OTKRIVAMO - JASENOVAC-FOTOŠOPIRANA ISTINA
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OTKRIVAMO - JASENOVAC-FOTOŠOPIRANA ISTINA
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Pobijedit će istina, ma koliko to neki neželili. Ja sam u to uvjeren.mutava baštarda wrote:Živa istina... dvije strane, jedna se bori istinom, a druga vodi specijalni rat.... svaka maše svojim izdanjem Vjesnika.Ero wrote:Specijalni medijski rat se zahuktao nesmanjenom žestinom. Konture Osovina zla se jasno ocrtavaju.
Eno su od 700.000 žrtava u Jasenovcu spali na 380.000.
Eno je ekipa snimila film u Njemačkoj (vidi T-portal!) u kojoj se spominje
1 milijun, ali tamo istina još nije prodrla pa može.
I šta sad? Vi ustaše ćete biti manje zločinci? Pa da je jedna jedina žrtva konc logora Jasenovac vi ćete ustaše i dalje biti zločinci pred svijetom dok je svijeta i vijeka. jebem vam majku i oca ustaše.
Kreten,, četnički!,, .......... Ča te muči "Istina" jedi se muda , i ako sumnjam da ih imaš?
5. listopada 1940. Kraljevina Jugoslavija donijela rasne zakone,a (SRBIJA KRATKO NAKON TOGA JUDEN FREI) da je Mačekova „Hrvatska straža“ htjela prosvjedovati tekstom u medijima, ali je tekst bio zabranjen.što komunističke vlasti koje su je mogle utvrditi, budući da su im svi podaci bili na raspolaganju, nikada nisu obavile temeljitu istragu. Ta činjenica postavlja prvo pitanje: zbog čega su, ako ne zbog manipuliranja brojkama, ostavili povijest zakinutu za točne podatke o stradanju u tom logoru?
Valja istaknuti da film podsjeća da su u Jugoslaviji iskapanja u logoru rađena tri puta i da su svaki put zaustavljena. Neki stražari sugeriraju da su iskapanja pronalazila veći broj žrtava u ustaškim i domobranskim uniformama pa su stoga i obustavljena i te izjave sugeriraju da je logor bio u funkciji i godinama nakon pada NDH, te da su mnogi s Bleiburga i križnog puta skončali upravo tu.
lobo1- Posts : 701
2014-04-18
P.S..
usput jebi se svoju mamu četnikušu ,, a to je i onako kod vas prirodna normala..
usput jebi se svoju mamu četnikušu ,, a to je i onako kod vas prirodna normala..
2014-04-18
BANOVIĆ UZVRAĆA
'Sedlaru je mjesto u Remetincu, a nikako ne u novinskoj polemici'
Autor: Snježana Banović
Za razliku od mojih prethodnika koji su se usudili prozivati Jakova Sedlara zbog njegovih brojnih manipulacija, prevara i falsifikata, ja sam jako dobro prošla. Dok je njih po medijima i svojim trash uradcima nazivao bivšim udbašima, bivšim prostitutkama i pokvarenim pederima, mene je počastio nešto blažim komplimentima: ja sam nesposobna ravnateljica Drame HNK, provincijska redateljica vrtnih zabava i svadbi, zaslijepljena mržnjom i nezadovoljstvom vlastitom karijerom i životom, kojoj glumci režiraju predstave i kojoj su glupi ljevičari sredili posao na Sveučilištu. Sjajno! Nadalje, u zanosu iznošenja moje promašene biografije, kreirane u poznatom trač-laboratoriju Lederer - Stazić, hrvatski kralj žanra zvanog “filmsko smeće” iznosi kao protutežu niz svojih svjetskih uspjeha vrijednih divljenja. No, ne spominje svoje brojne nestašluke kojima je u posljednjih 20 godina izigravao pravo i pravdu pa je red da ga se podsjeti i na ta velebna umjetnička djela. Krenimo redom:
Fiktivni zaposlenik HNK: Doduše, nakon nekog vremena pada s mjesta ravnatelja Drame na zvučno mjesto drugog blagajnika, dakako fiktivno, pa na posao ne mora dolaziti. Isto je i danas: u HNK prima plaću, ali nije više fiktivni blagajnik, nego fiktivni namještenik ureda za promidžbu. I dok smo se prije nekoliko mjeseci, ohrabreni obećanjima premijerke Kosor gnušali nad raznim Buljubašićima koji po nekoliko godina dobivaju plaću, a ne rade ništa jer su alergični na kontakte sa zaposlenicima, za Sedlara ne važe najnovije akcije Vlade, a Biškupić nije Kalmeta da se ponekad barem potrudi opravdati resorne propuste. Priznajem, doista sam bila nesposobna kada sam 2002. neuspješno pokušala raskrinkati Sedlara kao najvećeg sinekurista hrvatskog kazališta, njegova me je klika upravo zbog te vrijedne, ali loše zamišljene akcije naglavačke izbacila iz HNK.
