Jel znaš tko sam ja?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Jel znaš tko sam ja?
bezveznjak vulgaris, nikakva faca samo se preserava
radi u croatia osiguranju, nešto tipa referent ništ posebno
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
u svakom slučaju na fejsu nema stranačkih simbola ni političkog izjašnjavanja, cuger obični
mutava baštarda wrote:HDZovi iz uglednih obitelji ne bježe jer ih udbaški sudovi oslobode...preko_vode_do_slobode wrote:baš me zanima "čiji" će ovo biti krele..
ovo je bit će SDPov kadar, njima u glavi zvoni "ne okreći se sine"
darth_vader-
2014-04-17
http://www.jutarnji.hr/tko-je-mladic-koji-je-skrivio-strasnu-tragediju-na-kvatricu-nekoc-perspektivni-nogometas-serijski-je-prometni-prijestupnik--nakon-nesrece-se-smijuljio/1559231/
Inače, šteta što nema kvalitenog preodgoja za ovakve...Gulag seme i tako to...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:bezveznjak vulgaris, nikakva faca samo se preserava
nema epiteta tipa ubojica na cesti i slično. kao za čačića svojedobno, recimo.
sitting_bull-
2015-09-28
marcellus wrote:u svakom slučaju na fejsu nema stranačkih simbola ni političkog izjašnjavanja, cuger obični
i pomalo ubojica, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:marcellus wrote:u svakom slučaju na fejsu nema stranačkih simbola ni političkog izjašnjavanja, cuger obični
i pomalo ubojica, ne?
šta razoračan si nije hadezeovac? Jebemti peh
preko_vode_do_slobode wrote:nije baš, po komentarima kažu da je bosanac(naš hrvat) i da mu je stari neka visoka čunka u nekoj državnoj firmi gdje do imovine došao u privatizaciji(a mogao sam i misliti, nije sigurno u privatnoj) i neki komentari govore i HDZovac..vuksadinare wrote:..mozda je pripadnik nacionalne manjine pa se 'cupa' na radina,pupovca ili kajtazija..kazem skroz ima oblik cige
uglavnom ako je sve to istina, onda neće ležati niti dana u zatvoru
u svakom slučaju stari mu radi u croatia osiguranju pa nije privatizacija...
Jebani partybreaker. Skoro sve se poslozilo. Bahati hdz-ovac, pijan, ubojica, otac adz-ovac koji je ukrao vabriku. Ko da Rimca gledam ali bez ljudih zrtava. Kila mozga, a u kurac....marcellus wrote:preko_vode_do_slobode wrote:nije baš, po komentarima kažu da je bosanac(naš hrvat) i da mu je stari neka visoka čunka u nekoj državnoj firmi gdje do imovine došao u privatizaciji(a mogao sam i misliti, nije sigurno u privatnoj) i neki komentari govore i HDZovac..vuksadinare wrote:..mozda je pripadnik nacionalne manjine pa se 'cupa' na radina,pupovca ili kajtazija..kazem skroz ima oblik cige
uglavnom ako je sve to istina, onda neće ležati niti dana u zatvoru
u svakom slučaju stari mu radi u croatia osiguranju pa nije privatizacija...
abraham-
2014-04-14
Salu na stranu , sucut obitelji a kretenu sto dulji zatvorski boravak. Nadam se da obitelj u zalosti ne cita ove bljuvotine i nasladjivanje po raznim neovisnim novinama i portalima.
2014-04-14
preko_vode_do_slobode wrote:baš me zanima "čiji" će ovo biti krele..
Ma, sto posto, je neki antifašist, lenjinist, srbofil, marksist, jugonostalgičar, četnik, židov,
i tako dalje.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:baš me zanima "čiji" će ovo biti krele..
Ma, sto posto, je neki antifašist, lenjinist, srbofil, marksist, jugonostalgičar, četnik, židov,
i tako dalje.
ili to , ili hdzovac, bosanac, ustaša, - ili jdno ili drugo
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:Yehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:baš me zanima "čiji" će ovo biti krele..
i tako dalje.
ili to , ili hdzovac, bosanac, ustaša, - ili jdno ili drugo
Jedno od toga jest zasigurno
2014-04-20
gargamel0101 wrote:Lik ih je poderao ko žečeve.
Maći umislio da je vlakovodja
2014-04-20
Znam, ali to nije niti bila namjera.Starhemberg wrote:Nisi duhovit.gargamel0101 wrote:Lik ih je poderao ko žečeve.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Nakon nesreće vikao je "Znate li tko sam ja? Znate li tko mi je otac?".
očito mu je stari neka i politička čunka, vjerojatno u vrhu državne firme, a kada su u državnoj firmi prvi vrhu, onda znaš i političare.. ali opet ne prevelika čunka, kao sin todorića ili karamarka ili zokija, bandića, .. ako su to LVL1 čunke, onda je njegov stari vjerojatno LVL2 čunka
očito mu je stari neka i politička čunka, vjerojatno u vrhu državne firme, a kada su u državnoj firmi prvi vrhu, onda znaš i političare.. ali opet ne prevelika čunka, kao sin todorića ili karamarka ili zokija, bandića, .. ako su to LVL1 čunke, onda je njegov stari vjerojatno LVL2 čunka
Guest- Guest
Ako sam dobro shavtio iz teksta on je njih spucao na raskrižju. Ovo je dobrih 50 - 60 metara dalje od raskrižja.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:Lik ih je poderao ko žečeve.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Ako sam dobro shavtio iz teksta on je njih spucao na raskrižju. Ovo je dobrih 50 - 60 metara dalje od raskrižja.Yehudi wrote:gargamel0101 wrote:Lik ih je poderao ko žečeve.
lik je vozio tako pijan i kosio ljude, kante, udarao i odbijao se po cesti, kao da igra Grad Thet Auto a ne "realni život"
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» znas li ti tko sam ja ?
» Gorka spoznaja da po cjepivu znas kako te tretiraju u EU
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Gorka spoznaja da po cjepivu znas kako te tretiraju u EU
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
Page 2 of 3