Dnevno.haer
ex-iskon-pleme :: Kultura :: Fawlty Towers :: Vicevi
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Dnevno.haer
Pa sam portal, kad zanemariš činjenicu da njemu piše Zrinka i da je sve objavljeno potpuno u maniru članaka nekad objavljivanih u Der Stürmer-u, onda i može biti da teže nekoj ozbiljnosti.zanstr wrote:Meni se čine kao "ozbiljni" portal. Nekak mi ovi kolumnisti to odaju. Ne čini mi se kao da se sprdaju
Guest- Guest
Trinity wrote:Vuna, a?
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
No na kraju krajeva, težili oni ka nekoj ozbiljnosti ili ne, uvijek se dobro nasmijem kad ih čitamvon_Starhemberg wrote:Pa sam portal, kad zanemariš činjenicu da njemu piše Zrinka i da je sve objavljeno potpuno u maniru članaka nekad objavljivanih u Der Stürmer-u, onda i može biti da teže nekoj ozbiljnosti.zanstr wrote:Meni se čine kao "ozbiljni" portal. Nekak mi ovi kolumnisti to odaju. Ne čini mi se kao da se sprdaju
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
2014-04-30
Novi
OPREZ, VJERNICI: ALS Bucket Challenge je ritualno sotonističko krštenje?
Budite oprezni!
OPREZ, VJERNICI: ALS Bucket Challenge je ritualno sotonističko krštenje?
- Autor: Z. K.
- Datum: četvrtak, 28. kolovoza 2014. u 17:11
Budite oprezni!
Diljem svijeta raširila se pojava polijevanja hladnom vodom, a sve to navodno zbog dobrotvorne akcije prikupljanja novaca za istraživanje i liječenje Amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Ova gotovo nevjerojatna pomama otvorila je razne kontroverzne teorije o stvarnoj svrsi polijevanja vodom.
ALS ili Lou Gehrigova bolest je neurološka bolest, jedna je od najčešćih bolesti motorike, a može se javiti pojedinačno ili kao nasljedna obiteljska bolest. Počinje kao slabost u mišićima, a zatim se progresivno onesposobljava hod, govor, gutanje i na kraju disanje. Mnogi provedu posljednje dane života u potpunosti paralizirani, dok im mozak i dalje funkcionira. Ova bolest najčešće pogađa sredovječne osobe, incidencija je oko dvije osobe na 100.000. Većina umire unutar 3-5 godina od postavljene dijagnoze, jer učinkovitog lijeka za sada nema.
E sad, kakve veze ima polijevanje ledenom vodom s ovom bolešću? Iako mnogi misle kako je to samo jedan šašavi izazov, ovo se čini kako bi se podigla svjesnost o ovoj teškoj bolesti i kako bi se prikupio novac potreban za istraživanje. Započelo je 15. srpnja 2014. kada je golfer s Floride, Charles Kennedy, nominiran od strane prijatelja da prihvati ovaj izazov. U to vrijeme izazov nije bio povezan s dobrotvornom svrhom, no Kennedy je odlučio da novac, koji se donira uz ovaj izazov, da za istraživanje ALS-a, budući da je njegov rođak bolovao od te bolesti. Nakon toga je nominirao ženu oboljelog rođaka, kao i još neke ljude, a sve to je dospjelo i do Pat Quinn iz New Yorka, koja također boluje od ALS. Ona je uz pomoć prijatelja Petea Fratesa, također oboljelog, pokrenula kampanju koja se zatim proširila svijetom.
U ovom izazovu nominirani treba uplatiti novac za navedene svrhe ili ako odbije – politi se kantom ledene vode. Također treba izazvati sljedeća dva-tri čovjeka. Uglavnom, sada se se svi zbog zabave polijevaju vodom, bez obzira daju li novac ili ne. Mediji i Internet su prepuni mokrih slika i video uradaka, što uključuje i najpoznatije i najbogatije ljude svijeta. Istovremeno, kampanja je postigla cilj – američka ALS Udruga je dobila 15,6 milijuna dolara, što je devet puta više nego što to inače dobiva u istom vremenskom okviru. Neke druge udruge izjavljuju da su dobile od 10 do 50 puta više donacija nego li inače. Cilj je postignut, no je li to bio jedini cilj?
