Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
Eto vidiš da si idiot..Uopće nisam napisao da ideja hrvatske državnosti počinje od ustaša...Ringo10 wrote:Kreten si ti kad baljezgaš da iako je NDH propala, da se zahvaljujući njoj održala ideja hrvatske države.
Ta ideja je starija od endehaije I od ustaškog I bilo kojeg drugog pokreta.
I istina je da je ustaški pokret umnogome pridonio da se ta ideja održi sve dok je nismo na kraju i konkretno dobili...
Guest- Guest
A ti si glup ko kurac...Ja uopće nisam ustaški sljedbenik, nego obični patriot i domoljub koji drži do svoje nacije, kao što to rade i svi samosvjesni narodi na svijetu...Ne sramim se hrvatstva poput vas...Ringo10 wrote:
Činjenica je da vi ustaški sljedbenici imate gomilu govana umjesto mozga. Jer da imate gram mozga skontali bi kolika ste zla kob za Hrvatsku.
A to što vi neznalice nas ponosne Hrvate doživljavate kao ustaške sljedbenike sve govori o vama...
Last edited by cassanowa on Sun 10 Apr - 22:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
Gledajte u svakom zitu ima kukolja...no problemi srba i hrvata poceli su i prije kraljevine..procitajte novine srbobran u drzavnom arhivu ili povijesnom muzeju s kraja 19 stoljeca i pocetka 20 stoljeca i sve ce vam biti jasno..tu je izasao i onaj poznati clanak jovana cvijica 'do istrage vase ili nase'..tj za one koji ne znaju cvijic je pocetkom 20 stoljeca jednostavno napisao...na ovim prostorima mogu obitavati ili samo hrvati ili samo srbi i treceg nema...dakle..netko s ovih prostora mora nestat...inace nema mira..srbi su napali i sami se ubili...tj prakticno porazom u oluji..ostvarili su cvijicevu sintagmu 'do istrage nase ii vase'..na svoju stetu..netko je jednom morao izgubiti,nestati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Svako ko kaže da je ona sramota od režima iz 1941 Hrvatska I svak ko ono krsti hrvatskim imenom zaslužuje da bude istjeran iz hrvatske nacije.cassanowa wrote:A ti si glup ko kurac...Ja uopće nisam ustaški sljedbenik, nego obični patriot i domoljub koji drži do svoje nacije, kao što to rade i svi samosvjesni narodi nasvijetu...Ringo10 wrote:
Činjenica je da vi ustaški sljedbenici imate gomilu govana umjesto mozga. Jer da imate gram mozga skontali bi kolika ste zla kob za Hrvatsku.
A to što vi neznalice nas ponosne Hrvate doživljavate kao ustaške sljedbenike sve govori o vama...
Problem je što takvih kretena I bezglavnika ima malo previse. Ta zaraza je zhvatila mnogo ljudi a posebno mlade generacije.
A evo sad imamo I odgovarajuću vlast.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A ti kretenu sad pogledaj jesam li ja pisao o režimu 1941, ili o okolnostima koje su dovele do stvaranja ustaškog pokreta 1929.-e... Navedi jednu neistinu koju sam naveo...Ringo10 wrote:Svako ko kaže da je ona sramota od režima iz 1941 Hrvatska I svak ko ono krsti hrvatskim imenom zaslužuje da bude istjeran iz hrvatske nacije.cassanowa wrote:A ti si glup ko kurac...Ja uopće nisam ustaški sljedbenik, nego obični patriot i domoljub koji drži do svoje nacije, kao što to rade i svi samosvjesni narodi nasvijetu...Ringo10 wrote:
Problem je što takvih kretena I bezglavnika ima malo previse. Ta zaraza je zhvatila mnogo ljudi a posebno mlade generacije.
A evo sad imamo I odgovarajuću vlast.
A šta se današnje vlasti tiče, nju bira narod...naravno, to totalitaristima ne paše... pa stoga ako tko želi otići odavde, sretno mu bilo u Sjevernoj Koreji npr... Ili nađi nekog fiktivnog fašistu pa se na njemu iskaljuj da ne poludiš... vjerojatno si zato i na ovom forumu...
Guest- Guest
Sve to stoji, ali nešto drugo je ovdje posrijedi. Problem je taj što gomila Hrvata ima izvitoperen I deformiran odnos prema tome dijelu povijesti, kao posljedicu rata sa Srbijom. A neoustaše manipuliraju s time I navlače vodu na svoj mlin I prave ideološku zbrku.vuksadinare wrote:Gledajte u svakom zitu ima kukolja...no problemi srba i hrvata poceli su i prije kraljevine..procitajte novine srbobran u drzavnom arhivu ili povijesnom muzeju s kraja 19 stoljeca i pocetka 20 stoljeca i sve ce vam biti jasno..tu je izasao i onaj poznati clanak jovana cvijica 'do istrage vase ili nase'..tj za one koji ne znaju cvijic je pocetkom 20 stoljeca jednostavno napisao...na ovim prostorima mogu obitavati ili samo hrvati ili samo srbi i treceg nema...dakle..netko s ovih prostora mora nestat...inace nema mira..srbi su napali i sami se ubili...tj prakticno porazom u oluji..ostvarili su cvijicevu sintagmu 'do istrage nase ii vase'..na svoju stetu..netko je jednom morao izgubiti,nestati
A to dobrome ne vodi. Groteskno je da Cijeli svijet slavi borbu protiv nacizma a Hrvati se odriču i kukaju za najgorim zamislivm kvislinškim režimom jer se taj režim maskirao hrvatskim imenom. I još nam se to uvaljuje kao domoljublje. A sad je I ova vlast takva a HDZ se transformirao u proustašku stranku i iznevjerio I Tuđmanova načela na koja se tako vol pozivati kad im zatreba.
A kako stvari stoje I teku, I mi I Srbi idemo ka izumiranju I nestajanju. A bar ćemo izumrijeti efektno I spektakularno, držeći se za vratove.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma ljudi vi ste svi smjesni...jednostavno problemi su nastali...onog trenutka...kad je mesic i neki pajtosi izjavili partizani stvorili hrvatsku a branitelji kao obranili je...i eto kurslusa.umjesali tu onda ustase i sve zivo...cinjenica je...da smo mi morali dobrano iskrvariti da otkorovimo te navodne temelje partizanske drzavnosti hrvatske..a uzgred jna je nastala na partizanskim temeljima a ta ista jna je napala hrvatske branitelje koji su branili partizansku drzavnost...tko je tu lud
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
"Neprofitni" hoće pare i Bog...Sav problem je u tome.
Prati trag novca i znat ćeš tko je čiji.
Kad su bili u pitanju novci znao je Mesić i ustaške pjevušit...
PS:
Ja sam, na primjer, neovisan o bilo čijem novcu, tako da mogu
otvoreno reći sve svakome u obraz. Sve što mislim i ne mislim.
Za razliku od Šitinga, na primjer, koji je priključen na državnu blagajnu.
Isklopili mu struju, blagajna ne radi...i jbga.
PS:
cassanowa wrote:A ti si glup ko kurac...Ja uopće nisam ustaški sljedbenik, nego obični patriot i domoljub koji drži do svoje nacije, kao što to rade i svi samosvjesni narodi na svijetu...Ne sramim se hrvatstva poput vas...Ringo10 wrote:
A ti si i hrvat i patriot i domoljub. patriot i domoljub. Ti si nepismena budaletina koju kurcem po čelu treba mlatit.
kila mozga ustaška kuna...
Guest- Guest
Ero wrote:"Neprofitni" hoće pare i Bog...Sav problem je u tome.
PS:
Još jedan patrijota i domoljub bogtejebo...
Guest- Guest
De najprije popravi taj svoj bosanski...Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:"Neprofitni" hoće pare i Bog...Sav problem je u tome.
PS:
Još jedan patrijota i domoljub bogtejebo...
Ajde sve ovo što pišeš ali ovo naprosto nema veze sa istinom, traži uzroke u londonskom i rapalskom ugovoru za ono što je pavelić potpisao u rimskom. Dakle ono što je ranijim ugovorima kralj prodao ne možeš imputirati pavelićuRingo10 wrote:Ustaše, mislim na one jadove po Italiji u emigraciji sa Pavelićem na čelu su imali izbor da si jebu mater I da se ne petljaju u stvari kojima nisu dorasli.cassanowa wrote:Ustaše, pa tako ni Francetić nisu imali prilike ništa birati...Bili su prisiljeni da se s nekim udruže kako nebi zauvijek nestalo ideje o hrvatskoj državi... Na tadašnjoj političkoj sceni Nijemci su bili jedini dostupni saveznik za očuvanje hrvatske državnosti...NDH je kasnije propala, ali ideja Hrvatske kao samostalne države se održala...Ringo10 wrote:Čitao sam jednom ČAK u nekoj JNA knjizi kako je Francetić bio izuzetno hrabar I sposoban vojnik. Šteta što je odabrao pogrešnu stranu.
Ovako se prodali Musoinija pa Hitleru, prodali gomile teritorija, od nacionalističke organizacije postali fašistička, organizirali državu po uzoru na Hitlerov nacistički poredak sa svime što ga je krasilo, ostali mu verni I nakon to se đubre ubilo i doživjeli katastrofu.
Njihova sramota, izdaja I servilnost su išli dotle da su htjeli neku taliansku pijanduru kruniti za hravtskog kralja.