Falsifikator: Sedlar je na ime svoga filmskog poduzeća Helios dobio početkom devedesetih velike kredite u Kreditnoj banci Zagreb, Glumina banci i Zagrebačkoj banci. Kako godi nama niti jedan od tih kredita nije bio vraćen, bankarske su kuće otvorile proces prisilne naplate svojih potraživanja, tražeći od mjerodavnih institucija da im se objasni gdje je Helios registriran i tko odgovara za njegova dugovanja. Otkrilo se, međutim, da Helios u formalno-pravnom smislu nikad nije niti postojao jer su na njegovu osnivačkom aktu potpisi - falsificirani. Nakon kaznene prijave Zagrebačke banke, koja je Sedlara optužila za pljačku 200.000 DEM nevraćenog kredita, nije se dogodilo ništa; file o tom financijskom i moralnom skandalu i sad stoji u MUP-u jer ni policija, ni sudovi i dalje ne mogu ustanoviti Sedlarovo prebivalište. Istodobno Sedlar doživljava vrhunac priznanja, slave i državnog obilja s filmom preuzetna naslova “Franjo Tuđman - hrvatski George Washington”.
Na primjer to da mu je mjesto u Remetincu, a ne u polemici.
Autor: Snježana Banović
Objavljeno: 07.06.2010
U svom oštrom odgovoru Snježana Banović Jakova Sedlara podsjeća na njegove nestašluke kojima je izigravao pravo i pravduZa razliku od mojih prethodnika koji su se usudili prozivati Jakova Sedlara zbog njegovih brojnih manipulacija, prevara i falsifikata, ja sam jako dobro prošla. Dok je njih po medijima i svojim trash uradcima nazivao bivšim udbašima, bivšim prostitutkama i pokvarenim pederima, mene je počastio nešto blažim komplimentima: ja sam nesposobna ravnateljica Drame HNK, provincijska redateljica vrtnih zabava i svadbi, zaslijepljena mržnjom i nezadovoljstvom vlastitom karijerom i životom, kojoj glumci režiraju predstave i kojoj su glupi ljevičari sredili posao na Sveučilištu. Sjajno! Nadalje, u zanosu iznošenja moje promašene biografije, kreirane u poznatom trač-laboratoriju Lederer - Stazić, hrvatski kralj žanra zvanog “filmsko smeće” iznosi kao protutežu niz svojih svjetskih uspjeha vrijednih divljenja. No, ne spominje svoje brojne nestašluke kojima je u posljednjih 20 godina izigravao pravo i pravdu pa je red da ga se podsjeti i na ta velebna umjetnička djela. Krenimo redom:
VEZANE VIJESTI
Vijesti
- Jesu li hrvatske medijske zvijezde izumitelji domaćeg trasha
Komentari
- Želio bih da hrvatski desničari postanu poput izraelskih
- Stepinac je zaslužio boljeg odvjetnika od Jakova Sedlara
Fiktivni zaposlenik
Nacionalizam i pljačka proračuna: početkom devedesetih je kao ravnatelj Drame HNK dao otkaz jednoj, po njemu politički nepodobnoj glumici, koja je zatim tužila HNK i nakon deset godina - dobila spor. Uz odluku o njezinu vraćanju na radno mjesto, sudsko je vijeće dalo nalog da joj se, zbog nacionalizma J. S., isplate sve zaostale plaće uz zatezne kamate, što je iznosilo 1,1 milijun kuna. Taj milijun i nešto sitno platili smo mi, porezni obveznici. Sedlaru nije pala ni dlaka s glave, nastavio je, siguran u svom sedlu, dobivati plaću u HNK i već više od 10 godina - ne raditi ništa.Fiktivni zaposlenik HNK: Doduše, nakon nekog vremena pada s mjesta ravnatelja Drame na zvučno mjesto drugog blagajnika, dakako fiktivno, pa na posao ne mora dolaziti. Isto je i danas: u HNK prima plaću, ali nije više fiktivni blagajnik, nego fiktivni namještenik ureda za promidžbu. I dok smo se prije nekoliko mjeseci, ohrabreni obećanjima premijerke Kosor gnušali nad raznim Buljubašićima koji po nekoliko godina dobivaju plaću, a ne rade ništa jer su alergični na kontakte sa zaposlenicima, za Sedlara ne važe najnovije akcije Vlade, a Biškupić nije Kalmeta da se ponekad barem potrudi opravdati resorne propuste. Priznajem, doista sam bila nesposobna kada sam 2002. neuspješno pokušala raskrinkati Sedlara kao najvećeg sinekurista hrvatskog kazališta, njegova me je klika upravo zbog te vrijedne, ali loše zamišljene akcije naglavačke izbacila iz HNK.