Ritualno sotonističko krštenje ili mazanje očiju?
Oni koji proučavaju NWO i koji razmatraju svjetske zavjere ističu da je ovo polijevanje istovjetno krštenju kod kršćanskih vjernika. Neki smatraju da je Crkva zapravo sotonistička te da je ovo "krštenje" priprema za vrhunskog gospodara – Sotonu. Potkrepljuju to i činjenicom da kada su dokazani sotonisti poput Gatesa uključeni u to, da onda nema sumnje da je zapravo u pitanju sotonizam, bez obzira je li to sotonistički ritual ili krštenje za sotonističku crkvu.
Tu je i teorija povezana s razbijanjem koda ISIS, naime kratica "IS-IS" (vojska sveislamske države) se tumači kao "ICE US". Naime, ISIS, kao tajno terorističko krilo CIA-e, su ubili mnoge muške pripadnike plemena Yazidi i oteli njihove žene. Navodno je to napravljeno zbog razmnožavanja, jer se vjeruje da Yazidi imaju čistu arijevsku krv, mnogi od njih i dan danas imaju plavu kosu i plave oči, te se žene isključivo unutar pripadnika plemena kako bi sačuvali čistu lozu. Tako se nastavlja Hitlerova opsjednutost arijevskom rasom, a poznato je da su mnogi njemački znanstvenici nakon rata prebačeni u Ameriku gdje su nastavili sa svojim "znanstvenim" radom, te će te žene završiti kao pokusni kunići u američkim laboratorijima (SAD imaju baze i diljem Iraka). Dakle, dok je svijet usredotočen na polijevanje ledenom vodom, CIA preko ISIS-a nastavlja djelo najboljih nacističkih znanstvenika.
Bez obzira na ove teorije, mora se priznati da je stvarno nevjerojatno kako su ljudi doslovce poludjeli za ovom forom, mnogi ni ne znaju što rade i zašto to rade, ali, kad rade svi – rade i oni. Istovremeno, katolici koji uistinu razmišljaju o svom nauku su upućeni da razmisle o etičnosti ovog dobrotvornog djela, budući da se donacijama podupiru istraživanja koja se vrše na embrionalnim matičnim stanicama, što se oštro kosi s kršćanskim naukom.
Bilo kako bilo, ostaje nam da vidimo je li ovo samo trend, mazanje očiju ili su to pripreme za neku veliku promjenu piše Nexsus svijetlost.
Kako ne voljeti Zrinku? Go girl
Guest- Guest
Kasniš, von_S, imaš taj tekst već stavljen ovdje.
Ali neke takve bisere se isplati i ponoviti!
Guest- Guest
Ah, da, sad vidim na prethodnoj stranici... mislio sam da se radi o novomVegvísir wrote:Kasniš, von_S, imaš taj tekst već stavljen ovdje.
Guest- Guest
Zaljubljeni obično jesu malo smušeni...von_Starhemberg wrote:Ah, da, sad vidim na prethodnoj stranici... mislio sam da se radi o novomVegvísir wrote:Kasniš, von_S, imaš taj tekst već stavljen ovdje.
Trinity-
2014-04-17
Nisam zaljubljen, to je za klince...Trinity wrote:Zaljubljeni obično jesu malo smušeni...von_Starhemberg wrote:Ah, da, sad vidim na prethodnoj stranici... mislio sam da se radi o novomVegvísir wrote:Kasniš, von_S, imaš taj tekst već stavljen ovdje.
Guest- Guest
Ti si ozbiljno zaljubljen...jel' to za odrasle?von_Starhemberg wrote:Nisam zaljubljen, to je za klince...Trinity wrote:Zaljubljeni obično jesu malo smušeni...von_Starhemberg wrote:Ah, da, sad vidim na prethodnoj stranici... mislio sam da se radi o novomVegvísir wrote:Kasniš, von_S, imaš taj tekst već stavljen ovdje.
Trinity-
2014-04-17
Pa ne znam, no nije i da im previše pristaje...Trinity wrote:Ti si ozbiljno zaljubljen...jel' to za odrasle?von_Starhemberg wrote:Nisam zaljubljen, to je za klince...Trinity wrote:Zaljubljeni obično jesu malo smušeni...von_Starhemberg wrote:Ah, da, sad vidim na prethodnoj stranici... mislio sam da se radi o novomVegvísir wrote:Kasniš, von_S, imaš taj tekst već stavljen ovdje.
Guest- Guest
A šta im pristaje?von_Starhemberg wrote:Pa ne znam, no nije i da im previše pristaje...Trinity wrote:Ti si ozbiljno zaljubljen...jel' to za odrasle?von_Starhemberg wrote:Nisam zaljubljen, to je za klince...Trinity wrote:Zaljubljeni obično jesu malo smušeni...von_Starhemberg wrote:Ah, da, sad vidim na prethodnoj stranici... mislio sam da se radi o novomVegvísir wrote:Kasniš, von_S, imaš taj tekst već stavljen ovdje.
Trinity-
2014-04-17
Ljubav, valjda, ona koja se gradi godinama, u braku i zajedničkom životu...nije to samo zaljubljenost, nego puno više, povjerenje, poštovanje, zajednički sklad, kompromisi...no prije svega povjerenje.Trinity wrote:A šta im pristaje?von_Starhemberg wrote:Pa ne znam, no nije i da im previše pristaje...Trinity wrote:Ti si ozbiljno zaljubljen...jel' to za odrasle?von_Starhemberg wrote:Nisam zaljubljen, to je za klince...Trinity wrote:Zaljubljeni obično jesu malo smušeni...von_Starhemberg wrote:Ah, da, sad vidim na prethodnoj stranici... mislio sam da se radi o novomVegvísir wrote:Kasniš, von_S, imaš taj tekst već stavljen ovdje.
Guest- Guest
Mda...realnost je puno surovija...von_Starhemberg wrote:Ljubav, valjda, ona koja se gradi godinama, u braku i zajedničkom životu...nije to samo zaljubljenost, nego puno više, povjerenje, poštovanje, zajednički sklad, kompromisi...no prije svega povjerenje.Trinity wrote:A šta im pristaje?von_Starhemberg wrote:Pa ne znam, no nije i da im previše pristaje...Trinity wrote:Ti si ozbiljno zaljubljen...jel' to za odrasle?von_Starhemberg wrote:Nisam zaljubljen, to je za klince...Trinity wrote:Zaljubljeni obično jesu malo smušeni...von_Starhemberg wrote:Ah, da, sad vidim na prethodnoj stranici... mislio sam da se radi o novomVegvísir wrote:Kasniš, von_S, imaš taj tekst već stavljen ovdje.
Trinity-
2014-04-17
Nešto me malo zbunjuje kod ovih dnevnohaerovaca.
Tiskano izdanje se zove 7 DNEVNO. Nije li to malo čudno? Ne bi li trebalo biti 7 TJEDNO?
Da li oni rade 7 sati dnevno? Ili izvale 7 gluposti dnevno?
Možda je to zagonetka čiji odgovor glasi - "ma samo se zajebavamo" -
Izgleda da su nepromišljeno dali ime novinama.
Možda sam u krivu i od šume ne vidim drvo :S:
Tiskano izdanje se zove 7 DNEVNO. Nije li to malo čudno? Ne bi li trebalo biti 7 TJEDNO?
Da li oni rade 7 sati dnevno? Ili izvale 7 gluposti dnevno?
Možda je to zagonetka čiji odgovor glasi - "ma samo se zajebavamo" -
Izgleda da su nepromišljeno dali ime novinama.
