OTKRIVAMO - JASENOVAC-FOTOŠOPIRANA ISTINA
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OTKRIVAMO - JASENOVAC-FOTOŠOPIRANA ISTINA
Specijalni medijski rat se zahuktao nesmanjenom žestinom. Konture Osovina zla se jasno ocrtavaju.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Dnevni prosjek ubijanja vam je nenadmašiv...Nitko vas još nije nadmašio, čak ni Hitler.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Blabla.drage komunjare prihvatite istinu, ona oslobađa.. Kažu. Ustaše su ubijale u Jasenovcu ali bogami i partizani, istim žarom. Možda malo brže.
branis neobranjivo , gospo moja
branis neobranjivo jbg.Ero wrote:Dnevni prosjek ubijanja vam je nenadmašiv...Nitko vas još nije nadmašio, čak ni Hitler.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Blabla.drage komunjare prihvatite istinu, ona oslobađa.. Kažu. Ustaše su ubijale u Jasenovcu ali bogami i partizani, istim žarom. Možda malo brže.
da si klinac imao bi razumijevanja
no dobro , pepela za posipanje bude dovoljno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kad pogledam film,procijenit cu i donijeti svoje misljenje.
No,a priori imam stav da nam stranci ne mogu nametat vrijednosti i kriterije.
;-)
No,a priori imam stav da nam stranci ne mogu nametat vrijednosti i kriterije.
;-)
2014-04-12
Živa istina... dvije strane, jedna se bori istinom, a druga vodi specijalni rat.... svaka maše svojim izdanjem Vjesnika.Ero wrote:Specijalni medijski rat se zahuktao nesmanjenom žestinom. Konture Osovina zla se jasno ocrtavaju.
Sve treba istražiti i znanstveno obraditi. Sedlaru neka suprotstave argumente, a ne agitpropovske uratke.kaja_333 wrote:Blabla.drage komunjare prihvatite istinu, ona oslobađa.. Kažu. Ustaše su ubijale u Jasenovcu ali bogami i partizani, istim žarom. Možda malo brže.
Last edited by Regoč on 8/4/2016, 12:24; edited 1 time in total (Reason for editing : zatipak)
Ero wrote:Nitko vas još nije nadmašio, čak ni Hitler.
Hitler je bio mila majka prema njima.
crvenkasti-
2014-04-17
Uzmi da su ustaše ubili 80.000 ljudi u Jasenovcu kroz četiri godine, a partizani su u pet, šest tjedana nakon rata posmicali 45.000 ljudih. Pa ti računaj prosjeke.debotoijusto wrote:branis neobranjivo jbg.Ero wrote:Dnevni prosjek ubijanja vam je nenadmašiv...Nitko vas još nije nadmašio, čak ni Hitler.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Blabla.drage komunjare prihvatite istinu, ona oslobađa.. Kažu. Ustaše su ubijale u Jasenovcu ali bogami i partizani, istim žarom. Možda malo brže.
Regoč wrote:Uzmi da su ustaše ubili 80.000 ljudi u Jasenovcu kroz četiri godine, a partizani su u pet, šest tjedana nakon rata posmicali 45.000 ljudih. Pa ti računaj prosjeke.debotoijusto wrote:branis neobranjivo jbg.Ero wrote:Dnevni prosjek ubijanja vam je nenadmašiv...Nitko vas još nije nadmašio, čak ni Hitler.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Blabla.drage komunjare prihvatite istinu, ona oslobađa.. Kažu. Ustaše su ubijale u Jasenovcu ali bogami i partizani, istim žarom. Možda malo brže.
Jel i ja mogu uzeti?
crvenkasti-
2014-04-17
Pobijedit će istina, ma koliko to neki neželili. Ja sam u to uvjeren.mutava baštarda wrote:Živa istina... dvije strane, jedna se bori istinom, a druga vodi specijalni rat.... svaka maše svojim izdanjem Vjesnika.Ero wrote:Specijalni medijski rat se zahuktao nesmanjenom žestinom. Konture Osovina zla se jasno ocrtavaju.
Eno su od 700.000 žrtava u Jasenovcu spali na 380.000.
Eno je ekipa snimila film u Njemačkoj (vidi T-portal!) u kojoj se spominje
1 milijun, ali tamo istina još nije prodrla pa može.
Huda jama (Barbarin rov), na primjer...Hitler je bio pravi amater u smišljanju načina i brzini ubijanja.crvenkasti wrote:Ero wrote:Nitko vas još nije nadmašio, čak ni Hitler.
i sto sad ?Regoč wrote:Uzmi da su ustaše ubili 80.000 ljudi u Jasenovcu kroz četiri godine, a partizani su u pet, šest tjedana nakon rata posmicali 45.000 ljudih. Pa ti računaj prosjeke.debotoijusto wrote:branis neobranjivo jbg.Ero wrote:Dnevni prosjek ubijanja vam je nenadmašiv...Nitko vas još nije nadmašio, čak ni Hitler.debotoijusto wrote:kaja_333 wrote:Blabla.drage komunjare prihvatite istinu, ona oslobađa.. Kažu. Ustaše su ubijale u Jasenovcu ali bogami i partizani, istim žarom. Možda malo brže.
jel ja osporavam zlocine partizana ? navodim li 700 000 zrtava jasenovca kako su me ucili u skoli ?
tu je sve jasno , broj stradalih jas/krizni okvirno poznat i nebitno za temu osim kao pustanje magle
govorim o ovom falsem pokusaju relativiziranja usraskih zlocina pod krinkom uljudbe
2014-04-12
Ero wrote:Huda jama (Barbarin rov), na primjer...Hitler je bio pravi amater u smišljanju načina i brzini ubijanja.crvenkasti wrote:Ero wrote:Nitko vas još nije nadmašio, čak ni Hitler.