Prevarant i falsifikator
Prevarant u ime časnih sestara: U doba priprema za svoju trash epopeju“Četverored”, 1999., Sedlar je iskamčio pola milijuna maraka od Gradskog ureda za kulturu, lažno predstavivši tu “subvencijicu” kao pozajmicu splitskog samostana Sveta Klara. Kazneni postupak otvoren je nakon HDZ-ova izbornog poraza, no slučaj se nije pomaknuo ni milimetar jer policija nije mogla otkriti prebivalište J. S.Falsifikator: Sedlar je na ime svoga filmskog poduzeća Helios dobio početkom devedesetih velike kredite u Kreditnoj banci Zagreb, Glumina banci i Zagrebačkoj banci. Kako godi nama niti jedan od tih kredita nije bio vraćen, bankarske su kuće otvorile proces prisilne naplate svojih potraživanja, tražeći od mjerodavnih institucija da im se objasni gdje je Helios registriran i tko odgovara za njegova dugovanja. Otkrilo se, međutim, da Helios u formalno-pravnom smislu nikad nije niti postojao jer su na njegovu osnivačkom aktu potpisi - falsificirani. Nakon kaznene prijave Zagrebačke banke, koja je Sedlara optužila za pljačku 200.000 DEM nevraćenog kredita, nije se dogodilo ništa; file o tom financijskom i moralnom skandalu i sad stoji u MUP-u jer ni policija, ni sudovi i dalje ne mogu ustanoviti Sedlarovo prebivalište. Istodobno Sedlar doživljava vrhunac priznanja, slave i državnog obilja s filmom preuzetna naslova “Franjo Tuđman - hrvatski George Washington”.
Kradljivac
Kradljivac vlastitog automobila iz javne garaže: prije koju godinu razveselio nas je još jednim tipično sedlarovskim, ovaj put akcijskim filmićem: kako mu se nije dalo platiti račun za višemjesečni parking u javnoj garaži, Sedlar je režirao uzbudljivu otmicu vlastitog automobila, koju je snimila sigurnosna kamera. Legenda kaže da se nakon toga mirno uputio prema nepoznatom prebivalištu izvan domašaja bilo kakve istrage i sudskog procesa gdje sigurno boravi i dandanas. Na kraju, dotaknimo se i “židovskog pitanja” tog apologeta Ante Pavelića, ponosnog na prijateljstvo s izraelskim militantima koji ga izdašno financiraju. Da se J. S. udubio malo dublje u židovsku kulturu umjesto u izraelski vojni poredak sa zločincem iz Sabre i Šatile Arielom Sharonom na čelu, naišao bi na mnoge mudrosti od kojih jedna kaže: ‘Onaj tko govori ono što želi, treba očekivati da će čuti ono što ne želi.’Na primjer to da mu je mjesto u Remetincu, a ne u polemici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Filma čiji si autori nisu dali ni dovoljno truda da kvalitetno falsificiraju ključne dokaze.
Zašto i bi? Da si ne lažemo, to ionako nije bitno ciljanoj publici koja je s filmom i bez njega uvjerena da je Jasenovac bio zabavni park s malo strožim pravilima.
Kad su ga uhvatili u laži, Sedlar se ponovno odlučio za pristup koji je imao tijekom snimanja i uložio apsolutni minimum truda. Za sve je optužio "lopove" od kojih je dobio materijal, još nas jednom podsjetio da je temi pristupio površnije od čovjeka koji vjeruje da "pročitao sam na Wikipediji" možemo nazvati istraživanjem i spremno servirao najneuvjerljiviji izgovor od: "Dok mi je čuvao cigarete za frenda, pas mi je pojeo zadaću, a zatim hakirao Facebook profil i objavio sve one šovinističke statuse o ženama".
Međutim, iako mu to nije bila namjera i premda to nećete vidjeti ispod slojeva koještarija, Sedlar je snimio savršen film o hrvatskoj politici u 2016. Politici opterećenoj poviješću. Poviješću čija je primarna namjena postati što učinkovitije oružje za obračun s neistomišljenicima. I dok je dio neprijatelja u 1945., dio u 1991., a dio u sadašnjosti, država je i dalje u kurcu, a narod u Dublinu.
U svakom slučaju, Sedlar radi što je oduvijek radio, ali to više nije toliko uočljivo jer ekipa oko njega postala je glasnija, prisutnija, otvorenija, gluplja i utjecajnija i zapravo pobijaju izjave onih koji tvrde da se vraćamo u mračne devedesete.
Ovo nije povratak u devedesete. Ovo je nova referenca za mrak. Ovo je gore ili, da ne ispadnemo baš toliko dramatični - ovo je jeftinije, prostije i prozirnije.
http://www.index.hr/black/clanak/povijest-pisu-pobjednici-ali-pripazite-na-font/885864.aspx
Zašto i bi? Da si ne lažemo, to ionako nije bitno ciljanoj publici koja je s filmom i bez njega uvjerena da je Jasenovac bio zabavni park s malo strožim pravilima.
Kad su ga uhvatili u laži, Sedlar se ponovno odlučio za pristup koji je imao tijekom snimanja i uložio apsolutni minimum truda. Za sve je optužio "lopove" od kojih je dobio materijal, još nas jednom podsjetio da je temi pristupio površnije od čovjeka koji vjeruje da "pročitao sam na Wikipediji" možemo nazvati istraživanjem i spremno servirao najneuvjerljiviji izgovor od: "Dok mi je čuvao cigarete za frenda, pas mi je pojeo zadaću, a zatim hakirao Facebook profil i objavio sve one šovinističke statuse o ženama".
Međutim, iako mu to nije bila namjera i premda to nećete vidjeti ispod slojeva koještarija, Sedlar je snimio savršen film o hrvatskoj politici u 2016. Politici opterećenoj poviješću. Poviješću čija je primarna namjena postati što učinkovitije oružje za obračun s neistomišljenicima. I dok je dio neprijatelja u 1945., dio u 1991., a dio u sadašnjosti, država je i dalje u kurcu, a narod u Dublinu.
U svakom slučaju, Sedlar radi što je oduvijek radio, ali to više nije toliko uočljivo jer ekipa oko njega postala je glasnija, prisutnija, otvorenija, gluplja i utjecajnija i zapravo pobijaju izjave onih koji tvrde da se vraćamo u mračne devedesete.
Ovo nije povratak u devedesete. Ovo je nova referenca za mrak. Ovo je gore ili, da ne ispadnemo baš toliko dramatični - ovo je jeftinije, prostije i prozirnije.
http://www.index.hr/black/clanak/povijest-pisu-pobjednici-ali-pripazite-na-font/885864.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A je se crvena kamarila uzjebala, tako i treba. Lajte kere jakobsfelda no istina na vidjelo mora izaći.
Guest- Guest
stari moj , pusac si "istine" a ovaj isprdak sedlara ce zavrsiti tamo gdje mu mjesto u konacnicitre911 wrote:A je se crvena kamarila uzjebala, tako i treba. Lajte kere jakobsfelda no istina na vidjelo mora izaći.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Evo i hrana za crvene kmere stiže, valjda će biti dovoljno dok se ne vratim
Guest- Guest
A tebi , stari , trebalo bi kantu fikalia na ,, glavu, kao i onom luđaku "tomiću"!debotoijusto wrote:stari moj , pusac si "istine" a ovaj isprdak sedlara ce zavrsiti tamo gdje mu mjesto u konacnicitre911 wrote:A je se crvena kamarila uzjebala, tako i treba. Lajte kere jakobsfelda no istina na vidjelo mora izaći.
2014-04-18
Sedlar priznao da je od lopova kupovao materijale. Svaka čast. Genijalec!
Haha Antifašististan je nešto najgore, čuj u zatvorujastreb wrote:BANOVIĆ UZVRAĆA
Autor: Snježana BanovićObjavljeno: 07.06.2010U svom oštrom odgovoru Snježana Banović Jakova Sedlara podsjeća na njegove nestašluke kojima je izigravao pravo i pravdu
Za razliku od mojih prethodnika koji su se usudili prozivati Jakova Sedlara zbog njegovih brojnih manipulacija, prevara i falsifikata, ja sam jako dobro prošla. Dok je njih po medijima i svojim trash uradcima nazivao bivšim udbašima, bivšim prostitutkama i pokvarenim pederima, mene je počastio nešto blažim komplimentima: ja sam nesposobna ravnateljica Drame HNK, provincijska redateljica vrtnih zabava i svadbi, zaslijepljena mržnjom i nezadovoljstvom vlastitom karijerom i životom, kojoj glumci režiraju predstave i kojoj su glupi ljevičari sredili posao na Sveučilištu. Sjajno! Nadalje, u zanosu iznošenja moje promašene biografije, kreirane u poznatom trač-laboratoriju Lederer - Stazić, hrvatski kralj žanra zvanog “filmsko smeće” iznosi kao protutežu niz svojih svjetskih uspjeha vrijednih divljenja. No, ne spominje svoje brojne nestašluke kojima je u posljednjih 20 godina izigravao pravo i pravdu pa je red da ga se podsjeti i na ta velebna umjetnička djela. Krenimo redom:VEZANE VIJESTI
Vijesti
- Jesu li hrvatske medijske zvijezde izumitelji domaćeg trasha
Komentari
- Želio bih da hrvatski desničari postanu poput izraelskih
- Stepinac je zaslužio boljeg odvjetnika od Jakova Sedlara
Fiktivni zaposlenik
Nacionalizam i pljačka proračuna: početkom devedesetih je kao ravnatelj Drame HNK dao otkaz jednoj, po njemu politički nepodobnoj glumici, koja je zatim tužila HNK i nakon deset godina - dobila spor. Uz odluku o njezinu vraćanju na radno mjesto, sudsko je vijeće dalo nalog da joj se, zbog nacionalizma J. S., isplate sve zaostale plaće uz zatezne kamate, što je iznosilo 1,1 milijun kuna. Taj milijun i nešto sitno platili smo mi, porezni obveznici. Sedlaru nije pala ni dlaka s glave, nastavio je, siguran u svom sedlu, dobivati plaću u HNK i već više od 10 godina - ne raditi ništa.
Fiktivni zaposlenik HNK: Doduše, nakon nekog vremena pada s mjesta ravnatelja Drame na zvučno mjesto drugog blagajnika, dakako fiktivno, pa na posao ne mora dolaziti. Isto je i danas: u HNK prima plaću, ali nije više fiktivni blagajnik, nego fiktivni namještenik ureda za promidžbu. I dok smo se prije nekoliko mjeseci, ohrabreni obećanjima premijerke Kosor gnušali nad raznim Buljubašićima koji po nekoliko godina dobivaju plaću, a ne rade ništa jer su alergični na kontakte sa zaposlenicima, za Sedlara ne važe najnovije akcije Vlade, a Biškupić nije Kalmeta da se ponekad barem potrudi opravdati resorne propuste. Priznajem, doista sam bila nesposobna kada sam 2002. neuspješno pokušala raskrinkati Sedlara kao najvećeg sinekurista hrvatskog kazališta, njegova me je klika upravo zbog te vrijedne, ali loše zamišljene akcije naglavačke izbacila iz HNK.Prevarant i falsifikator
Prevarant u ime časnih sestara: U doba priprema za svoju trash epopeju“Četverored”, 1999., Sedlar je iskamčio pola milijuna maraka od Gradskog ureda za kulturu, lažno predstavivši tu “subvencijicu” kao pozajmicu splitskog samostana Sveta Klara. Kazneni postupak otvoren je nakon HDZ-ova izbornog poraza, no slučaj se nije pomaknuo ni milimetar jer policija nije mogla otkriti prebivalište J. S.
