Denkverbot
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Denkverbot
nemo veze, rič je o melodiji...jo znun da se u pisanoj riči to ne čuje, ali svako malo jo znun da kukoli rič prečitote na provi nočin, i unda mi je omoh teplo kolo srca...kic wrote:svi zvuče kao nešto drugo, esencija dislocirana, transferirana, uvezena..aben wrote:kic wrote:dosadio mi je aben sa svojim narječjem, či, čo, ča-
je li,
meni ste vi i riječani slaki kako govorite, pederasti, ali slaki..
dubrovčani su odlični, ko da slušan pisme dokle govoru, istrani su mi kako i mi, pa suza kane,
jedino slavonce ne morin čuti jer zvuču ko srbi
aben- Posts : 35492
2014-04-16
A, ne, ne. Vidim nekako to drugačije :)aben wrote:
pa ne snubin te direktno, ali da jes, prvo čega bi se uvati je cviće i stihovi. to je , pored silovanja, nojjači gateopener.
Last edited by mativka on 30/4/2016, 23:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ponašaš se poput djeteta.kic wrote:a štagod, smislit ću si drugu snobovsko-intelektualnu temu..
Pola tema smo ja i Abend popunili, i što je najzanimljivije ujedno su i najčitanije, toliko da mi zbilja postaje neugodno.
Nema teme na kojoj nisi reagirao na nas dvoje, a uvijek smo započeli na mrtvim, a donekle zanimljivim.
U redu, nađi si dostojnu ekipu, što se mene tiče, jako sam ljuta!
Guest- Guest
naravski da bi se svađali,mativka wrote:A, ne, ne. Vidim nekako to drugačije :)aben wrote:
pa ne snubin te direktno, ali da jes, prvo čega bi se uvati je cviće i stihovi. to je , pored silovanja, nojjači gateopener.
Ma mi bi se u živo posvađali ja ne znam. Bolje odmah silovanje :D
to je moj comfort zone, pa ne ću se izlagati na tvon nekon megdanu. ali još nika nis upozno ženu ka ni pogljedala na cviće ko kad na cesti vidiš novčanicu od deset kun..čak ka i očekujete cviće, ostavi vas nekako zatečene.
dobro, to ove iz groda, na selu ih je možda lakše impresionirati komadon asfalta il sl..
Last edited by aben on 30/4/2016, 23:51; edited 1 time in total
2014-04-16
kako znoš da su najčitanije?mativka wrote:Ponašaš se poput djeteta.kic wrote:a štagod, smislit ću si drugu snobovsko-intelektualnu temu..
Pola tema smo ja i Abend popunili, i što je najzanimljivije ujedno su i najčitanije, toliko da mi zbilja postaje neugodno.
Nema teme na kojoj nisi reagirao na nas dvoje, a uvijek smo započeli na mrtvim, a donekle zanimljivim.
bezveze, pa jo sun ti puno gore stvori govori, pa se no me nika nisi naljutila. jel to zoto ča je un iz zagreba a jo iz dalmacije?
2014-04-16
Cvijeće, trava, je prekrasno. Još ako su tratinčice, pa se i nadaš :)
A na selu je ono: ako nije za jest- ne valja :)
Guest- Guest
a ča, tratinčice imaju neko značenje?mativka wrote:Cvijeće, trava, je prekrasno. Još ako su tratinčice, pa se i nadaš :)
2014-04-16
barem sam te uspio izbaciti iz aben-imitacijske zone..mativka wrote:Ponašaš se poput djeteta.kic wrote:a štagod, smislit ću si drugu snobovsko-intelektualnu temu..
nego ozb, nisam tebi niš rekao, nego mi je stvarno teško postalo čitati abenov stil večeras, na koji ima pravo..
