EU traži od Zagreba: Ne uslovljavajte Srbiju
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: EU traži od Zagreba: Ne uslovljavajte Srbiju
Lućifer ne woli bahate.
I ne kužite igru.
Sad was testira.
Padnete li na testu ....POKLAT ĆE WAS.
I ne kužite igru.
Sad was testira.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Odluka je na wama.
Slobodna wolja se mora poštiwat.
Slobodna wolja se mora poštiwat.
2014-04-11
Ti rece da nisi vise sajentolog? A elektricnu stolicu si vidim zadrzao...RayMabus wrote:Lućifer ne woli bahate.
I ne kužite igru.
Sad was testira.
dzango wrote:Ne znam.Kod nas nije obavezno nacionalno izjašnjavanje poslanika.Ucka wrote:dzango wrote:Zato što tražite nešto što ne možete da tražite a ne tražite ono što možete da tražite. Perfidna igra da bi se posle reklo kako je Brise kriv za svel kada se HR popišmani.Eva wrote:A zakaj bi ak je to legitimno pravo po načelima pristupa? Drugima je lako srat jer s vama nemaju nerasčišćenih računa, ali HR ima pravo i moć zahtijevati ispunjenje tih uvijeta. Bar deklarativno, ak već gazde ne daju. Čisto da se pokaže razumijevanje materije i onda pregovara, tj. kaže ak popustimo, koji je naš benefit. Mislim i politika je trgovina, pa zakaj bi prošli lišo.
Koliko Hrvata sjedi u vasem parlamentu ?
Niti jedan.
Ucka-
2016-02-15
Ja sam kuraz na biciklu .....a nemam bićikl.
NO JEBI GA ......
Slobodna wolja.
WI BIRATE.
NO JEBI GA ......
Slobodna wolja.
WI BIRATE.
2014-04-11
Bit če mi zadowoljstwo da wašu slobodnu wolju i sprowedem u dijelo.
Ewolućija ide dalje.
Glupani otpadaju.
TRI TOČKE.
SWAKA NOSI ODGOWOR.
ŠTA ČETE ODABRAT TO ČETE I DOBIT.
Ewolućija ide dalje.
Glupani otpadaju.
TRI TOČKE.
SWAKA NOSI ODGOWOR.
ŠTA ČETE ODABRAT TO ČETE I DOBIT.
2014-04-11
I UWIJEK SU WAM TRI TOČKE.
KAD WAS NETKO USLOWLJAWA SA TRI TOČKE BUDI SIGURAN DA JE I ON TU.
MISLIM NA LUĆIFERA.
ANĐEOSKA HIJERARHIJA.
KAD WAS NETKO USLOWLJAWA SA TRI TOČKE BUDI SIGURAN DA JE I ON TU.
MISLIM NA LUĆIFERA.
ANĐEOSKA HIJERARHIJA.
2014-04-11
I da odblokiramo unutar pregovora u poglavljima mozemo blokirati....a svabama i austrijancima i madzarima rec...jadran dajemo pravo na koristenje rujama prvo vojno....pa da vidis...'blokirajte srbiju blokirajte'....samo imaju li muda rec ovi nasi redikuli...a mozemo i kinezima rec mozete koristiti jadran...a mozemo rec mi izlazimo iz eu ako ne zelite da rijesimo sporove i konflikte sa srbijom s kojom nikako da se rijese milom evo 20 godina...pa birajte
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
NE.vuksadinare wrote:I da odblokiramo unutar pregovora u poglavljima mozemo blokirati....a svabama i austrijancima i madzarima rec...jadran dajemo pravo na koristenje rujama prvo vojno....pa da vidis...'blokirajte srbiju blokirajte'....samo imaju li muda rec ovi nasi redikuli...a mozemo i kinezima rec mozete koristiti jadran...a mozemo rec mi izlazimo iz eu ako ne zelite da rijesimo sporove i konflikte sa srbijom s kojom nikako da se rijese milom evo 20 godina...pa birajte
Ovo je test.
NIšta ne radi ....oču da widim njih.
2014-04-11
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Stanojko wrote:Ako hrvati popuste zadnje su picketine...
ma kad ste tako navalili ko mutav na telefon, da vas ipak pustimo?
nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
Nećemo ih pustit. Neka traže wezu.
Kad nađu wezu i pritisnu nas da nemamo kud .....shebali su se.
Svaka od te tri točke nosi protuodgovor.
Jednom donešena odluka sa njihowe strane je : NEMA POWRATKA.
Kad nađu wezu i pritisnu nas da nemamo kud .....shebali su se.
Svaka od te tri točke nosi protuodgovor.
Jednom donešena odluka sa njihowe strane je : NEMA POWRATKA.
