Kolinda se pere
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolinda se pere
Ucka wrote:crvenkasti wrote:Židovima treba objasniti da mi nismo ustaše, nego se moramo praviti da jesmo, zato što inače ljudi ne bi glasovali za nas.
Zidovima je dosta i ustasa,cetnika,bivsih starjesina JNA,komunjara.Oni u biti vole sami grickat svoj pljen.Narod za sebe.
Najveći pik imaju na nas ustaše i naciste, ne znam zašto?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
plavuša uvijek mora izvlačiti nekakvu naknadnu pamet, jer odmah i sad je za nju preteško i prekomplicirano.
činjenica je kako su njezini prošlogodišnji izdvojeni posjeti jasenovcu i bleiburgu bili uvod u sva sranja poslije i vjetar u leđa preizbornom zamahu hdz nacionalizma i nedistanciranja od ustaštva.
masna koka daje dobru juhu, ali ova kolinda juha nije jestiva...
činjenica je kako su njezini prošlogodišnji izdvojeni posjeti jasenovcu i bleiburgu bili uvod u sva sranja poslije i vjetar u leđa preizbornom zamahu hdz nacionalizma i nedistanciranja od ustaštva.
masna koka daje dobru juhu, ali ova kolinda juha nije jestiva...
sitting_bull-
2015-09-28
Dok ljubičasta kravica daje mlijeko, svizac mota joint a Ero pijucka bunikuEro wrote:Dugovi se uredno vraćaju, a vladu i predsjednika će i dalje birati hr birači.Eva wrote:Naravno, čim HR vrati sve dugove, može dalje kak je volje. Pa im može i Kolindica biti kraljica, ak im je gušt. In the meantime, mora biti k nozi. Nema ustašije dok si dužan, i šlus. Još bu ona i Titovu bistu polirala ak joj gazde narede.Ero wrote:Ona je od rijetkih, čija se obitelj borila protv fašista, za vrijeme talijanske okupacije.Eva wrote:"Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim", rekla je.
I zabila nožinu u srce svakog ustašofila. Nema tebi, srce, drugog mandata, ako i na ovome ostaneš do kraja, a da te gazda ne opozove. Sve ti se prebrikalo, partizani, ustaše, kurci, palci...
Po čemu su ovi iz raznih vukojebina bili antifašisti meni jednostavno nije jasno.
Koliko je meni poznato fašisti su bili Talijani, a nacisti Njemci. Barem to razlikujmo.
PS: KGK je drugi mandat unaprijed zajamčen.
Guest- Guest
Odlično znam o čemu pričam, a nisam siguran da i ti znaš. Zna i KGK, a bogami i hr saveznici Ameri.Eva wrote:Buju joj malo zvonilo u uhima, dva tri dana, no kaj je to naspram savršenog sluha koji bu imala. Sve za ljepotu.Ero wrote:To da nas Zuroff opanjkava, to znamo.Eva wrote:rekla je Grabar Kitarović nakon sastanka s Nicolasom Deanom, posebnim izaslanikom američkog State Departmenta, odnosno državnog tajništva za pitanja holokausta.
Ovo je njoj šamarčina. Kad su joj uha zaštopana, možda ih šamar odštopa
No, nebitno. Savezništvo s Amrima ostaje neokrnjeno.
Eva, imate vi svoje Ruse, njima se potužite...eventualno Irancima.
Sve će se to srediti u obitelji, bez sufliranja sa strane.
Eno ti Rusi naoružavaju Irance, kakvi ste to saveznici? Ta niste se valjda odrekli Amera?
Ero wrote:
Dugovi se uredno vraćaju, a vladu i predsjednika će i dalje birati hr birači.
Vraćaju se kamate na glavnicu duga a da bi tulavi ustaše vraćali kamate trebaju podizati nove kredite. Glavnica tj dug ustaše neće nikada isplatiti kreditorima jer jednostavno nemaju ustaških kuna.
Dakle ne laži.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Ucka wrote:crvenkasti wrote:Židovima treba objasniti da mi nismo ustaše, nego se moramo praviti da jesmo, zato što inače ljudi ne bi glasovali za nas.
Zidovima je dosta i ustasa,cetnika,bivsih starjesina JNA,komunjara.Oni u biti vole sami grickat svoj pljen.Narod za sebe.
Ti neces biti Hrvat niti Ustasa ni na onom svijetu.Sudbina ti je bit Srbin i UNDERCOVER Hrvat.
Ucka-
2016-02-15
džaba što ona priča, svi namo da je ustašoidna do koske, ipak nije naša
2014-04-15
Đes ba, Rista, š'a ima? Kakvo je stanje u Baznia, imal' nafake?Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:
Dugovi se uredno vraćaju, a vladu i predsjednika će i dalje birati hr birači.
Vraćaju se kamate na glavnicu duga a da bi tulavi ustaše vraćali kamate trebaju podizati nove kredite. Glavnica tj dug ustaše neće nikada isplatiti kreditorima jer jednostavno nemaju ustaških kuna.
Dakle ne laži.