Nema tu opravdaanja u stilu kao nisu jadni imali izbora. Ne pije im to vode.
Guest- Guest
U mandatu prošle vlade sabor nije smio ukinuti pokroviteljstvo nad obilježavanjem Bleiburga i trebalo je opreznije,na marginama utvrđivati Tuđmanovu pomirbu.
Nije to stvar HDZ-a niti SDP-a nego je to nacionalno pitanje. Na tome je utemeljena ova Hrvatska,Tuđman je dobro znao.
Sada kad lijevi i desni ponovno kidišu, možemo samo svjedočiti trganju tkiva i širenju ideološke podjele.
Nije to stvar HDZ-a niti SDP-a nego je to nacionalno pitanje. Na tome je utemeljena ova Hrvatska,Tuđman je dobro znao.
Sada kad lijevi i desni ponovno kidišu, možemo samo svjedočiti trganju tkiva i širenju ideološke podjele.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Taj vaš obračun s jugoslavenima/ustašama samo je vaša grobnica.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A ti si kmeru pun argumenata ko da si sad s kumrovečkog tečaja došo....Usne Stjepana Gnječa wrote:A ti si i hrvat i patriot i domoljub. patriot i domoljub. Ti si nepismena budaletina koju kurcem po čelu treba mlatit.
Last edited by cassanowa on Mon 11 Apr - 0:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa rekoh ti neki dan da je antifašistički rat u RH počeo dolaskom mesića i sječom generala, udarom na branitelje, dizanjem petokrake....epikur37 wrote:U mandatu prošle vlade sabor nije smio ukinuti pokroviteljstvo nad obilježavanjem Bleiburga i trebalo je opreznije,na marginama utvrđivati Tuđmanovu pomirbu.
Guest- Guest
bolje grob nego rob....epikur37 wrote:
Taj vaš obračun s jugoslavenima/ustašama samo je vaša grobnica.
Guest- Guest
cassanowa wrote:A ti si kmeru pun argumenata ko da si sad s kumrovečkog tečaja došo....Usne Stjepana Gnječa wrote:A ti si i hrvat i patriot i domoljub. patriot i domoljub. Ti si nepismena budaletina koju kurcem po čelu treba mlatit.
Nisam kmer ali bi ti željeznom šipkom tako rado polomio sve kosti. Tebi i svima sličnima jer vi ste korov, nisi ti nikakav patriota ti si retardirana budaletina kao i većina hrvata a argumenata imaš 25 godina svuda oko sebe jer da nešto vrijedite ne biste uništavali državu u koju se kunete.
kila ercegovačkog buđavog mozga...
Guest- Guest
...ovakav komentar čekam već par godina...hvala :partyh:Usne Stjepana Gnječa wrote:Nisam kmer ali bi ti željeznom šipkom tako rado polomio sve kosti. Tebi i svima sličnima jer vi ste korov, nisi ti nikakav patriota ti si retardirana budaletina kao i većina hrvata a argumenata imaš 25 godina svuda oko sebe jer da nešto vrijedite ne biste uništavali državu u koju se kunete.
P.S. Ako može još i Goli Otok bio bih neobično zahvalan.
Guest- Guest
cassanowa wrote:...ovakav komentar čekam već par godina...hvala :partyh:Usne Stjepana Gnječa wrote:Nisam kmer ali bi ti željeznom šipkom tako rado polomio sve kosti. Tebi i svima sličnima jer vi ste korov, nisi ti nikakav patriota ti si retardirana budaletina kao i većina hrvata a argumenata imaš 25 godina svuda oko sebe jer da nešto vrijedite ne biste uništavali državu u koju se kunete.
P.S. Ako može još i Goli Otok bio bih neobično zahvalan.
Mogao si me pitati bio bih ti ovo odgovorio prije par godina. No nikad nije kasno ali je jalovo budali dokazivati da je budala tu pomaže samo sila jer budala razumije samo jezik sile, željezne šipke.
Sad smo došli do zaključka da u hrvata postoje dve frakcije domoljuba, desna frakcija i lijeva frakcija. ali neću dalje elaborirati jer si retard i tako ne bi shvatio.
Guest- Guest
Bi da se nisi prijavio tek prije 9 dana....Usne Stjepana Gnječa wrote:Mogao si me pitati bio bih ti ovo odgovorio prije par godina.
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» PUHOVSKI: Titov režim bio je zločinački!
» BRANITELJI:Jadranka Kosor je bila sdp-ov 'spavac' u HDZ-u i najveci detudjmanizator HDZ-a
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
» BRANITELJI:Jadranka Kosor je bila sdp-ov 'spavac' u HDZ-u i najveci detudjmanizator HDZ-a
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
Page 4 of 13