Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Darinko Kosor: NDH je bila zločinački režim i točka!
Tupino, Istra nije nikad ni bila u sastavu Hrvatske do 45-e, pa se nije mogla ni prodat ni izdat...a kad vidiš što danas kreteni poput Frljića rade po Rijeci, i rezultate glasovanja o braku, bilo bi bolje da su je prodali zauvijek...Od nje Hrvatskoj državi nikakve koristi, jer tamo većina stanovnika rovari protiv Hrvatske...čast izuzecimaRingo10 wrote:
Citiram
I dobro je to što su kancerogena tkiva današnje Hrvatske (Rijeka i Istra) bila odbačena...
Eto to je neoustaštvo. Gola veleizdaja I ništa drugo. ZAto što ti krajevi odbacuju ustašku verziju domoljublja.
ZAto ustašama nikada nisam vjerovao I smtaram da tu ideologijutreba smrviti I zauvjek izbrisati iz Hrvatskog naroda. To je najveća IZDAJA, podvala I prijevara.
Št se tiče Mačeka on nije nikakav izdajnik nego je bio nesposoban političar. BAnovina je OK ali joj treba sve od AVNOJske Hrvatske I to bi bilo to.
To je pokušao Tuđman ali se suočio sa tolikim otporima da je morao odustati.
Guest- Guest
Nikada NDH nije imala vlast ni u Rijeci,ni u Istri,a kamo li u Budvi ili u Pazaru.lobo1 wrote:
Ako je neko jadnik onda si ti to @ringo..
Neznanje je majka svih zala!
Tebi ne vrijedi ni crtati, rekoh u prošloj postavi
"Godine 1943., nakon pada Italije, Nezavisna je Država Hrvatska pripojila ostatak svoga područja, koje su zaposjeli Talijani, prisilivši poglavnika dr. Antu Pavelića da je morao potpisati Rimske sporazume, koji su bili uvjet opstanka hrvatske države. Granice su hrvatske države, godine 1943., bile od Istre do Budve, od Jadrana do rijeke Drine. Tada je ujedinjeno zaposjednuto područje hrvatske države i zajedno s Bosnom i Hercegovinom stvorena pravna cjelina na cijelomu području.
1945 na scenu stupa ratni zločinac (tito) MESAR HRVATSKOG DRŽAVNOG TERITORIJA , zbog toga Vampira imamo danas Hrvatsku Kiflu!
Pa NDH de facto ni do 1943. nije imala nikakvu vlast na području kojeg su držali talijani (Crikvenica, Knin,Kistanje i sl.)
A ova karta gore,je kako reče Ringo,plod znanstvene fantastike,ravne sir Arthuru Clarkeu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Krivo...ustaše do 10. 04. 1941. nisu napravile nijedan zločin, već su se borile za interese svog naroda...a pitanje za povjesničare je da li su i poslije toga... jer puno je bilo prekrajača hrvatske prošlosti od 45-e do 90-te...Eva wrote:Ustaše.cassanowa wrote:Koju gamad?Eva wrote:Koju su sjebali prije 75 godina, dajući green card ustašama. Trebalo je tu gamad deratizirat i najurit.
Guest- Guest
Eto nek nisu naravili zločin. Recimo u nekoj paralelnoj stvarnosti, u nekom Matrixu.cassanowa wrote:Krivo...ustaše do 10. 04. 1941. nisu napravile nijedan zločin, već su se borile za interese svog naroda...a pitanje za povjesničare je da li su i poslije toga... jer puno je bilo prekrajača hrvatske prošlosti od 45-e do 90-te...Eva wrote:Ustaše.cassanowa wrote:Koju gamad?Eva wrote:Koju su sjebali prije 75 godina, dajući green card ustašama. Trebalo je tu gamad deratizirat i najurit.
Objavili rat Americi I Britaniji.
Sudjelovali u agresiji na SSSR zajedno sa svojim nacističkim gazdama, Staljingrad I to.
Ostali vjerni Hitleru I nakon njegove smrti.
Potpuno kopirali nacistički poredak sa konc logoima I rasnim zakonima.
Prodali Talijanima gomile teritorija, veleizdaja bez premca u povijesti.
Namjeravali kruniti Taijansku propalicu za hrvatskog kralja I to htjeli mu dati ime Tomislav II, ajme, ajme ajme, bruko I sramoto.
Kako se usuđuješ ovo nazivati borbom za hrvatske nacionalne itnerese.
Ustaštvo treba zakonski obznaniti kao veleizdajničku ideologiju I zabraniti a sve one koji ga propagiraju drakonski kažnjavati. Zakonski.
One koji su poginuli u vojsci NDH, ako nisu počinili zločine, tretirati sa poštovanjem I pijetetom kao zabludjele naivce koji su nasjeli na demagogiju utaške vrhuške koja se pokrivala hrvatskim imenima I epitetima znajući težnju naroda za svojm državom. Radi te manipulacije izdaja poprima još teže dimenzije.
Neoustašama treba jednom začepiti labrnje I staviti ih tamo gdje im je mjesto. To uključujue I proustaške popove.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
cassanowa wrote:Krivo...ustaše do 10. 04. 1941. nisu napravile nijedan zločin, već su se borile za interese svog naroda...a pitanje za povjesničare je da li su i poslije toga... jer puno je bilo prekrajača hrvatske prošlosti od 45-e do 90-te...Eva wrote:Ustaše.cassanowa wrote:Koju gamad?Eva wrote:Koju su sjebali prije 75 godina, dajući green card ustašama. Trebalo je tu gamad deratizirat i najurit.
debotoijusto- Posts : 31575
2014-04-12
DARINKO KOSOR, predsjednik HSLS-a, osvrnuo se povodom 75. obljetnice NDH na tu zločinačku tvorevinu putem priopćenja za medije, koje u nastavku prenosimo u cijelosti.
"I na današnji dan treba jasno i nedvosmisleno dati do znanja da moderna hrvatska država nema ništa sa zločinačkim i marionetskim režimom NDH.
NDH je bila tvorevina, koja se mimo volje hrvatskog naroda, odrekla dijela Dalmacije, Hrvatskog primorja i Gorskog kotara te Baranje i Međimurja.
NDH je bila zločinački režim koji je progonio i masovno likvidirao Židove, Rome i Srbe te sve Hrvate koji nisu podržavali ustaški pokret.
Za mene je današnja neovisna i demokratska Hrvatska utemeljena na referendumskoj volji hrvatskog naroda i građana, obrambenom Domovinskom ratu (u kojemu sam i sam sudjelovao kao dragovoljac 91') te tekovinama antifašizma iz Drugog svjetskog rata.
Zato poručujem salonskim povijesnim revizionistima (od kojih većina nije niti aktivno sudjelovala u borbi za modernu Hrvatsku), nemojte nas sramotiti već skrušeno svi kleknimo pred svakom, ali baš svakom nevinom žrtvom naše napaćene povijesti!", zaključuje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/darinko-kosor-ndh-je-bila-zlocinacki-rezim-i-tocka/886230.aspx
Hehehe - dobio ( ne u usta - u usta će dobiti drugi puta : )) ) nego u džep - neumorno KAKA i pokušava podvaljivati govnovaljne političko saltomortalne poteze uvlakačkog jadnika u svim političkim sustavima - tipa koji se preziva Kosor - tipa koji bi pojeo i vlastito govno samo da ima političku prođu - JEBOTO ; imaš li ti normalnu probavu, nemirne snove , osjećaj makar - IOLE trenutka ; UHH, jebote da mi da se odmorim od zadanih zadataka, dosadilo mi sve ovo ipak imam i ja nekog osobnog ponosa ( možda ipak nisam ja takva osoba za sve ovo ) ili je " STEGA " prejaka - " STEGA " koja je plaćena ( pa onda povremeno i progutaš - hajde ; neću baš sitničariti - češće PROGUTAŠ ) - možda je i neka ucjena i obveze preme nekima od tebe stvorila moralnog FRANKENSTEINA koji ne piše i i ne stavlja ovdje svoje postove onako kako on misli - nego onako zašto ga PLAĆAJU !