Last edited by Ero on 11/4/2016, 14:42; edited 1 time in total
n_razbojnik wrote:džaba što ona priča, svi namo da je ustašoidna do koske, ipak nije naša
Što kažu Uzorite Usne Josipa Bozanića?
Guest- Guest
Ero wrote:Odlično znam o čemu pričam, a nisam siguran da i ti znaš. Zna i KGK, a bogami i hr saveznici Ameri.
Eno ti Rusi naoružavaju Irance, kakvi ste to saveznici? Ta niste se valjda odrekli Amera?
baljezgaš kao i obično, u karamarkovom stilu i s visoka kao da si uistinu kompetentan za nešto.
vidljiv je utjecaj marcellusa, ali je efekat isti efektu koji ti ostane nakon posjeta akvariju s ribama: lagano mašeš rukama i bezglasno otvaraš usta - posljedica druženja s inteligentnijim stvorenjima i poprimanje nekih osobina tih stvorenja...
sitting_bull-
2015-09-28
Kolindica kurca ne kuži, ali buju joj objasnili, pa bu i njoj chiaro. Židovskim vjerovnicima stadionsko ZDS ni simpatico, ricordi Kolinda cara, queste parole sono fuj fuj.Ero wrote:Odlično znam o čemu pričam, a nisam siguran da i ti znaš. Zna i KGK, a bogami i hr saveznici Ameri.Eva wrote:Buju joj malo zvonilo u uhima, dva tri dana, no kaj je to naspram savršenog sluha koji bu imala. Sve za ljepotu.Ero wrote:To da nas Zuroff opanjkava, to znamo.Eva wrote:rekla je Grabar Kitarović nakon sastanka s Nicolasom Deanom, posebnim izaslanikom američkog State Departmenta, odnosno državnog tajništva za pitanja holokausta.
Ovo je njoj šamarčina. Kad su joj uha zaštopana, možda ih šamar odštopa
No, nebitno. Savezništvo s Amrima ostaje neokrnjeno.
Eva, imate vi svoje Ruse, njima se potužite...eventualno Irancima.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Što kažu Uzorite Usne Josipa Bozanića?
unjk, unjk...
sitting_bull-
2015-09-28
Nek vrati svete sakramenteUsne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:džaba što ona priča, svi namo da je ustašoidna do koske, ipak nije naša
2014-04-15
Hvala Bogu, brzo učimo...a i vas ćemo naučiti pameti, akobogda.sitting_bull wrote:Ero wrote:Odlično znam o čemu pričam, a nisam siguran da i ti znaš. Zna i KGK, a bogami i hr saveznici Ameri.
baljezgaš kao i obično, u karamarkovom stilu i s visoka kao da si uistinu kompetentan za nešto.
vidljiv je utjecaj marcellusa, ali je efekat isti efektu koji ti ostane nakon posjeta akvariju s ribama: lagano mašeš rukama i bezglasno otvaraš usta - posljedica druženja s inteligentnijim stvorenjima i poprimanje nekih osobina tih stvorenja...
Ero wrote:Hvala Bogu, brzo učimo...a i vas ćemo naučiti pameti, akobogda.sitting_bull wrote:Ero wrote:Odlično znam o čemu pričam, a nisam siguran da i ti znaš. Zna i KGK, a bogami i hr saveznici Ameri.
A vi ste? legitimaciju molim.
Guest- Guest
Ucka wrote:crvenkasti wrote:Ucka wrote:crvenkasti wrote:Židovima treba objasniti da mi nismo ustaše, nego se moramo praviti da jesmo, zato što inače ljudi ne bi glasovali za nas.
Ti neces biti Hrvat niti Ustasa ni na onom svijetu.Sudbina ti je bit Srbin i UNDERCOVER Hrvat.
Znam. Mrzim samog sebe zbog toga.
Prokleti Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
Đes ba, Rista, š'a ima? Kakvo je stanje u Baznia, imal' nafake?Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:džaba što ona priča, svi namo da je ustašoidna do koske, ipak nije naša
Vama Zapad. Na duže vrijeme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Hvala Bogu, brzo učimo...a i vas ćemo naučiti pameti, akobogda.sitting_bull wrote:Ero wrote:Odlično znam o čemu pričam, a nisam siguran da i ti znaš. Zna i KGK, a bogami i hr saveznici Ameri.
Super.Eva wrote:
Eto vidiš kako se sve sredi uz dobru volju.
Ero wrote:Vama Zapad. Na duže vrijeme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Hvala Bogu, brzo učimo...a i vas ćemo naučiti pameti, akobogda.sitting_bull wrote:Ero wrote:Odlično znam o čemu pričam, a nisam siguran da i ti znaš. Zna i KGK, a bogami i hr saveznici Ameri.
Vi zapad? Pa vi još živite između dva uha ustašo. kakav zapad ...
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Zoki se pere:'Nit sam za Rusiju nit Ukrajinu'
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti
» Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
» Mučiteljka našeg Milana knjigom "pere" svoju savest
» Zoki se pere:'Nit sam za Rusiju nit Ukrajinu'
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti
» Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
» Mučiteljka našeg Milana knjigom "pere" svoju savest