Korpus dobrih postova
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Korpus dobrih postova
pismejker wrote:Danny i Ezek u klinču.....brutalno...@danni1 wrote:@red wolf wrote:A sad ja kao ljevičar, što mislim o migrantsakoj krizi...Vojna akcija pod okriljem UN-a koja će uspostaviti mir u svim zemljama iz kojih migranti bježe...Uspostava demokratskog poretka...Stvaranje nadnacionalne države koja će poništiti nacionalne države na tim prostorima iz kojih bježe ljudi...Na kraju, uspostava novog svjetskog poretka s jednom svjetskom državom, vladom i parlamentom...
Mali smrdljivi fašist. Jebo te ko te okotio takvog! Ti bi uvodio reda u tuđoj kući? Išo bi malo klat, palit,rušit tuđe, pička ti materina bolesna!
Smradu licemjerni.
POUČNO
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Re: ustanak strojeva u epizodi pocelo je...
by tre Today at 23:04Oš reći da dvojica antifa ne mogu biti normalni u isto vrijeme@T. wrote:Debo se pridimio...
Ezek 'normalan'...
by RayMabus Today at 14:42
Pa nisan blesav , u toj Švabiji triba radit da bi se preživilo
Na koga ti ja ličin ? Na idioita jel ?!?!?!
@pismejker wrote:Longi,da te tata ne narani u konobi i platiti sve racune,kurtza bi ti mogo spavati do 11,i izlezavati se..ZIVOT KOSHTA,dojdi u svabiju pa se tu pocni tako praviti pametan..ucas bi te strpali tamo gdje trpaju sve ostale skitnice...
Pa nisan blesav , u toj Švabiji triba radit da bi se preživilo
Na koga ti ja ličin ? Na idioita jel ?!?!?!
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:Re: Pariz je danas gorio
by Ringo10 Today at 17:29
Pariz gori mene kitomir boli ...
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Speare Shaker wrote:Mislio sam da je i najglupljima jasno kako Hrvati nisu željeli samostalnu državu i odvajanje iz velikosrpskog smrtonosnog "zagrljaja" u SFRJ pretežito zbog ekonomskih razloga i uvijek se zapanjim kada vidim da ima i onih koji to ne razumiju.
Ukratko, dva su temeljna skupa razloga za osnivanje nacija i nacionalnih država.
Jedan je potraga za vlastitim kolektivnim identitetom (jedna od temeljnjih ljudskih potreba i prava), a drugi set razloga su oni moralni.
Kultura, identitet i moral spadaju u same temelje svake nacije.
Ekonomski razlozi ne, oni su samo dobrodošao dodatak.
Nacija je grupa ljudi koja je odlučila postati nacijom i održati se u tom stanju i za to je spremna platiti ogromnu cijenu.
Pogledajmo primjer židovske nacije.
Održali su se prvo kao etničko-religijska skupina, a onda posljednjih par stoljeća i kao nacija u modernom smislu te riječi preko 2 000 godina i prije nastanka države Izrael.
Jesu li imali zajednički teritorij?
Ne. Bili su raspršeni praktički po cijelom svijetu.
Jesu li imali zajednički jezik?
Ne.
Zajedničke ekonomske temelje?
Ne.
Zajedničku upravu?
Ne. Živjeli su u različitim državama.
Jedino što su imali zajedničko je religija, identitet i moral koji je ista nosila sa sobom.
Autoimune bolesti nacija, sukobi niskog intenziteta pa i građanski ratovi gotovo nikada ne nastaju pretežito zbog ekonomskih razloga, oni su uvijek dodatak onim temeljnim razlozima za takva stanja, političko-psihološkim (identitet) i moralnim.
Američke kolonije britanskog carstva se nisu odvojile od krune zbog pretežito ekonomskih razloga, nebitno što su i oni odigrali svoju ulogu u tom procesu nego jednostavno zato jer su htjeli biti samostalni i bili su spremni platiti ogromnu cijenu za to. Da je samo do ekonomskih razloga, to se nikada ne bi dogodilo, jer bi američki poslovni ljudi zaključili da im se više isplati ostati u carstvu nego ulaziti u rizik vrlo skupog rata sa neizvjesnim ishodom.
Pa valjda vas nema toliko glupih i nepismenih koji niste čuli za Deklaraciju o neovisnosti Thomasa Jeffersona?
Ili ipak ima?
Dakle, ako hrvatska nacija jednom nestane u vihoru građanskog rata, nebitno što su šanse za to ekstremno male, to se sigurno neće dogoditi zato jer je ekonomija loše funkcionirala, to se sigurno neće dogoditi zbog korupcije, to se sigurno neće dogoditi zato jer su nam se premijeri pa i ljubljeni vođa Plenki smjenjivali iz dvije zločinačke organizacije, HDZ-a i SDP-a, to će se dogoditi ako se i kada naruše temelji postojanja hrvatske nacije i nacionalne države, a oni leže u dva skupa razloga zbog kojih ista uopće postoji.
