OTKRIVAMO - JASENOVAC-FOTOŠOPIRANA ISTINA
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OTKRIVAMO - JASENOVAC-FOTOŠOPIRANA ISTINA
kaja_333 wrote:Joj ljudi, napokon da i mi imamo svoje ustaške filmove. Ove sutjeske i Neretve su već zbilja dosadile..
Ustaška produkcija made in Jasenovac...
Guest- Guest
Naravno da je fotošop,ta krivotvorina je godinama stara,točnije 7 god. stara,pitajte jastreba tko stoji iza tog fotošopiranja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
U petak u 20 pa na zahtjev gledateljah opet u subotu pa na iznimno brojne zahtjeve gledateljah još jednom u nedjelju. Pa idući tjedan i onda jednom mjesečno tiekom godinu danah. Čisto da ne padne u zaborav.kaja_333 wrote:Hoću ali lijepo bi bilo da ga svi vide, recimo subotom u 20:00.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote: hoce ovaj film biti prikazan na HTV uskoro u udarnom terminu? Bas bi ga pogledala
A ako ne bude u udarnom, nećeš?
Ne znam. Tko?Iknarov svjedok wrote:Naravno da je fotošop,ta krivotvorina je godinama stara,točnije 7 god. stara,pitajte jastreba tko stoji iza tog fotošopiranja.
Reci tko,pa ću ti reći na koga sam sumnjao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja_333 wrote:Blabla.drage komunjare prihvatite istinu, ona oslobađa.. Kažu. Ustaše su ubijale u Jasenovcu ali bogami i partizani, istim žarom. Možda malo brže.
E. Bio je rat. Mozda zato jer su ih ustase zvjerski progonili . I partizane i njihove porodice.
Uglsvnom Jasenovac je bio ustaski logor.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
kaja_333 wrote:Hoću ali lijepo bi bilo da ga svi vide, recimo subotom u 20:00.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote: hoce ovaj film biti prikazan na HTV uskoro u udarnom terminu? Bas bi ga pogledala
A ako ne bude u udarnom, nećeš?
Ja hocu. Mogu gledati akcijske i crtice tipa tom i jerry zakaj ne i Jasenovac po Sedlaru .
I mozda nrki SF dolazi u obzir za usporedbu .
2014-04-29
Pa ne znam,mislio sam da ti znaš.jastreb wrote:Ne znam. Tko?Iknarov svjedok wrote:Naravno da je fotošop,ta krivotvorina je godinama stara,točnije 7 god. stara,pitajte jastreba tko stoji iza tog fotošopiranja.
2015-07-23
Jebote izjava: ne znam ali sam mislio ...Iknarov svjedok wrote:Pa ne znam,mislio sam da ti znaš.jastreb wrote:Ne znam. Tko?Iknarov svjedok wrote:Naravno da je fotošop,ta krivotvorina je godinama stara,točnije 7 god. stara,pitajte jastreba tko stoji iza tog fotošopiranja.
Ajd nemoj misliti
2014-04-29
Jasenovac je bio logor smrti a ne tranzitni hostel.
Stratište di su ciljano ubijani Hrvati, Srbi, Židovi, Romi i svi koji nisu bili skloni
zločinačkoj ustaškoj tvorevini -ndh- tzv. poglavniku paveliću. Marionetska
fašistička paradržavica koja je bila sakata, bez otoka i primorja, Zadra itd.
Tisuće ljudi su ubijani samo jer je Hitler to tražio od ndh-azije
Stratište di su ciljano ubijani Hrvati, Srbi, Židovi, Romi i svi koji nisu bili skloni
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Niti jedna moja izjava ne može konkurirati onoj tvoj,kako si 1942 god. pred ustašama pobjegla u Zagreb.Sora wrote:Jebote izjava: ne znam ali sam mislio ...Iknarov svjedok wrote:Pa ne znam,mislio sam da ti znaš.jastreb wrote:Ne znam. Tko?Iknarov svjedok wrote:Naravno da je fotošop,ta krivotvorina je godinama stara,točnije 7 god. stara,pitajte jastreba tko stoji iza tog fotošopiranja.
Ajd nemoj misliti
Zagreb je bio nepokoreni grad,o tome je snimljena i serija,ali ipak,te godine se bježalo iz Zagreba a ne u Zagreb.
2015-07-23
Yehudi wrote:Jasenovac je bio logor smrti a ne tranzitni hostel.
I zato se krivci za Jasenovac tj. Njihovi nasljednici trude ubiti istinu.
Ali nece . Naprosto je to nemoguce .
Kad su htjeli rušiti spomrnik u Jasenovcu nisu dali ameri
Pa nece ni sada dati da se zbriše istina u bilo kojem obliku.
Istinu nece biti ni ere , ni klonovi ustaške provenijencije Itd
http://www.fr-online.de/politik/zlatko-hasanbegovic-kroatien-im-geistigen-buergerkrieg,1472596,33776604.html
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Upravo ,! kad rata više nije bilo, kad se šugava "partizanskočetnička BANDA" vratila iz šume.. tad počinje klanje Hrvata ,razoružane vojske, civila, žena i djece..Yehudi wrote:Jasenovac je bio logor smrti
2014-04-18
Mozda je sve to doslo do besmisla? Prosle je godine jedan logoras izvizdan jer je bio predstavnik predsjednice, demokratski izabrane Morbidno i brutalno. Glupo????
2014-04-14
Uglavnom. Većim dijelom...Sora wrote:
Uglsvnom Jasenovac je bio ustaski logor.
Regoč-
2015-08-21
Ustaše lažu čim pogana usta otvore I šta je tu čudno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nije mu pomoglo ni što je logoraš ni što je židov...što ti sve vrijedi, kad nisi našabraham wrote:Mozda je sve to doslo do besmisla? Prosle je godine jedan logoras izvizdan jer je bio predstavnik predsjednice, demokratski izabrane Morbidno i brutalno. Glupo????
2014-04-15
Neoustaštvo je jedna pošast koja će nas jednoga dana stajati skupo I preskupo. Daj Bože da se varam, ali ovo ide sve gore I gore I iskreno se bojim da će ti luđaci ponovo dovesti I Hrvatsku I hrvatski narod na rub uništenja.
Jednom im je skoro uspjelo, a spasio nas je JB Tito sa svojim NOPom. Drugi put nek nam je Bog na pomoći. Jer oni žele unutar-nacionalni obračun. ZAto I izmišljaju sve moguće fantomske neprijatelje kako bi imali povod.
Jednom im je skoro uspjelo, a spasio nas je JB Tito sa svojim NOPom. Drugi put nek nam je Bog na pomoći. Jer oni žele unutar-nacionalni obračun. ZAto I izmišljaju sve moguće fantomske neprijatelje kako bi imali povod.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Pobijedit će istina, ma koliko to neki neželili. Ja sam u to uvjeren.mutava baštarda wrote:Živa istina... dvije strane, jedna se bori istinom, a druga vodi specijalni rat.... svaka maše svojim izdanjem Vjesnika.Ero wrote:Specijalni medijski rat se zahuktao nesmanjenom žestinom. Konture Osovina zla se jasno ocrtavaju.
Eno su od 700.000 žrtava u Jasenovcu spali na 380.000.
Eno je ekipa snimila film u Njemačkoj (vidi T-portal!) u kojoj se spominje
1 milijun, ali tamo istina još nije prodrla pa može.
I šta sad? Vi ustaše ćete biti manje zločinci? Pa da je jedna jedina žrtva konc logora Jasenovac vi ćete ustaše i dalje biti zločinci pred svijetom dok je svijeta i vijeka. jebem vam majku i oca ustaše.
Kreten,, četnički!,, .......... Ča te muči "Istina" jedi se muda , i ako sumnjam da ih imaš?
5. listopada 1940. Kraljevina Jugoslavija donijela rasne zakone,a (SRBIJA KRATKO NAKON TOGA JUDEN FREI) da je Mačekova „Hrvatska straža“ htjela prosvjedovati tekstom u medijima, ali je tekst bio zabranjen.što komunističke vlasti koje su je mogle utvrditi, budući da su im svi podaci bili na raspolaganju, nikada nisu obavile temeljitu istragu. Ta činjenica postavlja prvo pitanje: zbog čega su, ako ne zbog manipuliranja brojkama, ostavili povijest zakinutu za točne podatke o stradanju u tom logoru?
Valja istaknuti da film podsjeća da su u Jugoslaviji iskapanja u logoru rađena tri puta i da su svaki put zaustavljena. Neki stražari sugeriraju da su iskapanja pronalazila veći broj žrtava u ustaškim i domobranskim uniformama pa su stoga i obustavljena i te izjave sugeriraju da je logor bio u funkciji i godinama nakon pada NDH, te da su mnogi s Bleiburga i križnog puta skončali upravo tu.
2014-04-18
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Otkrivamo detalje sa sastanka: SPC došao s optužbama, Sveta Stolica ih ignorirala
» Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
» Otkrivamo alarmantne podatke o egzodusu Hrvata
» OTKRIVAMO DETALJE O VLADINOM PLANU VRAĆANJA INE U HRVATSKE RUKE
» Otkrivamo detalje sa sastanka: SPC došao s optužbama, Sveta Stolica ih ignorirala
» Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
» Otkrivamo alarmantne podatke o egzodusu Hrvata
» OTKRIVAMO DETALJE O VLADINOM PLANU VRAĆANJA INE U HRVATSKE RUKE
Page 4 of 6