ahahha ovo je strašno
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
ahahha ovo je strašno
kako šutira slobodnjake deandre jordan...
Re: ahahha ovo je strašno
4-19 skoro ko' barcini penali
ode lovren..ćorluka i šifo neće poluvrijeme izdržat na prvenstvu..čačiću, čačiću--
2014-04-12
i taj ,,profesionalac'' zaradjuje 15 miliona po sezoni. eee, zivote-lutalice...
Guest- Guest
ili 20??Braćala wrote:i taj ,,profesionalac'' zaradjuje 15 miliona po sezoni. eee, zivote-lutalice...
i previse od onoga sto realno zasluzuje. taj klosar pre 20 godina ne bi mogao ni u nbdl-u da igra...
Guest- Guest
da, vama..Braćala wrote:IvyTeasdale wrote:ode lovren..
megice, to je pojacanje...
2014-04-12
ja dođem nakon pola godine stanke pa isprve pogodim bar 5-6 a nakon par dana se čudim poromašaju a ovaj cijeli dan to drka pa ne može. ne samo to nego uopće nema šut samo zna zakucavat, gori je od howarda. najobični atletičari bez ikakve finese i mozga
Deandre je za obranu, pogotovo play off obranu mozda i najbolji centar lige, a i najprecizniji igrac lige........kakve prevare se sve krecu 10-20 milijuna, ovo je.smijesno...bacanja ni shaq nije zabijao pa je i danas najaci centar u zadnjih 100 godina nbaa
nowitzki-
2014-04-27
Mislim sto se mene tice, zadnje dvije seozne igrac za ekipu je cosuins, najbolji centar lige...on i drummond koji cigle baca, ali eto
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Deandre je za obranu, pogotovo play off obranu mozda i najbolji centar lige, a i najprecizniji igrac lige........kakve prevare se sve krecu 10-20 milijuna, ovo je.smijesno...bacanja ni shaq nije zabijao pa je i danas najaci centar u zadnjih 100 godina nbaa
kurvicki, izvini-ali shaq je u svojim najboljim danima imao oko 60% pogodjenih bacanja. da ne govorim da je bio najdominantniji igrac lige godinama...
Guest- Guest
nowitzki wrote:Mislim sto se mene tice, zadnje dvije seozne igrac za ekipu je cosuins, najbolji centar lige...on i drummond koji cigle baca, ali eto
cousins je bez konkurencije najbolji centar lige, ali je veliki klosar i ciganin po ponasanju-ne bih ga voleo u ekipi.
aldridge je najbolji timski igrac, usavrsio je igru na petici (iako je priorodno cetvorka), cele sezone drzi predavanje svima i u igri i u ponasanju. jedan od retkih totalno normalnih crnih igraca u NBA-u. jbg, popovic ne bira cigane u ekipu...
Guest- Guest
Similar topics
» Brbljić opet kmeči ahahha
» Strašno ga je živcirala nepravda
» Strašno: Dodik podržao Kolindu
» Biljana ; Nema,vise SRBIJE, strasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Strašno:Ovog nema ni na Poljudu ni na Maximiru
» Strašno ga je živcirala nepravda
» Strašno: Dodik podržao Kolindu
» Biljana ; Nema,vise SRBIJE, strasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Strašno:Ovog nema ni na Poljudu ni na Maximiru
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1