Biljana ; Nema,vise SRBIJE, strasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Biljana ; Nema,vise SRBIJE, strasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:591712-Nikolic-potpisao-zakon-o-saradnji-sa-NATO
Biljana 19. februar 2016. 17:33 #3929251
Nema,vise SRBIJE, strasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ocenite Preporučujem 103 Ne preporučujem 3
Odgovorite na komentar
----
Ajme.
Biljana 19. februar 2016. 17:33 #3929251
Nema,vise SRBIJE, strasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ocenite Preporučujem 103 Ne preporučujem 3
Odgovorite na komentar
----
Ajme.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Biljana ; Nema,vise SRBIJE, strasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Srbi su pravi kršćani / hrišćani, nato njih bombama oni njega diplomatskim imunitetom i bazama u srbiji
mirno je
gde su ovi
antiprotivni
gde su ovi
antiprotivni
Guest- Guest
ne ja se zezam
kako vam nije iasno
narod danima cuti
niko nista
I sad sam ja kriv
kako vam nije iasno
narod danima cuti
niko nista
I sad sam ja kriv
Guest- Guest
to je dokaz koliko smo otišli u kurac, ali ne sumnjam da će pad pičkoustog biti bolan i jak...
Guest- Guest
ja sam skupstina
ja sam predsednik
ja sam narod
evo ja sam kriv
ja sam predsednik
ja sam narod
evo ja sam kriv
Guest- Guest
nisi ti kriv, ti si samo glup...
Guest- Guest
Sad čemo vam morat obavit inspekciju vojarni ....jeste li pobrisali prašinu i tako te stvari.
2014-04-11
vec 6, 7 godina vaši dolaze u naše kasarne u inspekciju-kao i naši kod vas...
Guest- Guest
ko je verovao staljinu
taj je bio glup
taj je bio glup
Guest- Guest
Braćala wrote:likujes, glupaku glupi!
uvijek mi je zabavno gledati kako sramoti srbe...
kako je srbija genijalno sjedila na dvije stolice i manevrirala...dok ameri nisu rekli dosta! :) a dobro, očekivano, što drugo mogu zapravo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus wrote:Braćala wrote:likujes, glupaku glupi!
uvijek mi je zabavno gledati kako sramoti srbe...
a meni to sto ne postoji srbija
koju ti sanjas -postoji ali u tragovima
Guest- Guest
U Srbiji je zavladao muk ....ako se malo bolje skoncetirate osjetit ćete izenadni dolet nekakve teške vibre iz pravca istoka ...jak osjećaj apatije i depresije iz tog pravca ....to vam je iz Srbije ....prenosi se zrakom ....ne brinite se ako vas zahvati ....proći će.
2014-04-11
7 Miljona duša na Balkanu trenutno je upalo u tešku depresiju ....osjeti se na kilometre.
2014-04-11
Ovako...Kao prvo ne vidim u čemu je problem ako Srbija uđe u NATO.
Srbija je već više od 150 godina,okrenuta Zapadu. U stvari i dok je trpjela pod turskom čizmom,okretala se Austriji,Ugarskoj, Francuskoj...
Od dobivanja samostalnosti,pa do kraja one Kraljevine,bili su kudikamo više okrenuti Francuskoj, Engleskoj,Italiji, SAD-u,nego li recimo Rusiji,sa kojom nisu htjeli uspostaviti ni diplomatske odnose.
1948. gotovo sva Srbija rekla je Ne Staljinu,a ona druga strana koja je bila antikomunistički nastrojena sanjala je o Englezima i Amerima.
Srbi su većinom u rad u inozemstvo odlazili u Njemačku,ili Austriju. Švicarsku ili Švedsku,te preko bare u SAD.
Kralj im se u egzilu nalazio u Londonu,a i vodeći disidenti također(Đilas npr.).
Tako da je Srbija okrenuta Zapadu kao malo koja pravoslavna zemlja,a i sami gradovi poput Beograda, N.Sada, Subotice europskiji i zapadniji su od mnogih varošica po Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj,ili Estoniji.
Srbija je već više od 150 godina,okrenuta Zapadu. U stvari i dok je trpjela pod turskom čizmom,okretala se Austriji,Ugarskoj, Francuskoj...
Od dobivanja samostalnosti,pa do kraja one Kraljevine,bili su kudikamo više okrenuti Francuskoj, Engleskoj,Italiji, SAD-u,nego li recimo Rusiji,sa kojom nisu htjeli uspostaviti ni diplomatske odnose.
1948. gotovo sva Srbija rekla je Ne Staljinu,a ona druga strana koja je bila antikomunistički nastrojena sanjala je o Englezima i Amerima.
Srbi su većinom u rad u inozemstvo odlazili u Njemačku,ili Austriju. Švicarsku ili Švedsku,te preko bare u SAD.
Kralj im se u egzilu nalazio u Londonu,a i vodeći disidenti također(Đilas npr.).
Tako da je Srbija okrenuta Zapadu kao malo koja pravoslavna zemlja,a i sami gradovi poput Beograda, N.Sada, Subotice europskiji i zapadniji su od mnogih varošica po Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj,ili Estoniji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Problem je šta su u teškoj depri.
Imam razvijeno to ćulo jer mi treba u ratu.....ono galaktićka federacija ....specijalci i te šeme ...zapovijedni ćin ....njušim valove ......7 miljona duša na Balkanu upalo je u tešku depru.
Imam razvijeno to ćulo jer mi treba u ratu.....ono galaktićka federacija ....specijalci i te šeme ...zapovijedni ćin ....njušim valove ......7 miljona duša na Balkanu upalo je u tešku depru.
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Strašno:Ovog nema ni na Poljudu ni na Maximiru
» 7. listopada 1942. Beograd – znate li za strašno ubijanje Židova iz Srbije u pokretnoj plinskoj komori?
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Bez Srbije nema mira na Kosmetu
» Bez hrvatskih uslova nema članstva Srbije u EU"
» 7. listopada 1942. Beograd – znate li za strašno ubijanje Židova iz Srbije u pokretnoj plinskoj komori?
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Bez Srbije nema mira na Kosmetu
» Bez hrvatskih uslova nema članstva Srbije u EU"
Page 1 of 5