Korpus dobrih postova
Page 1 of 19
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Korpus dobrih postova
esko danas:
"Medicinska sestra će ubuduće na osnovu telefonskog poziva odlučiti treba li vam hitna pomoć ili ne.
"Da ne dolaze oni kojima se prohtije." - kaže Reiner.
Samo zbog kućnog odgoja neću napisati što mislim o tom čovjeku.
xD
Re: Petrov: Dopunsko poskupljuje, ali neke druge stvari će pojeftiniti
by Usne Stjepana Gnječa Yesterday at 18:44"Medicinska sestra će ubuduće na osnovu telefonskog poziva odlučiti treba li vam hitna pomoć ili ne.
"Da ne dolaze oni kojima se prohtije." - kaže Reiner.
Samo zbog kućnog odgoja neću napisati što mislim o tom čovjeku.
xD
Ringo10 dislikes this post
Re: Korpus dobrih postova
Re: Britanistan, sudac zabranio ocu da vodi sina u crkvu jer je majka muslimanka
by n_razbojnik on 28/3/2016, 11:56a dobro,engleskinje su gadne
@Usne Stjepana Gnječa wrote:Nisam kmer ali bi ti željeznom šipkom tako rado polomio sve kosti......
Guest- Guest
@preko_vode_do_slobode wrote:
Što se tiče bosanskih muslimana, normalni europski rasni narod, visoki postotak plavih ljudi, ali teže aziji i istoku
Lajkam.
Što se tiče bosanskih muslimana, normalni europski rasni narod, visoki postotak plavih ljudi, ali teže aziji i istoku
Lajkam.
Guest- Guest
Smješnije od svakog posta ovdje je meni nadimak korisnika.
Usne Stjepana Gnječa.
Usne Stjepana Gnječa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Bloomberg i liberalne elite zahtijevaju ukidanje gotovog novca
by preko_vode_do_slobode on 1/2/2016, 17:01
čitao sam otkrivenje , šema mi je
Re: Žutarnji zagovora orgijastičke parafilije
by asilovski Today at 12:54@preko_vode_do_slobode wrote:@deda na rovašu wrote:@epikur37 wrote:
Nema to veze s defektnim genima nego defektnom ideologijom i društvom. Ovakve stvari trebaju biti pod zabranom i društvenom opresijom.
Osnova njihovog poremećaja je biološka, nije kulturološka. Zakonom ne možeš zabraniti mentalne poremećaje.
Jedini način da se izliječi homoseksualnost je eugenika. Osobe s devijacijama i poremećajima se ne trebaju razmnožavati.
slažem se , a eugeniku ćeš najbolje uništiti ovakve devijacije, tako da ovim budalama dopustiš da se nanjuše i međusobno trpaju uglavnom bez efekta
odličan primjer je "ultra konzervativni islamski svijet" gdje kao službeno pedere kamenuju, a u stvarnosti u pretraživanju interneta u islamskom svijetu najviše je pretraga za pedofilijom, pederizmom i sexom sa životanjama... zapadni svijet ima najmanju pretragu tih devijacija..
dopustiš bolesnicima da se nanjuše i međusobno ponište, a u islamskom svijetu sexualni perverznjak napravi 7-8djece, koji ili imaju sklonosti oca/majke ili nose gene pa se te sklonosti manifestiraju u drugoj generaciji
Klub eugeničara Sinjska krajina
gde su ti standardi.
standardi su tvoje drilovanje,
nego, mene licno, i td. i tome sl.
standardi su tvoje drilovanje,
nego, mene licno, i td. i tome sl.
Guest- Guest
Re: Karamarko ima večinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
New post by asilovski Yesterday at 18:29
Ovo ko neka ciganska Igra Prestolja
New post by asilovski Yesterday at 18:29
Ovo ko neka ciganska Igra Prestolja
Re: Da je Ivica Račan živ...
by udba Today at 15:38Gluposti, Račan da je živ ne bi se s njima zajebavo nego bi išo na kemoterapiju.
Oni mogu, ali VI dotepenci ne možete, a to je najbitnije.@Usne Stjepana Gnječa wrote:@Ero wrote:Pa eto, došlo vrime da su s vama pomeli pod. U hodu.@Usne Stjepana Gnječa wrote:@Ero wrote:Opet lažete...Pa jebote, za vas su Srbi male mace.@provocator wrote:Da bi ceremonija bila što autentčnija Austrijanci su se pobrinuli pa opet razoružali ustaše.
Enlarge this image Click to see fullsize
DANAS JE ZAVRŠIO 2. SVJETSKI RAT. ZADNJE USTAŠKE ROJNICE POLOŽILE ORUŽJE DANA 15. MAJA 2016.
WAR IS OVER!
možda još uvijek pokoji japanac ratuje na nekom pustom otoku na pacifiku i nešto ustaša oko međugorja, livna, duvna i širokih brijegova. i jedan u ljubljani.
Da nisi ti taj Japanac šta ratuje na nekom pustom otoku?
Tko su ti "sa vama" ? Sa vama ustašama AusTrijanci su pomeli ne samo pod nego i cestu. Na idući Bleiburg će vas austrijska policija i austrijski lugari skinut do gaća pa će te u gaćama slavit vaš poraz.
by preko_vode_do_slobode Today at 15:45
pa priče rekla kazala su najbolje priče ako ti osobe to ispričaju iz prve ruke, dakle nije rekla kazala, nego dodje osoba i priča ti
pa priče rekla kazala su najbolje priče ako ti osobe to ispričaju iz prve ruke, dakle nije rekla kazala, nego dodje osoba i priča ti
Guest- Guest
by asilovski Today at 19:21
mi smo propali sami od sebe ko afrika bez jebačine
mi smo propali sami od sebe ko afrika bez jebačine
Guest- Guest
Миркопре један дан
Молим вас да не објављујете више вести из Америке. Мене лично интересују само вести из Хрватске и Босне. Нигде другде нисам ни био. Зашто би ме интересовале слике из белог света
Молим вас да не објављујете више вести из Америке. Мене лично интересују само вести из Хрватске и Босне. Нигде другде нисам ни био. Зашто би ме интересовале слике из белог света
Guest- Guest
Re: Marc opet *ebe
Post by udba Today at 14:46
Evo zore, evo dana
evo Provokatora i Bobana
Viče četnik "predajte se svi!"
Provo će njemu "are you talking to me?"
Pa je Čedi glavu prosviro
Provo s avatar od Robert de Niro
Biće proleterski Engleska i Wels
You must be talking to me, cuz i ain't see no one else
Post by udba Today at 14:46
Evo zore, evo dana
evo Provokatora i Bobana
Viče četnik "predajte se svi!"
Provo će njemu "are you talking to me?"
Pa je Čedi glavu prosviro
Provo s avatar od Robert de Niro
Biće proleterski Engleska i Wels
You must be talking to me, cuz i ain't see no one else
Re: ante nazor - posebni savjetnik za povijest
by n_razbojnik Today at 19:39pored živog Slavke Goldsteina!!?
Šustara streljamo ujutro na Trgu
» Afrički korpus
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» Prokletstvo dobrih namjera
» Afrički korpus
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» Prokletstvo dobrih namjera
Page 1 of 19