Denkverbot
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
betty.boop wrote:kic wrote:znaš onu priču o genijalcu i sekretarici aben?
sekretarica aben ?
haha ideja za seriju: plitkoumni birokrat nekog ureda na područnoj razini, i sekretarica s duboko ukorijenjenim filozofskim stajalištima o svijetu aben, jebeš fawlty towerz koji bi to dijalozi bili i scene :^^
nis baš skuži,betty.boop wrote:kic wrote:znaš onu priču o genijalcu i sekretarici aben?
sekretarica aben ?
jel to fora ili imo problem sa zarezima?
zar ne bi bilo bolje " ona o genijalcu i debilu aben"
da je meni biti sekretarica, spasi bi se
2014-04-16
aben wrote:samo ti diži utege, briga te, kad vidin ove turiste kako vi su, siguro ima tamo vani neko za svakogabetty.boop wrote:aben wrote:samo govorin da za književnost moroš biti u kontaktu sa svojon feminin sidebetty.boop wrote:ma sta sad opet ja ?
aha, to
yeb' se :)
ova ti izjava nema bas nikakvog smisla
betty.boop-
2015-01-23
čekoj, stvarno? jesi bi u koži ili si je načelno odboci?kic wrote:aben wrote:pa ni vladar književnost,kic wrote:aben wrote:ti si isto čudan čovik
poantu je iz književnosti potribno ekstraktirati, biti ko betyboob ali obrnuto
i koja je poanta Vladara po tebi..
to je priručnik, poanta te opali po čelu
ja sam odbacio svoj uhljebarsku kožu ambicije, tako da-
2014-04-16
europljani dolazu svakakovi, išarani tetovažami, probušenih svega, kose zapetljane, a neki su i damn straight šporki- i isto ih neko drži za ručicu. tako da tvoji mišići siguro ne će biti prepreka da se lipo udoš. jedino bi mogla malo težje poroditi...betty.boop wrote:aben wrote:samo ti diži utege, briga te, kad vidin ove turiste kako vi su, siguro ima tamo vani neko za svakogabetty.boop wrote:aben wrote:samo govorin da za književnost moroš biti u kontaktu sa svojon feminin sidebetty.boop wrote:ma sta sad opet ja ?
aha, to
2014-04-16
uvik mora postojati subtwist,kic wrote:betty.boop wrote:kic wrote:znaš onu priču o genijalcu i sekretarici aben?
sekretarica aben ?
haha ideja za seriju: plitkoumni birokrat nekog ureda na područnoj razini, i sekretarica s duboko ukorijenjenim filozofskim stajalištima o svijetu aben, jebeš fawlty towerz koji bi to dijalozi bili i scene :^^
birokrat neka je žena
2014-04-16
aben wrote:europljani dolazu svakakovi, išarani tetovažami, probušenih svega, kose zapetljane, a neki su i damn straight šporki- i isto ih neko drži za ručicu. tako da tvoji mišići siguro ne će biti prepreka da se lipo udoš. jedino bi mogla malo težje poroditi...betty.boop wrote:aben wrote:samo ti diži utege, briga te, kad vidin ove turiste kako vi su, siguro ima tamo vani neko za svakogabetty.boop wrote:aben wrote:samo govorin da za književnost moroš biti u kontaktu sa svojon feminin sidebetty.boop wrote:ma sta sad opet ja ?
aha, to
shvacam ja di ti zelis doc, al posto nemas blage veze o meni i mom zivotu, sve to sto si rekao mos bacit u kantu za smece :p
betty.boop-
2015-01-23
nemo veze ako se slučajno ne odnosi no te, ni za kantu jerbetty.boop wrote:aben wrote:europljani dolazu svakakovi, išarani tetovažami, probušenih svega, kose zapetljane, a neki su i damn straight šporki- i isto ih neko drži za ručicu. tako da tvoji mišići siguro ne će biti prepreka da se lipo udoš. jedino bi mogla malo težje poroditi...betty.boop wrote:aben wrote:samo ti diži utege, briga te, kad vidin ove turiste kako vi su, siguro ima tamo vani neko za svakogabetty.boop wrote:aben wrote:samo govorin da za književnost moroš biti u kontaktu sa svojon feminin sidebetty.boop wrote:ma sta sad opet ja ?
aha, to
shvacam ja di ti zelis doc, al posto nemas blage veze o meni i mom zivotu, sve to sto si rekao mos bacit u kantu za smece :p
načelno sve rečeno stoji
2014-04-16
razumimo se
samo jos da se naucis rijesit svakakvih pretpostavki ...
betty.boop-
2015-01-23
zoč,betty.boop wrote:razumimo se
soma si rekla da te ne poznivun,
a korištenje tebe ko predloška za prepostavke more samo obogatiti konačnu teoriju
2014-04-16
aben wrote:uvik mora postojati subtwist,kic wrote:betty.boop wrote:kic wrote:znaš onu priču o genijalcu i sekretarici aben?
sekretarica aben ?
birokrat neka je žena
haha znao sam, ali odlično! iako politički nekorektna na prvu ruku, može se lako prodati kao zamjena pozicija i dokazivanja kako je sekretarski posao jako podcijenjen, muške svinje
ženske poduzetnice će ti dolaziti i vabiti na lijepe oči lakši put do dokumentacije, ali korupcija će biti apsurdna jer sve što primiš morat ćeš vratiti općini, i plakat ćeš jer će zajednica uživati u tvojim darovima.. there goes my bmw on a kindergarten..
aben wrote:zoč,betty.boop wrote:razumimo se
a korištenje tebe ko predloška za prepostavke more samo obogatiti konačnu teoriju
pretpostavka je zayeb
kad ne znas, sutis ili pitas
betty.boop-
2015-01-23
ali to ima slično već, bstard, čak ijedna naša serija, jednon san uvati malo, o nekon načelniku lopovu i tajniku poštenjačini,kic wrote:aben wrote:uvik mora postojati subtwist,kic wrote:betty.boop wrote:kic wrote:znaš onu priču o genijalcu i sekretarici aben?
sekretarica aben ?
birokrat neka je žena
haha znao sam, ali odlično! iako politički nekorektna na prvu ruku, može se lako prodati kao zamjena pozicija i dokazivanja kako je sekretarski posao jako podcijenjen, muške svinje
ženske poduzetnice će ti dolaziti i vabiti na lijepe oči lakši put do dokumentacije, ali korupcija će biti apsurdna jer sve što primiš morat ćeš vratiti općini, i plakat ćeš jer će zajednica uživati u tvojim darovima.. there goes my bmw on a kindergarten..
ovo tvoje radije stavi ko sukob realsocijalistice s moći i potčinjenog ideallibertarijanca s jedne strone, i s druge seksualni kliring, di se stavovi istopu u hormonima
2014-04-16
ne razumiš,betty.boop wrote:aben wrote:zoč,betty.boop wrote:razumimo se
pretpostavka je zayeb
kad ne znas, sutis ili pitas
nismo bitni mi ni istina o nami, nego generalizacije koje izvedemo preko pretpostavki iz osobnog predloška
2014-04-16
prevedeno, aben te tjera..
bitnije je kako se nešto napravi, serije ne gledam a stalno pričam o njihovoj formi.. čudno.
bitnije je kako se nešto napravi, serije ne gledam a stalno pričam o njihovoj formi.. čudno.
naravski,kic wrote:prevedeno, aben te tjera..
one jednosezonske serije su taman; u uru vrimena filma je teško razradit likove, nije da se ne more ali se teže vezat u malo vrimena. a ako rastežu sezone i sezone, onda si taoc i tribaš na odvikavanje.
moja zanja ovisnost je bila fraiser:)
2014-04-16
tako to i funkcionira, nakon nekog vremena nema više nikakve radnje ni razvoja likova, ali si ih zavolio i pratiš to sranje od nakupine likova dok i sami sebi ne dosade više..
možda je tako i s forumom
možda je tako i s forumom
nakupina likova:)
je, al onda je tako i sa životom:)
neki dun mi čito žena nešto s fejsbuka,
"kad mi je teško u životu, ili se nalazin u bezizlaznoj situaciji, uvika iz takulina izvadin sliku svoje žene s kojon san u braku dvadeset godin, i pomislin, ako sun mogo izdržati toliko s ton psihokujom, onda mogu i ovo.."
je, al onda je tako i sa životom:)
neki dun mi čito žena nešto s fejsbuka,
"kad mi je teško u životu, ili se nalazin u bezizlaznoj situaciji, uvika iz takulina izvadin sliku svoje žene s kojon san u braku dvadeset godin, i pomislin, ako sun mogo izdržati toliko s ton psihokujom, onda mogu i ovo.."
2014-04-16
a, polak je vlajna iz frakcija vukojebine, one ne pitaju kakav je čovik, samo čiji je:)
2014-04-16
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50