Brbljić opet kmeči ahahha
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Brbljić opet kmeči ahahha
"Zaslužili smo sva tri boda, bili smo bolji, čestitao bih igračima na odličnoj utakmici. Nismo imali sreće, a nismo zadovoljni ni s gospodinom Vučemilovićem", rekao je Brbić za Slobodnu Dalmaciju i pojasnio:
Vučemiloviću zamjeram crveni karton Jeffersonu, nije ni bio faul, startao je Jefferson na loptu. Onda, kako je samo svirnuo penal za Dinamo, a nije ni pogledao pomoćnika?! Pa kako je dao žuti karton Sušiću. Nije imao jednak kriterij, mogao bih i dalje, ali neću".
Vučemiloviću zamjeram crveni karton Jeffersonu, nije ni bio faul, startao je Jefferson na loptu. Onda, kako je samo svirnuo penal za Dinamo, a nije ni pogledao pomoćnika?! Pa kako je dao žuti karton Sušiću. Nije imao jednak kriterij, mogao bih i dalje, ali neću".
Re: Brbljić opet kmeči ahahha
znao sam da će spomenuti taj svirani penal...pa idiote sudac svira to što vidi u polju,a nije njegovo da gleda zaleđe i naravno da onda kada dobije signal od pomoćnoga da je zaleđe da će onda glavni svirati zaleđe...vidio je prekršaj i odma svirao da je faul tj.penal,a nakon toga dobije signal od pomoćnoga i naravno da onda svira zaleđe...
a bome da je obratna situacija bila kao ona blokirana lopta jefersona kada je bilo blizu ruke da je bilo obratno da bi brbljić rekao da su pokradeni za penal...
a bome da je obratna situacija bila kao ona blokirana lopta jefersona kada je bilo blizu ruke da je bilo obratno da bi brbljić rekao da su pokradeni za penal...
kakva kmečaona haha. pa kak im se više da. sad im je sudac kriv kaj nisu zabili ona 2 zicera. a nisu jer nemaju kvalitete. tako blizu a tako daleko. ko i dinamo u europi
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:Sudac dobar, Dinamo dobar, Hajduk bolji.
vidim da se kmečanje nastavlja i danas haha
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:Sudac dobar, Dinamo dobar, Hajduk bolji.
rezultat odličan...
sitting_bull-
2015-09-28
Stvarno mi nije jasno kaj sad hoće. Pa ovo je bilo daleko najbolje suđenje u posljednjih 10-ak derbija i to kad objektivno pogledaš za obje strane. Jebote, ako start sa dvije noge, pa bilo to i na loptu, nije za žuti karton, onda neznam kaj je. A još je malo i podignuo lijevu nogu da ga Rog nebi preskočio. Pa to bi mu i Brbić dal žuti, da je slučajno sudac, a ne ovakva kreatura od čovjeka, kakva je.
Zeko-
2015-08-26
čitam ih na forumu.hr i ne vjerujem. sudac ih je pokarao. ne vjerujem kaj čitam.
2015-08-19
evo danas iz slobodne par rečenica s derbija svetog duje;
53 - brza kontra bijelih, ubacio je Pejić, očistio Oremuš ispred Vlašića uz lagani faul
61 - uvalio je Blagojević džon Velasqezu, sudac je nijem
68 - velika gužva u 16 metara crvenih, Miljković faulira Caktaša, sudac je nijem
70 - žuti za TSS-a, bez razloga :wow:
84 - Miljković opet ruši Caktaša u 16 metara, sudac je nijem
pokralo... :protest1:
53 - brza kontra bijelih, ubacio je Pejić, očistio Oremuš ispred Vlašića uz lagani faul
68 - velika gužva u 16 metara crvenih, Miljković faulira Caktaša, sudac je nijem
Onak na brzinu, oštećeni za 3 penala i protivnik nije dobio bar 2 crvena. Tak' bar iz ovoga izlazi.mlinka wrote:evo danas iz slobodne par rečenica s derbija svetog duje;
Zeko-
2015-08-26
Similar topics
» ahahha ovo je strašno
» Suljo odustao od odlaska u Crnu Goru pa opet kmeci i trazi 'krivce' cik pogodite opet u kome?
» Fiko opet kmeči
» Putin opet kmeči, žalio se Merkelici da su Ukrajinci fašisti
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Suljo odustao od odlaska u Crnu Goru pa opet kmeci i trazi 'krivce' cik pogodite opet u kome?
» Fiko opet kmeči
» Putin opet kmeči, žalio se Merkelici da su Ukrajinci fašisti
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1