'Dnevno' o Seki Aleksić
Page 1 of 1
'Dnevno' o Seki Aleksić
– Odrastao sam sa Sekom. Njeno pravo ime je Svetlana Ramić. Nikad nije bila Zuhra Ramizaj, kako su to izmislile neke naše komšije iz Zvornika
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.dnevno.rs/magazin/showbiz/17766/ovo-je-pravo-ime-seke-aleksic-ona-nije-zuhra-ramizaj-kako-su-svi-mislili
crvenkasti-
2014-04-17
n_razbojnik-
2014-04-15
Re: 'Dnevno' o Seki Aleksić
Sta je briga, kresti i ubada eurice dok nju ubadaju dok prosjecni srbin sanja o standardu
omni-
2014-04-12
Možda je ipak Zuhra? A možda i nije?
Tko će ga znati ...?
Tko će ga znati ...?
crvenkasti-
2014-04-17
Ti, crveni, samo dnevno čitaš..da nije tebe ne bih znala koliko zanimljivih tema sve tamo ima..
2014-04-12
Prije par godina sam plesao u jednom kafiću sa konobaricom,koja je baš pustila pjesmu od Seke;glavobolja od vina,a nigde aspirina,sinoć bila sam s tobom pijana.....
Sve je to za ljude i sve što je ljudsko nije mi strano.
Sada bih mogao kao Marcello ili Crvenkasti reći da je to bizantska glazba koju moje osjetljivo hrvatsko uho ne želi slušati,ali ja sam se jednostavno prepustio pjesmi,piću i plesu,jer ja sam čovjek iz naroda,volim narod svoj,volim svoju domovinu,rođen sam u njoj.
Sada bih mogao kao Marcello ili Crvenkasti reći da je to bizantska glazba koju moje osjetljivo hrvatsko uho ne želi slušati,ali ja sam se jednostavno prepustio pjesmi,piću i plesu,jer ja sam čovjek iz naroda,volim narod svoj,volim svoju domovinu,rođen sam u njoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
veber wrote:A za dorucak si mrknul pol litre brlje.
Al ga gnojis.
Tony Soprano-
2015-08-15
jastreb wrote:Prije par godina sam plesao u jednom kafiću sa konobaricom,koja je baš pustila pjesmu od Seke;glavobolja od vina,a nigde aspirina,sinoć bila sam s tobom pijana.....
Kad to svira, a malo popijem, ne mogu, nešto mi dođe, pleše mi se, pjeva mi se, nešto u meni, hoću, neću, ne znam.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Šeki u ZD
» Šeki priznao da je Hrvatska trećerazredni batustan
» Umro Miša Aleksić,basist R.čorbe
» HDz nakon skupa obećao zabavu sa Sekom Aleksić
» Šeki u ZD
» Šeki priznao da je Hrvatska trećerazredni batustan
» Umro Miša Aleksić,basist R.čorbe
» HDz nakon skupa obećao zabavu sa Sekom Aleksić
Page 1 of 1