Papa poveo 12 izbjeglica avionom u Vatikan
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Papa poveo 12 izbjeglica avionom u Vatikan
Regoč wrote:Hoće li ih smjestiti u svoje odaje ili na drugi kraj Vatikana?
Vidi kako priča rvat katolik...mogla bi se rvacka katolička crkva odvojit od Vatikana kad vam vaš poglavar Papa ide nakurac jer nije turbo klerofašist. Kako ćete nazvat novu rvacku religiju?
Guest- Guest
debotoijusto wrote:papa zivi krscansku vjeru
Na teret europskih poreznih obveznika.
catabbath-
2015-08-22
Sve potopit.RayMabus wrote:Papa je otvorio sezonu Proljeće / Ljeto 2016
NAVALI NARODE
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Usne, stavi se na džihadistički kurac kad te toliko vesele.
U jebote cak 12.. kako ce to sve vatikan nahranit...trodak je to...nek se ne buni ako bombica explodira...ili ako ga roknu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možda ga i roknu,jer tko zna,među tom slatkom dječicom koju je doveo,možda se krije neki novi Jihadi John koji će pomoći Bergoliju da postane novovijeki katolčadski mučenik.
2015-07-23
Stvarno ste u kurzu, Kakwi ste wi to krščani ? Ja sćientolog pa sam za Papu a wi krščani ....sramite se.
Trpaj.
Trpaj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Na svu sreću,ja sam u suprotnom taboru i od judeokršćanstva i od islama a ta tvoja scientologija nije ni na tragu razumjevanja drevnih tajni majčice Zemlje,tako da će te svi biti uništeni.Dan dolazi kad će se razotkiriti i objaviti pravi gospodar Zemlje pred kojim će te svi ničice pasti na koljena.RayMabus wrote:Stvarno ste u kurzu, Kakwi ste wi to krščani ? Ja sćientolog pa sam za Papu a wi krščani ....sramite se.
Trpaj.
2015-07-23
A tu se varaš,jer što malo prije u NU2 reče Veselin Vujović "Bolje je umrijeti na nogama,nego živjeti na koljenima!"Iknarov svjedok wrote:Na svu sreću,ja sam u suprotnom taboru i od judeokršćanstva i od islama a ta tvoja scientologija nije ni na tragu razumjevanja drevnih tajni majčice Zemlje,tako da će te svi biti uništeni.Dan dolazi kad će se razotkiriti i objaviti pravi gospodar Zemlje pred kojim će te svi ničice pasti na koljena.RayMabus wrote:Stvarno ste u kurzu, Kakwi ste wi to krščani ? Ja sćientolog pa sam za Papu a wi krščani ....sramite se.
Trpaj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne vrijedi ti ni umrijeti,kad i tu zagrobnu ravan kontrolira isti gospodar,tak da je svejedno na kojoj ravni ćeš kleknut na koljenajastreb wrote:A tu se varaš,jer što malo prije u NU2 reče Veselin Vujović "Bolje je umrijeti na nogama,nego živjeti na koljenima!"Iknarov svjedok wrote:Na svu sreću,ja sam u suprotnom taboru i od judeokršćanstva i od islama a ta tvoja scientologija nije ni na tragu razumjevanja drevnih tajni majčice Zemlje,tako da će te svi biti uništeni.Dan dolazi kad će se razotkiriti i objaviti pravi gospodar Zemlje pred kojim će te svi ničice pasti na koljena.RayMabus wrote:Stvarno ste u kurzu, Kakwi ste wi to krščani ? Ja sćientolog pa sam za Papu a wi krščani ....sramite se.
Trpaj.
2015-07-23
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kotromanović poveo obitelj na izlet vrijedan 28.500 kuna privatnim avionom?
» Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane
» Papa ce priznat Medjugorje ali pod jednim uvjetom,lovu ce kontrolirati Vatikan
» Amerikanci ljuti na Rusku pravoslavnu Crkvu jer ne želi da se propederiše ko Vatikan i (anti) papa Franjo
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane
» Papa ce priznat Medjugorje ali pod jednim uvjetom,lovu ce kontrolirati Vatikan
» Amerikanci ljuti na Rusku pravoslavnu Crkvu jer ne želi da se propederiše ko Vatikan i (anti) papa Franjo
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
Page 5 of 5