Korpus dobrih postova
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Korpus dobrih postova
Re: U Delnicama osnovana nova desna stranka-Genaracija obnove
by jastreb Today at 19:20Kao veliki forumski vizionar,znao sam da ćeš se pojaviti i sve nam do u tančine objasniti.
Marcellus to ne bi mogao.
jastreb
Mislio sam da će u korpus ući i moj post o širenju budizma samurajskim mačem.Leviathan2 wrote:Re: U Delnicama osnovana nova desna stranka-Genaracija obnove
by jastreb Today at 19:20
Kao veliki forumski vizionar,znao sam da ćeš se pojaviti i sve nam do u tančine objasniti.
jastreb
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to je u temi "kolekcijia lupanje gluposti"jastreb wrote:Mislio sam da će u korpus ući i moj post o širenju budizma samurajskim mačem.Leviathan2 wrote:Re: U Delnicama osnovana nova desna stranka-Genaracija obnove
by jastreb Today at 19:20
Kao veliki forumski vizionar,znao sam da ćeš se pojaviti i sve nam do u tančine objasniti.
jastreb
by RayMabus Today at 19:26Pa nemože remontirat Gripene s temeljnom vojnom obukom ....daj nemoj me nasmijavat.@speare_shaker wrote:@RayMabus wrote:Pa civilni ....citaš ti sebe šta pišeš.
Pa ne možeš ući u rezervni vojni sastav ako nemaš neku temeljnu vojnu obuku. Jesi li ti uopće bio u vojsci?
Smiješan si , ....cijeli svijet ti se smije.
RayMabus
by Triny Today at 23:40Ilegalci iz Svemira ?
Ima da Trump digne i nebeski zid.
Re: Borut Pahor se susreo s Putinom
by provocator Today at 23:35Ero na aparatima, ali kažu malo mu je bolje što i slika govori.
by vili40 Today at 13:51mi bi morali donijeti zakon:Doktore ideš van?Ok,ali pod uvjetom da odvedeš sa sobom dva uhljeba i tri tata.Reci švabi da ih nek on malo izdržava.
by n_razbojnik Today at 11:35Kada Hase uvede šerijat u adeze možda postanu demokratska stranka
by RayMabus Today at 16:39Stara kineska poslovica kaže : Bolje da te žena naklepa nego gađa samostrijelom.
by RayMabus Today at 18:45Baniralo im pičke.
by marcellus Today at 19:09nagodinu - plata 400 evra!
by Eroo Today at 02:34@govinda wrote:Ambasada SAD najoštrije osuđuje neonacističke i pro-ustaške parole i slogane koji su se mogli vidjeti tokom demontracija nekolicine osoba u Zagrebu u nedjelju, navodi se u saopćenju Ambasade SAD u Hrvatskoj. - Osuđujemo svaki pokušaj povezivanja SAD s ovakvom odvratnom ideologijom. Svako povezivanje Amerike s nacizmom i fašizmom je uvreda na sjećanje na 186.000 američkih vojnika koji su poginuli u Evropi tokom rata s nacističkom Njemačkom, kao i bacanje ljage na uspomenu na milione nevinih ljudi koji su nastradali tokom Drugog svjetskog rata.
Nemaš posla, pa sunetiš jariće?
by budimir.trajkovic13 Today at 15:08
I koji je sad ovaj Ray Bean?
budimir.trajkovic13
2015-09-04
pita džango nakon što mu Ray Bean spraši ban
Guest- Guest
Re: HRT počeo sa širenjem rodne ideologije
by jastreb Today at 23:05Pa vjerovatno se misli na narodnu ideologiju.
Jer rodna ideologija je isto što i narodna.
Tako su Ličani još 1941. pjevali "Drug je Marko hrvatskoga roda,al je majka srpskoga naroda!"
I nitko se zbog toga nije bunio.
by govinda Today at 23:35Einstein, cirilica je pismo, nije jezik..@Beli wrote:kraljevski, kako parlaju cirilicu.
vidi se da im je to maternji jezik...
by aben Today at 14:58ne,
samo veza u hdz u dovodi do rezultata.
by govinda Today at 23:34sta citao, sa njim vojsku sluzio :))))@speare_shaker wrote:@govinda wrote:Ja se ne pravim lud, ja jesam lud ali u mom ludilu ima sistema...
Čitao Jaroslava Hašeka?
by jastreb Today at 23:05
Pa vjerovatno se misli na narodnu ideologiju.
Jer rodna ideologija je isto što i narodna.
Tako su Ličani još 1941. pjevali "Drug je Marko hrvatskoga roda,al je majka srpskoga naroda!"
I nitko se zbog toga nije bunio.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Imbex se pita:Što li to Karamarko sprema
by vuksadinare Today at 20:23Vucic je lazljivi seronja i manipulator...sto postajes replika pizzona...koji si ti muflon@jastreb wrote:Vučko je očito razočaran.
Nikolić mu odlazi sa scene. Šešelju daju oko 8% šanse za pobjedu. Dodik i Čović se ližu,Glasnović u BIH ne nalazi ni 5% pristalica među tamošnjim Hrvatima,a Vučić se okrenuo za 180 stupnjeva.
Sada slamku spasa vidi u Karamarku.
» Afrički korpus
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» Prokletstvo dobrih namjera
» Afrički korpus
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» Prokletstvo dobrih namjera
Page 7 of 19