Korpus dobrih postova
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Korpus dobrih postova
Re: Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
by Eroo Today at 19:39A gusle? Na gusle si Radovane, crni sine, zaboraviJo.
Re: ''Crnac zagrlio američkog neonacista, pogledajte snimku''
by mutava baštarda Today at 20:01LAko li je to, aj nek' zagrli pandura.
by dzango Today at 23:02Deobom.kic wrote:Sora wrote:kic wrote:
ok tko je pokvario forum
Ne jebi ti fasist
kako cu se razmnozit onda
Post by mutava baštarda Today at 20:10
kserks_ wrote:
kakva je anketa, kojeg tipa?:)
Koliko često?
a) svaki put kad proleti Halleyev komet
b) svaki put kad Dinamo prezimi u Evropi
c) svaki put kad Horvatinčić nekoga pregazi
d) svake olimpijske igre
e) svaki put za Dan državnosti
f) svaki put kad izađe novi broj Moja pčela
g) svaki put nakon što pogledam plodove zemlje
f) svaki put kad vidim na tv tušekpišeksopek
Re: Glumac Kevin Spacey silovao 14-godišnjeg homoseksualca, priznao da je oduvijek peder
by jastreb Yesterday at 20:55Ne znam ja kaj ti imaŠ PROTIV PEDERA,ALI POŠAST SE ŠIRI BRŽE OD NARODNJAKA.veber wrote:islam se može širiti do maksimalnog broja stanovnika, pederastija je oko 3-11% u islamskom svijetu i tu je kraj.jastreb wrote:Homoseksualizam je danas jedini(uz islamizam) respektabilni pokret,koji se širi u nesulućenim razmjerima.
Što bi rekao Raos"Ti miša,šteta kaj nisam peder!"
samo izlaze iz ormara i to je to. protiv pedera nemam nikaj protiv ali ne mogu smisliti "tetkice" to bi zatukao.
by aben Today at 20:44nego? dionice? zloto?Noor wrote:a svašta, ako nekome pomažeš, ne tražiš novceaben wrote:koja je logika iza zabrane doktorima da pomožu ljudima van javne ustanove?veber wrote:maggie13 wrote:Zdravstvo nam je jos i dobro jos. Sto ce da bude.
by Ringo10 Today at 12:47MA bolje da Alojzija ne proglase za sveca.
Taman posla pa da onda i njega iskopaju iz groba i da mu kosti nosaju okolo.
by asilovski Today at 11:23@Totenkopf wrote:gazi bandu...
kad će po asilu doć ?
Prvo su došli po tebe a onda dva dana kasnije po mene
Re: Škole moraju zaposliti minimalno 76 nastavnika Informatike
by aben Today at 16:32jo sun na informatici uči o eniacu:)
skule srušiti, preorati i darovati zemljište ciganima
2014-04-16
by kofein Today at 12:03"Mušice koje se ubijete vjetrobranskim staklom, dostojno sahranite" Poslanica Korinćanima 2.11
Re: SRBIN KOJI JE BRANIO VUKOVAR OTVORIO DUŠU KOD STANKOVIĆA 'Brat mi je prešao na drugu stranu, nisam ga vidio ni čuo 26 godina...'
by kofein on 20/11/2017, 08:25Krajina bi danas, da je nisu uništili, imala diplomatske odnose sa Kosovom, ali nije bilo sluha.
Nisam ja napredan već onaj pižon. Ko mali Ciga od 18 godina. On treći razred osnovne a tata mu četrti.( A)dzango
/
Koji sad pizzon?
Sto mu podmeces, taman u Europu krenuo. (B)
e pa, ovo je primer dobrog posta, pokazno, kao los post, kako ne treba !
kada osoba A u komunikaciji sa osobom B, ubaci osobu C, pizzona, u negativnom kontekstu.
da pritom osoba C ne ucestvuje u komunikaciji, niti je prisutna na forumu.
osobi B, repliciram, neuspeli sarkazam !
Guest- Guest
RayMabus wrote:Točno, oni* su nešto poput Huna ili Mongola, oni ne osvajaju prostor (vlast) nego leteći odredi, projahaj i uništivili40 wrote:kolko ja njih razumijem oni ne žele u koalicije jer su naučili da kad uđeš u kolo sa HDZ-om lijepo se sažvaču i ispljunu pa te poslije više nema.
(Živi zid, Most, Orah, Laburisti)*
Eroo- Posts : 79055
2016-07-22
jastreb wrote:Hrvatska nezavisna država je bio pokret koji je nakon višestoljetnog jezika i naroda, htio obnoviti nekada slavno kraljevstvo.
I nakon višestoljetnog čekanja,on je ostvaren. Svaki hrvat bio je sretan i ispunjen radošću i samo bi svaka moralna nula među hrvatima mogla to negirati i ne osjetiti bilo svog naroda i svoje sune.
Iako su je nazivali tzv i nisu je međunarodno priznali,ona je opet odraz želje hrvata za svojom državom.
A zločini na koje se svijet poziva kad je ndh u pitanju? A Bože moj, oni su mlada država i imali su mnogo neprijatelja i normalno da su morali posezati i za drastičnim mjerama u obrani svoje mlade države na koju su svi navalili kao bijesni vuci.
2014-04-16
Re: Index na aparatima: Putin se okupao u zaleđenom jezeru
by Gnječ Today at 19:45@vuksadinare wrote:ih nije to nista bruda ja se iza kuce hitim u jezerce dugo pet sest metara i siroko tri metra@jastreb wrote:Mekušci!@Noor wrote:to više nije nikakvo osvježenje, izađem van i idem opet prije nego se osušim@Totenkopf wrote:ja ne ulazim u more ispod 26-27, al zato i nisam putin...
Ja se svako jutro pred kućom gol do pojasa ispljeskam hladnom vodom.
budalo, nije ti to jezerce već septička jama.
RayMabus wrote:Puši kurac nepita pareLeviathan2 wrote:defniraj robota?RayMabus wrote:Na Mjesec znaju otići, robota koji će me zamijenit znaju napravit, de vidi jel ti pametni roboti znaju napraviti besplatnu energiju koja će zamijeniti naftu... a to ne znaju jel, nisu još naučili, sačekaj još malo, pas mater
Re: Zastrašuje broj oboljelih od raka u Hrvatskoj: Onkologija u Splitu ima toliko posla da se proširuje...
by Totenkopf Today at 16:17Nisu ti se sviđali mornari dakle, pa si pokušao s curama@crvenkasti wrote:Sjećam se prije, ono, kad bih poljubio curu koja puši, ono, bljak, ko da sam mornara poljubio.
by debotoijusto Today at 19:27"Najveće je poniženje da ti crveni komunisti budu u centru Seula"
seulski branitelji naspram kimovih cetnika
by kaja Yesterday at 23:55A mozda ne bi kužio ... samo bi odjednom počeo slaviti srpski bozic .
by debotoijusto Today at 23:31@epikur37 wrote:
Nemam kablove...
U međuvremenu njegov pokušaj paljenja je izdahnuo...
Izaći ću na balkon i nijemo to zaključiti.
ovaj nije uspio pobjeci iz HR , nije sve tako crno
bar dok ne popravi vozilo
» Afrički korpus
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» Prokletstvo dobrih namjera
» Afrički korpus
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» Prokletstvo dobrih namjera
Page 11 of 19