ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane Empty Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane

Post by Guest 23/4/2016, 13:07

A Christian brother and sister from Syria say they have been ‘let down’ by the Pope after he left them behind in a Lesbos refugee camp despite promises they would be given a new life in Italy.

Roula and Malek Abo say they were two of the lucky ‘chosen 12’ refugees selected by the Vatican to be taken from the desperate camp and housed in Rome.

But what seemed like the chance of a lifetime was cruelly snatched away when they were told the following day they couldn’t go. Instead three Muslim families were taken.

Roula, 22, and her brother arrived on Lesbos on April 1 – ten days after the controversial EU deal to return all asylum seekers arriving to Greece from Turkey.

Their application for asylum is being process and they are waiting to learn if they will be sent back to Turkey.

Stuck on Lesbos, Roula told MailOnline: ‘If they can do this for 12 people they can do it for more.

‘If you have promised to take people back to Italy will something like registration papers stand in your way?’

Neither Community Sant’Egidio, the charity which organised the trip, or the Vatican would explain the selection process over which migrants were picked.

Spokesman Massimiliano Signifredi called the incident ‘regrettable’ – adding: ‘The problem here is the three Syrians arrived after the March 20 deadline. They arrived just after the agreement between the European Union and Turkey.

Mr Signifredi said: ‘Our staff went to Lesbos and spoke with the people who were selected. But everything was decided by the Vatican.

‘The question why the Pope took only Muslims is difficult to understand and he was suffering, I think, because he wanted to do something also for Christians as the chief of the Catholic Church. But he couldn’t because there is this international agreement [with the EU].’…

https://www.jihadwatch.org/2016/04/christian-refugees-let-down-by-pope-he-promised-to-take-them-to-italy-but-then-took-only-muslims-instead
Guest
Guest

Back to top Go down

Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane Empty Re: Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane

Post by Guest 23/4/2016, 13:08

Mr Signifredi said: ‘Our staff went to Lesbos and spoke with the people who were selected. But everything was decided by the Vatican.

‘The question why the Pope took only Muslims is difficult to understand and he was suffering, I think, because he wanted to do something also for Christians as the chief of the Catholic Church. But he couldn’t because there is this international agreement [with the EU].’…

nije on kriv, zbog ugovora sa EU nije mogao uzeti kršćane nego samo muslimane :lell
Guest
Guest

Back to top Go down

Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane Empty Re: Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane

Post by Guest 23/4/2016, 13:11

Prijevod

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=hr&u=https%3A%2F%2Fwww.jihadwatch.org%2F2016%2F04%2Fchristian-refugees-let-down-by-pope-he-promised-to-take-them-to-italy-but-then-took-only-muslims-instead&sandbox=1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 23/4/2016, 14:03

Smrdljivi jezuit i prevarant
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 23/4/2016, 14:08

Ovog debila treba otrovat pupavkama
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by melkior 23/4/2016, 14:08

deda na aparatima wrote:    A Christian brother and sister from Syria say they have been ‘let down’ by the Pope after he left them behind in a Lesbos refugee camp despite promises they would be given a new life in Italy.

Roula and Malek Abo say they were two of the lucky ‘chosen 12’ refugees selected by the Vatican to be taken from the desperate camp and housed in Rome.

But what seemed like the chance of a lifetime was cruelly snatched away when they were told the following day they couldn’t go. Instead three Muslim families were taken.

Roula, 22, and her brother arrived on Lesbos on April 1 – ten days after the controversial EU deal to return all asylum seekers arriving to Greece from Turkey.

Their application for asylum is being process and they are waiting to learn if they will be sent back to Turkey.

Stuck on Lesbos, Roula told MailOnline: ‘If they can do this for 12 people they can do it for more.

‘If you have promised to take people back to Italy will something like registration papers stand in your way?’

Neither Community Sant’Egidio, the charity which organised the trip, or the Vatican would explain the selection process over which migrants were picked.

Spokesman Massimiliano Signifredi called the incident ‘regrettable’ – adding: ‘The problem here is the three Syrians arrived after the March 20 deadline. They arrived just after the agreement between the European Union and Turkey.

https://www.jihadwatch.org/2016/04/christian-refugees-let-down-by-pope-he-promised-to-take-them-to-italy-but-then-took-only-muslims-instead
:^0
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 14:17

kaja_333 wrote:Ovog debila treba otrovat pupavkama
no,nije ti bas Kristijanski... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 14:18

teme radi,mogu samo reci,da europljanima slijede ebeno teska vremena..bivse sovjecke republike,ne moraju se bojati,imaju oni dovoljno krvi i mooda da se suprotstave Islamu..ostalima..bude gadno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 23/4/2016, 14:19

Mislim da je on debelo zaslužio da mu serviraju srnetinu a la wild s muharama i pohane mlade pupavke u prilog. Kad se okrene u avion i marš u Južnoameričku prašumu, tamo zapaliti po indijanskim običajima.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 23/4/2016, 14:20

bogomdani wrote:
A kakve veze ima plemenski vrač s kršćanima?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 14:21

kaja_333 wrote:
bogomdani wrote:
A kakve veze ima plemenski vrač s kršćanima?
a ne znam..mislio sam na Poupa..On je Kristijan-Manga Numero One.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/4/2016, 14:27

Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 14:28

dakle,sad,posto su Hrvati,Katolici,povrh Pape,trebali bi svojim muslimanima krenuti prati noge... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 23/4/2016, 14:29

vuksadinare wrote:Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
Tko je moj bližnji???

Ovo pitanje postavljeno je i Isusu.

I znaš što je rekao?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by melkior 23/4/2016, 14:33

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
Tko je moj bližnji???

I znaš što je rekao?
Nebitno za čitavu priču. Papa je odgovoran katolicima a ne muslimanima.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by jastreb 23/4/2016, 14:34

melkior wrote:
jastreb wrote:
Tko je moj bližnji???

I znaš što je rekao?
Papa je odgovoran samo Isusu.

Što bi Franjo meni bio odgovoran? Ili tebi?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by melkior 23/4/2016, 14:35

melkior wrote:
jastreb wrote:
Tko je moj bližnji???

I znaš što je rekao?
papa je vjerski poglavar katolika. Ni protestanata, ni pravoslavaca, ni Židova. Ni muslimana. Papa nije poglavar čitavog svijeta. Ako to papi nije jasno, bit će mu jasno. I bit će to posljednje što će mu postati jasno. I bit će kasno.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/4/2016, 14:35

jastreb wrote:
Tko je moj bližnji???

I znaš što je rekao?
Jel on poglavar katolicke crkve ili imam,pop...to isto ko i mesic bio predsjednik hrvatske a ponadao se kao predsjednik bosne ili regiona
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by melkior 23/4/2016, 14:37

jastreb wrote:
melkior wrote:
jastreb wrote:
Tko je moj bližnji???

I znaš što je rekao?
Papa je odgovoran samo Isusu.

Što bi Franjo meni bio odgovoran? Ili tebi?
Sorry, ali nije ga Isus birao. Kad ga Isus bude sam izravno birao, onda neću ništa reći. Pa kad se Isus izravno spusti da sam bira papu, a ne ovako preko posrednika, onda neka Isusu i odgovara. U međuvremenu će odgovarati onima koji su ga birali.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/4/2016, 14:37

melkior wrote:
melkior wrote:
jastreb wrote:
Tko je moj bližnji???

I znaš što je rekao?
papa je vjerski poglavar katolika. Ni protestanata, ni pravoslavaca, ni Židova. Ni muslimana. Papa nije poglavar čitavog svijeta. Ako to papi nije jasno, bit će mu jasno. I bit će to posljednje što će mu postati jasno. I bit će kasno.
Reko mu pilsel da bude jovo faruk huanito franjo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics