Kolinda se pere
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolinda se pere
Ero wrote:Vama Zapad. Na duže vrijeme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Hvala Bogu, brzo učimo...a i vas ćemo naučiti pameti, akobogda.sitting_bull wrote:Ero wrote:Odlično znam o čemu pričam, a nisam siguran da i ti znaš. Zna i KGK, a bogami i hr saveznici Ameri.
Sve će se to srediti u obitelji, bez sufliranja sa strane.
Eno ti Rusi naoružavaju Irance, kakvi ste to saveznici? Ta niste se valjda odrekli Amera?
baljezgaš kao i obično, u karamarkovom stilu i s visoka kao da si uistinu kompetentan za nešto.
vidljiv je utjecaj marcellusa, ali je efekat isti efektu koji ti ostane nakon posjeta akvariju s ribama: lagano mašeš rukama i bezglasno otvaraš usta - posljedica druženja s inteligentnijim stvorenjima i poprimanje nekih osobina tih stvorenja...
A vi ste? legitimaciju molim.
Vi zapad? Pa vi još živite između dva uha ustašo. kakav zapad ...
Guest- Guest
Službena komemoracija HR vlade je 22.04. no na njoj ne bu predstavnika Židova dok god službene vlasti šute na skandiranje ZDS na stadionu i marširanje ustaških simpatizera zg ulicama. Dok god je HR vlast gluha, uskraćeno im je društvo Židova u HR.Ero wrote:Super.Eva wrote:
Eto vidiš kako se sve sredi uz dobru volju.
Last edited by Eva on Mon 11 Apr - 14:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
A šta ti je to "gitimacija"?Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Vama Zapad. Na duže vrijeme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Hvala Bogu, brzo učimo...a i vas ćemo naučiti pameti, akobogda.sitting_bull wrote:Ero wrote:Odlično znam o čemu pričam, a nisam siguran da i ti znaš. Zna i KGK, a bogami i hr saveznici Ameri.
Sve će se to srediti u obitelji, bez sufliranja sa strane.
Eno ti Rusi naoružavaju Irance, kakvi ste to saveznici? Ta niste se valjda odrekli Amera?
baljezgaš kao i obično, u karamarkovom stilu i s visoka kao da si uistinu kompetentan za nešto.
vidljiv je utjecaj marcellusa, ali je efekat isti efektu koji ti ostane nakon posjeta akvariju s ribama: lagano mašeš rukama i bezglasno otvaraš usta - posljedica druženja s inteligentnijim stvorenjima i poprimanje nekih osobina tih stvorenja...
A vi ste? legitimaciju molim.
Vi zapad? Pa vi još živite između dva uha ustašo. kakav zapad ...
Vidiš, da si si pravovremeno pridobio domovnicu moga si i ti bit Zapad, a ovako...jebiga...
ne sekiraj se, ni Turska nije za bacit...
Mislim da ne spavaju noćima zbog takvoga raspletaEva wrote:Službena komemoracija HR vlade je 22.04. no na njoj ne bu predstavnika Židova dok god službene vlasti šute na skandiranje ZDS na stadionu i marširanje ustaških simpatizera zg ulicama. Dok god je HR vlast gluha, uskraćeno im je društvo Židova u HR.Ero wrote:Super.Eva wrote:
2014-04-15
Imaš službenu i neslužbenu. Dva puta je dva puta...đe vidiš problem?Eva wrote:Službena komemoracija HR vlade je 22.04.Ero wrote:Super.Eva wrote:
U smradu. HR Vlada i predsjednica odlaze u laganu izolaciju jer se ne tuširaju redovno kao sav normalan svijet. Evo, Kolinda sad hampere vode na sebe izlijeva, ali badava, čuje se nesnosno.Ero wrote:Imaš službenu i neslužbenu. Dva puta je dva puta...đe vidiš problem?Eva wrote:Službena komemoracija HR vlade je 22.04.Ero wrote:Super.Eva wrote:
Guest- Guest
Ne znam, ali kaj se onda Kolindica toliko usplahirila. Raskokodakala se o ustaškim zločinima kao da je snijela divovsko jaje. Ne prestaje već 3 dana kvocat. A čuli smo je već prvi dan, kaj grlo troši uzalud.n_razbojnik wrote:Mislim da ne spavaju noćima zbog takvoga raspletaEva wrote:Službena komemoracija HR vlade je 22.04. no na njoj ne bu predstavnika Židova dok god službene vlasti šute na skandiranje ZDS na stadionu i marširanje ustaških simpatizera zg ulicama. Dok god je HR vlast gluha, uskraćeno im je društvo Židova u HR.Ero wrote:Super.Eva wrote:
Guest- Guest
Da, oni su nekak u zapećku. Njima je sam naštetio Matićev odlazak.v_vlado wrote:I šta će na to reći šatoraši?????!!!
Guest- Guest
Još uvijek ne znam u čemu je problem?Eva wrote:U smradu. HR Vlada i predsjednica odlaze u laganu izolaciju jer se ne tuširaju redovno kao sav normalan svijet. Evo, Kolinda sad hampere vode na sebe izlijeva, ali badava, čuje se nesnosno.Ero wrote:Imaš službenu i neslužbenu. Dva puta je dva puta...đe vidiš problem?Eva wrote:Službena komemoracija HR vlade je 22.04.Ero wrote:Super.Eva wrote:
Imate Mesića, Stazića i kompaniju s petokrakama, možete imati na isti dan.
Doduše HTV-a neće biti tamo iz poznatih razloga, a mora li?
crvenkasti wrote:Ucka wrote:crvenkasti wrote:Ucka wrote:crvenkasti wrote:Židovima treba objasniti da mi nismo ustaše, nego se moramo praviti da jesmo, zato što inače ljudi ne bi glasovali za nas.
Zidovima je dosta i ustasa,cetnika,bivsih starjesina JNA,komunjara.Oni u biti vole sami grickat svoj pljen.Narod za sebe.
Najveći pik imaju na nas ustaše i naciste, ne znam zašto?
Ti neces biti Hrvat niti Ustasa ni na onom svijetu.Sudbina ti je bit Srbin i UNDERCOVER Hrvat.
Znam. Mrzim samog sebe zbog toga.
Prokleti Srbi.
Ne,prokleti cetnici. Ostale Srbe ne diraj.
Ucka-
2016-02-15
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
MogaSora wrote:Ljudi moji jeli to moguce
Par godina moga
Vidiš ti to, sad bi i ministra branitelja postavljali, ministar kulture vam nije pravi.Eva wrote:Da, oni su nekak u zapećku. Njima je sam naštetio Matićev odlazak.v_vlado wrote:I šta će na to reći šatoraši?????!!!
De te se vi najprije dogovorite s Vučićem i Nikolićem tko bi vam bio po ukusu
i prijedlog dostavite Tepešu na razmatranje....
Znaju zato Židovi. Nisu svima dano da znaju i spoznaju. Tvoje je da slušaš i budeš kuš.Ero wrote:Još uvijek ne znam u čemu je problem?Eva wrote:U smradu. HR Vlada i predsjednica odlaze u laganu izolaciju jer se ne tuširaju redovno kao sav normalan svijet. Evo, Kolinda sad hampere vode na sebe izlijeva, ali badava, čuje se nesnosno.Ero wrote:Imaš službenu i neslužbenu. Dva puta je dva puta...đe vidiš problem?Eva wrote:Službena komemoracija HR vlade je 22.04.Ero wrote:Super.Eva wrote:
Guest- Guest
Ne, nego maknuli. Jednog već jesmo. Crnoji se crno zapisalo.Ero wrote:Vidiš ti to, sad bi i ministra branitelja postavljali, ministar kulture vam nije pravi.Eva wrote:Da, oni su nekak u zapećku. Njima je sam naštetio Matićev odlazak.v_vlado wrote:I šta će na to reći šatoraši?????!!!
De te se vi najprije dogovorite s Vučićem i Nikolićem tko bi vam bio po ukusu
i prijedlog dostavite Tepešu na razmatranje....
Last edited by Eva on Mon 11 Apr - 15:08; edited 2 times in total
Guest- Guest
Nekakva me ustaska diverzija prijeći da izrazim divljenje našoj kobilindi
v_vlado wrote:I šta će na to reći šatoraši?????!!!
Evo ih tuteka:
https://www.stormfront.org/forum/f181/?s=65a33ac33c3f15655641eab7d9c21c47
https://www.stormfront.org/forum/f156/
Guest- Guest
Meni je ovako super, ne žalim se...Evo sam kuš.Eva wrote:Znaju zato Židovi. Nisu svima dano da znaju i spoznaju. Tvoje je da slušaš i budeš kuš.Ero wrote:Još uvijek ne znam u čemu je problem?Eva wrote:U smradu. HR Vlada i predsjednica odlaze u laganu izolaciju jer se ne tuširaju redovno kao sav normalan svijet. Evo, Kolinda sad hampere vode na sebe izlijeva, ali badava, čuje se nesnosno.Ero wrote:Imaš službenu i neslužbenu. Dva puta je dva puta...đe vidiš problem?Eva wrote:Službena komemoracija HR vlade je 22.04.Ero wrote:Super.Eva wrote:
ovaj židov bezbožnik iz Beča očito nije upoznat da se u Jasenovcu židovima zviždi, zato se i ne ide više na službene komemoracije...već se kopira Kolinda, koja je također u takvim situacijama počast odavala mimo protokola...bravo za židovsku zajednicu, qrchina profesionalnim antifašistima
2014-04-15
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Zoki se pere:'Nit sam za Rusiju nit Ukrajinu'
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti
» Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
» Mučiteljka našeg Milana knjigom "pere" svoju savest
» Zoki se pere:'Nit sam za Rusiju nit Ukrajinu'
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti
» Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
» Mučiteljka našeg Milana knjigom "pere" svoju savest