Index.hr reklamira dnevno.hr
Page 1 of 1
Index.hr reklamira dnevno.hr
Dnevno.hr: Od desničarskog ekstremizma i teorija zavjera do reketarenja
Ba. M. prije sat vremena
92
Screenshot: Dnevno.hr
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dnevnohr-od-desnicarskog-ekstremizma-i-teorija-zavjera-do-reketarenja/2156972.aspx
Ba. M. prije sat vremena
92
Screenshot: Dnevno.hr
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dnevnohr-od-desnicarskog-ekstremizma-i-teorija-zavjera-do-reketarenja/2156972.aspx
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Index.hr reklamira dnevno.hr
Ma to je zato sto Gromovnik Iknar vise ne komentira tamo pa nemaju zastitu, a ekipa se zalaufala ko da ima...
Guest- Guest
Al stvarno, pa ta ekipa nije u stanju prepisati ispravno recept za kolace a oni si umislili da mogu reketarit masone. Ili mislili da imaju jako zaledje koje ih cuva pa mogu i tako debilni to radit. A ono kurac palac...
Guest- Guest
Dirnuli su u osinjak.
U Hrvatskoj ne smiješ dirnuti u te tajne grupe poput framasona,poput Opusa,ili čak ni Hrvatskog zmaja.
Sve ostalo je dozvoljeno i bezopasno(UDBA, komunjare, biskupi, krovne udruge, Srbi,Krajišnici, Brena, Thompson,Bandić,Mamić,Hercegovci, HDZ...)
Dakle,laž je da hrvatskom drma UDBA,ili šatoraši.
Ipak je točno da je sve u rukama tajnih društava.
I Kolinda je tu bila u igri,međutim njeno ponašanje je očito iznerviralo ove u tim ložama.
U Hrvatskoj ne smiješ dirnuti u te tajne grupe poput framasona,poput Opusa,ili čak ni Hrvatskog zmaja.
Sve ostalo je dozvoljeno i bezopasno(UDBA, komunjare, biskupi, krovne udruge, Srbi,Krajišnici, Brena, Thompson,Bandić,Mamić,Hercegovci, HDZ...)
I Kolinda je tu bila u igri,međutim njeno ponašanje je očito iznerviralo ove u tim ložama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kolinda nema nikakve veze s ovakvima,osim toga ovo su više neki paramasoni kojima se pridaje značaj i važnost mnogo veća nego to realno jest,dok zapravo ovo s dnevno.hr samo im imponira.jastreb wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne, nije to zbog masona. Pa oni pisu o masonima vec godinama pa nista. Ja ipak mislim da je za ovo kriva crvena zvijezda petokraka i jugoslaveni. Puno su srali protiv petokrake zokija, a okrenuli ledja sahovnici sa prvim crvenim poljem kolindi. Ovo mislim da im je sahovnica sa crvenim prvim poljem slistila, uz presutnu podrsku crvene zvijezde petokrake, jer petokraka tek dolazi na vlast, tako da nisu oni direkt jos. Ovo pocetak kazne za neposluh, dakle neka uvertira, predgovor i tako. Prava akcija ce sluzbeno pocet postavljanjem ogromne crvene petokrake na rijecki neboder.jastreb wrote:Dirnuli su u osinjak.
Dakle jugoslaveni, udba, i nelustrirani dio partije i onda jos malo jugoslavena...
Guest- Guest
I Srbi. Neki dan sam bio sa nekim Srbima iz Bosne i oni još uvijek za ove Srbe iz Hrvatske kažu da su iz Krajine.Leteca Pegla wrote:Ne, nije to zbog masona. Pa oni pisu o masonima vec godinama pa nista. Ja ipak mislim da je za ovo kriva crvena zvijezda petokraka i jugoslaveni. Puno su srali protiv petokrake zokija, a okrenuli ledja sahovnici sa prvim crvenim poljem kolindi. Ovo mislim da im je sahovnica sa crvenim prvim poljem slistila, uz presutnu podrsku crvene zvijezde petokrake, jer petokraka tek dolazi na vlast, tako da nisu oni direkt jos. Ovo pocetak kazne za neposluh, dakle neka uvertira, predgovor i tako. Prava akcija ce sluzbeno pocet postavljanjem ogromne crvene petokrake na rijecki neboder.jastreb wrote:Dirnuli su u osinjak.
Dakle jugoslaveni, udba, i nelustrirani dio partije i onda jos malo jugoslavena...
Untipasajarca! To bi dobro tribalo prodrmat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hm...mislim da nisu srbi bar ne jos. Ima dnevno.hr svoje ogledalo u dnevno.rs. u biti slican sadrzaj na oba portala, samo malo zamijenjene uloge i par drugih lokalnih prilagodbi. Tako da cini mi se da se ovi neki srbi drze jos po strani ili cak simpatiziraju ovu sahovnicu sa prvim bijelim poljem, al lako to oni promijene ak vide da ne ide ko onomad neke daleke 1944te tito! Jugoslavija!jastreb wrote:
I Srbi. Neki dan sam bio sa nekim Srbima iz Bosne i oni još uvijek za ove Srbe iz Hrvatske kažu da su iz Krajine.
Untipasajarca! To bi dobro tribalo prodrmat.
Al da, slazem se, treba to sve prodrmat i izdrmat. Ako oces neki relativno omanji potres tamo negdje, evo primam narudjbe. Dakle posto postoji dnevno.rs ondat znaci da to ista ekipa pa onda i njima isto
Guest- Guest
Similar topics
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom
» Žutarnji otvoreno reklamira teške droge
» Pionirova čokoladica koja je započela prvi balkanski "rat", reklamira se u Hrvatskoj.
» Glas Koncila se reklamira u osnovnoj školi: "Moramo raskinuti sa jugokomunističkim ostacima"
» Korčulanski HSP reklamira se nacističkim plakatom
» Žutarnji otvoreno reklamira teške droge
» Pionirova čokoladica koja je započela prvi balkanski "rat", reklamira se u Hrvatskoj.
» Glas Koncila se reklamira u osnovnoj školi: "Moramo raskinuti sa jugokomunističkim ostacima"
Page 1 of 1