Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
nema to vise veze..igraju se strateski znacajne igre na ovim prostorima...nikad znacajnije...valja cut i ostale sta nose...ovi sa kojima smo sad vec polako lice na isluzenog tovaraudba wrote:Turska je ponosna članica NATO-a i mi mora da sarađujemo sa svim saveznicima.dawson wrote:udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i .kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
S time da turcima nije za vjerovati, turci su se kroz povijest pokazali kao zlo na ovim prostorima i šire, Turska je prijetnja već stoljećima, stoljećima su se ljudi borili da potjeraju turce a sad ih priramo u posjetu dobrovoljno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:.hocemo na docek,hajmi..mahanje zastavicama,i to ;D
Ravno ispred ambasade
Itekako točno, cijele devedesete su bile u znaku približavanja zapadu i distanciranju od istoka, odbijanje tadašnje CEFT-e i tako to, samo što se krivo procijenilo i mislilo se da će Hrvatska ući u EU i NATO drugi dan nakon osamostaljenja, a ne nakon 20-30 godina u paketima s Albanijama i Rumunjskama.Regoč wrote:Posve netočno, Tuđman je bio sklon euroatlantskim integracijama, ali nije odbija ni suradnju s Rusijom. Samo je Rusija tada bila na dnu, a Kina se još nije bila dovoljno uzdigla za takvo laviranje. Da ne spominjemo da nam je Amerika omogućila obnovu državne cjelovitosti i slobodu generalima. Nažalost, ciena je pederska parada.udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
Politika se swodi u suštini na owo : Hr dobri odnosi sa Turskom a Brisel sa Srbijom a kolač je :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
posljednji pravi svabo otisao je sa genserom i kolom....ovo danas ne zna se sto je ni tko jeudba wrote:jebo zapad, nisu tamo pederi od jučer na vlasti već od 1945 nije tamo nama mjesto nit će ikad bit.vuksadinare wrote:jbg..u njemackoj vise na vlasti nisu genser,kol vec pederi i istocnonjemacki bivsi agenti...a u austriji nije alojz mock vec ko zna ko...udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
2015-09-08
dawson wrote:udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
S time da turcima nije za vjerovati, turci su se kroz povijest pokazali kao zlo na ovim prostorima i šire, Turska je prijetnja već stoljećima, stoljećima su se ljudi borili da potjeraju turce a sad ih priramo u posjetu dobrovoljno...
Sad je vakat, da se vrate turske zemlje u Carstvo Redžino.
Guest- Guest
Očito je s wojnog al i geopolitičkog aspekta Turska postala jako wažna Hr jer tko može paprirat briselskim četničima ako ne Turči dobro ukopani u Hr i na taj način blokiraju swe moguče opčije briselskih četnika da utječu na Hr a daju ustupke Srbiji.
2014-04-11
vuksadinare wrote:nema to vise veze..igraju se strateski znacajne igre na ovim prostorima...nikad znacajnije...valja cut i ostale sta nose...ovi sa kojima smo sad vec polako lice na isluzenog tovaraudba wrote:Turska je ponosna članica NATO-a i mi mora da sarađujemo sa svim saveznicima.dawson wrote:udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i .kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
Balkan je miraz Turcima da ne šalju vehabije u Bruxelles.
Guest- Guest
Ovo za CEFTA-u mu je bila ogromna pogrješka. ostalo je dobro odigrao.udba wrote:Itekako točno, cijele devedesete su bile u znaku približavanja zapadu i distanciranju od istoka, odbijanje tadašnje CEFT-e i tako to, samo što se krivo procijenilo i mislilo se da će Hrvatska ući u EU i NATO drugi dan nakon osamostaljenja, a ne nakon 20-30 godina u paketima s Albanijama i Rumunjskama.Regoč wrote:Posve netočno, Tuđman je bio sklon euroatlantskim integracijama, ali nije odbija ni suradnju s Rusijom. Samo je Rusija tada bila na dnu, a Kina se još nije bila dovoljno uzdigla za takvo laviranje. Da ne spominjemo da nam je Amerika omogućila obnovu državne cjelovitosti i slobodu generalima. Nažalost, ciena je pederska parada.udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ono, vi ste se već navikli da vas Turci kandžijaju.
Guest- Guest
Nemoj tako .....razmišljaj pa češ shwatit.marcellus wrote:jebomuja mater
Briselski četniči ws Hr .....a sad je i ws Turska.
