OTKRIVAMO - JASENOVAC-FOTOŠOPIRANA ISTINA
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: OTKRIVAMO - JASENOVAC-FOTOŠOPIRANA ISTINA
pa ja sam za to da bude i ministar obrazovanja ako će zabraniti u školama predmet povijest i uvesti predmet budućnost....n_razbojnik wrote:Nek se žrtvuje za opće dobro, ev umjesto Remetinca u vodeci antiestablišment pokret...dosta filmova o ustasama i tudmanima
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nu,a povjesnicar, samo to i znade, jel, propitkivati istumutava baštarda wrote:pa ja sam za to da bude i ministar obrazovanja ako će zabraniti u školama predmet povijest i uvesti predmet budućnost....n_razbojnik wrote:Nek se žrtvuje za opće dobro, ev umjesto Remetinca u vodeci antiestablišment pokret...dosta filmova o ustasama i tudmanima
2014-04-15
nek propitkiva kako su izumrli dinosauri...n_razbojnik wrote:Nu,a povjesnicar, samo to i znade, jel, propitkivati istumutava baštarda wrote:pa ja sam za to da bude i ministar obrazovanja ako će zabraniti u školama predmet povijest i uvesti predmet budućnost....n_razbojnik wrote:Nek se žrtvuje za opće dobro, ev umjesto Remetinca u vodeci antiestablišment pokret...dosta filmova o ustasama i tudmanima
2015-09-14
Jadovi antifašistički, još ste tu? Boli istina, jel?
Uh, što smo pametni, nasmijmo se grohotom.mutava baštarda wrote:pa ja sam za to da bude i ministar obrazovanja ako će zabraniti u školama predmet povijest i uvesti predmet budućnost....n_razbojnik wrote:Nek se žrtvuje za opće dobro, ev umjesto Remetinca u vodeci antiestablišment pokret...dosta filmova o ustasama i tudmanima
Time se bave neki drugi, ne povjesničari.mutava baštarda wrote:nek propitkiva kako su izumrli dinosauri...n_razbojnik wrote:Nu,a povjesnicar, samo to i znade, jel, propitkivati istumutava baštarda wrote:pa ja sam za to da bude i ministar obrazovanja ako će zabraniti u školama predmet povijest i uvesti predmet budućnost....n_razbojnik wrote:Nek se žrtvuje za opće dobro, ev umjesto Remetinca u vodeci antiestablišment pokret...dosta filmova o ustasama i tudmanima
Dobar ti sig, taman po ewinoj mjeriRegoč wrote:Time se bave neki drugi, ne povjesničari.mutava baštarda wrote:nek propitkiva kako su izumrli dinosauri...n_razbojnik wrote:Nu,a povjesnicar, samo to i znade, jel, propitkivati istumutava baštarda wrote:pa ja sam za to da bude i ministar obrazovanja ako će zabraniti u školama predmet povijest i uvesti predmet budućnost....n_razbojnik wrote:Nek se žrtvuje za opće dobro, ev umjesto Remetinca u vodeci antiestablišment pokret...dosta filmova o ustasama i tudmanima
Guest- Guest
Ona me nadahnula.tre911 wrote:Dobar ti sig, taman po ewinoj mjeriRegoč wrote:Time se bave neki drugi, ne povjesničari.mutava baštarda wrote:nek propitkiva kako su izumrli dinosauri...n_razbojnik wrote:Nu,a povjesnicar, samo to i znade, jel, propitkivati istumutava baštarda wrote:pa ja sam za to da bude i ministar obrazovanja ako će zabraniti u školama predmet povijest i uvesti predmet budućnost....n_razbojnik wrote:Nek se žrtvuje za opće dobro, ev umjesto Remetinca u vodeci antiestablišment pokret...dosta filmova o ustasama i tudmanima
mogu mu ja prodati na crno ako me neće spominjati specijalno izdanje vjesnika staro 66 miliona godina o udaru meteora u meksički zaljev....Regoč wrote:Time se bave neki drugi, ne povjesničari.mutava baštarda wrote:nek propitkiva kako su izumrli dinosauri...n_razbojnik wrote:Nu,a povjesnicar, samo to i znade, jel, propitkivati istumutava baštarda wrote:pa ja sam za to da bude i ministar obrazovanja ako će zabraniti u školama predmet povijest i uvesti predmet budućnost....n_razbojnik wrote:Nek se žrtvuje za opće dobro, ev umjesto Remetinca u vodeci antiestablišment pokret...dosta filmova o ustasama i tudmanima
Regoč wrote:Jadovi antifašistički, još ste tu? Boli istina, jel?
