Papa poveo 12 izbjeglica avionom u Vatikan
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Papa poveo 12 izbjeglica avionom u Vatikan
Master Yoda,jesi li to i ti prešao na dark side ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Dobro,što bi vi htjeli???
Kad sam prije 2 g. pisao da je potrebna hitna radikalizacija kršćanstva,pod geslom "Hoćemo svetog Iliju,a ne svetog Antunčića i milosrdnu Marijicu" onda ste me proglasili za heretika, kristofonta i mariofoba,a sada i vi duvate u isti rog.
Kad sam prije 2 g. pisao da je potrebna hitna radikalizacija kršćanstva,pod geslom "Hoćemo svetog Iliju,a ne svetog Antunčića i milosrdnu Marijicu" onda ste me proglasili za heretika, kristofonta i mariofoba,a sada i vi duvate u isti rog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa eto,počeli ste vi vi nosati mošti davno krepalih mumija,kao svojevremeno Srbi od cara Lazara,nije li i to uvod u radikalizaciju,samo vam treba još Gazimestan,no taj katolčadski vođ će umjesto,,nitko ne sme da vas bije osim naše milicije'' da kaže,,nitko ne smije da vas siluje i pipka osim naših svećenika''.jastreb wrote:Dobro,što bi vi htjeli???
2015-07-23
- Code:
a osim toga ovaj jezuitski varalica je prijevarno i nasilnim putem došao do papinske kurije
???
prevara...prvi glas
nasilno ???
ovo mi prvi glas...
svejedno , nije problem papa vec najprodavaniji roman , tamo su otajstva vjere
istina podlozne raznim tumacenjima
ovaj papa je dosao najblize do sad
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U tom slučaju treba formirati zelote.Iknarov svjedok wrote:Pa eto,počeli ste vi vi nosati mošti davno krepalih mumija,kao svojevremeno Srbi od cara Lazara,nije li i to uvod u radikalizaciju,samo vam treba još Gazimestan,no taj katolčadski vođ će umjesto,,nitko ne sme da vas bije osim naše milicije'' da kaže,,nitko ne smije da vas siluje i pipka osim naših svećenika''.jastreb wrote:Dobro,što bi vi htjeli???
Kod grčkih pravoslavaca već imaš brojnu grupu Zilota,koji se pozivaju na svetog Šimuna apostola,zvanog Zelot,koji je,po nekim spisima (iza leđa Isusa i drugih apostola) sudjelovao u klanjima rimskih vojnika,a na njegovu stopu išao je donekle i drugi Šimun-Petar,koji je toliko dobro baratao sabljom da je izvjesnom svećeničkom potrčku zvanom Malko odsjekao i uho.
2014-04-22
A kad si se ti prešaltao iz antifašističkog prvoborca i nosioca spomenice NOB-a,u neformalnog apostolskog nuncija ?jastreb wrote:U tom slučaju treba formirati zelote.Iknarov svjedok wrote:Pa eto,počeli ste vi vi nosati mošti davno krepalih mumija,kao svojevremeno Srbi od cara Lazara,nije li i to uvod u radikalizaciju,samo vam treba još Gazimestan,no taj katolčadski vođ će umjesto,,nitko ne sme da vas bije osim naše milicije'' da kaže,,nitko ne smije da vas siluje i pipka osim naših svećenika''.jastreb wrote:Dobro,što bi vi htjeli???
Kod grčkih pravoslavaca već imaš brojnu grupu Zilota,koji se pozivaju na svetog Šimuna apostola,zvanog Zelot,koji je,po nekim spisima (iza leđa Isusa i drugih apostola) sudjelovao u klanjima rimskih vojnika,a na njegovu stopu išao je donekle i drugi Šimun-Petar,koji je toliko dobro baratao sabljom da je izvjesnom svećeničkom potrčku zvanom Malko odsjekao i uho.
2015-07-23
A zar ti nikad nisi čuo za druga Svetozara Vukmanovića-tempa koji je prije smrti postao kršćanski mistik.ne odbacujući pri tome svoje ideale iz mladosti?Iknarov svjedok wrote:A kad si se ti prešaltao iz antifašističkog prvoborca i nosioca spomenice NOB-a,u neformalnog apostolskog nuncija ?jastreb wrote:U tom slučaju treba formirati zelote.Iknarov svjedok wrote:Pa eto,počeli ste vi vi nosati mošti davno krepalih mumija,kao svojevremeno Srbi od cara Lazara,nije li i to uvod u radikalizaciju,samo vam treba još Gazimestan,no taj katolčadski vođ će umjesto,,nitko ne sme da vas bije osim naše milicije'' da kaže,,nitko ne smije da vas siluje i pipka osim naših svećenika''.jastreb wrote:Dobro,što bi vi htjeli???
Zar nisi čitao Đilasove memoare u kojima isti opisuje kako mu se na Sutjesci u najljućem boju ukazao sam Hristos i dao mu snage za daljnje ustrajanje?
Ili zar nisi vidio brkatoga Simu Dubajića kako se uz krst i svijeće voštanice na svom stolu u stanu moli i krsti?
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
asilovski wrote:Pokazni primjerciRayMabus wrote:Dvanaest izbeglica iz Sirije, od kojih su svi muslimani, ukrcalo se danas na Lezbosu u avion pape Franje koji se uputio ka Vatikanu, potvrdio je Vatikan.
http://www.blic.rs/vesti/svet/papa-poveo-12-izbeglica-avionom-u-vatikan/pb420w2
baš sam htio napisat
ono a zid oko vatikana 15 metara visok
Da,sve sami uzori na koje bi se mladi čovjek mogao ugledati.jastreb wrote:A zar ti nikad nisi čuo za druga Svetozara Vukmanovića-tempa koji je prije smrti postao kršćanski mistik.ne odbacujući pri tome svoje ideale iz mladosti?Iknarov svjedok wrote:A kad si se ti prešaltao iz antifašističkog prvoborca i nosioca spomenice NOB-a,u neformalnog apostolskog nuncija ?jastreb wrote:U tom slučaju treba formirati zelote.Iknarov svjedok wrote:Pa eto,počeli ste vi vi nosati mošti davno krepalih mumija,kao svojevremeno Srbi od cara Lazara,nije li i to uvod u radikalizaciju,samo vam treba još Gazimestan,no taj katolčadski vođ će umjesto,,nitko ne sme da vas bije osim naše milicije'' da kaže,,nitko ne smije da vas siluje i pipka osim naših svećenika''.jastreb wrote:Dobro,što bi vi htjeli???
Zar nisi čitao Đilasove memoare u kojima isti opisuje kako mu se na Sutjesci u najljućem boju ukazao sam Hristos i dao mu snage za daljnje ustrajanje?
Ili zar nisi vidio brkatoga Simu Dubajića kako se uz krst i svijeće voštanice na svom stolu u stanu moli i krsti?
Doduše,ne čudim se za druga Tempa,njegovi ideali iz mladosti,nisu oprečni idealima u starosti,jer na neku ruku Isus Krist je bio prvi komunist.
2015-07-23
Oke,iako nisam krscanin,po ugledu na Poupu idem u Ukrajinu dovesti 12 sirotih djeva...Rujka ima da me obezmudi,ali štoš...humanizam se mora pokazati..
Guest- Guest
Populistički idiot, Kim Kardashian katoličke crkve.
mrincredible-
2014-04-16
Možda glupi papa potajno priželjkuje da i na njega izvrše neki atentat kao i na Vojtilu,pa da si i on može naslikavati sa svojim atentatorom.
2015-07-23
Šta je sljedeće.Vatikan Gay-pride ?
2015-07-23
U tom slučaju mislim da bi Bergoljo klečao na užarenom pijesku u narančastoj bluzi,a iznad glave bi mu u crnom odijelu maskirana spodoba mahala nožem.Iknarov svjedok wrote:Možda glupi papa potajno priželjkuje da i na njega izvrše neki atentat kao i na Vojtilu,pa da si i on može naslikavati sa svojim atentatorom.
2014-04-22
Uh,kad bi se barem ostvario takav scenarij,ali tada od Europe ne bi ostao kamen na kamenu.jastreb wrote:U tom slučaju mislim da bi Bergoljo klečao na užarenom pijesku u narančastoj bluzi,a iznad glave bi mu u crnom odijelu maskirana spodoba mahala nožem.Iknarov svjedok wrote:Možda glupi papa potajno priželjkuje da i na njega izvrše neki atentat kao i na Vojtilu,pa da si i on može naslikavati sa svojim atentatorom.
2015-07-23
Papa Bergolio ako misli napraviti iskorak na svoje prethodnike,te biti suvremenik ovog vremena,jedino još što bi kogao napraviti,da ga kurati Arapi zadovolje u anus i to da bude njegov najznačajniji Angelus.
2015-07-23
Poup je simbol krscanstva,a Simbol pere noge Khozoepima,trpa ih u Europu..Europa saptom pala..
Guest- Guest
Aha,evo ih i pravoslavci,a vi se samo obrušavate na katolike.RayMabus wrote: Papa Franja, vaseljenski patrijarh Vartolomej Prvi i arhiepiskop atinski Jeronimos podelili su ranije danas ručak sa tri izbegličke porodice u kampu na Lezbosu.
2014-04-22
Katolčad,pravoslavci,protestanti i sve druge kršćanske izvedenice,zapravo su govno od religije.Žao mi je što Hitler i Staljin nisu našli zajednički jezik,jer vjerujem da bi danas Europa izgledala drugačije,bez te boleščuge znane kao kršćanstvo.jastreb wrote:Aha,evo ih i pravoslavci,a vi se samo obrušavate na katolike.RayMabus wrote: Papa Franja, vaseljenski patrijarh Vartolomej Prvi i arhiepiskop atinski Jeronimos podelili su ranije danas ručak sa tri izbegličke porodice u kampu na Lezbosu.
2015-07-23
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kotromanović poveo obitelj na izlet vrijedan 28.500 kuna privatnim avionom?
» Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane
» Papa ce priznat Medjugorje ali pod jednim uvjetom,lovu ce kontrolirati Vatikan
» Amerikanci ljuti na Rusku pravoslavnu Crkvu jer ne želi da se propederiše ko Vatikan i (anti) papa Franjo
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane
» Papa ce priznat Medjugorje ali pod jednim uvjetom,lovu ce kontrolirati Vatikan
» Amerikanci ljuti na Rusku pravoslavnu Crkvu jer ne želi da se propederiše ko Vatikan i (anti) papa Franjo
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
Page 2 of 5