EU traži od Zagreba: Ne uslovljavajte Srbiju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: EU traži od Zagreba: Ne uslovljavajte Srbiju
Nemamo mi šta rasprawljat.
Imate tri točke.
Swaka nosi protuodgowor.
Imate tri točke.
Swaka nosi protuodgowor.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vucko obradjuje zadnjice, sto donosi plodove.
Trebao bi da krene malo vise o pravima homoseksualaca, mislim da bi rezultat bio jos veci, narocito kada je postao neoliberal od ultra radikala.
Trebao bi da krene malo vise o pravima homoseksualaca, mislim da bi rezultat bio jos veci, narocito kada je postao neoliberal od ultra radikala.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Vođe su ogledalo naroda.Serbinho-3 wrote:Vucko obradjuje zadnjice, sto donosi plodove.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koji s(p)r(d)pski jezik??? Zar takvo što postoji uopće?dzango wrote:Knjigu u šake i da naučiš više taj maternji srpski kako valja.Regoč wrote:Srećom pa mi je materinski hrvatski jezik, a ne poturčena balkanština.dzango wrote:Jebem mu mater više, naučite jednom taj srpski.Regoč wrote:Samo mirno i dosljedno, bez puno buke. Regijska mjerodavnost, položaj Hrvatah u Svetosaviji, podatci o nestalima.
Guest- Guest
Mi pičketine a vi birate vučića i nikolića za vlast u srbiji????? Led vas jebo nenormalne i glupave da vas jebo takve tupave. Stavite si nekoga normalnog pa onda pričajte o pičketinama a ne se vaditi na našim leđima stoko tulava :)Stanojko wrote:Ovo je bilo cisto retoricki...dzango wrote:A ako uzmemo u obzir sve premise, možemo logikom da izvedemo zaključak da će da popuste.Stanojko wrote:Ako hrvati popuste zadnje su picketine...
Guest- Guest
lijepa nasa pivska flasha o junacka karlovacka usput trebalo bi legalizovati pozdrav u Srbiji "Zivjela velika Srbija" ne vidim sta bi to nekome tamo trebalo smetati ako oni tamo mogu pozdravljati sa nekim spremanjem domova mozemo i mi ovako
2014-04-14
marcellus wrote:nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
evo, to je PoAnta.
neprijatelji srbije prosto cheznu da se to dogodi
nemoguca misija ! bore se za cenzus
Guest- Guest
pizzon wrote:marcellus wrote:nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
evo, to je PoAnta.
Možda hoće, zato smo vam Šešelja i oslobodili, a mi se pravimo da smo ustaše.
crvenkasti-
2014-04-17
pizdune kad ce ta evropa i te plate i penzije,sta kazu ovi iz MMF-a? jebla te xpbatcka pa vi idete masovno tamo na ljetovanje i trosite pare
2014-04-14
ajde ne kenjaj, ne zelim da te komentarisem
jadva ako predju cenzus
jadva ako predju cenzus
Guest- Guest
ne pravite se vi da se ste ustase,crvenkasti wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
evo, to je PoAnta.
a seselja mogu svakog dana tamo_ovamo
nebitno, nema sanse
DELIRIJUM I USTAŠKE PESME Ovo je deo filma o Hrvatskoj koji je zgrozio Evropu
Tportal, Jutarnji.hr, I.F. M.A. | 12. 04. 2016 - 13:26h
| Komentara: 4
Dokumentarac prikazan na nemačko-francuskoj televiziji "Arte" o jačanju nacionalističkih snaga u Hrvatskoj koje se otvoreno nadovezuju na fašističku prošlost zemlje i dalje privlači pažnju
http://www.blic.rs/vesti/svet/delirijum-i-ustaske-pesme-ovo-je-deo-filma-o-hrvatskoj-koji-je-zgrozio-evropu/x9jqq5b
Guest- Guest
pizzon wrote:marcellus wrote:nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
evo, to je PoAnta.
momak, glupav si...
Najopasniji su glupaci koji nisu svesni da su glupi...marcellus wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
evo, to je PoAnta.
momak, glupav si...
Stanojko wrote:Najopasniji su glupaci koji nisu svesni da su glupi...marcellus wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
evo, to je PoAnta.
momak, glupav si...
Ja i marcelus smo onda bezopasni.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
evo, to je PoAnta.
momak, glupav si...
uf, tako me raduje svaki tvoj kompliment
Guest- Guest
pizdune vidis da te ne vole ni cetnici ni ustase samo tvoja braca pederi iz eu,idi u svabiju pa izvrsi promjenu spola budi trandza to je u trendu u anglosaksoniji
2014-04-14
Winter is coming wrote:pizdune vidis da te ne vole ni cetnici ni ustase samo tvoja braca pederi iz eu,idi u svabiju pa izvrsi promjenu spola budi trandza to je u trendu u anglosaksoniji
Na braniku EU stoji. On i ezek.
pa sto da komentarises pricaj i dalje sam sa sobom mi ostali ti samo smetamopizzon wrote:ajde ne kenjaj, ne zelim da te komentarisem
jadva ako predju cenzus
2014-04-14
pizzon wrote:ne pravite se vi da se ste ustase,crvenkasti wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
evo, to je PoAnta.
a seselja mogu svakog dana tamo_ovamo
nebitno, nema sanse
DELIRIJUM I USTAŠKE PESME Ovo je deo filma o Hrvatskoj koji je zgrozio Evropu
Tportal, Jutarnji.hr, I.F. M.A. | 12. 04. 2016 - 13:26h
| Komentara: 4
Dokumentarac prikazan na nemačko-francuskoj televiziji "Arte" o jačanju nacionalističkih snaga u Hrvatskoj koje se otvoreno nadovezuju na fašističku prošlost zemlje i dalje privlači pažnju
Ehhehe, moj Pizdone : nešto mi se ti i tvoji istomišljenici na ovom forumu - po meni osobno _ previše " uzbuđujete " na nekim minornim pojavama koje u stvarnoj političkoj sceni u HR nemaju neki veći utjecaj !Pa, u samoj Njemačkoj nacisti ( odnosno njihovi podržavatelji - nevezano kako se nazivaju ) normalno najave skup kada će paradirati u određenom gradu - policija ih čak štiti od onih koji nisu složni s njihovim mimohodom - a vi ovdje pokušavate od buhe " NADUVATI " slona !!
Jbga, žalosno je od vas srpčića da ste spali na ovo da se morate KAČITI čak i za sitnice u neutaživoj i neuslišenoj želji " SRBIJA do TOKIJA " !
P.S. --- OTAC NACIJE ( siguran sam da znaš na koga mislim )
http://www.blic.rs/vesti/svet/delirijum-i-ustaske-pesme-ovo-je-deo-filma-o-hrvatskoj-koji-je-zgrozio-evropu/x9jqq5b
Last edited by redder4 on 13/4/2016, 15:01; edited 1 time in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Dan pada Zagreba
» Dan oslobođenja Zagreba
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Dan pada Zagreba
» Dan oslobođenja Zagreba
Page 4 of 4