Gorka spoznaja da po cjepivu znas kako te tretiraju u EU
Page 1 of 1
Gorka spoznaja da po cjepivu znas kako te tretiraju u EU
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zasto-hrvatska-cijepi-manje-od-drugih-samo-2-clanice-eu-stoje-losije-otkrivamo-sto-se-zbiva-15056523
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Re: Gorka spoznaja da po cjepivu znas kako te tretiraju u EU
Ovo je svakako samar plenkiju..uz sve njegovo cupkanje oko ursule i zan misela dobija cjepivo na kapaljku..a izgleda kao u svemu koliko love toliko muzike..donesi torbu perja i vozi..a ne na pocek ili na rate..ili dok maric se zbroji..dodje drugi sa torbom novca i tvoje odveze a ti se cesi i pitaj zasto..poluprazna blagajna poluprazne zalihe..to tak ide..boli kurac one iz astrazaneca jel ti trevas dobit ili cekas lovu iz brisela..nema na odgodu ili pricuvajte nam..lova odmah i sad
2015-09-08
Rekoh ja..ovo je samo izvlacenje na brisel u svezi ruskog cjepiva...nemaju perja da ga nabave ili se cjenkaju a rujo isto ne da na pocek ili na djemdo..daj torbu love i vozi danas je takvo biznis cjepivo
2015-09-08
Kakva svinjarija
Nek jos jednom spspomenu krembili iz Vlade da im je do zdravlja i sigurnosti gradana
A sebe su cijepili naravno
Nek jos jednom spspomenu krembili iz Vlade da im je do zdravlja i sigurnosti gradana
A sebe su cijepili naravno
Dobili smo cjepiva koliko smo platili i tu je cista racunica..mos ti narucit i deset milijuna doza ak nemos platit nista od toga ide drugim kupcima..janezi sami kazu koliko platimo toliko dobijemo i cica mica gotova prica..koji red..sve ide preko reda sa lovom
2015-09-08
ma jok .s cjepivom se manipuluravuksadinare wrote:Dobili smo cjepiva koliko smo platili i tu je cista racunica..mos ti narucit i deset milijuna doza ak nemos platit nista od toga ide drugim kupcima..janezi sami kazu koliko platimo toliko dobijemo i cica mica gotova prica..koji red..sve ide preko reda sa lovom
Pa vidis da otimaju jedni drugdrugima bez obzira na placanje
Mi se oslonili na pogresnog proizvodaca
K nemamo ugkeda u EU, tko je sigurno
Otimas..ali danas se placa torbarenjem lova sad i odmah vozi inace drugi capne ako stoji na lageru..a nama su capnili oni koji su odmah iskesirali..drugo..toliko o utjecaju plenkija u briselu..sve manji mu je utjecaj u stranci pa i tamo..sve ovi vide u briselu...ak nisi sposoban zavest red u stranci..nemas sto trazit ni u briselu na dobrim funkcijama..mozes kuhat kave..eventualno..plenki je imao nekog utjecaja u prvom mandatu i to je ispucao..opustio se..jbg..a svako opustanje je majka svih zajebaSora wrote:ma jok .s cjepivom se manipuluravuksadinare wrote:Dobili smo cjepiva koliko smo platili i tu je cista racunica..mos ti narucit i deset miliona doza ak nemos platit nista od toga ide drugim kupcima..janezi sami kazu koliko platimo toliko dobijemo i cica mica gotova prica..koji red..sve ide preko reda sa lovom
Pa vidis da otimaju jedni drugdrugima bez obzira na placanje
Mi se oslonili na pogresnog proizvoda
K nemamo ugkeda u EU, tko je sigurno
2015-09-08
Srpska gamad ja poslala Makedoncima i Crnogorcima, a nama ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Kako je polemika o cjepivu (vakcini) protiv ospica otkrila nepoznate informacije (ažurirano)
» Splitska medicinska sestra s prve crte obrane od COVID-a: Znam da će antivakseri dići hajku, ali kad vidiš smrt oko sebe, kako cjepivu reći ne!?
» NEVJEROJATNA SPOZNAJA: 10 milijuna Turaka ima hrvatske korijene?!
» "TRETIRAJU NAS KAO DA SMO RETARDIRANI!"
» Srbi na ističnom frontu: "Rusi nas tretiraju kao stoku"
» Splitska medicinska sestra s prve crte obrane od COVID-a: Znam da će antivakseri dići hajku, ali kad vidiš smrt oko sebe, kako cjepivu reći ne!?
» NEVJEROJATNA SPOZNAJA: 10 milijuna Turaka ima hrvatske korijene?!
» "TRETIRAJU NAS KAO DA SMO RETARDIRANI!"
» Srbi na ističnom frontu: "Rusi nas tretiraju kao stoku"
Page 1 of 1