Radni dan na portalu dnevno
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Radni dan na portalu dnevno
Kako ga je opisala moja kolegica snježana
Jedan sasvim uobičajeni dan na portalu Dnevno:
- neki prije, neki kasnije, uglavnom okupljamo se oko 9h
- pale se mašine, komentira čitanost od jučer, pije se kava, pitamo se zašto nema mlijeka, čekamo poštara, svi se pitamo gdje je Marcel Holjevac
- stiže poštar, pune ruke tužbi, stiže i Marcel, kasni jer je tražio ključeve
- čitaju se tužbe (zaključujemo da, normalno, nemaju osnove), ubacujemo vijesti, zvoni telefon iz kojeg grmi nezadovoljni čitatelj: "KO JE OBJAVIO MOJE IMA, MAJKU VAM UDBAŠKU!!!! KO! GORI STE OD ČETNIKA!!!"... Svi ostajemo u šoku, mislili smo da smo ustaše
- urednica deska mu smireno uzvraća, poklapa slušalicu uz komentar "koji manijak" i pristavlja drugu kavu
- Dolazi Andrija Kacic-Karlin sa sporta. Izbacuje aforizam i prijeti samoubojstvom (niko ne trza, ubija se svaki dan)
- Izbacujemo teme i naručujemo zasluženi gablec. Stiže tip sa kacigom, svi zaliježemo na pod (nikad ne znaš, možda je dostavljač pizze, možda Al-Qaida (nismo nježni prema islamskom radikalizmu)
- Nakon što se uvjerimo da je u vrećici kebab, a ne bomba, jedemo
- prekida nas starac na štakama koji je banuo u redakciju, bivši politički zatvorenik. Ima svježu vijest iz '45-te, bojimo se da ne umre
- oko 13 nabacujemo selfie, Andrija pije treći antidepresiv
- upada branitelj, traži mene, nije realizirao status, traži krivca, sumnja na SDP
- Kuha se ne znam ni ja koja kava, stiže paket iz Kraša, zahvaljuje na promociji. Ubijamo se u čokoladi.
- Stiže priopćenje HND-a, prekršili smo neki k... o etičnosti. Nitko ne reagira, nije prvi put. Index tu vijest objavljuje na jedinici
- Oko 17h (manje-više) fajrunt. Izvlačimo se jer vreba udbaš, četnik, ustaša, čiča sa štakama, mudžahedin.
Dnevno. Sve ostalo je Master Card
Jedan sasvim uobičajeni dan na portalu Dnevno:
- neki prije, neki kasnije, uglavnom okupljamo se oko 9h
- pale se mašine, komentira čitanost od jučer, pije se kava, pitamo se zašto nema mlijeka, čekamo poštara, svi se pitamo gdje je Marcel Holjevac
- stiže poštar, pune ruke tužbi, stiže i Marcel, kasni jer je tražio ključeve
- čitaju se tužbe (zaključujemo da, normalno, nemaju osnove), ubacujemo vijesti, zvoni telefon iz kojeg grmi nezadovoljni čitatelj: "KO JE OBJAVIO MOJE IMA, MAJKU VAM UDBAŠKU!!!! KO! GORI STE OD ČETNIKA!!!"... Svi ostajemo u šoku, mislili smo da smo ustaše
- urednica deska mu smireno uzvraća, poklapa slušalicu uz komentar "koji manijak" i pristavlja drugu kavu
- Dolazi Andrija Kacic-Karlin sa sporta. Izbacuje aforizam i prijeti samoubojstvom (niko ne trza, ubija se svaki dan)
- Izbacujemo teme i naručujemo zasluženi gablec. Stiže tip sa kacigom, svi zaliježemo na pod (nikad ne znaš, možda je dostavljač pizze, možda Al-Qaida (nismo nježni prema islamskom radikalizmu)
- Nakon što se uvjerimo da je u vrećici kebab, a ne bomba, jedemo
- prekida nas starac na štakama koji je banuo u redakciju, bivši politički zatvorenik. Ima svježu vijest iz '45-te, bojimo se da ne umre
- oko 13 nabacujemo selfie, Andrija pije treći antidepresiv
- upada branitelj, traži mene, nije realizirao status, traži krivca, sumnja na SDP
- Kuha se ne znam ni ja koja kava, stiže paket iz Kraša, zahvaljuje na promociji. Ubijamo se u čokoladi.
- Stiže priopćenje HND-a, prekršili smo neki k... o etičnosti. Nitko ne reagira, nije prvi put. Index tu vijest objavljuje na jedinici
- Oko 17h (manje-više) fajrunt. Izvlačimo se jer vreba udbaš, četnik, ustaša, čiča sa štakama, mudžahedin.
Dnevno. Sve ostalo je Master Card
RayMabus wrote:Uglavnom ....zabušavaš.
prodaju oglasni prostor za reklame, ne žive od prodaje vijesti
Guest- Guest
Re: Radni dan na portalu dnevno
ili neka onda i drugi korisnici besplatno reklamiraju svoje firme i obrte.
Guest- Guest
Evo recimo ja mogu ponuditi mreze u raznim bojama..Doppelgänger wrote:ili neka onda i drugi korisnici besplatno reklamiraju svoje firme i obrte.
2016-11-17
super! ajmo ljudi - reklamirajte se, besplatno je.govinda wrote:Evo recimo ja mogu ponuditi mreze u raznim bojama..Doppelgänger wrote:ili neka onda i drugi korisnici besplatno reklamiraju svoje firme i obrte.
Guest- Guest
- krivi topic -
Last edited by marcellus on 14/6/2017, 18:44; edited 1 time in total
2014-12-30
a i jako mjesto za samoreklamu jebateDoppelgänger wrote:do kada će se tolerirati ova besramna samoreklama?
opet breitbart storymarcellus wrote:problem je što bogati zapadni ljevičari, holivudske zvijezde, političke elite, "filantropi", jednostavno nemaju pojma koliko ih američki radnici iz rust belta mrze. Oni jednostavno osjećaju da to što oni žive lošije od svojih očeva ima neke veze s tim što leftardi žive bolje.
Guest- Guest
Da, vidim ja da me nesto Ibro Zidar poprijeko gleda...marcellus wrote:problem je što bogati zapadni ljevičari, holivudske zvijezde, političke elite, "filantropi", jednostavno nemaju pojma koliko ih američki radnici iz rust belta mrze. Oni jednostavno osjećaju da to što oni žive lošije od svojih očeva ima neke veze s tim što leftardi žive bolje.
2016-11-17
marcellus wrote:problem je što bogati zapadni ljevičari, holivudske zvijezde, političke elite, "filantropi", jednostavno nemaju pojma koliko ih američki radnici iz rust belta mrze. Oni jednostavno osjećaju da to što oni žive lošije od svojih očeva ima neke veze s tim što leftardi žive bolje.
zrtve neoliberalnog kapitalizma nisu se prilagodili .....
zasto nisu zavrsili za dizajnere, molekularne inzinjere i slicno....kome trebaju industrijski radnici kad na zapadu dolazi kvartarni i kvintalni sektor.....industrija se preselila kod kineske bijede
jel tako ono ide ;
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
govinda wrote:
Da, vidim ja da me nesto Ibro Zidar poprijeko gleda...
Guest- Guest
veber wrote:jebem po kućama.
jebem i u stanovima.
broj na pp
ima jedna starija susjeda...proslijedit cu broj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
samo ti daj.epikur37 wrote:veber wrote:jebem po kućama.
jebem i u stanovima.
broj na pp
ima jedna starija susjeda...proslijedit cu broj
2014-12-30
nista stres rokovi alkohol sef kojem sve za jucer trebalo zgotovit.....
da cokolada i doma u pet , ka pickice a ne strasna desnicarska neman
da cokolada i doma u pet , ka pickice a ne strasna desnicarska neman
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Još ih i nerviraju oni citatelji koji ih jedini uzimaju za ozbiljno...
darth_vader-
2014-04-17
Ima li seksa u redakciji, to ti meni reci!? Ko koga, kada i koliko... Ovo resto nezanimljivo...
Similar topics
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Zaposlt se na portalu
» Jastreb objavio članak na portalu 24sata
» Tommy traži radnike u Dubrovniku, na Trebinjskom portalu
» Orešković ide u radni posjet Francuskoj
» Zaposlt se na portalu
» Jastreb objavio članak na portalu 24sata
» Tommy traži radnike u Dubrovniku, na Trebinjskom portalu
» Orešković ide u radni posjet Francuskoj
Page 1 of 2