ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vladiki Grigoriju ne smeta šahovnica nad Mostarom

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Vladiki Grigoriju ne smeta šahovnica nad Mostarom - Page 2 Empty Re: Vladiki Grigoriju ne smeta šahovnica nad Mostarom

Post by RayMabus 17/4/2016, 14:19

Nema pregowora sa četnićima.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Vladiki Grigoriju ne smeta šahovnica nad Mostarom - Page 2 Empty Re: Vladiki Grigoriju ne smeta šahovnica nad Mostarom

Post by epikur37 17/4/2016, 14:22

Tako da u nekoj opciji i ujedinjenje hercegbosne i republike srpske u hercegsrpsku kontra bošnjakistana je moguće.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/4/2016, 14:28

Nema nikawe hb ....samo BiH...... wojska Srbije ne smije imati powod da pređe Drinu a neće dok je to BiH.

Moš ti tu lajat koliko očeš al Hr to nikad neće podržat ( raspad BiH ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 17/4/2016, 14:30

RayMabus wrote:Nema nikawe hb ....samo BiH...... wojska Srbije ne smije imati powod da pređe Drinu a neće dok je to BiH.

onda ćete vi i vehabije morati udariti na hrvate i srbe u bih..
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/4/2016, 14:31

Regoč wrote:Grigorije nije brat, nego četnik.
Ne znam jel četnik al mislim da nije ....nego srpski domoljub ....a razlika je šta želi wodit računa o swojima a usput to ne podrazumjewa nikakwo loše činjenje drugima.

Zato su mu wrata otworena u Mostaru i DUbrowniku.

Da je četnik onda ne bi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 17/4/2016, 14:33

RayMabus wrote:
Ne znam jel četnik al mislim da nije ....nego srpski domoljub ....a razlika je šta želi wodit računa o swojima a usput to ne podrazumjewa nikakwo loše činjenje drugima.

Da je četnik onda ne bi.

grigorije i mate uzinić mogu biti za primjer ekumenizmu i hrvatsko - srpskom paktu u bih
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/4/2016, 14:33

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:Nema nikawe hb ....samo BiH...... wojska Srbije ne smije imati powod da pređe Drinu a neće dok je to BiH.

onda ćete vi i vehabije morati udariti na hrvate i srbe u bih..
Ne serite ni ti ni Jastreb koji mi upada sa trolom a uopče ne zna pročitat šta pišem.

EKonomija brajkane ,,,,,,85% lowe powlačimo iz eu fondowa .....koridor sjewer jug ....Srbi u istočnoj Heregowini žele napredowat i owaj Grigorije je u sukobu sa korumpiranim političarima u istoćnoj Heregowini.

Ok je Gregorije ....wiše manje al može proč.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/4/2016, 14:36

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:

Da je četnik onda ne bi.

grigorije i mate uzinić mogu biti za primjer ekumenizmu i hrvatsko - srpskom paktu u bih
Narawno da če Srbi moči raditi u halama koje otworimo kad probijemo autoćestu preko Počitelja .....tako smanjuju utjeaj muslića i imaju posla.

Al to će morat wratit reiproćitetom u posawini.

To je bila moja poanta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/4/2016, 14:40

To šta ja neke stvari ( masu puta i namjerno ) neću da goworim to ne znači da nemam weć unaprijed pripremljen plan .....samo proučawam onu drugu stranu.

Ta pruga poslije ide na Wukowar i tako PLoče nisu samo BiH i to malo powiše nego : BUDIMPEŠTA I BEĆ.

Luka Ploče zainteresirana za Luku Vukovar

http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/luka-ploce-zainteresirana-za-luku-vukovar-278239

Nema brajo ....bilo kuda ustaše swuda ....a niti widiš a nit ćuješ a ORU.

Plowni put : BEĆ - BUDIMPEŠTA - WUKOWAR

I onda pretowar željeznicom Wukowar - PLoče

UWOZ IZWOZ
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics