Kolinda se pere
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kolinda se pere
KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ održala je sastanak s predstavnicima židovske zajednice i SNV-a na kojem ih je pokušala uvjeriti da dođu na službenu komemoraciju za žrtve Jasenovca.
No, Kolinda je u svojem pokušaju podbacila, jer je Koordinacija židovskih općina potvrdila bojkot službene komemoracije u Jasenovcu i nakon sastanaka. Također su potvrdili da će oni svoju komemoraciju održati 15. travnja.
Na sličnom tragu je i SNV. Njihovi predstavnici potvrdili su nakon sastanka da niti oni neće doći na službenu komemoraciju 22. travnja, a hoće li se pridružiti Židovima 15. travnja tek će odlučiti, doznaje N1.
Podsjetimo, Grabar-Kitarović danas je izrazila zabrinutost zbog ponovnog jačanja ideoloških podjela, posebno u vezi s obilježavanjem sjećanja na nevine žrtve Jasenovca te je pozvala sve građane, stranke i organizacije, Vladu i Sabor da se ujedine oko temeljnih vrijednosti društva, u ovom slučaju oko zajedničkog obilježavanja Jasenovca.
> Kolinda o NDH: Ustaški režim je zločinački, a ta država bila je najmanje nezavisna
"NDH je bila najmanje nezavisna"
"Moram reći da sam iznimno zabrinuta zbog ponovnog jačanja ideoloških podjela u hrvatskom društvu posebno u posljednjih nekoliko dana u vezi sa obilježavanjem sjećanja na nevine žrtve Jasenovca, ustaškog stratišta tzv. Nezavisne Države Hrvatske", rekla je Grabar Kitarović nakon sastanka s Nicolasom Deanom, posebnim izaslanikom američkog State Departmenta, odnosno državnog tajništva za pitanja holokausta.
"Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim", rekla je. Istaknula je da je antifašizam u temeljima hrvatskog Ustava, a moderna hrvatska država izrasla je na temeljima Domovinskog rata pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.
"Pozivam sve građane Hrvatske, sve političke stranke i organizacije, hrvatsku Vladu i hrvatski Sabor da se ujedinimo oko temeljnih vrijednosti društva a u ovom slučaju oko zajedničkog obilježavanja nevinih žrtava Jasenovca", kazala je Grabar Kitarović.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-podbacila-snv-i-zidovi-ostaju-pri-bojkotu-jasenovca/886419.aspx
No, Kolinda je u svojem pokušaju podbacila, jer je Koordinacija židovskih općina potvrdila bojkot službene komemoracije u Jasenovcu i nakon sastanaka. Također su potvrdili da će oni svoju komemoraciju održati 15. travnja.
Na sličnom tragu je i SNV. Njihovi predstavnici potvrdili su nakon sastanka da niti oni neće doći na službenu komemoraciju 22. travnja, a hoće li se pridružiti Židovima 15. travnja tek će odlučiti, doznaje N1.
Podsjetimo, Grabar-Kitarović danas je izrazila zabrinutost zbog ponovnog jačanja ideoloških podjela, posebno u vezi s obilježavanjem sjećanja na nevine žrtve Jasenovca te je pozvala sve građane, stranke i organizacije, Vladu i Sabor da se ujedine oko temeljnih vrijednosti društva, u ovom slučaju oko zajedničkog obilježavanja Jasenovca.
> Kolinda o NDH: Ustaški režim je zločinački, a ta država bila je najmanje nezavisna
"NDH je bila najmanje nezavisna"
"Moram reći da sam iznimno zabrinuta zbog ponovnog jačanja ideoloških podjela u hrvatskom društvu posebno u posljednjih nekoliko dana u vezi sa obilježavanjem sjećanja na nevine žrtve Jasenovca, ustaškog stratišta tzv. Nezavisne Države Hrvatske", rekla je Grabar Kitarović nakon sastanka s Nicolasom Deanom, posebnim izaslanikom američkog State Departmenta, odnosno državnog tajništva za pitanja holokausta.
"Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim", rekla je. Istaknula je da je antifašizam u temeljima hrvatskog Ustava, a moderna hrvatska država izrasla je na temeljima Domovinskog rata pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.
"Pozivam sve građane Hrvatske, sve političke stranke i organizacije, hrvatsku Vladu i hrvatski Sabor da se ujedinimo oko temeljnih vrijednosti društva a u ovom slučaju oko zajedničkog obilježavanja nevinih žrtava Jasenovca", kazala je Grabar Kitarović.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-podbacila-snv-i-zidovi-ostaju-pri-bojkotu-jasenovca/886419.aspx
Guest- Guest
Re: Kolinda se pere
"Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim", rekla je.
I zabila nožinu u srce svakog ustašofila. Nema tebi, srce, drugog mandata, ako i na ovome ostaneš do kraja, a da te gazda ne opozove. Sve ti se prebrikalo, partizani, ustaše, kurci, palci...
Guest- Guest
Eva wrote:
Židovski predstavnici su se postavili u ulogu biranja hr vlade umjesto hr birača.
Izazivanje hrvatskih građana, inače skoro pa bez izuzetka naklonjenih Židovima kao narodu.
Na komemoraciji nam nisu potrebne nikakve petokrake, pa čak ni govori.
Imaju za to Kumrovec i neka tamo igraju kozaračko. Mogu i sa g. Krausom, na volju im.
šta pere?
2014-04-14
rekla je Grabar Kitarović nakon sastanka s Nicolasom Deanom, posebnim izaslanikom američkog State Departmenta, odnosno državnog tajništva za pitanja holokausta.
Ovo je njoj šamarčina. Kad su joj uha zaštopana, možda ih šamar odštopa
Guest- Guest
Židovima treba objasniti da mi nismo ustaše, nego se moramo praviti da jesmo, zato što inače ljudi ne bi glasovali za nas.
crvenkasti-
2014-04-17
još kad šeki dojde kod kovindice...njegovih 120 kila i njezinih 130 to ce biti smak svijeta
2014-04-14
Za početak, zaštopana uha, jer ne čuje dobro kao ni Sloba. Te fore je i on prodaval, pa je na kraju čul i kak trava raste.Winter is coming wrote:šta pere?
Guest- Guest
Ona je od rijetkih, čija se obitelj borila protv fašista, za vrijeme talijanske okupacije.Eva wrote:"Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim", rekla je.
I zabila nožinu u srce svakog ustašofila. Nema tebi, srce, drugog mandata, ako i na ovome ostaneš do kraja, a da te gazda ne opozove. Sve ti se prebrikalo, partizani, ustaše, kurci, palci...
Po čemu su ovi iz raznih vukojebina bili antifašisti meni jednostavno nije jasno.
Koliko je meni poznato fašisti su bili Talijani, a nacisti Njemci. Barem to razlikujmo.
PS: KGK je drugi mandat unaprijed zajamčen.
Last edited by Ero on 11/4/2016, 14:18; edited 1 time in total
a cuj svi cemo mi na kraju slusati rast trave neko prije neko kasnije
2014-04-14
Naravno, čim HR vrati sve dugove, može dalje kak je volje. Pa im može i Kolindica biti kraljica, ak im je gušt. In the meantime, mora biti k nozi. Nema ustašije dok si dužan, i šlus. Još bu ona i Titovu bistu polirala ak joj gazde narede.Ero wrote:Ona je od rijetkih, čija se obitelj borila protv fašista, za vrijeme talijanske okupacije.Eva wrote:"Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim", rekla je.
Po čemu su ovi iz raznih vukojebina bili antifašisti meni jednostavno nije jasno.
Koliko je meni poznato fašisti su bili Talijani, a nacisti Njemci. Barem to razlikujmo.
Guest- Guest
To da nas Zuroff opanjkava, to znamo.Eva wrote:rekla je Grabar Kitarović nakon sastanka s Nicolasom Deanom, posebnim izaslanikom američkog State Departmenta, odnosno državnog tajništva za pitanja holokausta.
No, nebitno. Savezništvo s Amrima ostaje neokrnjeno.
Eva, imate vi svoje Ruse, njima se potužite...eventualno Irancima.
Eva wrote:"Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim", rekla je.
Ma to su svi i prije nje rekli. Psi laju a karavana prolazi.
Ucka-
2016-02-15
Buju joj malo zvonilo u uhima, dva tri dana, no kaj je to naspram savršenog sluha koji bu imala. Sve za ljepotu.Ero wrote:To da nas Zuroff opanjkava, to znamo.Eva wrote:rekla je Grabar Kitarović nakon sastanka s Nicolasom Deanom, posebnim izaslanikom američkog State Departmenta, odnosno državnog tajništva za pitanja holokausta.
No, nebitno. Savezništvo s Amrima ostaje neokrnjeno.
Eva, imate vi svoje Ruse, njima se potužite...eventualno Irancima.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Židovima treba objasniti da mi nismo ustaše, nego se moramo praviti da jesmo, zato što inače ljudi ne bi glasovali za nas.
Zidovima je dosta i ustasa,cetnika,bivsih starjesina JNA,komunjara.Oni u biti vole sami grickat svoj pljen.Narod za sebe.
Ucka-
2016-02-15
Pa mislim da je sada k nozi i tiho. Ne laje!Ucka wrote:Eva wrote:"Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim", rekla je.
Ma to su svi i prije nje rekli. Psi laju a karavana prolazi.
Guest- Guest
Dugovi se uredno vraćaju, a vladu i predsjednika će i dalje birati hr birači.Eva wrote:Naravno, čim HR vrati sve dugove, može dalje kak je volje. Pa im može i Kolindica biti kraljica, ak im je gušt. In the meantime, mora biti k nozi. Nema ustašije dok si dužan, i šlus. Još bu ona i Titovu bistu polirala ak joj gazde narede.Ero wrote:Ona je od rijetkih, čija se obitelj borila protv fašista, za vrijeme talijanske okupacije.Eva wrote:"Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim", rekla je.
Ucka wrote:crvenkasti wrote:Židovima treba objasniti da mi nismo ustaše, nego se moramo praviti da jesmo, zato što inače ljudi ne bi glasovali za nas.
Zidovima je dosta i ustasa,cetnika,bivsih starjesina JNA,komunjara.Oni u biti vole sami grickat svoj pljen.Narod za sebe.
Najveći pik imaju na nas ustaše i naciste, ne znam zašto?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Zoki se pere:'Nit sam za Rusiju nit Ukrajinu'
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti
» Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
» Mučiteljka našeg Milana knjigom "pere" svoju savest
» Zoki se pere:'Nit sam za Rusiju nit Ukrajinu'
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti
» Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu