EU traži od Zagreba: Ne uslovljavajte Srbiju
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: EU traži od Zagreba: Ne uslovljavajte Srbiju
Nije zabranjeno i ja se radujem tome. I ja bi radi skupljao bodove na tebi. Ali koliko vidim. ovi to ne rade kako treba. Od brda zahteva uhvatili su se za najšupljiji kako bi posle mogli da se vajkaju kako su imali dobru volju ali im dušmani nisu dali.Eva wrote:Pa zakaj ne bi skupljali bodove na vama? Ni to zabranjeno.dzango wrote:Zato što tražite nešto što ne možete da tražite a ne tražite ono što možete da tražite. Perfidna igra da bi se posle reklo kako je Brise kriv za svel kada se HR popišmani.Eva wrote:A zakaj bi ak je to legitimno pravo po načelima pristupa? Drugima je lako srat jer s vama nemaju nerasčišćenih računa, ali HR ima pravo i moć zahtijevati ispunjenje tih uvijeta. Bar deklarativno, ak već gazde ne daju. Čisto da se pokaže razumijevanje materije i onda pregovara, tj. kaže ak popustimo, koji je naš benefit. Mislim i politika je trgovina, pa zakaj bi prošli lišo.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Knjigu u šake i da naučiš više taj maternji srpski kako valja.Regoč wrote:Srećom pa mi je materinski hrvatski jezik, a ne poturčena balkanština.dzango wrote:Jebem mu mater više, naučite jednom taj srpski.Regoč wrote:Samo mirno i dosljedno, bez puno buke. Regijska mjerodavnost, položaj Hrvatah u Svetosaviji, podatci o nestalima.
Last edited by dzango on 12/4/2016, 11:33; edited 1 time in total
Uhvatili su se samo tri :
Srbija nemože suditi hr građanima za 90-e , rat se nije ni vodio na terioriju Srbije , da možda je ok al kako nije nema pravo na to ------odgovor će biti kad se ploča okrene : svi Srbi zatečeni na prostoru koji Hrvatska zapasa dobit će metak u čelo ukljućujući i civile.
Srbija mora vratit enklavice s onu stranu DUnava koji su hr teriorij : odgovor na ovo kad se ploča okrene : uzet čemo puno više ćim nam se ukaže prilika a oče
I ono sa zastupnikom Hrvata u srspkom parlamentu već sam objasnio.
RADITE ŠTA OČETE.
JEBEN NAS SE.
OVO VAM JE NAPISANO DA ZNATE ŠTA VAS ČEKA AKO SE I DALJE BUDETE PRAVILI MUTAVI.
Srbija nemože suditi hr građanima za 90-e , rat se nije ni vodio na terioriju Srbije , da možda je ok al kako nije nema pravo na to ------odgovor će biti kad se ploča okrene : svi Srbi zatečeni na prostoru koji Hrvatska zapasa dobit će metak u čelo ukljućujući i civile.
Srbija mora vratit enklavice s onu stranu DUnava koji su hr teriorij : odgovor na ovo kad se ploča okrene : uzet čemo puno više ćim nam se ukaže prilika a oče
I ono sa zastupnikom Hrvata u srspkom parlamentu već sam objasnio.
RADITE ŠTA OČETE.
JEBEN NAS SE.
OVO VAM JE NAPISANO DA ZNATE ŠTA VAS ČEKA AKO SE I DALJE BUDETE PRAVILI MUTAVI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dzango wrote:Zato što tražite nešto što ne možete da tražite a ne tražite ono što možete da tražite. Perfidna igra da bi se posle reklo kako je Brise kriv za svel kada se HR popišmani.Eva wrote:A zakaj bi ak je to legitimno pravo po načelima pristupa? Drugima je lako srat jer s vama nemaju nerasčišćenih računa, ali HR ima pravo i moć zahtijevati ispunjenje tih uvijeta. Bar deklarativno, ak već gazde ne daju. Čisto da se pokaže razumijevanje materije i onda pregovara, tj. kaže ak popustimo, koji je naš benefit. Mislim i politika je trgovina, pa zakaj bi prošli lišo.
Koliko Hrvata sjedi u vasem parlamentu ?
Ucka-
2016-02-15
pizzon wrote:EU traži od Zagreba: Ne uslovljavajte Srbiju
Šefovi diplomatija EU zatražiće na neformalnom sastanku u Amsterdamu od hrvatskog ministra Mire Kovača da Zagreb odustane od uslova za otvaranje poglavlja 23.
Evropski ministri, među kojima prednjače nemački, austrijski i mađarski, ne gledaju sa odobravanjem na blokadu Beograda, od kojeg Hrvatska traži da ukine zakon o suđenjima za ratne zločine, da obezbedi veća prava njihovoj manjini u Srbiji i da u potpunosti sarađuje sa Hagom, pišu Novosti.
Ministri Nemačke, Austrije i Mađarske tražiće od Hrvatske da se ovi uslovi Srbiji ispostave tek pošto se poglavlje 23 otvori.
Da se ne zivcirate puno :
Ucka-
2016-02-15
0Ucka wrote:dzango wrote:Zato što tražite nešto što ne možete da tražite a ne tražite ono što možete da tražite. Perfidna igra da bi se posle reklo kako je Brise kriv za svel kada se HR popišmani.Eva wrote:A zakaj bi ak je to legitimno pravo po načelima pristupa? Drugima je lako srat jer s vama nemaju nerasčišćenih računa, ali HR ima pravo i moć zahtijevati ispunjenje tih uvijeta. Bar deklarativno, ak već gazde ne daju. Čisto da se pokaže razumijevanje materije i onda pregovara, tj. kaže ak popustimo, koji je naš benefit. Mislim i politika je trgovina, pa zakaj bi prošli lišo.
Prvo su ih razbili na Bunjevce da im smanje broj a onda ih prozivaju ustašama i na kraju kao ma mogu oni samostalno izać al neće.
Normalno da neće kad će ih prozvat ustašam.
JESAM TE TO PITAO ?
NISAM.
Oće li imat zastupnika ili ne ?
DA , NE.
2014-04-11
Šta god Srbi napravili jebe se nas. Mi na sve tri točke imamo odgovor.
Srpski zastupnici u hr sabornu nit ne znaju da će dobit osmijeh od uva do uva i bit baćeni u kanal i da Srbi više neće imat niti jednog predstavnika u hr parlamentu ako Srbija nastavi igrat ovu mutavu perfidnu politiku.
DAJTE SAMO NAPRIJED.
NA SVE TRI TOČKE IMAMO ODGOVR KAD SE PLOČA OKRENE.
Srpski zastupnici u hr sabornu nit ne znaju da će dobit osmijeh od uva do uva i bit baćeni u kanal i da Srbi više neće imat niti jednog predstavnika u hr parlamentu ako Srbija nastavi igrat ovu mutavu perfidnu politiku.
DAJTE SAMO NAPRIJED.
NA SVE TRI TOČKE IMAMO ODGOVR KAD SE PLOČA OKRENE.
2014-04-11
Ne znam.Kod nas nije obavezno nacionalno izjašnjavanje poslanika.Ucka wrote:dzango wrote:Zato što tražite nešto što ne možete da tražite a ne tražite ono što možete da tražite. Perfidna igra da bi se posle reklo kako je Brise kriv za svel kada se HR popišmani.Eva wrote:A zakaj bi ak je to legitimno pravo po načelima pristupa? Drugima je lako srat jer s vama nemaju nerasčišćenih računa, ali HR ima pravo i moć zahtijevati ispunjenje tih uvijeta. Bar deklarativno, ak već gazde ne daju. Čisto da se pokaže razumijevanje materije i onda pregovara, tj. kaže ak popustimo, koji je naš benefit. Mislim i politika je trgovina, pa zakaj bi prošli lišo.
Onda neće ni u Hr a sve čemo vam Srbe u Hrvatskoj poklat pa će to biti to.
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
2014-04-11
KRAJ RASPRAVE SINE.
KRAJ RASPRAVE.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
Ako hrvati popuste zadnje su picketine...
Hebe se nas.Stanojko wrote:Ako hrvati popuste zadnje su picketine...
Igra je drukčija.
i kad ovo ne napravite otvarate prostor nama.
ZEKO I POTOČIĆ.
2014-04-11
A ako uzmemo u obzir sve premise, možemo logikom da izvedemo zaključak da će da popuste.Stanojko wrote:Ako hrvati popuste zadnje su picketine...
Ja sam već rekao kakva su očekivanja od vas Severina.RayMabus wrote:Onda neće ni u Hr a sve čemo vam Srbe u Hrvatskoj poklat pa će to biti to.
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
Ovo je bilo cisto retoricki...dzango wrote:A ako uzmemo u obzir sve premise, možemo logikom da izvedemo zaključak da će da popuste.Stanojko wrote:Ako hrvati popuste zadnje su picketine...
Ja lobiram za vaš ulazak, i svima kažem da delam radi dva frenda koji su Europejci do jaja, ti i Džango.
Guest- Guest
Ne popuštamo mi .....nego wi nasjedate na zamku.
Igra je drukčije postawljena.
Netko was iskušawa.
Ako ne skužite šemu i pogrešno odgoworite ....IDE WAM KLANJE.
Igra je drukčije postawljena.
Netko was iskušawa.
Ako ne skužite šemu i pogrešno odgoworite ....IDE WAM KLANJE.
2014-04-11
Sele, nemo` da me srdis...Eva wrote:Ja lobiram za vaš ulazak, i svima kažem da delam radi dva frenda koji su Europejci do jaja, ti i Džango.
Koliko ste glupi uopće niste namirisali Lućifera u pozadini.
2014-04-11
Prvo da mi vidimo tvoje uslove.Eva wrote:Ja lobiram za vaš ulazak, i svima kažem da delam radi dva frenda koji su Europejci do jaja, ti i Džango.
Lućifer ne woli bahate.
I ne kužite igru.
Sad was testira.
Padnete li na testu ....POKLAT ĆE WAS.
I ne kužite igru.
Sad was testira.
Padnete li na testu ....POKLAT ĆE WAS.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Dan pada Zagreba
» Dan oslobođenja Zagreba
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Dan pada Zagreba
» Dan oslobođenja Zagreba
Page 2 of 4