Jel znaš tko sam ja?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Jel znaš tko sam ja?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pijan-ubio-zenu-pa-pokusao-pobjeci-ovo-je-lice-26godisnjeg-vozacaubojice-s-kvaternikovog-trga/886596.aspx
neki momak iz "ugledne obitelji", zgazio par ljudi, vozio mrtav pijan, bježao od policije, nije pomagao zgaženima i dok su ga trpali u maricu , dera se "jel znate vi tko sam ja"
neki momak iz "ugledne obitelji", zgazio par ljudi, vozio mrtav pijan, bježao od policije, nije pomagao zgaženima i dok su ga trpali u maricu , dera se "jel znate vi tko sam ja"
Last edited by preko_vode_do_slobode on 12/4/2016, 13:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Jel znaš tko sam ja?
Ili je neki sdpovac ili kradoljubac, da se kladimo?preko_vode_do_slobode wrote:baš me zanima "čiji" će ovo biti krele..
Guest- Guest
evo googla sam ;
http://net.hr/danas/crna-kronika/vozio-mrtav-pijan-vozac-koji-je-skrivio-stravicnu-nesrecu-i-pregazio-zenu-napuhao-je-gotovo-2-promila/
Kako doznaje Net.hr, nesreću je skrivio Nikola Kovačević (26) koji je svojim Audijem A3 jurio Maksimirskom ulicom pod utjecajem alkohola (1,98 promila). Kako saznajemo, mladić živi na području istočnog dijela zagrebačke županije.
“Kad je izašao iz automobila, počeo je lelujati lijevo, desno i krenuo je bježati. Potrčao sam za njim. U Kamaufovoj je pao sam od sebe. Došao sam do njega i zadržao ga. Jako je zaudarao po alkoholu i vikao je: “Da li vi znate tko sam ja, ja mogu sve”. U pomoć su mi pritrčali drugi građani i pričuvali smo ga do dolaska policije”, rekao je za 24 sata mladić koji je uhvatio vozača.
Svjedoci također govore i kako je vozač bio neugodan i arogantan i kada su ga policajci uhitili.
http://net.hr/danas/crna-kronika/vozio-mrtav-pijan-vozac-koji-je-skrivio-stravicnu-nesrecu-i-pregazio-zenu-napuhao-je-gotovo-2-promila/
Kako doznaje Net.hr, nesreću je skrivio Nikola Kovačević (26) koji je svojim Audijem A3 jurio Maksimirskom ulicom pod utjecajem alkohola (1,98 promila). Kako saznajemo, mladić živi na području istočnog dijela zagrebačke županije.
“Kad je izašao iz automobila, počeo je lelujati lijevo, desno i krenuo je bježati. Potrčao sam za njim. U Kamaufovoj je pao sam od sebe. Došao sam do njega i zadržao ga. Jako je zaudarao po alkoholu i vikao je: “Da li vi znate tko sam ja, ja mogu sve”. U pomoć su mi pritrčali drugi građani i pričuvali smo ga do dolaska policije”, rekao je za 24 sata mladić koji je uhvatio vozača.
Svjedoci također govore i kako je vozač bio neugodan i arogantan i kada su ga policajci uhitili.
Guest- Guest
Tko je Nikola Kovačević, i po čemu se momak bahati? iz kakve to familije dolazi da može govoriti "znate li vi tko sam ja" nakon što usmrti jednu osobu, druge ozljedi i pobjegne sa mjesta nesreće?
iz koje je stranke?
iz koje je stranke?
Guest- Guest
Po faci neki seljo...diler...krimos...a lici mi i na cigu....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..mozda je pripadnik nacionalne manjine pa se 'cupa' na radina,pupovca ili kajtazija..kazem skroz ima oblik cige
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije baš, po komentarima kažu da je bosanac(naš hrvat) i da mu je stari neka visoka čunka u nekoj državnoj firmi gdje do imovine došao u privatizaciji(a mogao sam i misliti, nije sigurno u privatnoj) i neki komentari govore i HDZovac..vuksadinare wrote:..mozda je pripadnik nacionalne manjine pa se 'cupa' na radina,pupovca ili kajtazija..kazem skroz ima oblik cige
uglavnom ako je sve to istina, onda neće ležati niti dana u zatvoru
Last edited by preko_vode_do_slobode on 12/4/2016, 14:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne možda, nego sigurno, veća je šansa to nego da je jedan od glavonja trenutno nam na grbači... kako je nekim alako kroz dane proći, samo se isključe neke kognitivne funkcije...vuksadinare wrote:..mozda je pripadnik nacionalne manjine pa se 'cupa' na radina,pupovca ili kajtazija..kazem skroz ima oblik cige
Guest- Guest
Idiot neodgojeni kako god.Starhemberg wrote:Ili je neki sdpovac ili kradoljubac, da se kladimo?preko_vode_do_slobode wrote:baš me zanima "čiji" će ovo biti krele..
