Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
Marš cinkatoru, gubi se odavde jer si nepoželjan, takvu ljigavu stoku niko ne voli.ManyNames wrote:Aj šatoraš odjebi.tre911 wrote:Ajde marš budaletino odavdje. Možemo se svađati ali takve biutange koje šalju abuse su svima ogavni i ljigavi. Gubi se budaletino odavde ako ti se ne sviđa što neko piše.ManyNames wrote:Lobo, jesil ti za abuse spreman, recider?
Guest- Guest
Ustašo, mrš na Bleiburg.cassanowa wrote:Ti mi samo možeš pošušit kurac, ako ti dozvolim...ManyNames wrote:Ja ću odlučiti. Vrijeme ti ističe, pa ti vidi.cassanowa wrote:Koliko je to dovoljno?ManyNames wrote:Ti se nisi dovoljno opeko.cassanowa wrote:A tebi treba pod hitno naći nekog fašistu da ne poludiš do kraja...Ringo10 wrote:Neoustašama treba jednom začepiti labrnje I staviti ih tamo gdje im je mjesto. To uključujue I proustaške popove.
Guest- Guest
ahahahahahahahahahaha....ManyNames wrote:Ustašo, mrš na Bleiburg.cassanowa wrote:Ti mi samo možeš pošušit kurac, ako ti dozvolim...ManyNames wrote:Ja ću odlučiti. Vrijeme ti ističe, pa ti vidi.cassanowa wrote:Koliko je to dovoljno?ManyNames wrote:Ti se nisi dovoljno opeko.cassanowa wrote:A tebi treba pod hitno naći nekog fašistu da ne poludiš do kraja...Ringo10 wrote:Neoustašama treba jednom začepiti labrnje I staviti ih tamo gdje im je mjesto. To uključujue I proustaške popove.
Guest- Guest
Šta se koji qrac smiješ ko lud na brašno.
Guest- Guest
da nisi glup možda bi i skužio...ManyNames wrote:Šta se koji qrac smiješ ko lud na brašno.
Guest- Guest
KAko bi lijepa naša bila lijepa da nije ove neoustaške prevarantske pogane ideologje I divljaštva I necivilizacije koja ide uz nju.
Evo kako pravi domoljub stihovima slavi Hrvatsku, njenu tešku povijest I prkos.
Prvi predjednik Sabora I partizanski pjesnik Vladimir Nazor
Zvonimirova lađa
Još je tu. - Na tvrdoj siki
Jošte leži nasukana.
Osamstoto minu ljeto,
Što je mlate sa svih strana,
Što je lome i drmaju
Burni vali i oluje.
Slomila se, prignula se:
Na p'jesku je - al još tu je!
Pokraj Drača i Sasena,
Blizu Krfa, pred Avlonom
Borila se ona slavno
I s galijom i s dromonom.
Na njojzi je sto tragovâ
Udaraca i uvreda,
Na njojzi je sto znakovâ
Veljih slavlja i pobjeda.
Konop zuji u vjetrini:
"Ko lanac sam gvozden bio,
Kad o meni, svet, slobodan,
Kockasti se barjak vio."
Škriplje krma: "Gdje si sada,
Snažna ruko kormilara?
Čemu, more, uv'jek na me
Tvoj se ljuti b'jes obara?"
A utroba u mećavi
Noćnoj ječi: "Oh, ta sika
Do kada će da me drži
U čeljusti od čelika?"
Sanja l'jepim o zemljama,
Hole borce i galije;
A vjetar joj krmu ruši,
A talas je u bok bije.
I lađa se snažno trza:
"Zar da ovdje tužno gnjijem?
Dignite me: neka đipnem,
Nek zajedrim morem tijem!"
Osamstoto ljeto teče,
I sve vali lađu biju,
I sve sikću munje žive,
I jesenje kiše liju.
Snažno o nju udaraju
Vjetar, talas i oluje.
Slomila se, prignula se:
Predivno. To je hrvatstvo I domoljublje. Čovjek koji je uvijek znao koja je prava strana I gdje se treba opredijeliti.
Evo kako pravi domoljub stihovima slavi Hrvatsku, njenu tešku povijest I prkos.
Prvi predjednik Sabora I partizanski pjesnik Vladimir Nazor
Zvonimirova lađa
Još je tu. - Na tvrdoj siki
Jošte leži nasukana.
Osamstoto minu ljeto,
Što je mlate sa svih strana,
Što je lome i drmaju
Burni vali i oluje.
Slomila se, prignula se:
Pokraj Drača i Sasena,
Blizu Krfa, pred Avlonom
Borila se ona slavno
I s galijom i s dromonom.
Na njojzi je sto tragovâ
Udaraca i uvreda,
Na njojzi je sto znakovâ
Veljih slavlja i pobjeda.
Konop zuji u vjetrini:
"Ko lanac sam gvozden bio,
Kad o meni, svet, slobodan,
Kockasti se barjak vio."
Škriplje krma: "Gdje si sada,
Snažna ruko kormilara?
Čemu, more, uv'jek na me
Tvoj se ljuti b'jes obara?"
A utroba u mećavi
Noćnoj ječi: "Oh, ta sika
Do kada će da me drži
U čeljusti od čelika?"
Sanja l'jepim o zemljama,
Hole borce i galije;
A vjetar joj krmu ruši,
A talas je u bok bije.
I lađa se snažno trza:
"Zar da ovdje tužno gnjijem?
Dignite me: neka đipnem,
Nek zajedrim morem tijem!"
Osamstoto ljeto teče,
I sve vali lađu biju,
I sve sikću munje žive,
I jesenje kiše liju.
Snažno o nju udaraju
Vjetar, talas i oluje.
Slomila se, prignula se:
Predivno. To je hrvatstvo I domoljublje. Čovjek koji je uvijek znao koja je prava strana I gdje se treba opredijeliti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Još si tu cinkatoru? ajde marš, i ewa sa kojom si dobar poslaće te u pizdu materinu zbog abuse prijava i porijetnje istima. Gubi se budalo odavde.ManyNames wrote:Ustašo, odjebi u troskoku.
Guest- Guest
Oni ne vole kad ih se zove pravim imenom - ustaše.
Guest- Guest
Komanduj bre u šatoru.tre911 wrote:Još si tu cinkatoru? ajde marš, i ewa sa kojom si dobar poslaće te u pizdu materinu zbog abuse prijava i porijetnje istima. Gubi se budalo odavde.ManyNames wrote:Ustašo, odjebi u troskoku.
Guest- Guest
Nije ti ovo JNA podoficiru smrdljivi cinkaroški. Jebo te onaj ko ti je usadio tu govnarsku naviku cinkanjaManyNames wrote:Komanduj bre u šatoru.tre911 wrote:Još si tu cinkatoru? ajde marš, i ewa sa kojom si dobar poslaće te u pizdu materinu zbog abuse prijava i porijetnje istima. Gubi se budalo odavde.ManyNames wrote:Ustašo, odjebi u troskoku.
Guest- Guest
Pičkica si uvijek bio i ostao, sereš i jedeš govna istovremeno a kad te ljudi upozore na tvoje govnarije onda kmečiš i prijetiš abuse prijavom. Ono zadnje si smeće na forumu, takvog govnara treba tražiti.ManyNames wrote:Mrš na Bleiburg, smradu.
Guest- Guest
ManyNames wrote:Ustašo, odjebi u troskoku.
Guest- Guest
Mrš u Špičkovinu iz koje si ispao.
Guest- Guest
Neoustaše stvaraju lijepu sliku o Hrvatskoj
https://www.youtube.com/watch?v=rvDPmgHwazQ
http://www.jutarnji.hr/hrvatski-ekstremisti-su-najjeziviji-u-cijeloj-eu-film-o-ustastvu-rusi-hrvatski-ugled-vise-i-od-poljudske-svastike-/1558227/
Ovo ovako dalje ne ide. Ili će Hrvatska obračunati sa ustaštvom ili ćemo otići u propast. Foliranja I šuplje price više ne prolaze.
http://www.jutarnji.hr/hrvatski-ekstremisti-su-najjeziviji-u-cijeloj-eu-film-o-ustastvu-rusi-hrvatski-ugled-vise-i-od-poljudske-svastike-/1558227/
Ovo ovako dalje ne ide. Ili će Hrvatska obračunati sa ustaštvom ili ćemo otići u propast. Foliranja I šuplje price više ne prolaze.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
.( ajme vidim da ti imaš pojma O povjesti i godinama)Ringo10 wrote:1093 godine!!!lobo1 wrote:mala šugava četnička Vampirušo,, Lobo je rođen tamo gdje se krunio prvi Hrvatski Kralj ,,Eva wrote:Lobo, si ti iz Zenice? Ili sam tam bil na preodgoju? Ne sjećam se kaj si točno pisal.
Priznam , napravio je veliku grešku prije 1093 godina, spašavanjem ciganskog naroda, kome ti pripadaš,,
inače bi i dan danas bili Bugari,,
Ps.. stoka( Titos ) jugočetnička ( U Zenici K.P.D) nije ni u kom pogledu imala šansu da me preodgoi.. ostao uvje vjeran " ZA DOM SPREMAN"
Nemaš pojma o povijesti I o godinama)
blento,, kad već citiraš onda citiraj "izpravno"
Priznam , napravio je veliku grešku prije 1093 godina, spašavanjem ciganskog naroda, kome ti pripadaš,,
2014-04-18
"Hrvatska Vlada, i ja osobno, osuđujemo zločine počinjene od strane ustaškog režima", rekao je u svojoj poruci u Dnevniku HRT-a premijer Orešković.
POTPREDSJEDNIK hrvatske vlade Božo Petrov susreo se u ponedjeljak u Zagrebu s posebnim izaslanikom za pitanja holokausta američkog State Departmenta Nicholasom Deanom i izaslanstvom Svjetske židovske organizacije za restituciju, priopćeno je iz vlade
nestasica pepela za posipanje u HR
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
gle ekipe AfD,Pis, Jobbik, LePen i neoustašeRingo10 wrote:Neoustaše stvaraju lijepu sliku o Hrvatskoj
2014-04-15
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» PUHOVSKI: Titov režim bio je zločinački!
» BRANITELJI:Jadranka Kosor je bila sdp-ov 'spavac' u HDZ-u i najveci detudjmanizator HDZ-a
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
» BRANITELJI:Jadranka Kosor je bila sdp-ov 'spavac' u HDZ-u i najveci detudjmanizator HDZ-a
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
Page 8 of 13