Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
- še vlasti koje Hasanbegović još nije pomeo
tre911 wrote:Dobro jel ti razumiješ što te pitam led te hebo? Ovo što pišeš nema veze sa zdravom pameti.Eva wrote:Tepeš, Hasanbegović, Bujanec i pretila plavuša, koji ne čuju i ne vide ustaško arlaukanje na stadionu i po ulicama glavnog grada. E pa ima ljudi u HR koji to vide i čuju i onda jave krotiteljima stoke krupnog zuba da istu treba doći cijepit, jer ih lovi bjesnilo.tre911 wrote:Serkiš i to jako, dakle gdje su to židovi ili srbi ugroženi da ovako jarmaju? Srbi u RH imaju daleko veća prava nego hrvati u srbiji pa ipak galama ne prestaje. Što je sa židovima? Zar neko negira holokaust? zar neko kaže da nisu židovi pobijeni u jasenovcu? Kome je zlo nanešeno jer je židov? Ko to širi paniku i histeriju praveći od buve slona?Eva wrote:Pa moj tata je počel gubit kosu, no dobro to je zbog godina.tre911 wrote:Iskrenoi jel ti iko ikada prijetio jer si židovka? Jel ijednom židovu u RH pala dlaka s glave jer je židov? Dobro antifašisti su izviždali židova Lustiga ali te kretene i ne smatram ljudskim rodom. Dakle o kakvoj je masovnoj histeriji riječ? Nigdje se nikoga ne guši niti se protiv ikoga govori ali panika brale do yaya. Moje mišljenje je da su antife i mnogi drugi skinuti sa sise a ovo je njihova inicijativa da se sruši vlast pisanjem žalbi zurofu i izraelu konkretno i uz pomoć njih da naprave smjenu vlasti. Ima tu još elemenata s kojima se vrši pritisak na RH od soroševe gamadi po evropskim medijima jer ovi u RH više nisu glasni pa do britanske ambasade ali ajde da ne ulazimo u detalje. U svakom slučaju antife su korisne budale velikih igrača a da toga nisu ni svjesni, marionete u njihovim rukama i stoka bez grama pameti.Eva wrote:Meni tko priđe na 5 metri dobi metak u čelo. Pa da vidim tog junaka.tre911 wrote:ewa i svetac pišu iz konc logora, jehudi iz italije sa svi ostali čekaju streljanje.Regoč wrote:Je, evo vise "antifašisti" po banderama, teku "antifašisti" Savom od Jasnovca do Zagreba, ne smiju "antifašisti" živjeti sjeverno od crte Vlaška - Jelačićplac - Ilica...Ringo10 wrote:Samo vi lažite sami sebe. Danas je Hrvatska poprište otvorenog ustaštva I neonacizma.
No, šalu na stranu. Hrvatska vlast se lako disciplinira samo jednim posjetom. NDH i ZDS postaju nepoželjni simboli stravičnih zločina prek noć. Znači, postoje i krotitelji stoke krupnog zuba.
Ehh, Tre ; kako ne vidiš - nju u " VIRTUALI " sačekuju Tepeš,Hasanbegović, Bujanec - ženska ima stresove čim samo spomene ta imena - vjerovatno joj i menstruacija nestane barem za jednu godinu - od siline stresa " ! USTAŠE" su postale VIRALNOMEDIJSKI HIT - ( naroćito u medijskim eksponentima bivše vlasti koja još ima svoje plaćenike u tim medijima i na ostalim mjestima ) naročito kada na to ukazuju ANTIFE i i ostali " TOBOŽNJI " ugroženi - budi siguran ; RAZUMJELA je ona tebe POTPUNO - nije ona mala glupačica koja se pokušava kroz ovo progurati tako da ona strana kojoj ona pripada ispadne kriva - upravo suprotno - ima ona dobrog UČITELJA - povijesnog - OCA NACIJE - no, nažalost svi oni koji tako razmišljaju kao ona ne shvaćaju da je takva DOKTRINA ponašanja i odnosa prema drugim državama i narodima potpuni promašaj koji će upravo one koji pokušavaju takav način promišljanja GURATI njih samih osobno stajati teških reprekusija - bilo političkih - bilo ekonomskih - dali o tome uopće razmišljaju ovakvi INSTANT FORUMSKI " POLITIČARI " ??
