Strašno: Dodik podržao Kolindu
Page 1 of 1
Strašno: Dodik podržao Kolindu
Govoreći o izjavi predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da je BiH nestabilna zemlja pod kontrolom militantnog islama, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je rekao da je tačna postavka da je 'BiH nestabilna, nemoguća i neodrživa zemlja'.
"Nije nepoznato da je sa prostora Evrope bilo najviše onih iz BiH koji su pripadali ISIL-u u Siriji, kao i činjenica da je ovdje bilo nekoliko terorističkih napada", rekao je Dodik, ponovivši da to ne znači da su muslimani teroristi.
On je ocijenio da Grabar-Kitarović ima dovoljno elemenata za tvrdnju koju je iznijela u javnost.
"Ne mislim da je to rečeno iz ofsajda i bezvezno. Spoznaja o činjenicama iz prošlosti ju je vjerovatno motivisala na takvu izjavu", rekao je Dodik.
"Nije nepoznato da je sa prostora Evrope bilo najviše onih iz BiH koji su pripadali ISIL-u u Siriji, kao i činjenica da je ovdje bilo nekoliko terorističkih napada", rekao je Dodik, ponovivši da to ne znači da su muslimani teroristi.
On je ocijenio da Grabar-Kitarović ima dovoljno elemenata za tvrdnju koju je iznijela u javnost.
"Ne mislim da je to rečeno iz ofsajda i bezvezno. Spoznaja o činjenicama iz prošlosti ju je vjerovatno motivisala na takvu izjavu", rekao je Dodik.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Strašno: Dodik podržao Kolindu
Očekivao sam ga i prije :)
Milorade bilježim +
Milorade bilježim +
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Očekivao sam ga i prije :)
Milorade bilježim +
Presjeći koridor odmah
ZDS
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa hrvatska sutnja je aktualna i danas.
Ovakvi porostakluci i uvrede iz islamisticke vukojebine ili ostaju bez odgovora ili idu izsprike sarajevskim ISILovcima.
I onda se divimo Dodiku kad kaze popu pop a bobu bob.
Ovakvi porostakluci i uvrede iz islamisticke vukojebine ili ostaju bez odgovora ili idu izsprike sarajevskim ISILovcima.
I onda se divimo Dodiku kad kaze popu pop a bobu bob.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I sta sad, hrvatski demantiji i posipanje pepelom. Umjesto da se u Dodinom stilu islamistima u Sarajevu otvoreno kaze ono sto im pripada.epikur37 wrote:Očekivao sam ga i prije :)
Milorade bilježim +
Ja sam sad u Sarajevu i jucer mi jedan kaze vi pravite most preko nasih teritorijalnih voda i ratovat cemo ako treba.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ha,ha..a sa cim?..imaju li brodove?..nemaju...a sve drugo ej napad na nato i eu clanicu..gluposti..ne mogu oni ratovati ni protiv lokalnih baraba..toliko su glupi da ne kuzeda i oni mogu profitirati odpeljeskog mosta..erdo ih je odjebao za racun putina..a trump ipak nije toliko blesav da se kaci sa svojim saveznicima za racun carsije..prije ili kasnije morat ce shvatiti da im je hrvatska drzava sa kojom ce morati surađivatiRingo10 wrote:I sta sad, hrvatski demantiji i posipanje pepelom. Umjesto da se u Dodinom stilu islamistima u Sarajevu otvoreno kaze ono sto im pripada.epikur37 wrote:Očekivao sam ga i prije :)
Milorade bilježim +
Ja sam sad u Sarajevu i jucer mi jedan kaze vi pravite most preko nasih teritorijalnih voda i ratovat cemo ako treba.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Četnici i HDZ se vole...prešlo se iz faze jebavanja po portunima, autima, plaži na javno obznanjene zaruke...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Četnici i HDZ se vole...prešlo se iz faze jebavanja po portunima, autima, plaži na javno obznanjene zaruke...
kao i vi pravaši i muje :)
2015-08-06
Nema tamo muja i ti to dobro znaš... samo Hrvata s blagim poremećajem indetiteta. Ništa što se ne bi dalo prekrstiti...
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Četnici i HDZ se vole...prešlo se iz faze jebavanja po portunima, autima, plaži na javno obznanjene zaruke...
kao i vi pravaši i muje :)
on je bugarin...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Nema tamo muja i ti to dobro znaš... samo Hrvata s blagim poremećajem indetiteta. Ništa što se ne bi dalo prekrstiti...
vaše cvijeće vaša briga, nama su srbi saveznici prirodniji :)
evo i Koli i Čovke a bogami i Plenky su na crti.
2015-08-06
Pravasi na urgentnom. Rat je na pomolu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa ti si do jucer bio pravas..od kud izdaja pravastva?jastreb wrote:Pravasi na urgentnom. Rat je na pomolu.
2015-09-08
Bas me zanima sta o ovome m8sli Zlatko.
Koliko upazam jos se nije oglasio.
Koliko upazam jos se nije oglasio.
2014-04-22
..velis ni kod stare babe za đabe je'l jastrebe
2015-09-08
Jel rat neizbjezan?vuksadinare wrote:pa ti si do jucer bio pravas..od kud izdaja pravastva?jastreb wrote:Pravasi na urgentnom. Rat je na pomolu.
2014-04-22
vjerojatno..IQ sve manji kako dolaze novi vladajucijastreb wrote:Jel rat neizbjezan?vuksadinare wrote:pa ti si do jucer bio pravas..od kud izdaja pravastva?jastreb wrote:Pravasi na urgentnom. Rat je na pomolu.
2015-09-08
Similar topics
» Mesić podržao Kolindu i Trumpa
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
» Dodik snažno podržao Zagreb u sporu sa Sarajevom
» Dodik podržao Јanšu na parlamentarnim izborima u Sloveniji
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Dodik podržao Deklaraciju HNS-a
» Dodik snažno podržao Zagreb u sporu sa Sarajevom
» Dodik podržao Јanšu na parlamentarnim izborima u Sloveniji
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
Page 1 of 1