Pitanja za dečke i cure
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Pitanja za dečke i cure
ne znam bas da je testiranje limita ono sto bi posebno istrazivala da sam musko
interesantno bi mi bilo svladat vjestinu uriniranja prilikom jutarnje erekcije
a najvise od svega bi me zanimale senzacije koje osjetite prilikom raznih vrsta podrazaja
i ejakulacija, da !
mozda bi trenirala ciljanje
interesantno bi mi bilo svladat vjestinu uriniranja prilikom jutarnje erekcije
a najvise od svega bi me zanimale senzacije koje osjetite prilikom raznih vrsta podrazaja
i ejakulacija, da !
mozda bi trenirala ciljanje
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
Testiranje limita bi vjerojatno donijelo žuljeve na rukama i izranjavan penis, tako da se vjerojatno ne bih bavila obaranjem rekorda u toj sportskoj disciplini.
Guest- Guest
s druge strane da sam zenau, pa jedino mozes isprobavati razne predmete ne znam..
Vegvísir wrote:Testiranje limita bi vjerojatno donijelo žuljeve na rukama i izranjavan penis, tako da se vjerojatno ne bih bavila obaranjem rekorda u toj sportskoj disciplini.
nego bi? cisto hipotetski :^^
Zapravo na tragu ovog što je betty napisala.
Premda, ovisi o čemu točno govorimo - o tome što bih radila iz pozicije žene koja je dobila priliku na određeno vrijeme biti muškarac u smislu imanja penisa ili pak što bih radila da sam oduvijek muškarac.
Govoreći iz prve perspektive bi me prvo zanimala usporedba samog feelinga, od misaone razine, odnosno, pomisao na što me uzbuđuje, preko različitih osjeta pa do orgazmiranja. Iz druge perspektive, nemam pojma. To bi mi sve bilo jednostavno moje i normalno tako da bih se vjerojatno igrala s onim što imam, bez nekog predubokog razmišljanja o tome.
Premda, ovisi o čemu točno govorimo - o tome što bih radila iz pozicije žene koja je dobila priliku na određeno vrijeme biti muškarac u smislu imanja penisa ili pak što bih radila da sam oduvijek muškarac.
Govoreći iz prve perspektive bi me prvo zanimala usporedba samog feelinga, od misaone razine, odnosno, pomisao na što me uzbuđuje, preko različitih osjeta pa do orgazmiranja. Iz druge perspektive, nemam pojma. To bi mi sve bilo jednostavno moje i normalno tako da bih se vjerojatno igrala s onim što imam, bez nekog predubokog razmišljanja o tome.
Guest- Guest
ok, svakako preporucujem osjecaj ejakuliranja :^0
ma zanimljivo je da u stvari, svaka od vas drukcije razmislja, u suptilnim razlikama, svaka vulva je unikatna.. ovaj grupnjak danasnji nikako da zavrsi :^^^^
ma zanimljivo je da u stvari, svaka od vas drukcije razmislja, u suptilnim razlikama, svaka vulva je unikatna.. ovaj grupnjak danasnji nikako da zavrsi :^^^^
pa svaka osoba je drugacija, nema tu musko-zensko
betty.boop-
2015-01-23
Ma okej, čak i da makneš m-ž iz onog što sam napisala, sve od napisanog i gledaš samo na relaciji ja-neka druga osoba, sve od napisanog ostaje isto.
Guest- Guest
Mene bi zanimalo kako je to hodati sa stupom koji strsi. I da li bi mi smetao u gacama...
Ostalo nista pretjerano...
Ostalo nista pretjerano...
Guest- Guest
Eventualno bih se iz gusta popisala negdje u prirodi, po mohucnosti pokusavala povecat domet.
Makar jednom da usred zime, gologuza ne moram cucit kraj drveta, dok me vjetr mlati tjerajuci dva orasasta jajnicica da ispadnu od hladnoce. I neka trava bode.
Izvadis, popisas, odes.
Makar jednom da usred zime, gologuza ne moram cucit kraj drveta, dok me vjetr mlati tjerajuci dva orasasta jajnicica da ispadnu od hladnoce. I neka trava bode.
Izvadis, popisas, odes.
Guest- Guest
Kompas, haha!
Iskreno mislim da bi se taj pimpek samnom ozlijedio. Negdje bih ga ja jadnog zakacila :/
Iskreno mislim da bi se taj pimpek samnom ozlijedio. Negdje bih ga ja jadnog zakacila :/
Guest- Guest
forsiranje erekcije kad je vrijeme za uriniranje je inace malo zajebana i intenzivna stvar :/ ugl je, nama je lakse tu..
a valjalo bi spoznat i taj mentalni stimulans zvan 'ja, yebac'
betty.boop-
2015-01-23
ne, ne mislim pejorativno kad to kazem
razlika je ipak u tom davanju i primanju :)
razlika je ipak u tom davanju i primanju :)
betty.boop-
2015-01-23
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Pitanja za dečke i cure
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke