Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
DARINKO KOSOR, predsjednik HSLS-a, osvrnuo se povodom 75. obljetnice NDH na tu zločinačku tvorevinu putem priopćenja za medije, koje u nastavku prenosimo u cijelosti.
"I na današnji dan treba jasno i nedvosmisleno dati do znanja da moderna hrvatska država nema ništa sa zločinačkim i marionetskim režimom NDH.
NDH je bila tvorevina, koja se mimo volje hrvatskog naroda, odrekla dijela Dalmacije, Hrvatskog primorja i Gorskog kotara te Baranje i Međimurja.
NDH je bila zločinački režim koji je progonio i masovno likvidirao Židove, Rome i Srbe te sve Hrvate koji nisu podržavali ustaški pokret.
Za mene je današnja neovisna i demokratska Hrvatska utemeljena na referendumskoj volji hrvatskog naroda i građana, obrambenom Domovinskom ratu (u kojemu sam i sam sudjelovao kao dragovoljac 91') te tekovinama antifašizma iz Drugog svjetskog rata.
Zato poručujem salonskim povijesnim revizionistima (od kojih većina nije niti aktivno sudjelovala u borbi za modernu Hrvatsku), nemojte nas sramotiti već skrušeno svi kleknimo pred svakom, ali baš svakom nevinom žrtvom naše napaćene povijesti!", zaključuje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/darinko-kosor-ndh-je-bila-zlocinacki-rezim-i-tocka/886230.aspx
"I na današnji dan treba jasno i nedvosmisleno dati do znanja da moderna hrvatska država nema ništa sa zločinačkim i marionetskim režimom NDH.
NDH je bila tvorevina, koja se mimo volje hrvatskog naroda, odrekla dijela Dalmacije, Hrvatskog primorja i Gorskog kotara te Baranje i Međimurja.
NDH je bila zločinački režim koji je progonio i masovno likvidirao Židove, Rome i Srbe te sve Hrvate koji nisu podržavali ustaški pokret.
Za mene je današnja neovisna i demokratska Hrvatska utemeljena na referendumskoj volji hrvatskog naroda i građana, obrambenom Domovinskom ratu (u kojemu sam i sam sudjelovao kao dragovoljac 91') te tekovinama antifašizma iz Drugog svjetskog rata.
Zato poručujem salonskim povijesnim revizionistima (od kojih većina nije niti aktivno sudjelovala u borbi za modernu Hrvatsku), nemojte nas sramotiti već skrušeno svi kleknimo pred svakom, ali baš svakom nevinom žrtvom naše napaćene povijesti!", zaključuje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/darinko-kosor-ndh-je-bila-zlocinacki-rezim-i-tocka/886230.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
alkar kosor usridu
sad jos svome alkarskom momku a koalicijskom partneru
to pojasni
to pojasni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Čija je Hrvatska? Gdje da idemo mi ustaše? A još k tome smo i u većini.
crvenkasti-
2014-04-17
Ponovno ovdje moram istaći da je NDH bila proširena i velika Bosna i Hercegovina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sretan dan državnosti Darinku, i tebi jastrebe
2014-04-15
Meni ne. Moram istaći da granice Velike i proširene BIH 1941-45 nisu doticale moj kraj.n_razbojnik wrote:Sretan dan državnosti Darinku, i tebi jastrebe
2014-04-22
NDH je bio pokušaj pobosančenja/hercegoviziranja dijelova Hrvatske.
Čak im je bilo u planu stolni stari hrvatski glavni grad Zagreb skinuti sa trona i kao metropolu proglasiti Banjaluku.
Čak im je bilo u planu stolni stari hrvatski glavni grad Zagreb skinuti sa trona i kao metropolu proglasiti Banjaluku.
2014-04-22
I ja sma bio sa druge strane granice,eviva il Duce vikasmo, ali ovim Hrvatima valja čestitatijastreb wrote:Meni ne. Moram istaći da granice Velike i proširene BIH 1941-45 nisu doticale moj kraj.n_razbojnik wrote:Sretan dan državnosti Darinku, i tebi jastrebe
2014-04-15
debotoijusto wrote:alkar kosor usridu
to pojasni
a kojem?
stvarno ja mislio da je u NDH bilo cvijeće, ljudska prava, i humanost .. slično kao u titovoj jugoslaviji
Guest- Guest
U tri picke materine. Zajedno sa tvojim cetnicima.crvenkasti wrote:Čija je Hrvatska? Gdje da idemo mi ustaše? A još k tome smo i u većini.
Ucka-
2016-02-15
Ja mislim da trebmo otvarati teme i davati ulice ljudima koji javno osude NDH...nešto kao u titovoj jugoslavijipreko_vode_do_slobode wrote:stvarno ja mislio da je u NDH bilo cvijeće, ljudska prava, i humanost .. slično kao u titovoj jugoslaviji
2014-04-15
Ni približno!preko_vode_do_slobode wrote:stvarno ja mislio da je u NDH bilo cvijeće, ljudska prava, i humanost .. slično kao u titovoj jugoslaviji
NDH je usporediva možda jedino danas sa IS.
2014-04-22
Ima ih malo,ali ima i puno manje i cetnika nakon 95-te.crvenkasti wrote:Čija je Hrvatska? Gdje da idemo mi ustaše? A još k tome smo i u većini.
Ucka-
2016-02-15
Ucka wrote:Ima ih malo,ali ima i puno manje i cetnika nakon 95-te.crvenkasti wrote:Čija je Hrvatska? Gdje da idemo mi ustaše? A još k tome smo i u većini.
Mi ustaše smo dobili na izborima. Sve ja naše. Kud onda da idemo?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ucka wrote:Ima ih malo,ali ima i puno manje i cetnika nakon 95-te.crvenkasti wrote:Čija je Hrvatska? Gdje da idemo mi ustaše? A još k tome smo i u većini.
Nema vise ustasa. Ako mislis na budale, njih ima.
Ucka-
2016-02-15
Ucka wrote:crvenkasti wrote:Ucka wrote:Ima ih malo,ali ima i puno manje i cetnika nakon 95-te.crvenkasti wrote:Čija je Hrvatska? Gdje da idemo mi ustaše? A još k tome smo i u većini.
Nema vise ustasa. Ako mislis na budale, njih ima.
Smrade četnički, ti si budala, a ne ja.
crvenkasti-
2014-04-17
Liži žabe i dalje, niko ništa drugo nije ni tvrdio retardu bolesni.debotoijusto wrote:alkar kosor usridu
to pojasni
Guest- Guest
Respect.n_razbojnik wrote:Ja mislim da trebmo otvarati teme i davati ulice ljudima koji javno osude NDH...nešto kao u titovoj jugoslavijipreko_vode_do_slobode wrote:stvarno ja mislio da je u NDH bilo cvijeće, ljudska prava, i humanost .. slično kao u titovoj jugoslaviji
abraham-
2014-04-14
u Bruxelles,molit da nas ukore i da vam omogucimo pristup zajednickoj drzavi :Dcrvenkasti wrote:Ucka wrote:Ima ih malo,ali ima i puno manje i cetnika nakon 95-te.crvenkasti wrote:Čija je Hrvatska? Gdje da idemo mi ustaše? A još k tome smo i u većini.
2014-04-12
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» PUHOVSKI: Titov režim bio je zločinački!
» BRANITELJI:Jadranka Kosor je bila sdp-ov 'spavac' u HDZ-u i najveci detudjmanizator HDZ-a
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
» BRANITELJI:Jadranka Kosor je bila sdp-ov 'spavac' u HDZ-u i najveci detudjmanizator HDZ-a
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
Page 1 of 13