Osvanula ogromna šahovnica nad Mostarom!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Osvanula ogromna šahovnica nad Mostarom!
APSURD: Umjesto da građane koji su se žalili uputi na psihijatriju policija zbog grba napravila očevid??!
Na brdu Planinica iznad Mostara postavljen je grb sa ogromnom šahovnicom.
Naime pripadnici jednog od tri konstitutivna BH naroda, nacrtali su na bosanskohercegovačkom brdu, jedan od heraldičkih simbola jednog od tri bosanskohercegovačka naroda.
Možete li zamisliti da netko iznad Bihaća, Banjaluke ili Zenice iscrta veliki grb nekog drugog ili trećeg bosanskohercegovačkog naroda i da netko zbog tog radi policijski očevid?
Iz Policijske uprave u Mostaru kažu za BHRT da je pritužbe zbog postavljanja šahovnice imalo nekoliko grđana, te je policija po službenoj dužnosti izašla na teren i izvršila očevid.
Na mjestu događaja, kako su kazali iz policije za BHRT, našli su nekoliko navijača HŠK Zrinjski iz Mostara koji su vjerovatno, napravili ovaj grb.
Nevjerojatno je da i 20 godina nakon Daytona, neki grđani BIH ne shvaćaju da je crvenobijela šahovnica dio kulturnog i heraldičkog naslijeđa Bosne i Hercegovine i skupa sa ljiljanima, kotromanovićevim grbom, bosanskom i bošnjačkom i srpskom heraldikom čini ukupni identitarni kolorit Bosne i Hercegovine.
Zašto neki građani BIH žele da BIH bude heraldički siromašna i unificirana?
Naša različitost čini BIH jedinstvenom u Europi i svijetu. Umjesto da to potičemo neke ljude to očito vrijeđa.
Ne može se voljeti BIH a mrziti šahovnicu. Ne može se voljeti BIH a mrziti orlove i srpske boje. Ne može se voljeti BIH a mrziti ljiljane i islamsko naslijeđe BIH.
Koliko građana BIH je ponosno i na šahovnicu, no poštuje i bošnjačko i srpsko znakovlje? I obrnuto.
Jako malo. No to je jedini put.
Put nasilnog tjeranja u novi identitet na ovim prostorima već je razvalio nekoliko zemalja. Oni koji to ne vide ne bi trebali niti biti u javnom prostoru. Obmanjuju narod BIH.
Poskok.info
http://poskok.info/wp/apsurd-umjesto-da-gradane-koji-su-se-zalili-uputi-na-psihijatriju-policija-zbog-grba-napravila-ocevid/
..................
................................
prvo kriz pa ova provokacija da naruši savez muslimana i hrvata..............šaljite hasanbegovića da zagladi ahah
Na brdu Planinica iznad Mostara postavljen je grb sa ogromnom šahovnicom.
Naime pripadnici jednog od tri konstitutivna BH naroda, nacrtali su na bosanskohercegovačkom brdu, jedan od heraldičkih simbola jednog od tri bosanskohercegovačka naroda.
Možete li zamisliti da netko iznad Bihaća, Banjaluke ili Zenice iscrta veliki grb nekog drugog ili trećeg bosanskohercegovačkog naroda i da netko zbog tog radi policijski očevid?
Iz Policijske uprave u Mostaru kažu za BHRT da je pritužbe zbog postavljanja šahovnice imalo nekoliko grđana, te je policija po službenoj dužnosti izašla na teren i izvršila očevid.
Na mjestu događaja, kako su kazali iz policije za BHRT, našli su nekoliko navijača HŠK Zrinjski iz Mostara koji su vjerovatno, napravili ovaj grb.
Nevjerojatno je da i 20 godina nakon Daytona, neki grđani BIH ne shvaćaju da je crvenobijela šahovnica dio kulturnog i heraldičkog naslijeđa Bosne i Hercegovine i skupa sa ljiljanima, kotromanovićevim grbom, bosanskom i bošnjačkom i srpskom heraldikom čini ukupni identitarni kolorit Bosne i Hercegovine.
Zašto neki građani BIH žele da BIH bude heraldički siromašna i unificirana?
Naša različitost čini BIH jedinstvenom u Europi i svijetu. Umjesto da to potičemo neke ljude to očito vrijeđa.
Ne može se voljeti BIH a mrziti šahovnicu. Ne može se voljeti BIH a mrziti orlove i srpske boje. Ne može se voljeti BIH a mrziti ljiljane i islamsko naslijeđe BIH.
Koliko građana BIH je ponosno i na šahovnicu, no poštuje i bošnjačko i srpsko znakovlje? I obrnuto.
Jako malo. No to je jedini put.
Put nasilnog tjeranja u novi identitet na ovim prostorima već je razvalio nekoliko zemalja. Oni koji to ne vide ne bi trebali niti biti u javnom prostoru. Obmanjuju narod BIH.
Poskok.info
http://poskok.info/wp/apsurd-umjesto-da-gradane-koji-su-se-zalili-uputi-na-psihijatriju-policija-zbog-grba-napravila-ocevid/
..................
................................
prvo kriz pa ova provokacija da naruši savez muslimana i hrvata..............šaljite hasanbegovića da zagladi ahah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Osvanula ogromna šahovnica nad Mostarom!
Ma trebali su orla sa četiri c da bi ti bio zadovoljan.