Psihološko-političkih (identitet i kultura) i moralnih.
Tko to ne razumije taj je ili potpuni ignorant ili potpuni idiot.
Takvih nažalost uopće ne manjka na ovom tragikomičnom forumu.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t31243p160-hrvati-ni-danas-ne-znaju-razmjere-zlocina-u-zagrebu#1335080
Guest- Guest
vrhLeviathan2 wrote:Re: meanwhile..
by dzango Today at 20:19Ista ekipa?@marcellus wrote:@kolerik wrote:Ne ozbiljno, ovo je degutantno. Neko (se) zajebava.
ne zajebava se, stvarno su toliko primitivni i pokvareni
Enlarge this image
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Longi Legenda..po n-ti put..
by RayMabus Today at 19:20
Ovaj nema , fino ti piše u prospektu kolko vozi na sat
Šta ima veze da da motor može probit zvučni zid kad je ugrađen na nešto šta nemože
Ti neznaš šta je zvučni zid.....to ti je zid koji pušta zvukove , kad mu se približiš on kaže Slava Rusiji
Majko Isusova ni najosnovnije stvari neznate
Re: Predstavljen ruski teški dron-lovac 6 generacije Su-70 "Ohotnik"
by RayMabus Today at 19:20
@Hektorović wrote:@Leviathan2 wrote:nadzvucna brzinaa
Imat će istu brzinu kao i Su-57... da bi radili u skupini...
Ovaj nema , fino ti piše u prospektu kolko vozi na sat
Šta ima veze da da motor može probit zvučni zid kad je ugrađen na nešto šta nemože
Ti neznaš šta je zvučni zid.....to ti je zid koji pušta zvukove , kad mu se približiš on kaže Slava Rusiji
Majko Isusova ni najosnovnije stvari neznate
Guest- Guest
Re: Vlasnik splitske građevinske firme prisiljen na uvoz radne snage: Hrvati neće plaću od 10.000 kuna! Odu u Njemačku, a onda im ostane neznatno više od onog što mogu dobiti i ovdje
by RayMabus Today at 12:11
@pismejker wrote:Longi toga ima sve vise i vani..ne branim ovog seronju,samo kazem da firme sve vise kalkuliraju u ojro jedan.u cajt firmama ti je praksa da te nazovu,recim odanas popodne ili navece,da ti kazu gdje sutra ujutro moras ici..ako nemas auto kupe te kombijem..sve manje i manje firmi uzima driftere direktno na ugovor..
generalno gledano situacija nije dobra niti ide u dobrom smjeru..
Zašto bi se ja s time zamarao ? To mene boli boli kurac.Jesan ja nekome kriv šta se inkarnirao u Afriku ? Nisan.
E pa inkarniraj se i ti drugi put u : kuća kraj mora , vikendica na otoku , par stanova po Kaštelima i Splitu
Ajde jebi gospu
Šta mene boli kurac za išta , imaš problema sa ženama ? Pa makni se od njih ka i ja , neman s njima posla ima 12 godina
Stekni tu sposobnnost , budi general galaktičke federacije s pet činova
Koji zna podatke iz budućnosti i još puno toga
Uvezi jeben ti majku
Haiku haiku jeben ti maiku
Guest- Guest
Re: Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
by pismejker Today at 15:12[size]@Rabarbara wrote:[size]@Hektorović wrote:[size]@veber wrote:[size]@Hektorović wrote:Eto ipak ima nade i za kaju :D
zakvačili se na kaju gore nego pijan plota.
čemu taj komentar?
preskoči sve insinuacije i zakaj taj upis?[/size]
Pa jer je forumska usjedjelica :D
ajde, ova barem ima 3 djece, obavila je dužnost... :D[/size]
Fakat ste forum drkoša i latentnih pedera. Ili se upucavate ili vrijeđate i zapravo nemate pojma kako pristojno razgovarati sa ženama bez namjere upucavanja i/ili degradiranja.
(hvala vučesadrine nabijem ti letvu ekseraču u ta žvalava usta),
[/size]
ajmo na zid svevremenih postova..1000+ [/size]
Guest- Guest
@Leviathan2 wrote:hm, u cemu je problem, meni mije bivse supruge uvijek peru noge kad sam s njima, i izmasiraju stopala, ramena i sl,
to je njihovo prirodno pravo i obaveza a to su radile i dok nisu bile bivse, jes da su se malo opirale u pocetku jer su izgubile svoje zenske instinkte,
al sad su ok :)
-------------------------------------------
to je njihovo prirodno pravo i obaveza a to su radile i dok nisu bile bivse, jes da su se malo opirale u pocetku jer su izgubile svoje zenske instinkte,
al sad su ok :)
-------------------------------------------
Nemoj njih ako boga znades , zadnji put smo ih morali cuvati da izvuku guzicu do njemacke pa su nas partizani ulovili.Bolje da pričekamo opet Švabe.
A predzadnji nam tutnuli na leda jedno 600 kila zeljeza pa nismo mogli ni zbrisati posteno.