2014-04-11
Srbiju trenutno varaju dudom varalicom, EU integracija, a Turci im prilaze z guza.
Guest- Guest
Jel to "jebo muja mater" (čiju?) ili "jebo mu ja mater"?marcellus wrote:jebomuja mater
Možda je Njemačka kažnjena Merkelicom zbog samostalne politike koju je vodila, odnosno aktivne uloge u priznavanju HR i SLO, odnosno uloge u razbijanju Jugoslavije koju su britanerosi zamislili kao branu germanskom utjecaju prema jugu, orijentu...vuksadinare wrote:posljednji pravi svabo otisao je sa genserom i kolom....ovo danas ne zna se sto je ni tko jeudba wrote:jebo zapad, nisu tamo pederi od jučer na vlasti već od 1945 nije tamo nama mjesto nit će ikad bit.vuksadinare wrote:jbg..u njemackoj vise na vlasti nisu genser,kol vec pederi i istocnonjemacki bivsi agenti...a u austriji nije alojz mock vec ko zna ko...udba wrote:Ovo je na tragu politike druga Tite. On je malo s Kinezima, malo Rusima, malo nesvrstani malo svrstani. Čista suprotnost od politike Vrhovnika Tuđmana Vranje, koji je reka - samo anglozapadne integracije, ništa Rusi, Azijati i ostali boljševici, samo NATO i EU.vuksadinare wrote:Ovo je po meni odlican potez...ja bi u dogledno vrijeme pozvao i putina u posjet...i kineza....nek si ovi u briselu misle i svabo...jadran je kao znacajno stratesko more zanimljivo svima..ali mora se poslat poruka briselu da nemaju monopol na hrvatski dio jadrana...pa nek jurcaju primit srbiju..i mi mozemo odjurit ovima drugima..a mislim da je po eu,amere puno stetnije izgubit hrvatsku nego srbiju...
....krsi se ustav od 2000 konstantno...nema saveza,zajednice sa srbijom...i krsi se tudjmanova poslanica...'da mozebitno integracijama ali ne pod svaku cijenu'...a najvise tko je to krsio su mesic,josipovic,sanader,kosorica i vesna pusic... nesto se opirao milanovic ali slabo...evo sad kovac pokusava se distancirat od politike pobrojanih krsitelja ustava i bez cijene integralista
2015-09-08
Eva wrote:Iknarov svjedok wrote:Zar je moguće da nitko od vas ne vidi pravi razlog posjete turskog diktatora.Počnimo s tim da je u istoj loži kao i Orešković,imaju istog šefa.
Kak ne? Primitak Hasančetovih rođaka uz izgradnju nekolicine džamija na terotoriju HR, s primarnom rekonstrukcijom one stare zagrebačke. Pa Kara i Hasanče to žele više nego ikaj, gdje će im djeca klanjat na koncu?
ustaške fau dva rakete
će da te gađaju u Beč
Realno Hr treba saweznik protiw briselskih četnika.
Eto ga .....sam dolazi ko naručen.
Eto ga .....sam dolazi ko naručen.
2014-04-11
RayMabus wrote: .....sam dolazi ko naručen.
Blago vama.
catabbath-
2015-08-22
vidim da si sebe opskrbio..nabavi i meni hidzab ;Pdawson wrote:IvyTeasdale wrote:.hocemo na docek,hajmi..mahanje zastavicama,i to ;D
Ravno ispred ambasade
2014-04-12
Turska nam nije wojna ugroza ......jučer sam čijeli dan pa swe do dwa nawečer nešto proučawao a ima weze sa dalekometnim haubičama.
Kozmos na raspordaji
Poanta priče je da če NATO učinit BIH owisnu o zapadnoj tehnologiji kad su sofističiraniej stwari u pitanju a to znači da swe mora iči preko nas.
Kozmos na raspordaji
Poanta priče je da če NATO učinit BIH owisnu o zapadnoj tehnologiji kad su sofističiraniej stwari u pitanju a to znači da swe mora iči preko nas.
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Premijer dolazi u posjet Rimčevom pogonu u Svetoj Nedelji
» Moskva će pozvati Kolindu u posjet Moskvi a Putin dolazi u Zagreb?
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
» Moskva će pozvati Kolindu u posjet Moskvi a Putin dolazi u Zagreb?
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
» Sultan Erdogan dolazi u zagrebački HNK
» Erdogan dolazi u posetu Bratu Vucicu
Page 3 of 5