Naravno da ovo moje pisanje nema namjeru OPRAVDAVATI bilo čije MAKINACIJE i KRIMINALNE poteze ( niti NDH i njene poteze i djelovanja ; to je ipak potrebno promotriti s mnogo stručnijeg gledišta nego gledišta pojedinih novokomponiranih tobožnjih ( vjerovatno i plaćenih poput tebe ) sitnih duša , povijesničara i BUREK novinarčića koji su nažalost vidljivi kod svih političkih struktura kod nas koje funkcioniraju na ISTOJ MATRICI ; " SJAŠI KURTE - DA UZJAŠE MURTE " kod obije naše dvije vodeće politićke stranke koje nas " VESLAJU " preko 20 godina - od nas prave budale i onda se još čak i na ovoj " NIŽOJ " razini pojavljuju tobožnji " PRAVEDNI i DUŠEBRIŽNICI " poput tebe te nam pokušavaju objasniti " KVADRATURU KRUGA " na višoj razini - sve u namjeri - za naše osobno dobro - hajde, trk - podnesi izvještaj --u krutom stavu !!!
Last edited by redder4 on 11/4/2016, 19:23; edited 1 time in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Krivo...ustaše do 10. 04. 1941. nisu napravile nijedan zločin, već su se borile za interese svog naroda...a pitanje za povjesničare je da li su i poslije toga... jer puno je bilo prekrajača hrvatske prošlosti od 45-e do 90-te...Eva wrote:Ustaše.cassanowa wrote:Koju gamad?Eva wrote:Koju su sjebali prije 75 godina, dajući green card ustašama. Trebalo je tu gamad deratizirat i najurit.
Guest- Guest
mala šugava četnička Vampirušo,, Lobo je rođen tamo gdje se krunio prvi Hrvatski Kralj ,,Eva wrote:Lobo, si ti iz Zenice? Ili sam tam bil na preodgoju? Ne sjećam se kaj si točno pisal.
Priznam , napravio je veliku grešku prije 1093 godina, spašavanjem ciganskog naroda, kome ti pripadaš,,
inače bi i dan danas bili Bugari,,
Ps.. stoka( Titos ) jugočetnička ( U Zenici K.P.D) nije ni u kom pogledu imala šansu da me preodgoi.. ostao uvje vjeran " ZA DOM SPREMAN"
2014-04-18
A tebi treba pod hitno naći nekog fašistu da ne poludiš do kraja...Ringo10 wrote:Neoustašama treba jednom začepiti labrnje I staviti ih tamo gdje im je mjesto. To uključujue I proustaške popove.
Guest- Guest
Lobo, jesil ti za abuse spreman, recider?
Guest- Guest
Ti se nisi dovoljno opeko.cassanowa wrote:A tebi treba pod hitno naći nekog fašistu da ne poludiš do kraja...Ringo10 wrote:Neoustašama treba jednom začepiti labrnje I staviti ih tamo gdje im je mjesto. To uključujue I proustaške popove.
Guest- Guest
1093 godine!!!lobo1 wrote:mala šugava četnička Vampirušo,, Lobo je rođen tamo gdje se krunio prvi Hrvatski Kralj ,,Eva wrote:Lobo, si ti iz Zenice? Ili sam tam bil na preodgoju? Ne sjećam se kaj si točno pisal.