Evo, ja se osobno dragovoljno javljam da našu dragu forumsku supatnicu Evitu provedem kroz bilo koji dio Zagreba koji je za nju problematičan - gdje bi možda mogla doživljavati menstrualne tegobe i njena OVULACIJA ne bi svakako mogla doći do punog izražaja ( dobro ; - jednostavno ; ovdje nisam mogao ODOLITI - morao sam ovako napisati - ( nadam se da mi moje drage Hrvatice ovo neće uzeti za ZLO ) i gdje bi se ona osobno osjećala sigurno - naravno; poslije je vodim i na ručak - večeru što god izabere po njenom izboru - a ako dođe busom ili vlakom _ ISPRAĆAJ do zadnje minute dok prijevozno sredstvo ne krene ; JOŠ nešto bitno ; Premda je moj post postavljen u domeni blagog HUMORA - tema je itekako ozbiljna i ovim postom ne želim nikoga ponižavati - niti nešto podvaljivati - jednostavno želim ukazati da je ovdej potrebno TREZVENO razmišljanje a ne podlijeganje zadanim POLITIČKIM normama!
Evita - nadam se da si me shvatila - nema tu zle namjere - no, ti (pre)često djeluješ ovdje kao netko ( u ovim modernim kompjutorskim vremenima kao ČIP ) koji je ovdje postavljen da ODRADI zadani zadatak i ti se toga čvrsto držiš !!
Last edited by redder4 on 15/4/2016, 18:16; edited 1 time in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
:)tre911 wrote:ewa i svetac pišu iz konc logora, jehudi iz italije sa svi ostali čekaju streljanje.Regoč wrote:Je, evo vise "antifašisti" po banderama, teku "antifašisti" Savom od Jasnovca do Zagreba, ne smiju "antifašisti" živjeti sjeverno od crte Vlaška - Jelačićplac - Ilica...Ringo10 wrote:Samo vi lažite sami sebe. Danas je Hrvatska poprište otvorenog ustaštva I neonacizma.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ae,koliko arlauču čovjek bi rekao da je to tako a da o smrdljivoj pupavki i njegovim satelitima i ne pričamo.Smrdljivu pupavku smo koliko arlauče valjda već 56 puta izgenocidisali srbosjekom, metkom u glavu 186 puta, macolom 24 puta a bacili u konc logor 700 tisuća puta i to je vjerojatno ustaška propaganda da se umanji zločin nad tim velikosrpskimi mučenikom.kaja_333 wrote::)tre911 wrote:ewa i svetac pišu iz konc logora, jehudi iz italije sa svi ostali čekaju streljanje.Regoč wrote:Je, evo vise "antifašisti" po banderama, teku "antifašisti" Savom od Jasnovca do Zagreba, ne smiju "antifašisti" živjeti sjeverno od crte Vlaška - Jelačićplac - Ilica...Ringo10 wrote:Samo vi lažite sami sebe. Danas je Hrvatska poprište otvorenog ustaštva I neonacizma.
Guest- Guest
Meni postalo iritantno uljudno tumačit. Ja bi sve macon u glavu. Ustašu ste tražili, pa dobili. Jes da je to i bio cilj, al dodijalo brate.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Dodijali su i oni, prijo moja, dodijali đavlu i čoviku.
Vidit ćemo 'ko će dulje izdurat. Bilo je i gori' vrimena.
Vidit ćemo 'ko će dulje izdurat. Bilo je i gori' vrimena.
