Denkverbot
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
pa ja ću gledati, ili barem napišite izvještaj..
e čitam u Jamerici će kažnjavati ljude koji zauzimaju više prostora u podzemnoj i u tramvaju, a jebate.
e čitam u Jamerici će kažnjavati ljude koji zauzimaju više prostora u podzemnoj i u tramvaju, a jebate.
i onda kaže da nije komplicirana :^^^^aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kic wrote:ne moreš mi reći seksi i prijateljski u iston dahu, to je ko gas i kočnica u isto vrime
Govorim o osnovnim postavkama i osobnom promišljanju kao pojedinca. Dakle, moj temelj je katolička vjera i svi običaji koji idu uz nju. Držati ću je se i prenositi dalje. No, isto tako, sloboda pojedinca, njegova razvijanja, u misaonom smislu, jer postavke vjere su uglavnom iste, je nešto što treba dozvoliti...aben wrote:mativka wrote:Muški tip razmišljanja.aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:a jel ti smeto da je malo mlaji otebe?
pa da vidimo, koje su to karakteristike dice, a da bi to bilo poželjno?
bezbrižnost--vodi u sigurnu smrt od glodi, jer se niko ne brine
misliti na zalihe
raizgranost--vodi u sigurnu smrt jer trčiš i ne gledaš livo desno na cesti
egocentričnost-- vodi u sigurnu smrt jer..dobro, nije smrtonosno, ali ni ni lipo
Racio i samo racio...
Mašta, to je ono što nas razlikuje. Sposobnost ispričati bajku na način da dobro pobjeđuje...
a, kako si katolik, a voliš i bajke, uzmi si i čestertona- pravovjerje za prečitati:)
sad, ako bi jo reko da i muški obilno maštaju, bojin se da tu maštu ne bi prihvatila, jel tak
A ja se bojim, da vi muškarci ne bi mogli prihvatiti žensku maštu, pri čemu ste itekako zakinuti za iskrene ženske misli :D
Guest- Guest
tipa debele ljude?kic wrote:pa ja ću gledati, ili barem napišite izvještaj..
nama druge, to je tako i u javnom prijevozu
Naravno, nisu u pitanju samo osobne slobode, jednako se radi i o ekonomskim (osobno smatram to dvoje neodvojim). Vjerske procesije, osiguranje nogometnih utakmica, gay parade, poljoprivredni poticaji, studiji indologije…sve je to financirano u većoj ili manjoj mjeri iz džepa kumice, gaya, nogometnog navijača i svih nas ostalih.
Jasno da zbog različitog svjetonazora i osobnih interesa niti jedna strana nije sretna. Štoviše, samo se hrani netrpeljivost, jer u osobi kojoj se homoseksualizam gadi, pri pogledu na gay paradu činjenica da ju je i sama djelomično i nedobrovoljno financirala može samo izazvati jos veći bijes i osjećaj nepravde. Isto tako homoseksualac može osjetit gađenje i bijes pri pogledu na raskošnu crkvu koja se financira njegovim novcem i pritom organizira referendume kako bi mu zakonski onemogućila da ozakoni svoju vezu i zove ju kako želi.
Dakle, teza je da država, osim sto ugnjetava, još i dodatno hrani netrpeljivost i mržnju među ljudima različitih svjetonazora. Ljudima koji se možda uopće ne bi mrzili nego bi ih bilo baš briga jedne za druge i gledali bi svoja posla.
2014-04-16
Ovo vrijedi za obojicu: pobogu, zar ne možete išta bolje naći nego mene zezati?! :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kic wrote:ne moreš mi reći seksi i prijateljski u iston dahu, to je ko gas i kočnica u isto vrime
Guest- Guest
amo konkretno, ča biš učinila da te dite sutra pito da je li istina da je divica marija rodila bez onoganikoga?mativka wrote:Govorim o osnovnim postavkama i osobnom promišljanju kao pojedinca. Dakle, moj temelj je katolička vjera i svi običaji koji idu uz nju. Držati ću je se i prenositi dalje. No, isto tako, sloboda pojedinca, njegova razvijanja, u misaonom smislu, jer postavke vjere su uglavnom iste, je nešto što treba dozvoliti...aben wrote:mativka wrote:
Mašta, to je ono što nas razlikuje. Sposobnost ispričati bajku na način da dobro pobjeđuje...
a, kako si katolik, a voliš i bajke, uzmi si i čestertona- pravovjerje za prečitati:)
sad, ako bi jo reko da i muški obilno maštaju, bojin se da tu maštu ne bi prihvatila, jel tak
A ja se bojim, da vi muškarci ne bi mogli prihvatiti žensku maštu, pri čemu ste itekako zakinuti za iskrene ženske misli :D
2014-04-16
Amo prvo, što ti je onoganikolog? (zbunjuje me, zbog onanije)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote: amo konkretno, ča biš učinila da te dite sutra pito da je li istina da je divica marija rodila bez onoganikoga?
Guest- Guest
mene za večeras još čeko sas vs memphis,mativka wrote:Ovo vrijedi za obojicu: pobogu, zar ne možete išta bolje naći nego mene zezati?! :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kic wrote:ne moreš mi reći seksi i prijateljski u iston dahu, to je ko gas i kočnica u isto vrime
dobro je to, ne zun da je baš bolje od foruma:)
2014-04-16
un niki je pinacmativka wrote:Amo prvo, što ti je onoganikolog? (zbunjuje me, zbog onanije)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote: amo konkretno, ča biš učinila da te dite sutra pito da je li istina da je divica marija rodila bez onoganikoga?
ona nika je piška
ono niko je seks
2014-04-16
zezanje mativke je plus samo kad sa strane nešto čitam, ali realno smo skroz korektni, damo da se izrazi i sve.
Kao što sam i mislila, znojni, muškarci :Daben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kic wrote:mene za večeras još čeko sas vs memphis,
Guest- Guest
kic wrote:zezanje mativke je plus samo kad sa strane nešto čitam, ali realno smo skroz korektni, damo da se izrazi i sve.
ima i pritužbe ili abuse,
al ne bi nan govorila da smo seksi i nježni da joj ne paše, valjda
2014-04-16
sam svoju temu derailam, ali neka, memfis nije što je bio izgleda..
godine nećem pogađati, ali rekao bih da je mativka niska rasta, do 1,7, za ženu je i niže oke ali jel..
godine nećem pogađati, ali rekao bih da je mativka niska rasta, do 1,7, za ženu je i niže oke ali jel..
Hvala :)kic wrote:zezanje mativke je plus samo kad sa strane nešto čitam, ali realno smo skroz korektni, damo da se izrazi i sve.
Guest- Guest
Jer ne gledam na vas na kao osobe muškog spola :) (žao mi je na mojoj iskrenosti) :)aben wrote:kic wrote:zezanje mativke je plus samo kad sa strane nešto čitam, ali realno smo skroz korektni, damo da se izrazi i sve.
Guest- Guest
čekoj, ovo je prva godina da jo pratin bilokakov sport, give me some credit, proučavan poteze ke ponavljan na terenu, riječju- učin domaći rad!mativka wrote:Kao što sam i mislila, znojni, muškarci :Daben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kic wrote:mene za večeras još čeko sas vs memphis,
uostalom, pijen sok od naranče i spremi sun si jabuku za pogristi tijekon utakmice- ne moreš reći da je to fascinacija znojnin muškima...valjo bi tribo imati pive i kikirikija, ne?
2014-04-16
a znun, puno ih je ozljeđenih..skoro svi iz prvekic wrote:sam svoju temu derailam, ali neka, memfis nije što je bio izgleda..
godine ne, al niska i bucmasta moreš napisati, jel?
2014-04-16
Sama činjenica jabuke, upućuje da nešto ne štima :Daben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kic wrote:čekoj, ovo je prva godina da jo pratin bilokakov sport, give me some credit, proučavan poteze ke ponavljan na terenu, riječju- učin domaći rad!uostalom, pijen sok od naranče i spremi sun si jabuku za pogristi tijekon utakmice- ne moreš reći da je to fascinacija znojnin muškima...valjo bi tribo imati pive i kikirikija, ne?
Guest- Guest
šta je s Raptorsima majketi?aben wrote:a znun, puno ih je ozljeđenih..skoro svi iz prvekic wrote:sam svoju temu derailam, ali neka, memfis nije što je bio izgleda..
godine ne, al niska i bucmasta moreš napisati, jel?
to si ti rekao da je bucmasta-
jel to nešto hormonalno?mativka wrote:Jer ne gledam na vas na kao osobe muškog spola :) (žao mi je na mojoj iskrenosti) :)aben wrote:kic wrote:zezanje mativke je plus samo kad sa strane nešto čitam, ali realno smo skroz korektni, damo da se izrazi i sve.
jo bi rađe da ti se gadin ko muški,
nego da bi se volila šećati ismanun, i grliti po rivi ko s osobom
2014-04-16
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50