Jedan zatvorenik iz logora, izvjesni Vojislav Prnjatović, nakon izlaska iz zatvora piše izvješće Nedićevoj vladi u.Beogradu i navodi da je do veljače 1942. u Jasenovcu bilo zatočeno 110 zatvorenika ..u tri barake..
“Mnoge leševe iz jasenovačkog logora Sava je donijela do Zagreba!“ I nikad nitko nije na ovaj idiotizam reagirao barem rečenicom da Sava teče prema Jasenovcu, a ne obratno, pa je ta konstrukcija mimo pameti!
nego se moraju izmišljati novi zakoni fizike. Zašto se sve to radilo? Odgovor koji se nadaje je samo jedan. Ako je u Jasenovcu ubijeno 700.000 ljudi, ako su Jasenovac i NDH bili izdvojena čudovišta kakva svijet nikada nigdje nije vidio, a ne tužna i sramotna praksa koja je, nažalost, vrijedila u kompletnoj porobljenoj Europi, onda, ako bilo kada i zbog bilo čega bude nastajala neka nova hrvatska država, protiv nje treba ustati, jer su Hrvati dokazani genocidni narod.
2014-04-18
lobo1-
2014-04-18
Jasno, Lobo, broj jasenovačkih žrtavah uveličavao se radi naplate ratne štete i sotonizacije same pomisli na hrvatsku državu.
Veli Sedlar u Jasenovcu 20 000 - 40 000 do 45.
Nadam se da ću biti u prilici pogledati film pa ću moći reći nešto iz prve ruke. Ovi su brojevi u velikom raskoraku, kakva je to procjena gdje je između najveće i najmanje mogućnosti dvostruka razlika. Tako je mogao uzeti procjenu od 500 (Vukić, neformalno) do 2.000.000 (Vuk Drašković, eksplicitno). Moguće je da u filmu dokazuje svoju procjenu, ali sumnjam u to čim ima takvu razliku.mutava baštarda wrote:Veli Sedlar u Jasenovcu 20 000 - 40 000 do 45.
Radi se o njegovoj osobnoj procjeni koju je iznio nakon novinarskog pitanja na programu HTVa prije neki dan.Regoč wrote:Nadam se da ću biti u prilici pogledati film pa ću moći reći nešto iz prve ruke. Ovi su brojevi u velikom raskoraku, kakva je to procjena gdje je između najveće i najmanje mogućnosti dvostruka razlika. Tako je mogao uzeti procjenu od 500 (Vukić, neformalno) do 2.000.000 (Vuk Drašković, eksplicitno). Moguće je da u filmu dokazuje svoju procjenu, ali sumnjam u to čim ima takvu razliku.mutava baštarda wrote:Veli Sedlar u Jasenovcu 20 000 - 40 000 do 45.
2015-09-14
Bez obzira, prevelik je raskorak.mutava baštarda wrote:Radi se o njegovoj osobnoj procjeni koju je iznio nakon novinarskog pitanja na programu HTVa prije neki dan.Regoč wrote:Nadam se da ću biti u prilici pogledati film pa ću moći reći nešto iz prve ruke. Ovi su brojevi u velikom raskoraku, kakva je to procjena gdje je između najveće i najmanje mogućnosti dvostruka razlika. Tako je mogao uzeti procjenu od 500 (Vukić, neformalno) do 2.000.000 (Vuk Drašković, eksplicitno). Moguće je da u filmu dokazuje svoju procjenu, ali sumnjam u to čim ima takvu razliku.mutava baštarda wrote:Veli Sedlar u Jasenovcu 20 000 - 40 000 do 45.
Procjene su za kurac,samo su dokazi relevantni a tu se radi o sramotno slabom učinku.
Volio bih konferenciju s jasno utvrđenim dokaznim postupkom pa da se sučele zastupnici pojedinih brojevah. Neka bude međunarodna, štoviše.
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Otkrivamo detalje sa sastanka: SPC došao s optužbama, Sveta Stolica ih ignorirala
» Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
» Otkrivamo alarmantne podatke o egzodusu Hrvata
» OTKRIVAMO DETALJE O VLADINOM PLANU VRAĆANJA INE U HRVATSKE RUKE
» Otkrivamo detalje sa sastanka: SPC došao s optužbama, Sveta Stolica ih ignorirala
» Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
» Otkrivamo alarmantne podatke o egzodusu Hrvata
» OTKRIVAMO DETALJE O VLADINOM PLANU VRAĆANJA INE U HRVATSKE RUKE
Page 6 of 6