Dajte vise neke druge saveznike mayku mu ...
----------------------------------------------
By - Kaya -
----------------------------------------------
Re: Srpska premijerka i njezina djevojka očekuju bebu
by tre Today at 13:54Čestitke vasceloj serbiji i ocu neznanom junaku
by jastreb Today at 07:07Vuxadinare pise knjige protiv Srba.
by Gnječ Today at 02:04@crvenkasti wrote:[size]@Gnječ wrote:da ti pojasnim s kojim likovima debatiraš pa da ti bude lakše.
Speare Shaker ti je srbin. srbin koji je 1990. odjednom doživio prosvjetljenje i duboku katarzu i postao hrvat. i to ne bilo kakav hrvat nego turbo klerofašistički ustaša hrvat. dakle debatiraš sa srbinom koji je postao hrvat ustaša.
Smrade talijanski, pa skoro svi su Hrvati nekad bili Srbi! Nije lijepo da nam to nabijaš na nos i rugaš nam se![/size]
htio sam čovjeku spasit živce i zdravlje sad zna da je doktor šejker srbin ali se od '91. kliče hrvat isto kao što je Ero srbin iz hercegovine a sad se kliče Kekec iz dežele. tre je isto srbin odmah ga prepoznaš uzalud mu urlanje po forumu da je hrvat kad nije.
to sam već davno napisao šejkeru a on tvrdi da svatko može biti hrvat samo se treba praviti pametan i elokventan a ustvari znaš da si glup ko kurac ali hrvati to ne vide još manje kuže jer im je kritičko razmišljanje u kurcu. mi istrijani razlikujemo ali nam nije važno tko je šta je netko nego kakav je. je li dobar ili kvaran a šejker je kvaran pa makar se sutra proglasio da je eskim ili ledo sladoled.
Guest- Guest
@sora
Partizani su bili heroji a ne stimulanti
Partizani su bili heroji a ne stimulanti
Hebo me svak ako ovo ne pobere nagradu za post godine u 2019toj
Re: austrija zabranila grb ndh
by aben on 12/2/2019, 19:24daj više svrši ote skule i zaposli se u nerealnom sektoru,
jedva te čekomo početi ploćati
Re: FENOMEN: Rus pao s osmog sprata i progovorio srpski!
by omni Yesterday at 09:29Znaci Srbski progovore oni koji budu udareni u glavu?
FENOMEN: Rus pao s osmog sprata i progovorio srpski!
Re: Policijska država
by T. Today at 21:22Državu pripojiti crkvi, nema nam spasa inače...
Crkva se održala 2 tisućljeća a država je potrajala cca desetljeće...
Ovo iza toga je simulacija...
Guest- Guest
Re: MAIMUN SILOVAO VELIKOGORIČANKU..
by prckov Today at 09:44[size]@kaya wrote:[size]@Rabarbara wrote:[size]@kaya wrote:Ona je s njim bila u vezi ako ste bolje procitali, medutim u vezi s njim bila je i ona iz osijeka koja je dolazila u zagreb kod njega. Nakon sto se trokut razotkrio prva je prijavila da ju je istukao i pokazala malu modricu na ruci sto je policija odbacila i rekla da ga privatno tuzi a druga je nakon mjesec dana prijavila pokusaj silovanja, pokusaj jer je ovaj zaspao :).
Tu je svakom jasno o cemu se radi, svadale su se s njim oko toga s kojom ce biti . Kako je koja izvisila isla ga je prijaviti. Sto bas njega a ne nekog naseg pita se sveto, pa iz razloga jer je stranac, crnac i misle da je ranjiviji pred pravosudem, da ce ga lakse dokusuriti.
Pokvareno . Da je bijelac ne bi ni naslov bio ovakav , nego - kurva laze da ju je silovao .. otprilike.
To nije prvi ljubavni trokut, ali ne završi svaki prijavama za silovanje, bez obzira na nasilje koje je prisutno.
Imaš pravo za stranca i crnca.[/size]
Nije prvi ljubavni trokut, svaka druga veza je ljubavni trokut . Medutim ovdje imaju jaku zelju da bas i jedna i druga budu s njim jer je nogometas i spremne su ukljuciti policiju iz osvete.
Da je nas, ne bi se usudile jer bi pretpostavljale da ima veze i da bi to bilo nemoguce. Ovako dok on na svahiliju objasni da nije ..[/size]
os da kazes da su neke zene pokvarene samo kad to mogu bit
kad nemogu onda nisu pokvarene [/size]
prckov
2014-04-19
Guest- Guest
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» 1 000 011 postova na vIP-u
» Afrički korpus
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» Prokletstvo dobrih namjera
» Afrički korpus
» Armija BiH zaprijetila Hrvatima i Srbima u BiH : Prvi korpus ćemo formirati brže nego 1992
» Evo i dobrih vijesti iz Slavonije
» Prokletstvo dobrih namjera
Page 14 of 19