Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
Turska neće poštivati sporazum o migrantima ukoliko EU ne osigura bezvizni režimEro wrote:To je dobro, nije loše..Turska je velika država, sa 80.-ak milijuna stanovnika.
[th][/th]
samo trpaj
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
vuksadinare wrote:..i mi mozemo odjurit ovima drugima..
I baš turcima, kao sasvim slučajno
catabbath-
2015-08-22
vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa koje rekao turcima...erdogan dolazi prvi ponudit darove...putin moze drugi...dengsjaoping treci..pa ko bude darezljiviji..a ovima nek se tresu gace...kad netko od ove trojke bude 100 km od beca i rima...i na tri sata od minhenadawson wrote:vuksadinare wrote:..i mi mozemo odjurit ovima drugima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
Ako če oni stat na stranu Srbije u Briselu i čemo Turke dowest na 20 km od Austrije.
Pošteno.
Pošteno.
2014-04-11
udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
S time da turcima nije za vjerovati, turci su se kroz povijest pokazali kao zlo na ovim prostorima i šire, Turska je prijetnja već stoljećima, stoljećima su se ljudi borili da potjeraju turce a sad ih priramo u posjetu dobrovoljno...
Last edited by dawson on 19/4/2016, 09:38; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Pa da vidis kako se onda moze srbiju pritisnut da obustave zakon,priznaju logore,daju popis nestalih i transferiraju svoje zlocince....
2015-09-08
Šti se ono dogodilo Janukoviću kada je primio dar koji nije smio... Ah da, građanski rat, gubitak krima i kolaps na svim razinama za dugi niz godina...vuksadinare wrote:pa koje rekao turcima...erdogan dolazi prvi ponudit darove...putin moze drugi...dengsjaoping treci..pa ko bude darezljiviji..a ovima nek se tresu gace...kad netko od ove trojke bude 100 km od beca i rima...i na tri sata od minhenadawson wrote:vuksadinare wrote:..i mi mozemo odjurit ovima drugima..
Ovo sa Sultanom je samo domaća zadaća koja se treba odraditi...
Mudro.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
Turska je welika i močna zemlja i dobar saweznik.
Sad nek dođu do Srbije.
Sad nek dođu do Srbije.
2014-04-11
jbg..u njemackoj vise na vlasti nisu genser,kol vec pederi i istocnonjemacki bivsi agenti...a u austriji nije alojz mock vec ko zna ko...udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
2015-09-08
postoji izreka poput "oj,Turcine,za nevolju kume"..B-)dawson wrote:udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
S time da turcima nije za vjerovati, turci su se kroz povijest pokazali kao zlo na ovim prostorima i šire, Turska je prijetnja već stoljećima, stoljećima su se ljudi borili da potjeraju turce a sad ih priramo u posjetu dobrovoljno...
No,treba sa svakim razgovarat..hocemo na docek,hajmi..mahanje zastavicama,i to ;D
2014-04-12
Turska je ponosna članica NATO-a i mi mora da sarađujemo sa svim saveznicima.dawson wrote:udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
Treba Briselu u suštini pokazat da nisu jedini na swijetu sa kime se može il mora pričat.
Turči su tu došli kao naručeni.
Turči su tu došli kao naručeni.
2014-04-11
mutava baštarda wrote:Turska neće poštivati sporazum o migrantima ukoliko EU ne osigura bezvizni režimEro wrote:To je dobro, nije loše..Turska je velika država, sa 80.-ak milijuna stanovnika.
[th][/th]
samo trpaj
Pa u HR ima mjesta bar za 9 milja Turaka.
Guest- Guest
Posve netočno, Tuđman je bio sklon euroatlantskim integracijama, ali nije odbija ni suradnju s Rusijom. Samo je Rusija tada bila na dnu, a Kina se još nije bila dovoljno uzdigla za takvo laviranje. Da ne spominjemo da nam je Amerika omogućila obnovu državne cjelovitosti i slobodu generalima. Nažalost, ciena je pederska parada.udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
putevima revolucije :0)udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
2014-04-12
jebo zapad, nisu tamo pederi od jučer na vlasti već od 1945 nije tamo nama mjesto nit će ikad bit.vuksadinare wrote:jbg..u njemackoj vise na vlasti nisu genser,kol vec pederi i istocnonjemacki bivsi agenti...a u austriji nije alojz mock vec ko zna ko...udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
Manje su žrtve. Da smo 1463. postali turski vazal, izbjegli bismo mnoga razaranja i smrti kao i naseljavanje pravoslavacah te gubitak teritorija.dawson wrote:udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
nema to vise veze..igraju se strateski znacajne igre na ovim prostorima...nikad znacajnije...valja cut i ostale sta nose...ovi sa kojima smo sad vec polako lice na isluzenog tovaraudba wrote:Turska je ponosna članica NATO-a i mi mora da sarađujemo sa svim saveznicima.dawson wrote:udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i .kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Premijer dolazi u posjet Rimčevom pogonu u Svetoj Nedelji
» Moskva će pozvati Kolindu u posjet Moskvi a Putin dolazi u Zagreb?
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
» Moskva će pozvati Kolindu u posjet Moskvi a Putin dolazi u Zagreb?
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
Page 2 of 5