i šta se moram pravdati toliko ts
iz kojeg si sela?betty.boop wrote:khm, ja sam anti cvijece zena :D
2014-04-16
aben wrote:iz kojeg si sela?betty.boop wrote:khm, ja sam anti cvijece zena :D
eh sad, puno pitas
inace, svaka tema ima "views" pa tako znas koliko ima pregleda
betty.boop-
2015-01-23
haha,kic wrote:
i šta se moram pravdati toliko ts
ča se moroš pravdati pred ženom?
haha
2014-04-16
meni najdraža:
Otišao sam na trg ptica
I kupio sam ptica
za tebe
moja ljubavi
Otišao sam na trg cvijeća
I kupio sam cvijeća
za tebe
moja ljubavi
Otišao sam na trg željeza
I kupio sam okove
teške okove
za tebe
moja ljubavi
A zatim sam otišao na trg groblja
I tamo sam te tražio
Ali te nisam našao
Moja ljubavi.
Otišao sam na trg ptica
I kupio sam ptica
za tebe
moja ljubavi
Otišao sam na trg cvijeća
I kupio sam cvijeća
za tebe
moja ljubavi
Otišao sam na trg željeza
I kupio sam okove
teške okove
za tebe
moja ljubavi
A zatim sam otišao na trg groblja
I tamo sam te tražio
Ali te nisam našao
Moja ljubavi.
Mrzim kada netko ne shvaća, i insinuira, ispada da smo svaki puta nešto pokvarili. Pogledaj pregleda na temi dok traje komunikacija, Big Brother. A, nas dvoje.aben wrote:kako znoš da su najčitanije?mativka wrote:Ponašaš se poput djeteta.kic wrote:a štagod, smislit ću si drugu snobovsko-intelektualnu temu..
bezveze, pa jo sun ti puno gore stvori govori, pa se no me nika nisi naljutila. jel to zoto ča je un iz zagreba a jo iz dalmacije?
Na tebe se ne mogu naljutiti jer sam te prihvatila.
Guest- Guest
betty.boop wrote:aben wrote:iz kojeg si sela?betty.boop wrote:khm, ja sam anti cvijece zena :D
eh sad, puno pitas
mislin,
ženi cviće ne znoči samo ako ga se nagljedala i nabrola toliko da ni svi koji i ovce koje imo nisu mogli toliko poisti...
dakle, ili ti je cviće poila inflacija,
ili ti niko nika ni doni cvićo pa ne znoš da si flowergirl,
ili si doživila neku bizarnu cvjetnu nesriću, da je pelud nekoga alergijon ubi namrtvo..?
ali, te viewse smo mogli nabiti samo nas dvoje, ča ne?
2014-04-16
aben wrote:betty.boop wrote:aben wrote:iz kojeg si sela?betty.boop wrote:khm, ja sam anti cvijece zena :D
eh sad, puno pitas
mislin,
ženi cviće ne znoči samo ako ga se nagljedala i nabrola toliko da ni svi koji i ovce koje imo nisu mogli toliko poisti...
dakle, ili ti je cviće poila inflacija,
ili ti niko nika ni doni cvićo pa ne znoš da si flowergirl,
ili si doživila neku bizarnu cvjetnu nesriću, da je pelud nekoga alergijon ubi namrtvo..?
ali, te viewse smo mogli nabiti samo nas dvoje, ča ne?
nijedno od navedenog :D
pa vjerojatno svak pomalo virka ... a i vi ste tu naklikali podosta
betty.boop-
2015-01-23
pa, its somewhat disturbing...jo uvika imun osjećaj da smo somi vode...mativka wrote:Mrzim kada netko ne shvaća, i insinuira, ispada da smo svaki puta nešto pokvarili. Pogledaj pregleda na temi dok traje komunikacija, Big Brother. A, nas dvoje.aben wrote:kako znoš da su najčitanije?mativka wrote:Ponašaš se poput djeteta.kic wrote:a štagod, smislit ću si drugu snobovsko-intelektualnu temu..
Na tebe se ne mogu naljutiti jer sam te prihvatila.
prihvatila..huh, jel to nešto moderno seksualno među vama mlodima?
2014-04-16
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50