Falsifikator: Sedlar je na ime svoga filmskog poduzeća Helios dobio početkom devedesetih velike kredite u Kreditnoj banci Zagreb, Glumina banci i Zagrebačkoj banci. Kako godi nama niti jedan od tih kredita nije bio vraćen, bankarske su kuće otvorile proces prisilne naplate svojih potraživanja, tražeći od mjerodavnih institucija da im se objasni gdje je Helios registriran i tko odgovara za njegova dugovanja. Otkrilo se, međutim, da Helios u formalno-pravnom smislu nikad nije niti postojao jer su na njegovu osnivačkom aktu potpisi - falsificirani. Nakon kaznene prijave Zagrebačke banke, koja je Sedlara optužila za pljačku 200.000 DEM nevraćenog kredita, nije se dogodilo ništa; file o tom financijskom i moralnom skandalu i sad stoji u MUP-u jer ni policija, ni sudovi i dalje ne mogu ustanoviti Sedlarovo prebivalište. Istodobno Sedlar doživljava vrhunac priznanja, slave i državnog obilja s filmom preuzetna naslova “Franjo Tuđman - hrvatski George Washington”.Kradljivac
Kradljivac vlastitog automobila iz javne garaže: prije koju godinu razveselio nas je još jednim tipično sedlarovskim, ovaj put akcijskim filmićem: kako mu se nije dalo platiti račun za višemjesečni parking u javnoj garaži, Sedlar je režirao uzbudljivu otmicu vlastitog automobila, koju je snimila sigurnosna kamera. Legenda kaže da se nakon toga mirno uputio prema nepoznatom prebivalištu izvan domašaja bilo kakve istrage i sudskog procesa gdje sigurno boravi i dandanas. Na kraju, dotaknimo se i “židovskog pitanja” tog apologeta Ante Pavelića, ponosnog na prijateljstvo s izraelskim militantima koji ga izdašno financiraju. Da se J. S. udubio malo dublje u židovsku kulturu umjesto u izraelski vojni poredak sa zločincem iz Sabre i Šatile Arielom Sharonom na čelu, naišao bi na mnoge mudrosti od kojih jedna kaže: ‘Onaj tko govori ono što želi, treba očekivati da će čuti ono što ne želi.’
Na primjer to da mu je mjesto u Remetincu, a ne u polemici.
2014-04-15
Sve u svemu ništa bolje nemate nego vlastita govna sipati na glavu onih koji vam nisu po volji: Ma bravo! Time ćete dokazati da ste u pravu.lobo1 wrote:A tebi , stari , trebalo bi kantu fikalia na ,, glavu, kao i onom luđaku "tomiću"!debotoijusto wrote:stari moj , pusac si "istine" a ovaj isprdak sedlara ce zavrsiti tamo gdje mu mjesto u konacnicitre911 wrote:A je se crvena kamarila uzjebala, tako i treba. Lajte kere jakobsfelda no istina na vidjelo mora izaći.
provocator wrote:Sedlar priznao da je od lopova kupovao materijale. Svaka čast. Genijalec!
Možda jesu lopovi, ali su i hrvatski domoljubi koji su to činili iz plemenitih razloga.
crvenkasti-
2014-04-17
Babe kao ova Snježana oštro stoje na putu hrvatsko-izraelskog prijateljstva, molio bih da se wannabe židovi sa foruma pobrinu malo oko toga
2014-04-15
ahahaha frajer zajebao sve banke i državu jdnostavno prijavivši lažno prebivalište...nijedan kredit nije vratiojastreb wrote:Prevarant u ime časnih sestara: U doba priprema za svoju trash epopeju“Četverored”, 1999., Sedlar je iskamčio pola milijuna maraka od Gradskog ureda za kulturu, lažno predstavivši tu “subvencijicu” kao pozajmicu splitskog samostana Sveta Klara. Kazneni postupak otvoren je nakon HDZ-ova izbornog poraza, no slučaj se nije pomaknuo ni milimetar jer policija nije mogla otkriti prebivalište J. S.
Falsifikator: Sedlar je na ime svoga filmskog poduzeća Helios dobio početkom devedesetih velike kredite u Kreditnoj banci Zagreb, Glumina banci i Zagrebačkoj banci. Kako godi nama niti jedan od tih kredita nije bio vraćen, bankarske su kuće otvorile proces prisilne naplate svojih potraživanja, tražeći od mjerodavnih institucija da im se objasni gdje je Helios registriran i tko odgovara za njegova dugovanja. Otkrilo se, međutim, da Helios u formalno-pravnom smislu nikad nije niti postojao jer su na njegovu osnivačkom aktu potpisi - falsificirani. Nakon kaznene prijave Zagrebačke banke, koja je Sedlara optužila za pljačku 200.000 DEM nevraćenog kredita, nije se dogodilo ništa; file o tom financijskom i moralnom skandalu i sad stoji u MUP-u jer ni policija, ni sudovi i dalje ne mogu ustanoviti Sedlarovo prebivalište
Sinčiću pycko pa ovaj je preš'o igricu haha
2014-04-15
...a
Trebao bi ga Hase zaštititi ili da angažira Olujića da skine ovo blato sa lika i djela...
haha salve kleveta od strane udbe prema liku i dijelu časnog umjetnika .jastreb wrote:
Objavljeno: 07.06.201
- 1,1 milijun kuna.
-već više od 10 godina - ne raditi ništa.
Fiktivni zaposlenik HNK: Doduše, nakon nekog vremena pada s mjesta ravnatelja Drame na zvučno mjesto drugog blagajnika, dakako fiktivno, pa na posao ne mora dolaziti. Isto je i danas: u HNK prima plaću, ali nije više fiktivni blagajnik, nego fiktivni namještenik ureda za promidžbu.
-na ime svoga filmskog poduzeća Helios dobio početkom devedesetih velike kredite u Kreditnoj banci Zagreb, Glumina banci i Zagrebačkoj banci. Kako godi nama niti jedan od tih kredita nije bio vraćen, bankarske su kuće otvorile proces prisilne naplate svojih potraživanja, tražeći od mjerodavnih institucija da im se objasni gdje je Helios registriran i tko odgovara za njegova dugovanja. Otkrilo se, međutim, da Helios u formalno-pravnom smislu nikad nije niti postojao jer su na njegovu osnivačkom aktu potpisi - falsificirani. Nakon kaznene prijave Zagrebačke banke, koja je Sedlara optužila za pljačku 200.000 DEM nevraćenog kredita, nije se dogodilo ništaKradljivac vlastitog automobila iz javne garaže
Trebao bi ga Hase zaštititi ili da angažira Olujića da skine ovo blato sa lika i djela...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Sedlaru dajte Živi zid, em zna em frend sa židovima, neće nikoga deložirati nikada!
2014-04-15
malo, za tako sposobnog čovjeka. ovaj bi mogao od ministarstva financija pa do MVPa....n_razbojnik wrote:Sedlaru dajte Živi zid, em zna em frend sa židovima, neće nikoga deložirati nikada!
2015-09-14
Nek se žrtvuje za opće dobro, ev umjesto Remetinca u vodeci antiestablišment pokret...dosta filmova o ustasama i tudmanima
2014-04-15
Da nije bilo četnikah i partizanah, Hrvtaska bi 45. dočekala sretna i berićetna.Ringo10 wrote:Neoustaštvo je jedna pošast koja će nas jednoga dana stajati skupo I preskupo. Daj Bože da se varam, ali ovo ide sve gore I gore I iskreno se bojim da će ti luđaci ponovo dovesti I Hrvatsku I hrvatski narod na rub uništenja.
Jednom im je skoro uspjelo, a spasio nas je JB Tito sa svojim NOPom. Drugi put nek nam je Bog na pomoći. Jer oni žele unutar-nacionalni obračun. ZAto I izmišljaju sve moguće fantomske neprijatelje kako bi imali povod.
pa ja sam za to da bude i ministar obrazovanja ako će zabraniti u školama predmet povijest i uvesti predmet budućnost....n_razbojnik wrote:Nek se žrtvuje za opće dobro, ev umjesto Remetinca u vodeci antiestablišment pokret...dosta filmova o ustasama i tudmanima
2015-09-14
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Otkrivamo detalje sa sastanka: SPC došao s optužbama, Sveta Stolica ih ignorirala
» Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
» Otkrivamo alarmantne podatke o egzodusu Hrvata
» OTKRIVAMO DETALJE O VLADINOM PLANU VRAĆANJA INE U HRVATSKE RUKE
» Otkrivamo detalje sa sastanka: SPC došao s optužbama, Sveta Stolica ih ignorirala
» Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
» Otkrivamo alarmantne podatke o egzodusu Hrvata
» OTKRIVAMO DETALJE O VLADINOM PLANU VRAĆANJA INE U HRVATSKE RUKE
Page 5 of 6