Guest- Guest
Tko ne voli šahovnicu, ne dočekao Cvjetnicu.
bosanske teme za bosance van bosnie
i simpatizere ako se javi @jastreb s anegdotom zuke dzumhura
i simpatizere ako se javi @jastreb s anegdotom zuke dzumhura
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
dobro je, epi još brine...iako se neće miješati u unutarnje stvari RS , kad je Treći, Mostar i šahovnica u pitanju tu ne miruje
2014-04-15
no passarankofein wrote:Baš je dobra
2014-04-15
n_razbojnik wrote:no passarankofein wrote:Baš je dobra
Ni Dodici ne ljenčare. Prnjavor info, slika s brda ukrašenog dizajnerskom manipulacijom samog svetog Save
Guest- Guest
Jel to Epijevih rukuh nedjelo?kofein wrote:n_razbojnik wrote:no passarankofein wrote:Baš je dobra
Ni Dodici ne ljenčare. Prnjavor info, slika s brda ukrašenog dizajnerskom manipulacijom samog svetog Save
Regoč wrote:
Jel to Epijevih rukuh nedjelo?
Ne bih rekao, riječ je o gospodinu koji ne bi posegao za sprejevima, kantama boje i pomicanjem teškoga kamenja. Isto tako, sumnjam da bi odbio pozdraviti takav čin. :p
Guest- Guest
Ne dirajte mi u btrata Epija. On nam piše na svoj način, koji moramo konvertirati u naš word.kofein wrote:Regoč wrote:
Jel to Epijevih rukuh nedjelo?
Ne bih rekao, riječ je o gospodinu koji ne bi posegao za sprejevima, kantama boje i pomicanjem teškoga kamenja. Isto tako, sumnjam da bi odbio pozdraviti takav čin. :p
Program za to ne postoji, pa ćete se morati sami snaći, ako ga želite razumjeti.
tre911 wrote:Ma trebali su orla sa četiri c da bi ti bio zadovoljan.
meni ovako odgovara ne znam jel paše ministru hasančetu i što će vam reći saveznici ..heh
a 4 c neka stavljaju po padinama srpske kako i spada
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nek bosanski muslimani ne pizde imaju velez na svojoj strani pa nek stave polumjesec,allahuakbar , ljiljane ukradene od katolickih kotromanica ... moja je sahovnica
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
A kako bi bilo da se ovakva dekoracija nađe na nekom brdu poviše Knina ?kofein wrote:
Koliko god bi ovakvo znakovlje bilo primjereno ili neprimjereno iznad Knina,isto tako i šahovnjača je primjerena ili neprimjerena kod Mostara.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Oni pizde jerbo nisu neki umjetnici, a i polijeni su. A i nisu baš sa parama da se unajmi umjetnik.Clone Stormtrooper wrote:nek bosanski muslimani ne pizde imaju velez na svojoj strani pa nek stave polumjesec,allahuakbar , ljiljane ukradene od katolickih kotromanica ... moja je sahovnica
Zašto mu ne bi pasala?epikur37 wrote:tre911 wrote:Ma trebali su orla sa četiri c da bi ti bio zadovoljan.
meni ovako odgovara ne znam jel paše ministru hasančetu i što će vam reći saveznici ..heh
A sad trk crtati ocile.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ovi Hrvati iz BIH mi idu na živce da je to strašno.tre911 wrote:Ma trebali su orla sa četiri c da bi ti bio zadovoljan.
Uvijek idu protiv Hrvatske.
Pa tako i ovim bezumnim činom.
Mi u Hrvatskoj smo toliko u posljednja 2 mjeseca učinili na učvršćivanju hrvatsko-katoličko-muslimanskog bratstva,a oni nam sada svojim uskogrudnim i prizemnim provokacijama sve to ruše i razvaljuju.
Sigurno su u dosluhu sa onim pokvarenim Srbima,kojima i jest cilj razvodniti hrvatstvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja kad sam bio tamo, obično bi nastajali požari u obliku slova "U" na okolnim brdima. Čudo prirode.
Ja,u svoje ime,a i u ime mnogobrojnih istomišljenika ograđujem se od ove neviđene provokacije.
I ne treba unaprijed zbog toga kriviti tamošnje Hrvate. Ne bih se čudio da su tu šahovnicu undje postavili Srbi,e kako bi bacili kost između dva prijateljska naroda i poremetili slogu koja se ponovno uspostavlja.
I ne treba unaprijed zbog toga kriviti tamošnje Hrvate. Ne bih se čudio da su tu šahovnicu undje postavili Srbi,e kako bi bacili kost između dva prijateljska naroda i poremetili slogu koja se ponovno uspostavlja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ja,u svoje ime,a i u ime mnogobrojnih istomišljenika ograđujem se od ove neviđene provokacije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vladiki Grigoriju ne smeta šahovnica nad Mostarom
» I u Tuzli osvanula parola: “Mi muslimani ne slavimo Novu godinu”
» Vrhunska solarna tehnika preko noći osvanula u podravskom gradu
» Bolje gej slikovnica nego ustaška šahovnica
» VUČIĆU, PROČITAJ I NAUČI:SAHOVNICA U KNINU PRIJE OSMANLIJA
» I u Tuzli osvanula parola: “Mi muslimani ne slavimo Novu godinu”
» Vrhunska solarna tehnika preko noći osvanula u podravskom gradu
» Bolje gej slikovnica nego ustaška šahovnica