Pitanja za dečke i cure
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Pitanja za dečke i cure
Meni je koncentracija raspršena k'o kapljice na vrtnoj prskalici
Guest- Guest
Jest.Lady_D wrote:Pa nije li da nakon nekog vremena u braku ljudi jednostavno manje vode ljubav?Zagy wrote:Znam ja to,i ti si u pravu....ali biti u braku i imati jednom ili dva puta mjesečno sex,znac da nešto bas i nije u redu.....stoga mi bas i nije jasno odakle ti zaključak da sam ja nimfomanka? Moj muž se nikako ne bi slozio s tobom....
Ali tu nastupa novo pitanje za žene. Jel stvarno važi ona muška uzrečica da ste vi ka živa ograda? Iliti ak se ne krešete redovito, odoste kod komšije u dvorište?
Edit: tek sad vidjeh ranije komentare zagy i lady glede apstinencije... kad da povlačim pitanje...
Ja sam uvijek mislila da su muški ti kojima u braku nikad dosta...
Guest- Guest
Kod mene je to išlo malo i sezonski sa godišnjim dobima... upravo sam u proljeće bio najaktivniji. Spuca te nekaj.
I moga.
Ponekad mislim da je to samo do toga sto je mlad, ali ipak mislim da je stvar u tome sto su muski jednostavno nezasitni.
Njemu ne bi bilo dosta niti tri puta na dan... Mislim da bi samo jos gori postao.
Ponekad mislim da je to samo do toga sto je mlad, ali ipak mislim da je stvar u tome sto su muski jednostavno nezasitni.
Njemu ne bi bilo dosta niti tri puta na dan... Mislim da bi samo jos gori postao.
Guest- Guest
Koju god sam vezu počinjao i kod mene je tako bivalo. U početku nezasitost, kasnije sve manje i manje, i...
Ok, nezz koliko ste vas dvoje u vezi, ali pretpostavljam da je momak mlad.
Ok, nezz koliko ste vas dvoje u vezi, ali pretpostavljam da je momak mlad.
Baš mi se na radiju vrti pjesma od Šakire - Try everything. :)
Šalu na stranu, koliko god ja njih probavao, i one su mene, tak da smo na isto. :D
Šalu na stranu, koliko god ja njih probavao, i one su mene, tak da smo na isto. :D
ne znam, nisam strucan za te pojmove ali vidim da nimfomanija ne zalazi u parafiliju, ali s druge strane je nimfomanija cvrsto vezana za mijenjanje parova pa se ispricavam zagyci nisam tako ni mislio jel, evo vidim neke nove pojmove kao: Klitoromanija i Erotomanija, pa eto, to valjda bolje pase mozda, iako sto sam maloprije procitao da neke zene dozivljavaju orgazme vise puta dnevno, ali nemaju vise zadovoljstva u tome :S sve ima svoju krajnost..
a da mi objedinimo ove dvije teme u 'pitanja za decke i cure' ?
da budemo jedno <3
da budemo jedno <3
betty.boop-
2015-01-23
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Pitanja za dečke i cure
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...
» Pitanje za dečke?