ne, negiram " holokaust,,, " NEGIRAM jASENOVAC" broj žrtava jugoserben"laži " mitomanije,,( svaka žrtva je zaslužna žalbe, oli jedna oli njih 480 . u jasenovcu) Jasenovac je stratište Hrvata od polovine 1945 godine, JUgočetnici , tri puta tražili kosti u jasenovcu, a kad su našli više kostiju , Hrvatski vojnika od tada nema prekopavanja... ,, šest baraka u jasenovcu za vrijeme rata" , moguće je bilo samo dvije tisuće ljudi internirati,, Jasenovac je kao i Šaranova jama ,, nema kostiju , 80 tisuća nema kosti 700 tisuća.pobijenih.. , a da ih je bilo pronašli bi se , kao oni na prostoru R. SLOVENIJE , Kočev.... rog , Huda jama ..Tezno.tre911 wrote:Serkiš i to jako, dakle gdje su to židovi ili srbi ugroženi da ovako jarmaju? Srbi u RH imaju daleko veća prava nego hrvati u srbiji pa ipak galama ne prestaje. Što je sa židovima? Zar neko negira holokaust? zar neko kaže da nisu židovi pobijeni u jasenovcu? Kome je zlo nanešeno jer je židov? Ko to širi paniku i histeriju praveći od buve slona?Eva wrote:Pa moj tata je počel gubit kosu, no dobro to je zbog godina.tre911 wrote:Iskrenoi jel ti iko ikada prijetio jer si židovka? Jel ijednom židovu u RH pala dlaka s glave jer je židov? Dobro antifašisti su izviždali židova Lustiga ali te kretene i ne smatram ljudskim rodom. Dakle o kakvoj je masovnoj histeriji riječ? Nigdje se nikoga ne guši niti se protiv ikoga govori ali panika brale do yaya. Moje mišljenje je da su antife i mnogi drugi skinuti sa sise a ovo je njihova inicijativa da se sruši vlast pisanjem žalbi zurofu i izraelu konkretno i uz pomoć njih da naprave smjenu vlasti. Ima tu još elemenata s kojima se vrši pritisak na RH od soroševe gamadi po evropskim medijima jer ovi u RH više nisu glasni pa do britanske ambasade ali ajde da ne ulazimo u detalje. U svakom slučaju antife su korisne budale velikih igrača a da toga nisu ni svjesni, marionete u njihovim rukama i stoka bez grama pameti.Eva wrote:Meni tko priđe na 5 metri dobi metak u čelo. Pa da vidim tog junaka.tre911 wrote:ewa i svetac pišu iz konc logora, jehudi iz italije sa svi ostali čekaju streljanje.Regoč wrote:Je, evo vise "antifašisti" po banderama, teku "antifašisti" Savom od Jasnovca do Zagreba, ne smiju "antifašisti" živjeti sjeverno od crte Vlaška - Jelačićplac - Ilica...Ringo10 wrote:Samo vi lažite sami sebe. Danas je Hrvatska poprište otvorenog ustaštva I neonacizma.
No, šalu na stranu. Hrvatska vlast se lako disciplinira samo jednim posjetom. NDH i ZDS postaju nepoželjni simboli stravičnih zločina prek noć. Znači, postoje i krotitelji stoke krupnog zuba.
, Jasenovac poluga, "SVRHA" mrzitelja Hrvatske države, da bi se i dan danas , Hrvate prikazalo genocidnim narodom .
"AMEN"
2014-04-18
Ajd ne seri lobo
JASENOVAC JE BIO JEDINI LOGOR U EUROPI bez njemačke posade.
Jedini.
Doduše DRZSLI ga dobrim cijelm Hercegovci crnokošuljašii koji su ubijanje u Jasenovcu radje obavljali nego kamen obrađivali .
No, lobo . Dosta smo se pretvarali Hrvatima.
Idemo polako prema izlazi iz tunela.
Mogo bi doci dan da se sazna istina.
Kako ste Hrvate okrivili za svoje zločine .
Iako je među žrtvama Jasenovca jako puno Hrvata.
JASENOVAC JE BIO JEDINI LOGOR U EUROPI bez njemačke posade.
Jedini.
Doduše DRZSLI ga dobrim cijelm Hercegovci crnokošuljašii koji su ubijanje u Jasenovcu radje obavljali nego kamen obrađivali .
No, lobo . Dosta smo se pretvarali Hrvatima.
Idemo polako prema izlazi iz tunela.
Mogo bi doci dan da se sazna istina.
Kako ste Hrvate okrivili za svoje zločine .
Iako je među žrtvama Jasenovca jako puno Hrvata.
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» PUHOVSKI: Titov režim bio je zločinački!
» BRANITELJI:Jadranka Kosor je bila sdp-ov 'spavac' u HDZ-u i najveci detudjmanizator HDZ-a
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
» BRANITELJI:Jadranka Kosor je bila sdp-ov 'spavac' u HDZ-u i najveci detudjmanizator HDZ-a
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
Page 13 of 13