ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima

Page 4 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima - Page 4 Empty Re: Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima

Post by L'âme Thu 31 Mar - 13:57

Starhemberg wrote:
maggie13 wrote:
Starhemberg wrote:
crvenkasti wrote:
Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.

Krivo mi je što su ga oslobodili, ali drago mi je što ima rak.
Drago je tebi nešto drugo, ali ne bi ti o tome...
horni,šapni meni..je li ti se upucavao? :W
Nisam se šalio.
Ok,onda ću i ja biti ozbiljna. Suspect

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima - Page 4 Empty Re: Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima

Post by Guest Thu 31 Mar - 13:57

Šešelj neutješan nakon haške presude: Nisu uspjeli dokazati da sam četnik, pa gdje sam pogriješio?

Vojislav Šešelj odlukom suda u Haagu oslobođen je po svim točkama optužnice te je sada slobodan čovjek. Neočekivana presuda izazvala je brojne reakcije širom regije, a najveća tuga zabilježena je u sjedištu srpske radikalne stranke gdje je presudu dočekao sam Šešelj.
– Pa što sam ja Bogu skrivio da mi ovako presude? Veću bi kaznu dobio da sam se krivo parkirao – neutješan je bio Šešelj koji ne može vjerovati kako tužitelji nisu uspjeli dokazati njegovu vezu s četničkim pokretom.
– Pa gde sam pogrešio? Jao, sramote. Radovane, blago ti se, Radovane – ronio je suze Šešelj koji strahuje da bi mu zbog sramotne oslobađajuće presude mogla biti oduzeta titula četničkog vojvode te je najavio žalbu.
– Samo na račun ovog što sam zadnjih tjedan dana izgovorio mogli su da mi daju makar kakvih desetak godina. Ma simbolično nešto, da se ne sramotim u stranci. Navodno postoji nekakav snimak gde govorim kako ne treba baš sve ustaše poubijati, ali odgovorno tvrdim da je reč o montaži. Ne znam, brate, morat ću za novo suđenje da pripremim još goru obranu, ne znam mogu li da platim onu Liverpoolovu? – zaključio je četnički vojvoda.
http://sprdex.net.hr/2016-03/seselj-neutjesan-nakon-haske-presude-nisu-uspjeli-dokazati-da-sam-cetnik-pa-gdje-sam-pogrijesio/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 31 Mar - 13:58

Šešelj je simbol svega onoga što kod Srba ne valja i zbog čega se sve Srbe etiketira negativno. Sad kad je govno oslobođeno, očekujem da će se isto opet manifestirati u vidu prolijevanja žuči po svim Srbima, kao da ga svi kolektivno podržavaju i poštuju. Zato je i ova presuda korak unazad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 31 Mar - 14:00

Al on nije Srbin? To mu je valjda najveća kazna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 31 Mar - 14:01

Mislim on je Srbin kak je i Hasanče Hrvat. Ja sam u tom slučaju Kanađanka. Baš se tako ćutim danas.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 31 Mar - 14:02

Eva wrote:Mislim on je Srbin kak je i Hasanče Hrvat. Ja sam u tom slučaju Kanađanka. Baš se tako ćutim danas.

šešelj je srbin koliko si i ti.. jevrejka cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Thu 31 Mar - 14:06

Starhemberg wrote:Sprdnja od suda i presude. No karma ga ne zaobilazi, rak u završnoj fazi, tako da mu oslobađanje i nije neka utjeha.
Pazi čemu se raduješ.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by crvenkasti Thu 31 Mar - 14:06

Starhemberg wrote:Šešelj je simbol svega onoga što kod Srba ne valja i zbog čega se sve Srbe etiketira negativno. Sad kad je govno oslobođeno, očekujem da će se isto opet manifestirati u vidu prolijevanja žuči po svim Srbima, kao da ga svi kolektivno podržavaju i poštuju. Zato je i ova presuda korak unazad.

Dok je Šešelj bio u zatvoru, još smo ih nekako i podnosili.

