Korpus dobrih postova
Page 10 of 19
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Korpus dobrih postova
jedan od jebenijih yodinih postova :D
http://www.index.hr/vijesti/clanak/omisanka-snimila-fotke-pozara-koje-su-prenijeli-svjetski-mediji-a-hdzovac-je-napao-crnis-drzavu/983876.aspx
bog te jebo, u penziju sa 32 godine. jbt isus , ovaj HDZ će nas razjebati da će to biti epsko.
usput da nečitate sve sa linka, HDZovac napao curu , zašto stavlja sliku požara (koju su šerali strani mediji) da "crni državu", dok je isti as šerao svoje slike požara. Nakon toga proziva da bi bilo bolje da je uzela sić vode i gasila požar, a na kraju ispada da niti on nije iša gasit požar.
Tipičan čardakovac, domoljub, katolik, u penziji sa 32godine, parazit , vjerojatno je djecu uhljebio preko HDZa i partije ,
HDZovac iz općine Podstrana koji je u penziji od 32 godine(ahhaha) napada curu radi slike da "crni Hrvatsku"
by Pinochet Today at 22:01http://www.index.hr/vijesti/clanak/omisanka-snimila-fotke-pozara-koje-su-prenijeli-svjetski-mediji-a-hdzovac-je-napao-crnis-drzavu/983876.aspx
bog te jebo, u penziju sa 32 godine. jbt isus , ovaj HDZ će nas razjebati da će to biti epsko.
usput da nečitate sve sa linka, HDZovac napao curu , zašto stavlja sliku požara (koju su šerali strani mediji) da "crni državu", dok je isti as šerao svoje slike požara. Nakon toga proziva da bi bilo bolje da je uzela sić vode i gasila požar, a na kraju ispada da niti on nije iša gasit požar.
Tipičan čardakovac, domoljub, katolik, u penziji sa 32godine, parazit , vjerojatno je djecu uhljebio preko HDZa i partije ,
Re: Dokument OZNA-e mijenja povijest: ‘Pobiti svećenike, seljake, trgovce, bogataše …’
by jastreb Today at 22:19Pa dobro,ako te može utješiti činjenica...Svi HDZ-ovci jesu lopovi,ali svi lopovi nisu HDZ-ovci.@metilda wrote: i da su si hdz-ovci lopovi?
jastreb
by Gnječ Today at 16:08ajd ti momče hercegovče da nema slovenaca ne bi ti znao ni mješalicu uključit.
Gnječ
2017-03-28
Post by MaximusDecimusMiridije Today at 10:20
Ja zato ocu da me spale i raspu pepeo po moru. Da imam osjecaj da se konacno mogu zavuci bas svakoj sirotici u gace.
ajmeeee, falio ko prst u oko :D
Noor
Re: Kulturno posredovanje u Italiji: "Silovanje malo boli u početku ali kad uđe i žena se opusti uživa kao u normalnom seksualnom odnosu"
by Noor Today at 19:44bome istina, al meni si falio, da znaš
Noor
by marcellus Today at 13:07zagreb je doduše isto pojeftinio, razmišljam o placu u susjedstvu al opet mi se ne da još jedan stambeni u životu otplatit... a i star sam, ne mogu više uzet na 20 godina, vjerojatno ni na 15
by My Brother Billo Today at 13:08
ja razmisljam da uzmem nesto na mirogoju
Post by Totenkopf Yesterday at 18:58
Boris nedostojan prezimena, dno uvlakačkog novinarstva...
Toliko je u guzici Obiju da bi se trebao voditi kao nestala osoba...
Re: Tražim ženu bez mirovine da se uda za mene
Post by Totenkopf Yesterday at 17:45
A kako kad, kako u čemu...
Nekad mi dođe da je gurnem s balkona...
Nekad da sam skočim, i tako...
Re: Marić najavio novi porez na automobile
by jasambrend Today at 13:29Zagrizao beton dabogda...
Post by mutava baštarda on 17/9/2017, 21:48
Leopold zatvara turističku sezonu.
Re: U švedistanu riješili problem silovanja...
by marcellus Today at 10:16slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:
Al imate `ercegovce... To mu dodje slicno...
ne raznose se bombama i ne siluju po ulici
I ne viču okolo Hvaljen Isus i Marija!
i da viču nikakav problem, odzdraviš navek i sve veke
kad počnu vikat allahu akbar onda izvadiš pištolj
by Totenkopf Today at 22:14Nas nije jebo norac...Noor wrote:ajde, vi ste svi ljepotani, a?
by RayMabus Yesterday at 11:16
A rekoh ja lipo prekjučer da sam primijetio da manje drkam
by RayMabus Yesterday at 11:16
A rekoh ja lipo prekjučer da sam primijetio da manje drkam
"Zajebali smo se, ništa od klimatske katastrofe" - Page 3
Re: HRT Slika Hrvatske - Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?
by Oh_Femder Today at 17:47Newtonov 1. aksiom: Mlada kurva -> stara bogomoljakaja wrote:
Hmmm.. odmah su mi sumnjivi. Kao oni vole dječicu jako..
Tako je stanovita metilda svojevremeno optužila jednu mladu djevojku koju je seksualno napastovao jedan stari domoljubni prdonja da ga je u biti zavodila jer su njoj poznate te mlade... sad kako im vjerovati koji je to tip ljubav prema dječici !
by RayMabus Today at 17:59Imam odličnu ideju za novi model robota, nazvao sam ga Čardak wariors
Znači robot kupiš ga cijena prava sitnica onda ga staviš u kancelariju i on neradi ništa
by orion Today at 20:28evo do čega dovela tržišna ekonomija ....kad makroi formiraju cijene na bazi ponude i potražnje šljakeri/ce primaju minimalac
by RayMabus Today at 00:03Jebeš granice to je bitno samo kad švercaš nešto
by aben Today at 16:46dan zamjene srbskih uhljeba hrvackima:)
by kaja Yesterday at 23:35Evo ja sam zaljubila , ali prepustiti cu ga velikodušno tebi s obzirom na tvoj otužan ljubavni život koji se po svemu sudeći svodi na to kad ti suprug prišapne u krevetu- nemam gaće , ti odgovoriš - opracu ti sutra.Noor wrote:.....stare frajle, kao recimo kajadijagram wrote:a nije ovaj ocvali za mlade cure, nego za.....
I zaspeš.
by Eroo Today at 19:39A gusle? Na gusle si Radovane, crni sine, zaboraviJo.
» Afrički korpus
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» Prokletstvo dobrih namjera
» Afrički korpus
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» Prokletstvo dobrih namjera
Page 10 of 19