2014-04-11
Moramo ih pustit prije tih njihovih izbora, inače će izabrat Šešelja na vlast, jebote.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti znaš ko je među njima Hrvat ko nije? Pravio si anketu?Ucka wrote:dzango wrote:Ne znam.Kod nas nije obavezno nacionalno izjašnjavanje poslanika.Ucka wrote:dzango wrote:Zato što tražite nešto što ne možete da tražite a ne tražite ono što možete da tražite. Perfidna igra da bi se posle reklo kako je Brise kriv za svel kada se HR popišmani.Eva wrote:A zakaj bi ak je to legitimno pravo po načelima pristupa? Drugima je lako srat jer s vama nemaju nerasčišćenih računa, ali HR ima pravo i moć zahtijevati ispunjenje tih uvijeta. Bar deklarativno, ak već gazde ne daju. Čisto da se pokaže razumijevanje materije i onda pregovara, tj. kaže ak popustimo, koji je naš benefit. Mislim i politika je trgovina, pa zakaj bi prošli lišo.
Niti jedan.
Koljački nož - srbosjekdzango wrote:Ti znaš ko je među njima Hrvat ko nije? Pravio si anketu?Ucka wrote:dzango wrote:Ne znam.Kod nas nije obavezno nacionalno izjašnjavanje poslanika.Ucka wrote:dzango wrote:Zato što tražite nešto što ne možete da tražite a ne tražite ono što možete da tražite. Perfidna igra da bi se posle reklo kako je Brise kriv za svel kada se HR popišmani.Eva wrote:A zakaj bi ak je to legitimno pravo po načelima pristupa? Drugima je lako srat jer s vama nemaju nerasčišćenih računa, ali HR ima pravo i moć zahtijevati ispunjenje tih uvijeta. Bar deklarativno, ak već gazde ne daju. Čisto da se pokaže razumijevanje materije i onda pregovara, tj. kaže ak popustimo, koji je naš benefit. Mislim i politika je trgovina, pa zakaj bi prošli lišo.
Niti jedan.
2014-04-11
Bi ja...marcellus wrote:nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
Lepo nam je i ovako.marcellus wrote:nego a da vi u Srbiji izaberete neku antieuropsku stranku pa dobro i nama i vama?
Srbosjek je bio ranije. Sad je srbopuš. Vidi sa Severinom, ona vam je avangarda.RayMabus wrote:Koljački nož - srbosjekdzango wrote:Ti znaš ko je među njima Hrvat ko nije? Pravio si anketu?Ucka wrote:dzango wrote:Ne znam.Kod nas nije obavezno nacionalno izjašnjavanje poslanika.Ucka wrote:dzango wrote:Zato što tražite nešto što ne možete da tražite a ne tražite ono što možete da tražite. Perfidna igra da bi se posle reklo kako je Brise kriv za svel kada se HR popišmani.Eva wrote:A zakaj bi ak je to legitimno pravo po načelima pristupa? Drugima je lako srat jer s vama nemaju nerasčišćenih računa, ali HR ima pravo i moć zahtijevati ispunjenje tih uvijeta. Bar deklarativno, ak već gazde ne daju. Čisto da se pokaže razumijevanje materije i onda pregovara, tj. kaže ak popustimo, koji je naš benefit. Mislim i politika je trgovina, pa zakaj bi prošli lišo.
Niti jedan.
Koljački nož - srbosjekdzango wrote:Srbosjek je bio ranije. Sad je srbopuš. Vidi sa Severinom, ona vam je avangarda.RayMabus wrote:Koljački nož - srbosjekdzango wrote:Ti znaš ko je među njima Hrvat ko nije? Pravio si anketu?Ucka wrote:dzango wrote:Ne znam.Kod nas nije obavezno nacionalno izjašnjavanje poslanika.Ucka wrote:dzango wrote:Zato što tražite nešto što ne možete da tražite a ne tražite ono što možete da tražite. Perfidna igra da bi se posle reklo kako je Brise kriv za svel kada se HR popišmani.Eva wrote:A zakaj bi ak je to legitimno pravo po načelima pristupa? Drugima je lako srat jer s vama nemaju nerasčišćenih računa, ali HR ima pravo i moć zahtijevati ispunjenje tih uvijeta. Bar deklarativno, ak već gazde ne daju. Čisto da se pokaže razumijevanje materije i onda pregovara, tj. kaže ak popustimo, koji je naš benefit. Mislim i politika je trgovina, pa zakaj bi prošli lišo.
Niti jedan.
2014-04-11
Nemamo mi šta rasprawljat.
Imate tri točke.
Swaka nosi protuodgowor.
Imate tri točke.
Swaka nosi protuodgowor.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Dan pada Zagreba
» Dan oslobođenja Zagreba
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Dan pada Zagreba
» Dan oslobođenja Zagreba
Page 3 of 4