Priznam , napravio je veliku grešku prije 1093 godina, spašavanjem ciganskog naroda, kome ti pripadaš,,
inače bi i dan danas bili Bugari,,
Ps.. stoka( Titos ) jugočetnička ( U Zenici K.P.D) nije ni u kom pogledu imala šansu da me preodgoi.. ostao uvje vjeran " ZA DOM SPREMAN"
Nemaš pojma o povijesti I o godinama.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Koliko je to dovoljno?ManyNames wrote:Ti se nisi dovoljno opeko.cassanowa wrote:A tebi treba pod hitno naći nekog fašistu da ne poludiš do kraja...Ringo10 wrote:Neoustašama treba jednom začepiti labrnje I staviti ih tamo gdje im je mjesto. To uključujue I proustaške popove.
Guest- Guest
Ja ću odlučiti. Vrijeme ti ističe, pa ti vidi.cassanowa wrote:Koliko je to dovoljno?ManyNames wrote:Ti se nisi dovoljno opeko.cassanowa wrote:A tebi treba pod hitno naći nekog fašistu da ne poludiš do kraja...Ringo10 wrote:Neoustašama treba jednom začepiti labrnje I staviti ih tamo gdje im je mjesto. To uključujue I proustaške popove.
Guest- Guest
Ajde marš budaletino odavdje. Možemo se svađati ali takve biutange koje šalju abuse su svima ogavni i ljigavi. Gubi se budaletino odavde ako ti se ne sviđa što neko piše.ManyNames wrote:Lobo, jesil ti za abuse spreman, recider?
Guest- Guest
Ti mi samo možeš pošušit kurac, ako ti dozvolim...ManyNames wrote:Ja ću odlučiti. Vrijeme ti ističe, pa ti vidi.cassanowa wrote:Koliko je to dovoljno?ManyNames wrote:Ti se nisi dovoljno opeko.cassanowa wrote:A tebi treba pod hitno naći nekog fašistu da ne poludiš do kraja...Ringo10 wrote:Neoustašama treba jednom začepiti labrnje I staviti ih tamo gdje im je mjesto. To uključujue I proustaške popove.
Guest- Guest
Onda sam sebe prijavi za paljenje tuđe djece slončino retardirana.ManyNames wrote:Ja ću odlučiti. Vrijeme ti ističe, pa ti vidi.cassanowa wrote:Koliko je to dovoljno?ManyNames wrote:Ti se nisi dovoljno opeko.cassanowa wrote:A tebi treba pod hitno naći nekog fašistu da ne poludiš do kraja...Ringo10 wrote:Neoustašama treba jednom začepiti labrnje I staviti ih tamo gdje im je mjesto. To uključujue I proustaške popove.
Guest- Guest
Aj šatoraš odjebi.tre911 wrote:Ajde marš budaletino odavdje. Možemo se svađati ali takve biutange koje šalju abuse su svima ogavni i ljigavi. Gubi se budaletino odavde ako ti se ne sviđa što neko piše.ManyNames wrote:Lobo, jesil ti za abuse spreman, recider?
Guest- Guest
Marš cinkatoru, gubi se odavde jer si nepoželjan, takvu ljigavu stoku niko ne voli.ManyNames wrote:Aj šatoraš odjebi.tre911 wrote:Ajde marš budaletino odavdje. Možemo se svađati ali takve biutange koje šalju abuse su svima ogavni i ljigavi. Gubi se budaletino odavde ako ti se ne sviđa što neko piše.ManyNames wrote:Lobo, jesil ti za abuse spreman, recider?
Guest- Guest
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» PUHOVSKI: Titov režim bio je zločinački!
» BRANITELJI:Jadranka Kosor je bila sdp-ov 'spavac' u HDZ-u i najveci detudjmanizator HDZ-a
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
» BRANITELJI:Jadranka Kosor je bila sdp-ov 'spavac' u HDZ-u i najveci detudjmanizator HDZ-a
» '' Twitter Kosor podsjeća na neistinu koju je izgovorila predsjednica: 'Nije bila prva ministrica EU integracija'
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
Page 7 of 13