposlenih porasti na 90 do kraja 2015. godine. Otprilike 70 procenata od sadašnjeg broja zaposlenih čine visokoobrazovani kadrovi među kojima su u najvećem broju zastupljeni mašinski inženjeri.
mi super saradjuejmo
U protekle tri godine, Bosch je u kontinuitetu ulagao u fabriku u Pećincima, koja je započela proizvodnju za tržište rezervnih delova za automobile u 2013. godini. U 2014. godini, investicija je iznosila preko 9 miliona evra, najvećim delom uloženih u proizvodnju sistema brisača za tradicionalne kupce, prizvođače iz oblasti automobilske industrije, uglavnom locirane u zemljama Evropske Unije.
Pored sedišta divizije Automotiv Aftermarket u Karlsruhe-u, Srbija je jedina lokacija sa globalnom odgovornošću vezano za marketing proizvoda, logističko planiranje, projektovanje i upravljanje kvalitetom proizvoda i usluga. Već šestu godinu za redom, Bosch Srbija nastavlja sa širenjem nadležnosti u ovim oblastima. Očekuje se da će broj zaposlenih porasti na 90 do kraja 2015. godine. Otprilike 70 procenata od sadašnjeg broja zaposlenih čine visokoobrazovani kadrovi među kojima su u najvećem broju zastupljeni mašinski inženjeri.
mi super saradjuejmo
Guest- Guest
U svakom slučaju, rasprodajom obiteljskog srebra, ostali smo siročad koju iz doma za nezbrinutu djecu daju prvom koji nas hoće, jer smo neperspektivan kadar. Jedna usta manje za hranit. Puno zuje a niš meda ne daju, tak to Švabeki vide.
Guest- Guest
Owdje je Jadran u drugom planu a u prwom sam oblik Hr koji okružuje tursku bosnu sa zapada.pizzon wrote:vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
pusti nas vise,
ali vi NE !
Mi i Turći brača.
2014-04-11
RayMabus wrote:Owdje je Jadran u drugom planu a u prwom sam oblik Hr koji okružuje tursku bosnu sa zapada.pizzon wrote:vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
pusti nas vise,
ali vi NE !
Mi i Turći brača.
u šwakom šlučaju u šawežništwu š Turčima bi mogli ražmontijati Vepuvliku Šjpšku.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Nećemo se mi dirat u RS .......samo če mnogima biti jasno da Hr nije ničija pudlića a ponajmanje briselskih četnika.
2014-04-11
to sto vucko veruje da su hrvati bitni a srbi nebitni,
nije pravilo van hrvatske.
zapad zeli srbiju iz vise razloga, pre svega politickih.
nama je eu ekonomski bitna, a posebno nemci i austrijanci
da otvaraju pogone kod nas.
da zadrzimo omladinu i da se zemlja razvija.
ovo je period koji pruza sansu da srbi sa nemcima
sa vi predju na ti. hrvatima to smeta, a nas boli q.
nama je bitno da saveznici i nemci budu ok.
jer ako se to prekine, nece biti dobro.....
nije pravilo van hrvatske.
zapad zeli srbiju iz vise razloga, pre svega politickih.
nama je eu ekonomski bitna, a posebno nemci i austrijanci
da otvaraju pogone kod nas.
da zadrzimo omladinu i da se zemlja razvija.
ovo je period koji pruza sansu da srbi sa nemcima
sa vi predju na ti. hrvatima to smeta, a nas boli q.
nama je bitno da saveznici i nemci budu ok.
jer ako se to prekine, nece biti dobro.....
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Premijer dolazi u posjet Rimčevom pogonu u Svetoj Nedelji
» Moskva će pozvati Kolindu u posjet Moskvi a Putin dolazi u Zagreb?
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
» Moskva će pozvati Kolindu u posjet Moskvi a Putin dolazi u Zagreb?
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
Page 4 of 5