Oni su ustvari Hitler, a ne Hitler.
crvenkasti-
2014-04-17
Ero wrote:Pobijedit će istina, ma koliko to neki neželili. Ja sam u to uvjeren.mutava baštarda wrote:Živa istina... dvije strane, jedna se bori istinom, a druga vodi specijalni rat.... svaka maše svojim izdanjem Vjesnika.Ero wrote:Specijalni medijski rat se zahuktao nesmanjenom žestinom. Konture Osovina zla se jasno ocrtavaju.
I šta sad? Vi ustaše ćete biti manje zločinci? Pa da je jedna jedina žrtva konc logora Jasenovac vi ćete ustaše i dalje biti zločinci pred svijetom dok je svijeta i vijeka. jebem vam majku i oca ustaše.
Guest- Guest
O tome ćemo mi dodlučiti, kad za to dođe vrijeme.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Pobijedit će istina, ma koliko to neki neželili. Ja sam u to uvjeren.mutava baštarda wrote:Živa istina... dvije strane, jedna se bori istinom, a druga vodi specijalni rat.... svaka maše svojim izdanjem Vjesnika.Ero wrote:Specijalni medijski rat se zahuktao nesmanjenom žestinom. Konture Osovina zla se jasno ocrtavaju.
I šta sad?
Vukovar, Škabrbnja, srbrenica...nisu zaboravljeni.
Što je ispravnije "što sad?" ili "šta sad?" ....vidim da to miješate u zadnje vrijeme.debotoijusto wrote:
i sto sad ?
Uvalio vam ga Jakov Sedlar do grla a Eroustašo. neka, neka i treba da se udavite u vlastitom izmetu kao što već prognozirah prije.
Guest- Guest
Film se gleda, istina je isplivala na površinu...Kosti u Barbarinom rovu su otkrivene....Usne Stjepana Gnječa wrote:Uvalio vam ga Jakov Sedlar do grla a Eroustašo. neka, neka i treba da se udavite u vlastitom izmetu kao što već prognozirah prije.
Uskoro će Sedlar snimiti i film o tome, ma šta vi srbo-hrvati mislili o tome.
sacuvaj nas boze kolere i nepismena desnicaraEro wrote:Što je ispravnije "što sad?" ili "šta sad?" ....vidim da to miješate u zadnje vrijeme.debotoijusto wrote:
i sto sad ?
blagodarim
2014-04-12
Koji je od vas dvojice "desničar"?debotoijusto wrote:sacuvaj nas boze kolere i nepismena desnicaraEro wrote:Što je ispravnije "što sad?" ili "šta sad?" ....vidim da to miješate u zadnje vrijeme.debotoijusto wrote:
i sto sad ?
blagodarim
Ero wrote:Film se gleda, istina je isplivala na površinu...Kosti u Barbarinom rovu su otkrivene....Usne Stjepana Gnječa wrote:Uvalio vam ga Jakov Sedlar do grla a Eroustašo. neka, neka i treba da se udavite u vlastitom izmetu kao što već prognozirah prije.
Uskoro će Sedlar snimiti i film o tome, ma šta vi srbo-hrvati mislili o tome.
Je, istina je isplivala na površinu sami ste je rekli vi ustaše Jakov Sedlar Ustaša film prikazuje:
1. Da ste vi ustaše bili nazi.
2. Da je NDH bila nazi kvislinška dreck država
3. Da ste na području NDH imali koncentracione logore u kojima ste sustavno bez suđenja ubijali i mučili stotine tisuća pripadnika raznih naroda i etničkih skupina.
4. Da pokušavate revitalizirati NDH danas pretvarajući RH u neku pseudo NDH i relativizirati ustaške zločine počinjene za vrijeme NDH sa tzv. komunističkim paybackom koji je uslijedio kao odgovor na vaša zvjerstva u doba NDH.
5. Film se bavi time da svijetu pokuša dokazati kako ustaše nisu takve zvijeri kako ih svijet percipira, nisu baš toliko klali i mučili ljude nego puno manje. klali i ubijali jesu znači sami ste rekli da ste zločinci ali kao želite dokazati da baš niste toliki zločinci.
Jel me pratiš Ero ustašo majka te bolan rodila?
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Otkrivamo detalje sa sastanka: SPC došao s optužbama, Sveta Stolica ih ignorirala
» Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
» Otkrivamo alarmantne podatke o egzodusu Hrvata
» OTKRIVAMO DETALJE O VLADINOM PLANU VRAĆANJA INE U HRVATSKE RUKE
» Otkrivamo detalje sa sastanka: SPC došao s optužbama, Sveta Stolica ih ignorirala
» Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
» Otkrivamo alarmantne podatke o egzodusu Hrvata
» OTKRIVAMO DETALJE O VLADINOM PLANU VRAĆANJA INE U HRVATSKE RUKE
Page 2 of 6