Možda sam u krivu i od šume ne vidim drvo :S:
2014-04-30
Done!Vegvísir wrote:Dobro pitanje!
Možda da pošalješ mail u redakciju i upitaš?
Now we wait
2014-04-30
zanstr wrote:Done!Vegvísir wrote:Dobro pitanje!
Možda da pošalješ mail u redakciju i upitaš?
Now we wait
Fantastično zanstr, fantastično!
Guest- Guest
Šok i nevjerica u kršćanskom svijetu...
...bar tako tvrdi gospodična Zrinka K
http://dnevno.hr/vjera/vjera-i-kultura/131467-ne-nasjedajte-predstavljao-se-kao-krscanski-glazbenik-a-onda-izjavio-isus-laze.html
NE NASJEDAJTE: Predstavljao se kao kršćanski glazbenik a onda izjavio: 'Isus laže!'
...bar tako tvrdi gospodična Zrinka K
http://dnevno.hr/vjera/vjera-i-kultura/131467-ne-nasjedajte-predstavljao-se-kao-krscanski-glazbenik-a-onda-izjavio-isus-laze.html
NE NASJEDAJTE: Predstavljao se kao kršćanski glazbenik a onda izjavio: 'Isus laže!'
Nagrađivani kršćanski glazbenik Cristian Gungor radio je Bogu na slavu ili se bar tako predstavljao. Nedavno je šokirao cijeli kršćanski svijet svojim izjavama kada je tvrdio da se Biblija ne bi trebala shvaćati ozbiljno niti doslovno. Sada je opet šokirao kad je rekao kako ne bi trebali vjerovati Isusu jer je on mogao biti u krivu, no kako kaže postoji i druga opcija a to je ta da je Isus lagao da bi privolio ljude uza sebe.
Gungor je u svom jednosatnom intervjuo rekao sljedeće: 'Moguće je da je Isusu bio ipak ograničen svojom ljudskošću pa je tako mogao biti i u krivu za sve što je govorio, pogotovo vezano za Knjigu Postanka', za koju Gundor otvoreno kaže da je nalik bajci te da nema nikakvih znanstvenih temelja za njenu istinitost.
Nadalje Gundor izjavljuje kako su Adam i Noa mitske ideje a Isus je o njima pričao kao o stvarnim ljudima ne bi li privolio ljude da ga slušaju jer je znao kako ljudskost može biti ograničena. Glavni argument Gungora, tzv. "kršćanskog" glazbenika je taj da se Knjiga Postanka ne bi smjela prihvatiti kao znanstvena zabilješka već kao pjesma ili bolje rečeno alegorija. Isto tako pozvao je vjernike na oprez rekavši da je Isus možda i lagao kako bi privolio ljude uza sebe. Tom izjavom Gungor je otkrio svoje pravo lice kojim je šokirao sveopću kršćansku javnost.
A mi smatramo kako je pak Cristian Gungor lažac koji se predstavljao kršćaninom kako bi se popularizirao iskrivljavajući biblijsku poruku.
Ja smatram da Zrinka K smatra da su kršćani kao borgovi i da svi imaju isto mišljenje o svemu
...btw još nisu odgovorili na pitanje
2014-04-30
Možda da oforme rubriku Inkvizicijski odred za prokazivanje nevjerništva? Samo ideja...
Sigurna sam da će doći odgovor. Mora...
Sigurna sam da će doći odgovor. Mora...
Guest- Guest
Još ništa :(
2014-04-30
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» 7 DNEVNO
» Index.hr reklamira dnevno.hr
» Radni dan na portalu dnevno
» 'Dnevno' o Seki Aleksić
» 7 DNEVNO
» Index.hr reklamira dnevno.hr
» Radni dan na portalu dnevno
» 'Dnevno' o Seki Aleksić
ex-iskon-pleme :: Kultura :: Fawlty Towers :: Vicevi
Page 6 of 12