Ali sad je gotovo!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dzango Thu 31 Mar - 14:07

Eva wrote:Mislim on je Srbin kak je i Hasanče Hrvat. Ja sam u tom slučaju Kanađanka. Baš se tako ćutim danas.
Zato je i oslobođen, Da je Srbin, sigurno bi ga osudili.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 31 Mar - 14:07

preko_vode_do_slobode wrote:

šešelj je srbin koliko si i ti.. jevrejka cheers
I ti ekonomist Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima - Page 4 1f600
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 31 Mar - 14:08

dzango wrote:
Pazi čemu se raduješ.
Ne radujem se ja ničemu, briga me za njega, radovao se on pa ga stiglo.

Last edited by Starhemberg on Thu 31 Mar - 14:08; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Thu 31 Mar - 14:08

ROGOZIN ČESTITAO ŠEŠELJU NA HAŠKOJ POBEDI; Dačić u Moskvi razgovarao sa Šojguom
Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima - Page 4 Rogozin-05
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin čestitao je lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju oslobađajuću presudu i nazvao ga svojim prijateljem.
„Čestitam svom prijatelju na pobedi! Međutim, ko će mu vratiti zdravlje narušeno u zatvoru i javnim šikaniranjem?“, zapitao se Dmitrij Rogozin na svojoj stranici na Fejsbuku.

O čemu su razgovarali Dačić i Šojgu?

Srbija je zainteresovana za razvoj vojne saradnje sa Rusijom, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na sastanku sa ruskim ministrom odbrane Sergejom Šojguom u Moskvi.
Šešelj stiče Kolindici u posjetu: Karamarko na aparatima - Page 4 Dacic-sojgu-3
© Tanjug/ Ministarstvo spoljnih poslova/ Ognjen Stevanović

Dačić je srpskim novinarima rekao da će se Specijalna komisija za vojno–tehničku saradnju Srbije i Rusije sastati 13. aprila u Beogradu, ali nije izneo više detalja o tome.
Ranije je objavljena vest da je Srbija već predala spisak potrebnog naoružanja ruskoj strani. Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin, tokom posete Beogradu u januaru ove godine, rekao je da će Komisija „razmotriti molbu Srbije“, a da će na nju „u skladu sa mogućnostima biti odgovoreno“.
Ruski ministar odbrane, tokom sastanka sa Dačićem, ocenio je da je srpsko–ruska saradnja veoma aktivna.
„Naš prioritet je realizacija sporazuma postignutih na najvišem nivou“, kazao je Šojgu.
Prema njegovim rečima, kurs proširenja partnerstva potvrđen je tokom nedavne posete predsednika Srbije Tomislava Nikolića Moskvi i njegovim razgovorima sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Šojgu je pozvao srpskog ministra odbrane Zorana Đorđevića da učestvuje na 5. Međunarodnoj konferenciji za bezbednost koja će biti održana 27. i 28. aprila u Moskvi, a čija će glavna tema biti borba protiv terorizma.
„Mi vidimo njegovu posetu kao dobru mogućnost za lično upoznavanje i razmenu mišljenja o ključnim pitanjima bilateralne vojne saradnje. Imamo zgusnut raspored aktivnosti ove godine, uključujući pregovore predstavnika generalštaba, zajedničke vojne vežbe, uzajamne posete delegacija, pripremu vojnih kadrova, oficira, itd.“, kazao je Šojgu.
Ruski ministar je takođe izrazio nadu da će srpski vojnici i ove godine učestvovati na Međunarodnim vojnim igrama u Rusiji, na Tenkovskom biatlonu i „u svim drugim aktivnostima“. Šojgu je istakao da Rusija nastavlja da radi na humanitarnom deminiranju u Srbiji i da postoji veliko iskustvo u toj oblasti, a da bi značajan zajednički projekat mogao da bude deminiranje sirijske Palmire.
Šojgu: Srbi i Rusi zajedno u Palmiri?
Rusija nastavlja da radi na humanitarnom deminiranju u Srbiji i postoji veliko iskustvo u toj oblasti, a značajan zajednički projekat mogao bi da bude deminiranje sirijske Palmire, rekao je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem.
„Kada smo osnivali Srpsko–ruski centar u Nišu mi smo pretpostavili da ćemo te radove obavljati i u trećim zemljama“, istakao je Šojgu.
„Danas radimo na deminiranju spomenika kulture u Palmiri, a radićemo i na deminiranju celog grada, u kojem je nekada živelo 100.000 ljudi“, dodao je Šojgu.
On je istakao da izbeglice imaju „ogromnu želju da se vrate svojim kućama i svom životu“.
Tokom sastanka dva ministra, posebna pažnja je bila posvećena evropskoj bezbednosti, uključujući i situaciju na Balkanu.
Dačić je rekao da je „Sergej Šojgu jedan od najvećih prijatelja Srbije“ i da je bio „naš gost i u trenutku kada je Srbija bila bombardovana“
„Srbija Rusiju smatra svojim prirodnim saveznikom, sa kojima čvrsto sarađuje već vekovima“, kazao je Dačić.
On se zahvalio Rusiji na podršci koju pruža Srbiji i srpskom narodu, a „posebno za Kosovo i Metohiju“. Dačić je takođe rekao da sa Šojguom već godinama ima dobru saradnju, a da su dobro sarađivali i po pitanju rešavanja krize u Ukrajini, dok je bio predsedavajući OEBS–a.
Dačić je započeo dvodnevnu posetu Moskvi, gde se sastao i sa mitropolitom Iralionom povodom dogovora o početku radova na izradi mozaika u Hramu Svetog Save u Beogradu. Dačić će se danas sastati i sa potpredsednikom Vlade Rusije Dmitrijom Rogozinom.
Srpski ministar spoljnih poslova je u Rusiju doputovao na poziv ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova, sa kojim će se sastati 1. aprila. Glavna tema razgovora dvojice ministara biće „aktuelno stanje i perspektive bilateralne saradnje“, zajednički investicioni i ekonomski projekti i saradnja u međunarodnoj areni.
Izvor: rs.sputniknews.com

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Thu 31 Mar - 14:09

dzango wrote:
Što vas bre ne voli, to je čudo. Sve od Franz Ferdinanda kreće. Belosvetska zavera.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Thu 31 Mar - 14:10

Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Pazi čemu se raduješ.
Znači svako ko je oboleo od kancera, ima neki zločin na duši i zbog toga je oboleo? Sram te bilo.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 31 Mar - 14:11

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Thu 31 Mar - 14:12

Eva wrote:
dzango wrote:
Što vas bre ne voli, to je čudo. Sve od Franz Ferdinanda kreće. Belosvetska zavera.
Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. Tarmi Rićmi, 20. vek.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Thu 31 Mar - 14:12

dzango wrote:
Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Pazi čemu se raduješ.
Znači svako ko je oboleo od kancera, ima neki zločin na duši i zbog toga je oboleo? Sram te bilo.
Njemu da. Od koga da me bude sram, od tebe? Pa ti da srama imaš, još bi sa prošlog foruma odlepršao, no na radost svih nas, eto te i tu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 31 Mar - 14:14

dzango wrote:
Eva wrote:
dzango wrote:
Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. Tarmi Rićmi, 20. vek.
Taj vam Srbin zvuči kao premijer, Šipac po vokaciji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Thu 31 Mar - 14:17

Starhemberg wrote:Šešelj je simbol svega onoga što kod Srba ne valja i zbog čega se sve Srbe etiketira negativno. Sad kad je govno oslobođeno, očekujem da će se isto opet manifestirati u vidu prolijevanja žuči po svim Srbima, kao da ga svi kolektivno podržavaju i poštuju. Zato je i ova presuda korak unazad.
otprilike, da.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dzango Thu 31 Mar - 14:17

Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Starhemberg wrote:
dzango wrote:
Pazi čemu se raduješ.
Njemu da. Od koga da me bude sram, od tebe? Pa ti da srama imaš, još bi sa prošlog foruma odlepršao, no na radost svih nas, eto te i tu...
Ne mene. Sebe. Onaj ko u tuđoj bolesti vidi kosmičku pravdu, obična je budala i stoka. Ma o čijoj se bolesti radilo. Time ujedno povlačiš paralelu i sa drugim obolelima.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by crvenkasti Thu 31 Mar - 14:18

Starhemberg wrote: odlepršao, no na radost svih nas, eto te i tu...

Kako otjerati četnike i izazvati radost?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics