Jel znaš tko sam ja?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Jel znaš tko sam ja?
gargamel0101 wrote:Ako sam dobro shavtio iz teksta on je njih spucao na raskrižju. Ovo je dobrih 50 - 60 metara dalje od raskrižja.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:Lik ih je poderao ko žečeve.
Maći umislio da je vlakovodja
lik je vozio tako pijan i kosio ljude, kante, udarao i odbijao se po cesti, kao da igra Grad Thet Auto a ne "realni život"
Guest- Guest
Tata kupio vozačku, auto i posao najvjerojatnije...ne zna taj što je realni život. Vjerujem da će ga lupiti nakon ovoga, ako ga lupi...preko_vode_do_slobode wrote:gargamel0101 wrote:Ako sam dobro shavtio iz teksta on je njih spucao na raskrižju. Ovo je dobrih 50 - 60 metara dalje od raskrižja.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:Lik ih je poderao ko žečeve.
lik je vozio tako pijan i kosio ljude, kante, udarao i odbijao se po cesti, kao da igra Grad Thet Auto a ne "realni život"
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Tata kupio vozačku, auto i posao najvjerojatnije...ne zna taj što je realni život. Vjerujem da će ga lupiti nakon ovoga, ako ga lupi...preko_vode_do_slobode wrote:gargamel0101 wrote:Ako sam dobro shavtio iz teksta on je njih spucao na raskrižju. Ovo je dobrih 50 - 60 metara dalje od raskrižja.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:Lik ih je poderao ko žečeve.
to da, tata mu je sigurno član neke partije, samo je pitanje koje.. točno to, stari mu kupio auto, vozačku, posao, i gle budale.. najgore od svega možda mu kupi slobodu.. sjetimo se samo Horvantinčića , Čačića, onoga iz Makarske, ili isto neke ženske neznam kako se zove, ubila majku troje djece, pobjegla , i uvjetna kazna itd..
dok ti doma posadiš jedan pitar trave na tavanu za svoje potrebe, i dobiješ 2godine zatvora
Guest- Guest
Pa da. Imaš nekih 50-60 metara od raskrižja gdje je pokosio to dvoje nesretnih ljudi i vukao je taj stup tih 60 metara.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ja znam tko je on, sadašnji stanovnik Remetinca i budući Lepoglave. I tako 10 godina, možda koju manje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja bi radio u osiguranju a ne bio cijeli dan na traktoru a kad ne na traktoru onda u trgovini za pultom.......osiguranje,sigurna lova,kavice i to.......marcellus wrote:bezveznjak vulgaris, nikakva faca samo se preserava
radi u croatia osiguranju, nešto tipa referent ništ posebno
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Treba istražiti tko su žrtve pa sukladno tome donijeti sud o događaju.sitting_bull wrote:neki zlatni dečko iz neke hdz ili još desnije familije, zasigurno (istočni dio zagreba).
da je iz sdp-a, ili neke stranke ljevice već bi se marcellus oglasio.
šutnja govori više od tisuću riječi...
Možda vrag i nije tako crn kako na prvu izgleda.
danni1-
2014-04-16
preko_vode_do_slobode wrote:nije baš, po komentarima kažu da je bosanac(naš hrvat) i da mu je stari neka visoka čunka u nekoj državnoj firmi gdje do imovine došao u privatizaciji(a mogao sam i misliti, nije sigurno u privatnoj) i neki komentari govore i HDZovac..vuksadinare wrote:..mozda je pripadnik nacionalne manjine pa se 'cupa' na radina,pupovca ili kajtazija..kazem skroz ima oblik cige
uglavnom ako je sve to istina, onda neće ležati niti dana u zatvoru
Ne znam baš, sjećam se da su u okovima dovodili momka iz ugledne obitelji na suđenju u sličnom slučaju-nekako se prezivao s Z ili Ž.
Također mislim da ni Josipa Katalenića neće moći roditelji izvaditi iz ćuze koliko se uvalio.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
marcellus wrote:sitting_bull wrote:marcellus wrote:u svakom slučaju na fejsu nema stranačkih simbola ni političkog izjašnjavanja, cuger obični
i pomalo ubojica, ne?
šta razoračan si nije hadezeovac? Jebemti peh
piskaralo, ne moraš se truditi oko ovog ubojice.
nije politički protivnik tvoga gazde i zašto to i čemu, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
preko_vode_do_slobode wrote: Nakon nesreće vikao je "Znate li tko sam ja? Znate li tko mi je otac?".
očito mu je stari neka i politička čunka, vjerojatno u vrhu državne firme, a kada su u državnoj firmi prvi vrhu, onda znaš i političare.. ali opet ne prevelika čunka, kao sin todorića ili karamarka ili zokija, bandića, .. ako su to LVL1 čunke, onda je njegov stari vjerojatno LVL2 čunka
stari mu je niko i ništa, kako rekoh čisto prekenjavanje... i nije mu stari kupio auto ko što neki kažu nego je zaradio nešto siće ko nogometaš.
Sjebo se za cijeli život,pobio ljude......sad kad proradi savjest,ako je ima...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Preminuo muškarac kojeg je na Kvatriću 'pokosio' pijani divljak
Aleksandar Kusalović (67) , koji je bio teško ozlijeđen u nesreći na Kvatriću,umro je danas u 11.05 sati na Rebru .
http://www.24sata.hr/news/nikolu-k-terete-za-izazivanje-nesrece-i-nepruzanje-pomoci-469438
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Navodno se u njegovom Audiju nalazila dječja sjedalica. Nadam se da se ta vreća govana ipak nije stigla razmnožiti. Naime, nikome ne bih poželio takvog oca.
mrincredible-
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» znas li ti tko sam ja ?
» Gorka spoznaja da po cjepivu znas kako te tretiraju u EU
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Gorka spoznaja da po cjepivu znas kako te tretiraju u EU
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
Page 3 of 3