dijagram-
2015-08-09
Sto, epikurov rodjo, sunce li mu jebem:)preko_vode_do_slobode wrote:nije baš, po komentarima kažu da je bosanac(naš hrvat) i da mu je stari neka visoka čunka u nekoj državnoj firmi gdje do imovine došao u privatizaciji(a mogao sam i misliti, nije sigurno u privatnoj) i neki komentari govore i HDZovac..vuksadinare wrote:..mozda je pripadnik nacionalne manjine pa se 'cupa' na radina,pupovca ili kajtazija..kazem skroz ima oblik cige
dijagram-
2015-08-09
preko_vode_do_slobode wrote:nije baš, po komentarima kažu da je bosanac(naš hrvat) i da mu je stari neka visoka čunka u nekoj državnoj firmi gdje do imovine došao u privatizaciji(a mogao sam i misliti, nije sigurno u privatnoj) i neki komentari govore i HDZovac..vuksadinare wrote:..mozda je pripadnik nacionalne manjine pa se 'cupa' na radina,pupovca ili kajtazija..kazem skroz ima oblik cige
Možda je to četnik koji se izjašnjava kao Hrvat? Ti su najgori.
crvenkasti-
2014-04-17
Halo DEČKO; KOJI SI TI idiot - SVAKAKO I TVOJI RODITELJI KOJI SU TE DOVELI DO OVAKVOG IMBECILNOG RAZMIŠLANJA I KOJI SU SVAKAKO SUODGOVORNI za tvoj IMBECILNI razvoj - ONI koji bi također trebali popatati određenu kaznenu odgovornost - naročito ako su tvoja DEVIJANTNA ponašanja u tvom odrastanju zataškavali - ili preko osobnih rodbinskih - ili $$$ prikrivali - ehhh , da ima pravde ; teški okovi oko nogu i barem 20 godina rada za opće dobro i čak i onda kada izađeš OSTAJE VJEČNO MRLJA NA TVOM IMENU I PREZIMENU - naravno uz put i obvezatno spominjanje tvojih roditelja i obitelji koji su ti godinama " SUFLIRALI " -- sve to u paketu zajedničkog djelovanja jer se nisu na vrijeme "OGRADILI " od tvog pogubnog djelovanja -često ti gledajući " KROZ PRSTE " - no, to nas svakako dovodi i do mnogo raširenije - pogrešne društvene pojave gdje RODITELJI svoju djecu gledaju kao potpuno NEVINE i BEZGRIJEŠNE sami sebe zavaravajući - ne htijući uopće pogledati u DUBINU SVEGA - ZABIJAJUĆI GLAVU U pijesak i sve u 16 se " ČUDE " kako je njihov LIEBLING za takve stvari uopće NESPOSOBAN - poznato ?????
Guest- Guest
HDZovi iz uglednih obitelji ne bježe jer ih udbaški sudovi oslobode...preko_vode_do_slobode wrote:baš me zanima "čiji" će ovo biti krele..
ovo je bit će SDPov kadar, njima u glavi zvoni "ne okreći se sine"
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Prošao sinoć...dobro je razbacano bilo po Kvatriću. 3 ujutro još su radili očevid.
A sumnjam da je neka jaka obitelj...ono A3 za 10 milja polovan
A sumnjam da je neka jaka obitelj...ono A3 za 10 milja polovan
prećerujete, i ja sa dva promila vičem razne pizdarije pa i ovo znaš li ti tko sma ja...a ne vozim ni a3
2014-04-15
neki zlatni dečko iz neke hdz ili još desnije familije, zasigurno (istočni dio zagreba).
da je iz sdp-a, ili neke stranke ljevice već bi se marcellus oglasio.
šutnja govori više od tisuću riječi...
da je iz sdp-a, ili neke stranke ljevice već bi se marcellus oglasio.
šutnja govori više od tisuću riječi...
sitting_bull-
2015-09-28
n_razbojnik wrote:prećerujete, i ja sa dva promila vičem razne pizdarije pa i ovo znaš li ti tko sma ja...a ne vozim ni a3
preko_vode_do_slobode wrote:po komentarima kažu da je bosanac(naš hrvat)
Istočni dio Zagreba, to je i meni prvo palo na pamet. Janjevac, Bosanac, Šiptar... ili tako nešto.
Guest- Guest
bezveznjak vulgaris, nikakva faca samo se preserava
radi u croatia osiguranju, nešto tipa referent ništ posebno
radi u croatia osiguranju, nešto tipa referent ništ posebno
Similar topics
» znas li ti tko sam ja ?
» Gorka spoznaja da po cjepivu znas kako te tretiraju u EU
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Gorka spoznaja da po cjepivu znas kako te tretiraju u EU
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
Page 1 of 3